Перегляд Повної Версії : inf-файл для читання
Привіт всім, у мене є сумніви! я читав в серійний fiat idea 7-ая резюме півень v2? я вважаю з файлу 64kb..може бути, я помиляюся протоколу....зараз клієнт ? пішов...в кінці тижня я повинен записати у файл з можливістю редагування ...якщо я правильно пам'ятаю, мені потрібно знайти файл, 448,або в virtual читання від 2 мб..правильно! як я можу простежити, щоб розширення точне....Num SW: 1092M463
Dis FIAT: 51775013....я знайшов файл з тими ж номерами 448 тихо йду з цим..спасибі
motorsport
14-01-2014, 19:31
Прочитав частково, тільки для таблиць,файлів 448 і повне читання,а може мод в 2d, навіть, якщо ви знаєте, що мод...ви можете встановити з півень "повне читання"!!
завдяки motorsport ви завжди доступні,... машини ? пішла, тепер ,якщо мені отримати цю файли 448 kb можу написати це тихий справедливо! я ? легше використовувати його з титаном....потім файл 64 кб я також можу змінити його ? scrivre ....
motorsport
14-01-2014, 22:04
Якщо ви знайшли файл орі,а можна мод ваш файл 64кб, і запишіть його.
а якщо зробити повне читання робить мод на титан і написати відгук натисніть,якщо для вас проблему і визнати кривих у файл 2d-від 64 кб!
Якщо ви знайшли файл орі,а можна мод ваш файл 64кб, і запишіть його.
а якщо зробити повне читання робить мод на титан і написати відгук натисніть,якщо для вас проблему і визнати кривих у файл 2d-від 64 кб!
я думав зробити повне читання...але не мені ? можливо клієнт був сніг в кишені.....тоді пі? коли-то я ? довелося й? людини, коли ви говорите йому, що ви повинні покласти руки на ecu хтось соромиться ....ми думаємо ..vabb?", потім ми зробимо в інший раз....де я можу я роблю-в першу bakup....інші мені отримати цю до орі ...? cos? ви йдете вперед .
sportknight
15-01-2014, 08:31
ви праві це ? був мій відволікання на читання....не я вибрав для прочитання...тепер я імамом, я знайшов файл ori 448 kb змінити ? я пишу...
carlo abarth
15-01-2014, 14:20
48 хв.!!!!ke botta!!