Прагляд Поўнай Версіі : савет счаплення fiat 500 1.3mjet
Рыкарда#28
15-01-2014, 09:35
У мяне есць 500 2007 года, адна з першых і, ужо? у 45000km муфта праслізгвае, калі c'? вільготны. машына не мае pi? fap і ? падлучаныя soft, мы на 90ina рэзюмэ, і пара не ? раздуць (з-за праблемы са счапленнем).
ведалі б парэкамендаваць ўзмоцненага счаплення мантаваць на месца арыгінала?
дзякуй
carlo abarth
15-01-2014, 10:06
я сумняваюся, што гэта праблема счаплення, таму што на той аўтамабіль, усталявалі турбіны больш і не робіць...а вы бачылі, калі ідзе алей вышэй?? калі вы разабралі вы маглі б зрабіць мод, каб даць яму больш за нагрузкі, арыгінал!!
Рыкарда#28
15-01-2014, 10:52
многія ўладальнікі 500 1.3 сутыкнуліся з такой праблемай, асабліва на ранніх версіях (мая ? але 2007, адна з першых). абмен ? счапленне не тыя, што ўстаноўлены на месца, бенс? тыя, што выкарыстоўваюць на panda
fuorigiri12000
15-01-2014, 11:17
многія ўладальнікі 500 1.3 сутыкнуліся з такой праблемай, асабліва на ранніх версіях (мая ? але 2007, адна з першых). абмен ? счапленне не тыя, што ўстаноўлены на месца, бенс? тыя, што выкарыстоўваюць на panda
Вы provatoa папрасіць люменаў на фіят
carlo abarth
15-01-2014, 14:18
таксама panda мне падаецца, што не маюць праблем счаплення...
у любым выпадку, калі вы хочаце змяніць лепш, я раю вам прыняць усе запчасткі fiat...
вы можаце ўсталяваць версіі 90cv ад multijet або dobl? заўседы з той жа рухавікамі,...
А я ведаю, што счапленне panda і вельмі далікатнай, гэтак жа, як і ўсталяваны на бензін і не бачыў, шмат пара,так што, калі група перадач і счаплення, а роўна, як panda і для гэтага ў вас есць праблемы,аднак я не думаю, што затым ўсталяваць счапленне 90 коней, таму што 90 коней збірае абмен m20 з двухмассовом махавік, як ваша, і розныя, і ў, а таксама monomassa.
cinqueturbo
15-01-2014, 18:56
таксама panda мне падаецца, што не маюць праблем счаплення...
у любым выпадку, калі вы хочаце змяніць лепш, я раю вам прыняць усе запчасткі fiat...
вы можаце ўсталяваць версіі 90cv ад multijet або dobl? заўседы з той жа рухавікамі,...
А я ведаю, што счапленне panda і вельмі далікатнай, гэтак жа, як і ўсталяваны на бензін і не бачыў, шмат пара,так што, калі група перадач і счаплення, а роўна, як panda і для гэтага ў вас есць праблемы,аднак я не думаю, што затым ўсталяваць счапленне 90 коней, таму што 90 коней збірае абмен m20 з двухмассовом махавік, як ваша, і розныя, і ў, а таксама monomassa.
Panda Бензін і Panda 1,3Mjet з адной счаплення?
не n? адчуваецца..
манро кажа dela Panda 1,3Mjet..
і яшчэ 1,3Mjet 90cv 5-ступеністай скрынкай перадач і мона-маса 6-ступеністая, бі-маса
Мне было сказана, механік, fiat, што толькі для panda 1.3 mjet 70 л.с., быў усталяваны той жа блок пераключэння перадач муфты у бензін, то я не ведаю, каб быць упэўненым, вы павінны зрабіць даследаванне. У любым выпадку вы 5 марс і monomassa я не думаю, што на гэты варыянт, але вы заўседы павінны бачыць, калі яны адаптаваныя
дакладнае cinqueturbo....
у dobl? 1.3 multijet 90cv 5-ступеністая скрынка перадач мантуецца махавік monomassa з муфты ад 215мм
500 1.3 multijet 75cv або panda 1.3 multijet 70cv 5-ступеністая скрынка перадач горны яны таксама летаюць monomassa? счапленне ? 200мм дыяметр...змяніць таксама і плато, што з фрицца ад 215 мае спружыну больш жорсткай, таму трымае больш пары.....
Па мне самае лепшае і шукаць што-нешта канкрэтнае і ўмацавалі так, каб не мець больш праблем, нават калі ў будучыні вы жадаеце зрабіць мод больш цяжкіх
carlo abarth
15-01-2014, 22:10
калі шукаць на ****** есць мільены кампаній, якія робяць муфты ўзмоцненыя!"!!
cinqueturbo
16-01-2014, 00:21
Я б сказаў, узяць Valeo Арыгінальны ў пакаванні традыцыйны ці ж гэта Турэцкая у пакаванні, белы,
дзіда Y1,3Mjet 105л.с., але неўзабаве разлічвае бачыў, што і ж, 90cv, а вы ўпэўненыя, што трымае..
асцярожныя ў тыя scatolate fiat мной здарылася, усе, і-ы? з тых..
размаўляў з сябрам, дылер fiat, але сказаў, што яны сумніўнага паходжання.
параўноўваючы коды з тымі, fiat, але па-сапраўднаму fiat не супадаюць..
carlo abarth
18-01-2014, 00:12
неабходна адзначыць, што калі вы бераце fiat 90% адноўленыя!!!
Рыкарда#28
21-01-2014, 11:11
калі шукаць на ****** есць мільены кампаній, якія робяць муфты ўзмоцненыя!"!!
сапраўды, і пошук ****** мне сын зрабіў..
было б? цікава зразумець, якое счапленне будзе рабіць у выпадку маей (адлюстраванне і defap), такім чынам, лепшае якасць? арыгінал, але не выдаткі па шчасце, не занадта жорсткая педаль і не слезы.
каб усталяваць 1.3 90cv што я павінен змяніць?
дзякуй усім, для інтэрвенцый
нічога...толькі счапленне...
Рыкарда#28
21-01-2014, 14:37
пышна!
таму ўжо? есць valeo для 90cv павінна быць добра?
*манро: пацвердзіце, што гэта не служыць, мяняць махавік і счапленне ў 90cv ад 215мм ідзіце на мой махавік?
Манро, вы ўпэўнены? Я лічу, што вы не можаце паставіць муфты у 90 к.с. у 75
я кажу, што v? без замены нічога, калі не фрицца ж.....паўтараю, дыск 70cv і 200мм, то 90 л. с і d? 215мм..
дык, па логіцы дыск 90cv на махавік 70cv "тырчыць" усяго 7,5 мм з кожнага боку...
аднак, калі вы хочаце быць упэўнены, проста ісці ад ricambist? і параўнаць дзве муфты...у прыватнасці, у плато ****llo мацавання...што яны роўныя..
unlocker1984
21-01-2014, 15:36
Калі ласка, праверце карту ў першую чаргу, пу? цалкам магчыма, што ен даў занадта шмат, і счапленне, нават калі з 45000 км не вытрымлівае. Пры неабходнасці, не задумваючыся аб пошуку муфты ўзмоцненыя, вы выдаткуеце крыху больш? але ўпэўнены, што як ен працуе ўзмоцненая з карты некалькі напрамкаў, не працуе, на складзе.
Рыкарда#28
21-01-2014, 17:35
карту не ? штуршок, і гэтыя праблемы вядомыя на 500 1.3, на форуме cinquecentisti ен кажа,
Савет, перш чым купіць муфта адрозніваецца вывучыце спачатку, што потым не можаш яе вам рэкамендую
проста ўзяць ад ricambista счаплення 70cv і 90cv і паглядзець, ці есць адрозненні.....
я кажу, што нічога не мяняецца...толькі плато трохі больш вялікі, але ў ****llo страва кантакту з дыскам...
атакі ? ж...
не могуць зрабіць махавік такім чынам, каб 70cv і іншы махавік для 90cv, калі толькі змяніць дыяметр дыска....дакладней змяняецца толькі плато.....для запісу счаплення на 90cv...што тады ? жа, як ypsilon 1.3 mjt 105л.з..
трымае спакойна 135-140cv з момантам, што з гэтага вынікае...а калі вы ўсталеўваеце, што вы хочаце, каб прымусіць вас абскубваць як курэй прадаўцом у сваю чаргу, што вы appioppa счаплення ўзмоцнены,дзе армаваныя c'? толькі імя....bh? зрабіце гэта...партфель ? ...сказаў, гэта тут заплюшчваю..
Слухаць манро не хацеў ісці супраць,я хацеў бы толькі рэкамендаваць купляць толькі тады, калі вы ўпэўненыя, што не памыліцеся.
Калі счапленне можа адаптаваць ў вас есць падставы сказаць, што і лепш, чым армаваныя, які стаіць тааак ідзі яшчэ
Рыкарда#28
21-01-2014, 23:17
дзякуй манро вас вельмі карысным ;)
кіравання, што на самой справе, як вы кажаце, (не з-за нядобрасумленна, гэта зразумела), і я думаю, што percorrer? дарога з вас indicatami
купіў счапленне: я ўзяў армаваныя функцыі для маей мадэлі.
муфты у 90cv не збірае, так як вал скрынкі перадач не мае той жа дыяметр, што і версіі ад 75cv ;)
я заплаціў за камплект, сапраўды, вельмі мала яго, ад фірмы Monza, пасля ўстаноўкі (у тым дарэчы, з-за экзаменаў ва ўніверсітэт) dar? меркаванне..
unlocker1984
30-01-2014, 01:32
Добра, колькі вы заплацілі??? Вядома, пасля узбітымі думкі nn могуць быць толькі станоўчыя!!! Выдатная купля, спадабаецца....
Рыкарда#28
30-01-2014, 09:08
Ведаеце, кампанія, аб якой я кажу?
Mp ;)
unlocker1984
30-01-2014, 09:19
Я чуў аб ім, здаецца, што ўсе пра гэта кажуць добра...
MP Гараж...
Рыкарда#28
30-01-2014, 09:30
з мп я меў на ўвазе, што вы я паслаў асабістае паведамленне indicandoti кошт счаплення, але не мы зоркі атрымалася :D
кампанія ? у якасці муфты
unlocker1984
30-01-2014, 19:38
Ах, прабачце.... я не зразумеў я...
Sorry
cicciogsr
30-01-2014, 22:13
у гэтай кампаніі мне казалі вельмі добра? шчыра кажучы ў мяне не было магчымасці праверыць іх прадукцыю, калі монті гэтым справіцца? задавальненне, я думаю, усе ведаць, ваша меркаванне..я думаю, што ўзмацняюць ад 25 да 30% папярэдняе нацяжэнне і павялічваюць таўшчыню ліста правільна?
Ela.Toretto
31-01-2014, 08:36
Рыкарда#28
31-01-2014, 09:16
у гэтай кампаніі мне казалі вельмі добра? шчыра кажучы ў мяне не было магчымасці праверыць іх прадукцыю, калі монті гэтым справіцца? задавальненне, я думаю, усе ведаць, ваша меркаванне..я думаю, што ўзмацняюць ад 25 да 30% папярэдняе нацяжэнне і павялічваюць таўшчыню ліста правільна?
у рэальнасці? змяняюцца розныя рэчы: размяшчэнне і колькасць спружын на дыску, выхадам з дзелькі талерчатай спружыны, дзе яна працуе, на падшыпнік і падшыпнік..
cronoprima
31-01-2014, 15:19
паспрабуйце развеяць трохі растваральнік nitro ўнутры махавік. шмат разоў, як і іншыя карыстальнікі раяць, па розных прычынах, страты,і т. д. у выніку алей у іх. глядзіце, калі вы заўважылі плямы алею або каля хочам, уключыце гарачае паветра з вентыляцыйных адтулін выходзіць трохі пахне алеем
Ela.Toretto
31-01-2014, 15:22
chrono вы кажаце, для мяне? ;)
cronoprima
31-01-2014, 15:52
няма торетто. гэты трук, які прымушае вашага счаплення ? паколькі ад цвердасці і дыск счаплення. тую ж гульню робяць муфты ў медзі. для гэтага не вельмі падыходзяць для выкарыстання на кожны дзень. уявіце сабе, што клопатаў у гарадской мітусні
Рыкарда#28
31-01-2014, 16:05
Ela.Toretto
31-01-2014, 16:11
няма торетто. гэты трук, які прымушае вашага счаплення ? паколькі ад цвердасці і дыск счаплення. тую ж гульню робяць муфты ў медзі. для гэтага не вельмі падыходзяць для выкарыстання на кожны дзень. уявіце сабе, што клопатаў у гарадской мітусні
не думаю,.... я так жыву на кожны дзень....на жаль, есць плюсы і мінусы ;)
cronoprima
31-01-2014, 21:14
:)
*рычард, павінна быць, роўная ypsilon. што, як правіла, доўжыцца ўсе жыцце. а дайце нам ведаць, што была праблема
Рыкарда#28
01-02-2014, 14:41
Ela.Toretto
01-02-2014, 14:55
калі я не памыляюся, то ў 69\75 мантана ўсе абмен c510 і таму я лічу, што запчасткі сумяшчальныя ;)
cronoprima
01-02-2014, 20:25
калі я не памыляюся, то ў 69\75 мантана ўсе абмен c510 і таму я лічу, што запчасткі сумяшчальныя ;)
дакладна ;-)
Рыкарда#28
02-02-2014, 13:11
я бачу, як яна ідзе, Як спадзеючыся, што не прыйдзецца больш? замяніць, у крайнім guarder? што ypsilon
yannsaba
20-02-2014, 00:34
З, як мы я працую даволі даўно, спачатку для класічных аўтамабіляў, калі мы я бег цяпер з іх апрацоўку. І фірма сур'езная, што пу? рабіць прыкладання на заказ і ўжо маюць? шмат матэрыялу ў наяўнасці. Лепш за ўсе патэлефанаваць ўладальніку ? вельмі карысныя ? безумоўна, вам прапануюць тое, што ? рашэннем гэтай праблемы? падыходзіць па добрых цэнах.
Калі ласка, праверце махавік, што часта ен спажывае не так, можа быць, ettificarlo po або купіць ўзмоцненага счаплення, калі вы хочаце больш grip раіў, калі і падлучаны дыск ці іншы valeo і знешні выгляд
гэты тып рухавіка мае дэфект страты алею ад помпы ў рэйку, такая страта прыводзіць да прабуксоўкі счаплення, што cos? працягласць...
Polabarth
20-08-2014, 20:44
Абмен c510 трымае мала пара і fiat выкарыстоўвае адмыслова муфты не вельмі моцнымі, каб не пашкодзіць яго я таксама на маей 500 Abarth акрамя счаплення кантралюе двухмассовом махавік
На многія аўтамабілі групы fiat, што ўхаластую не ? счаплення, але бенс? прама вянок канічнай шасцярні, якая ўсталеўваецца на гарачы без якіх-небудзь болт падтрымкі
Polabarth
21-08-2014, 10:18
Мне змянілі на гарантыі, абмен c510 счаплення і махавік пасля 18000 км, счапленне было ўжо? кота і падшыпнік у кпп шумяць