Прагляд Поўнай Версіі : Панэль прыбораў Iveco Stralis
Хлопцы, хто з вас ведае, дзе можна атрымаць ВК у рамках аднаго stralis? Ці хто-то лепш за вас іх лячыць? Ці я ўжо? меў справу з іппш экраны, якія застаюцца белымі?
Вы ведаеце, па меншай меры, сказаць мне, хто іх рамантуе? Мне гэта рабіць? 2 або 3...
hftdelta
22-03-2014, 15:41
Дзіўна, ніколі не было праблем cin вк stralis, аднак, мадэль дысплея, вы павінны знайсці іх легка
jared_poe
31-03-2014, 21:38
Вы вырашылі?
таксама я некалькі ў рамонце, адзін я спрабаваў яго рамонтнік мілан", я паслаў па электроннай пошце, які працуе нават калі фон быў трохі ружовы...не ведаю, калі ў той час ? вярнуўся нармальны кліент ? трохі не праходзіць у майстэрні
Няма, але я не зрабіў хочаце ведаць больш? нічога няма! У любым выпадку, як толькі ў мяне на руках есць proco! І тады я буду ведаць,... Ок? Нават табе, я scermo цэнтр застаецца ў выключаным стане?
jared_poe
05-04-2014, 22:40
Экран застаецца белым...я пашукаў, але не знайшоў нічога....
Я спрабую, але пакуль нічога....
buana вечар для riaparazione ВК-дысплея прыборнай задыяку stralis вы можаце звязацца са мной
Яны, што застаюцца белымі?
вы можаце звязацца са мной для любой праблемы, а таксама праблемы, што панэль інструментаў-блакуе бартавы сеткі