Перегляд Повної Версії : рада зчеплення fiat 500 1.3mjet
Ріккардо#28
15-01-2014, 09:35
У мене є 500 2007 року, одна з перших і, вже? у 45000km муфта прослизає, коли з'? вологий. машина не має pi? fap і ? підключені soft, ми на 90ina резюме, і пара не ? роздуті (через проблеми зі зчепленням).
знали б порекомендувати посиленого зчеплення монтувати на місце оригіналу?
дякую
carlo abarth
15-01-2014, 10:06
я сумніваюся, що це проблема зчеплення, тому що на той автомобіль, встановили турбіни більше і не робить...а ви бачили, якщо йде масло вище?? коли ви розібрали ви могли б зробити мод, щоб дати йому більше навантаження, оригінал!!
Ріккардо#28
15-01-2014, 10:52
багато власників 500 1.3 зіткнулися з такою проблемою, особливо на ранніх версіях (моя ? але 2007, одна з перших). обмін ? зчеплення не ті, що встановлені на місце, бенс? ті, що використовують на panda
fuorigiri12000
15-01-2014, 11:17
багато власників 500 1.3 зіткнулися з такою проблемою, особливо на ранніх версіях (моя ? але 2007, одна з перших). обмін ? зчеплення не ті, що встановлені на місце, бенс? ті, що використовують на panda
Ви provatoa попросити люменів на фіат
carlo abarth
15-01-2014, 14:18
також panda мені видається, що не мають проблем зчеплення...
у будь-якому випадку, якщо ви хочете змінити краще, я раджу вам взяти всі запчастини fiat...
ви можете встановити версії 90cv від multijet або dobl? завжди з тією ж двигунами,...
А я знаю, що зчеплення panda і дуже ніжною, так само, як і встановлений на бензин і не бачив, багато пари,так що, якщо група передач і зчеплення, а одно, як panda і для цього у вас є проблеми,проте я не думаю, що потім встановити зчеплення 90 коней, тому що 90 коней збирає обмін m20 з двухмассовом маховику, як ваша, і різні, і в, а також monomassa.
cinqueturbo
15-01-2014, 18:56
також panda мені видається, що не мають проблем зчеплення...
у будь-якому випадку, якщо ви хочете змінити краще, я раджу вам взяти всі запчастини fiat...
ви можете встановити версії 90cv від multijet або dobl? завжди з тією ж двигунами,...
А я знаю, що зчеплення panda і дуже ніжною, так само, як і встановлений на бензин і не бачив, багато пари,так що, якщо група передач і зчеплення, а одно, як panda і для цього у вас є проблеми,проте я не думаю, що потім встановити зчеплення 90 коней, тому що 90 коней збирає обмін m20 з двухмассовом маховику, як ваша, і різні, і в, а також monomassa.
Panda Бензин і Panda 1,3Mjet з одного зчеплення?
не n? відчувається..
манро говорить dela Panda 1,3Mjet..
і ще 1,3Mjet 90cv 5-ступінчастою коробкою передач і моно-маса 6-ступінчаста, бі-маса
Мені було сказано, механік, fiat, що тільки для panda 1.3 mjet 70 к.с., був встановлений той же блок перемикання передач муфти бензин, то я не знаю, щоб бути впевненим, що ви повинні зробити дослідження. У будь-якому випадку ви 5 марсі і monomassa я не думаю, що на цей варіант, але ви завжди повинні бачити, якщо вони адаптовані
точне cinqueturbo....
у dobl? 1.3 multijet 90cv 5-ступінчаста коробка передач монтується маховик monomassa з муфти від 215мм
500 1.3 multijet 75cv або panda 1.3 multijet 70cv 5-ступінчаста коробка передач гірський вони теж літають monomassa? зчеплення ? 200мм діаметром...змінити також і плато, що з фрицца від 215 має пружину більш жорсткою, тому тримає більше пари.....
По мені найкраще і шукати щось конкретне і зміцнили так, щоб не мати більше проблем, навіть якщо в майбутньому ви хочете зробити мод більш важких
carlo abarth
15-01-2014, 22:10
якщо шукати на ****** є мільйони компаній, які роблять муфти посилені!"!!
cinqueturbo
16-01-2014, 00:21
Я б сказав, взяти Valeo Оригінальний в упаковці традиційний або ж це Турецька в упаковці, білий,
спис Y1,3Mjet 105л.с., але незабаром розраховує бачив, що та ж, 90cv, а ви впевнені, що тримає..
обережні в ті scatolate fiat мною сталося, все, і-й? з тих..
розмовляв з одним, дилер fiat, але сказав, що вони сумнівного походження..
порівнюючи коди з тими, fiat, але по-справжньому fiat не збігаються..
carlo abarth
18-01-2014, 00:12
необхідно відзначити, що якщо ви берете fiat 90% відновлені!!!
Ріккардо#28
21-01-2014, 11:11
якщо шукати на ****** є мільйони компаній, які роблять муфти посилені!"!!
точно, і пошук ****** мені син зробив..
було б? цікаво зрозуміти, яке зчеплення буде робити в разі моєї (відображення і defap), отже, краще якість? оригінал, але не витрати на щастя, не надто жорстка педаль і не сльози.
щоб встановити 1.3 90cv що я повинен змінити?
спасибі всім, для інтервенцій
нічого...тільки зчеплення...
Ріккардо#28
21-01-2014, 14:37
чудово!
тому вже? є valeo для 90cv має бути добре?
*манро: підтвердіть, що це не служить, змінювати маховик і зчеплення в 90cv від 215мм йдіть на мій маховик?
Манро, ви впевнені? Я вважаю, що ви не можете поставити муфти 90 л.с. у 75
я кажу, що v? без заміни нічого, якщо не фрицца ж.....повторюю, диск 70cv і 200мм, то 90 л. с. і d? 215мм..
то, за логікою диск 90cv на маховик 70cv "стирчить" всього 7,5 мм з кожної сторони...
однак, якщо ви хочете бути впевнені, просто йти від ricambist? і порівняти дві муфти...зокрема, плато в ****llo кріплення...що вони рівні..
unlocker1984
21-01-2014, 15:36
Перевірте карту в першу чергу, пу? цілком можливо, що він дав надто багато, і зчеплення, навіть якщо з 45000 км не витримує. При необхідності, не замислюючись про пошук муфти посилені, ви витратите трохи більше? але впевнений, що як він працює посилена з карти кілька напрямків, не працює, на складі.
Ріккардо#28
21-01-2014, 17:35
карту не ? поштовх, і ці проблеми відомі на 500 1.3, на форумі cinquecentisti він говорить,
Рада, перш ніж придбати муфта відрізняється вивчіть спочатку, що потім не можеш її вам рекомендую
просто взяти від ricambista зчеплення 70cv і 90cv і подивитися, якщо є відмінності.....
я кажу, що нічого не змінюється...тільки плато трохи більше, але в ****llo блюдо контакту з диском...
атаки ? ...
не можуть зробити маховик таким чином, щоб 70cv та іншої маховик для 90cv, коли змінити тільки діаметр диска....точніше змінюється тільки плато.....для запису зчеплення на 90cv...що тоді ? ж, як ypsilon 1.3 mjt 105л.з..
тримає спокійно 135-140cv з моментом, що з цього випливає...а якщо ви встановлюєте, що ви хочете, щоб змусити вас скубти як курей продавцем у свою чергу, що ви appioppa зчеплення посилений,де армовані c'? тільки ім'я....bh? зробіть це...портфель ? ...сказав, це тут закриваю..
Слухати манро не хотів йти проти,я хотів би тільки рекомендувати купувати тільки тоді, коли ви упевнені, що не помилитеся.
Якщо зчеплення може адаптувати у вас є підстави сказати, що і краще, ніж армовані, який стоїть тааак йди ще
Ріккардо#28
21-01-2014, 23:17
спасибі манро вас дуже корисним ;)
управління, що насправді, як ви кажете, (не з-за недобросовісно, це ясно), і я думаю, що percorrer? дорога з вас indicatami
зчеплення купив: я взяв армовані специфікація для моєї моделі.
муфти 90cv не збирає, так як вал коробки передач не має той самий діаметр, що й версії від 75cv ;)
я заплатив за комплект, дійсно, дуже мало його, від фірми Monza, після установки (в тому до речі, з-за іспитів в університет) dar? думка..
unlocker1984
30-01-2014, 01:32
Добре, скільки ви заплатили??? Звичайно, після збитими думки nn можуть бути тільки позитивні!!! Відмінна покупка, сподобається....
Ріккардо#28
30-01-2014, 09:08
Знаєте, компанія, про яку я кажу?
Mp ;)
unlocker1984
30-01-2014, 09:19
Я чув про нього, здається, що всі про це говорять добре...
MP Гараж...
Ріккардо#28
30-01-2014, 09:30
з мп я мав на увазі, що ви я послав особисте повідомлення indicandoti вартість зчеплення, але не ми sno вдалося :D
компанія ? в якості муфти
unlocker1984
30-01-2014, 19:38
Ах вибачте.... я не зрозумів я...
Sorry
cicciogsr
30-01-2014, 22:13
у цій компанії мені говорили дуже добре? чесно кажучи у мене не було можливості перевірити їх продукцію, коли монті цим впоратися? задоволення, я думаю, все знати, ваша думка..я думаю, що підсилюють від 25 до 30% попереднє натяг і збільшують товщину листа правильно?
Ela.Toretto
31-01-2014, 08:36
Ріккардо#28
31-01-2014, 09:16
у цій компанії мені говорили дуже добре? чесно кажучи у мене не було можливості перевірити їх продукцію, коли монті цим впоратися? задоволення, я думаю, все знати, ваша думка..я думаю, що підсилюють від 25 до 30% попереднє натяг і збільшують товщину листа правильно?
в реальності? змінюються різні речі: розташування і кількість пружин на диску, виходом з часточки тарельчатой пружини, де вона працює, на підшипник і підшипник..
cronoprima
31-01-2014, 15:19
спробуйте розпорошити трохи розчинник nitro всередині маховика. багато разів, як і інші користувачі радять, з різних причин, втрати,і т. д. в результаті масло в них. дивіться, якщо ви помітили плями масла або біля хочемо, увімкніть гаряче повітря з вентиляційних отворів виходить трохи пахне олією
Ela.Toretto
31-01-2014, 15:22
chrono ви говорите, для мене? ;)
cronoprima
31-01-2014, 15:52
немає торетто. цей трюк, який змушує вашого зчеплення ? оскільки від твердості і диск зчеплення. ту ж гру роблять муфти в міді. для цього не дуже підходять для використання кожен день. уявіть собі, що клопоту в міській метушні
Ріккардо#28
31-01-2014, 16:05
Ela.Toretto
31-01-2014, 16:11
немає торетто. цей трюк, який змушує вашого зчеплення ? оскільки від твердості і диск зчеплення. ту ж гру роблять муфти в міді. для цього не дуже підходять для використання кожен день. уявіть собі, що клопоту в міській метушні
не думаю,.... я так живу кожен день....на жаль, є плюси і мінуси ;)
cronoprima
31-01-2014, 21:14
:)
*річард, повинно бути, дорівнює ypsilon. що, як правило, триває все життя. а нехай знають, що була проблема
Ріккардо#28
01-02-2014, 14:41
Ela.Toretto
01-02-2014, 14:55
якщо я не помиляюся, то в 69\75 монтано всі обмін c510 і тому я вважаю, що запчастини сумісні ;)
cronoprima
01-02-2014, 20:25
якщо я не помиляюся, то в 69\75 монтано всі обмін c510 і тому я вважаю, що запчастини сумісні ;)
точно;)
Ріккардо#28
02-02-2014, 13:11
я бачу, як вона йде, Як сподіваючись, що не доведеться більше? замінити, в крайньому guarder? що ypsilon
yannsaba
20-02-2014, 00:34
З, як ми я працюю досить давно, спочатку для класичних автомобілів, коли ми я втік тепер з їх обробку. І фірма серйозна, що пу? робити програми на замовлення і вже мають? багато матеріалу в наявності. Найкраще подзвонити власникові ? дуже корисні ? безумовно, вам запропонують те, що ? вирішенням цієї проблеми? підходить за хорошими цінами.
Перевірте маховик, що часто він споживає не так, може бути, ettificarlo po або купити посиленого зчеплення, якщо ви хочете більш grip радив, якщо і підключений диск або інший valeo і зовнішній вигляд
цей тип двигуна має дефект втрати масла від насоса в рейку, така втрата призводить до пробуксовки зчеплення, що cos? тривалість...
Polabarth
20-08-2014, 20:44
Обмін c510 тримає мало пара і fiat використовує спеціально муфти не дуже сильними, щоб не пошкодити його я теж на моїй 500 Abarth крім зчеплення контролює двухмассовом маховику
На багато автомобілів групи fiat, що вхолосту ? зчеплення, але бенс? прямо вінець конічної шестерні, яка встановлюється на гарячий без яких-небудь болт підтримки
Polabarth
21-08-2014, 10:18
Мені змінили на гарантії, обмін c510 зчеплення і маховик після 18000 км, зчеплення було вже? котта і підшипники в кпп шумлять