КПК

Перегляд Повної Версії : scodifica skoda 1.3 бензин ECU SIEMENS 5WP4 208

giary74
Добрий день, у мене проблема з цим автомобілем, що частина і вимикається.
Діагноз визначив ЕБУ ЗАБЛОКОВАНИЙ.
Може бути проблема пов'язана з черги?
Якщо код знаходиться в 93c56?

egs
Може бути проблема черг...***** unque подивитися добре ебу, чому? про програму призводить та пам'ять, якщо блок управління має роз'єм тільки...тобі скільки..?

giary74
Ecu ? це як на фото:

Я намагався прочитати eeprom не відокремить, але мій програміст закон з усіма нулями;
Я знаю, що ? рекомендується відірвати eeprom для програмування, але ? нормально, що не читає навіть?
Крім того, тип пам'яті ? 93c56 x8 або x16?

legendaryslave
Я намагався прочитати eeprom не відокремить, але мій програміст закон з усіма нулями;
Я знаю, що ? рекомендується відірвати eeprom для програмування, але ? нормально, що не читає навіть?
Крім того, тип пам'яті ? 93c56 x8 або x16?
Запрограмувати EEPROM 93C76 16bit мене, виявляється, ця

giary74
Запрограмувати EEPROM 93C76 16bit мене, виявляється, ця

Привіт Legendary, я знаю, що ви гуру в цій області, але в моїх архівах я знайшов цей документ, який відноситься до ecu схоже, що цитує 93c56:

По-твоєму ? можна зробити scodifica всього на цей ecu?

legendaryslave
Привіт Legendary, я знаю, що ви гуру в цій області, але в моїх архівах я знайшов цей документ, який відноситься до ecu схоже, що цитує 93c56:

По-твоєму ? можна зробити scodifica всього на цей ecu?

тоді зупиніться на загальну тому на 27c010 і я підтверджую, що є спільне

93c56 я розумію, тільки з ecu на модуль, не ? у вашому випадку, читайте пошту і вміст flasch

giary74
у 27c010?
Я dissaldarla, щоб прочитати?
Май терпіння, але віллем мені ? прибув тільки сьогодні вранці, і я так і не зроблені, як ці.
Я повинен дізнатися про налаштування willem; досі я використовував простий програматор USB дуже практично.

mikyrace82
ви навіть мене виходить, що потрібно обробити вміст 27c010. Так. dissalda.

legendaryslave
у 27c010?
Я dissaldarla, щоб прочитати?
Май терпіння, але віллем мені ? прибув тільки сьогодні вранці, і я так і не зроблені, як ці.
Я повинен дізнатися про налаштування willem; досі я використовував простий програматор USB дуже практично.
ви willem тому ця пам'ять виберіть тип переміщенні jumer і законів, в першу чергу перевірте, де ви повинні покласти

giary74
ви можете dissalda, гаряче повітря, навіть якщо материнська плата ? приклеїв з допомогою силікону в оболонці з алюмінію, або ? рекомендується використовувати паяльник?

egs
тоді зупиніться на загальну тому на 27c010 і я підтверджую, що є спільне

Це-те, чому? я ж сказав-добре бачити ебу....

obd75
переходить в трихлоретилен для того, щоб розчинити p? захисний шар,що я використовую клей для алюмінію і створюю рамку навколо flash ,cos? при нагрійте гарячим повітрям деталей, які не мають певної ізоляції.