Прагляд Поўнай Версіі : scodifica skoda 1.3 бензін ECU SIEMENS 5WP4 208
Добры дзень, у мяне праблема з гэтым аўтамабілем, што частка і выключаецца.
Дыягназ вызначыў ЭБУ ЗАБЛАКАВАНЫ.
Можа быць праблема звязаная з чаргі?
Калі код знаходзіцца ў 93c56?
Можа быць праблема чэргаў...***** unque паглядзець добра эбу, чаму? аб праграме прыводзіць тая памяць, калі блок кіравання мае раз'ем толькі...табе колькі..?
Ecu ? гэта як на фота:
6746
Я спрабаваў прачытаць eeprom не аддзеліць, але мой праграміст закон з усімі нулямі;
Я ведаю, што ? рэкамендуецца адарваць eeprom для праграмавання, але ? нармальна, што не чытае нават?
Акрамя таго, тып памяці ? 93c56 x8 або x16?
legendaryslave
13-01-2014, 21:58
Я спрабаваў прачытаць eeprom не аддзеліць, але мой праграміст закон з усімі нулямі;
Я ведаю, што ? рэкамендуецца адарваць eeprom для праграмавання, але ? нармальна, што не чытае нават?
Акрамя таго, тып памяці ? 93c56 x8 або x16?
Запраграмаваць EEPROM 93C76 16bit мяне, аказваецца, гэтая
Запраграмаваць EEPROM 93C76 16bit мяне, аказваецца, гэтая
Прывітанне Legendary, я ведаю, што вы гуру ў гэтай галіне, але у маіх архівах я знайшоў гэты дакумент, які адносіцца да ecu падобна на тое, што цытуе 93c56:
6748
Па-твойму ? можна зрабіць scodifica за ўсе на гэты ecu?
legendaryslave
13-01-2014, 22:28
Прывітанне Legendary, я ведаю, што вы гуру ў гэтай галіне, але у маіх архівах я знайшоў гэты дакумент, які адносіцца да ecu падобна на тое, што цытуе 93c56:
6748
Па-твойму ? можна зрабіць scodifica за ўсе на гэты ecu?
тады спыніцеся на агульную таму на 27c010 і я пацвярджаю, што есць агульнае
93c56 я разумею, толькі з ecu на модуль, не ? у вашым выпадку, чытайце пошту і змесціва flasch
у 27c010?
Я dissaldarla, каб прачытаць?
Май цярпенне, але вілем мне ? прыбыў толькі сення раніцай, і я так і не зроблены, як гэтыя.
Я павінен даведацца налады willem; да гэтага часу я выкарыстаў просты программатор USB вельмі практычна.
mikyrace82
14-01-2014, 00:04
вы нават мяне атрымліваецца, што трэба апрацаваць змесціва 27c010. Ды. dissalda.
legendaryslave
14-01-2014, 00:36
у 27c010?
Я dissaldarla, каб прачытаць?
Май цярпенне, але вілем мне ? прыбыў толькі сення раніцай, і я так і не зроблены, як гэтыя.
Я павінен даведацца налады willem; да гэтага часу я выкарыстаў просты программатор USB вельмі практычна.
вы willem таму гэтая памяць абярыце тып перамяшчэнні jumer і законаў, у першую чаргу праверце, дзе вы павінны пакласці
вы можаце dissalda, гарачае паветра, нават калі матчына плата ? прыляпіў з дапамогай сілікону ў абалонцы з алюмінія, або ? рэкамендуецца выкарыстоўваць паяльнік?
тады спыніцеся на агульную таму на 27c010 і я пацвярджаю, што есць агульнае
Гэта-тое, чаму? я ж сказаў-добра бачыць эбу....
пераходзіць у трихлорэтилен для таго, каб растварыць p? ахоўны пласт,я выкарыстоўваю клей для алюмінія і ствараю рамку вакол flash ,cos? пры нагрэйце гарачым паветрам дэталяў, якія не маюць пэўнай ізаляцыі.