КПК

Перегляд Повної Версії : Співробітники форуму в больцано

msport (exil77grande)
11-01-2014, 15:56

badboy

Roberto_Bmw
11-01-2014, 18:09

fuorigiri12000
11-01-2014, 19:37
В рот вовка персоналу.

msport (exil77grande)
12-01-2014, 12:14

привіт,я не знаю точно, що авто у вас, хоча я розумію, bmw, але якщо потрібно defappare і нехай каталізатором проблем немає,можливо, якщо вам потрібна додаткова інформація, будь ласка напишіть нам,***** ваш контактний телефон, що ми говоримо про це вголос.

magi1984
13-01-2014, 10:43
прикривайте, що холодно :D

dvdtuning
13-01-2014, 21:37

legendaryslave
13-01-2014, 21:52

500 до серії йдуть назад кнопки :cool:

dvdtuning
13-01-2014, 22:57
500 до серії йдуть назад кнопки :cool:

Ну я думав, послужив руку, щоб відсунути її ;-)

ugoboss
14-01-2014, 07:17
у будь-якому випадку ставить curiosity те, щоб, починаючи з двох осіб від катання, щоб піти і відремонтувати машину в місті удіне, що цікавість знати, принаймні, такого роду проблеми можна лікувати не знайти кого-небудь, я не кажу в місті, але, принаймні, в північній італії.

msport (exil77grande)
14-01-2014, 21:54
у будь-якому випадку ставить curiosity те, щоб, починаючи з двох осіб від катання, щоб піти і відремонтувати машину в місті удіне, що цікавість знати, принаймні, такого роду проблеми можна лікувати не знайти кого-небудь, я не кажу в місті, але, принаймні, в північній італії.

мова йде про відновлення машини застрягли в послідовний,крім того, не тільки це, що ми повинні робити, але і працювати на іншій машині, то поїздка організована,очевидно, є люди, які мають довіру у нашій роботі.

Roberto_Bmw
18-01-2014, 11:49

Пу? також залежати від ціни, в моєму районі c'? укладачів машин серйозний, але це правило, розкішні автомобілі і, коли я повернувся до нього, щоб карта мого колишнього srt8, jeep, я попросив 1500€ ціна, що робить brabus або amg. І я думаю, що якщо б навіть тільки до Турина (що я і так, і ні 80km) тільки на вулиці запитав би те, що просить карту.

ugoboss
18-01-2014, 12:03
Пу? також залежати від ціни, в моєму районі c'? укладачів машин серйозний, але це правило, розкішні автомобілі і, коли я повернувся до нього, щоб карта мого колишнього srt8, jeep, я попросив 1500€ ціна, що робить brabus або amg. І я думаю, що якщо б навіть тільки до Турина (що я і так, і ні 80km) тільки на вулиці запитав би те, що просить карту.

точне завжди залежить від ціни, як я вже сказав, я не знаю, які проблеми у нього машина, якщо б хто-небудь міг сказати), але я не думаю, що дві людини від катання, в літаку, харчування і проживання ще стоять мало, але якщо вони зробили це selta будуть мати свої причини.

msport (exil77grande)
18-01-2014, 18:07
ні, повернувся, нарешті, додому, і з великою sodisfazione,я заявляю, що пост служив тільки, щоб знати користувачів у місті або, можливо, скористатися послугами нашої присутності, щоб зробити рутинну для тих, хто там вважає, на висоті, і не для чого іншого, навіть якщо врешті-решт, єдиний в районі, який нам зв'язатися, щоб дізнатися один одного, ми могли б зустрітися саме тому, що були 2 дні вогонь бачити, що перший весь день, і він служив тільки, щоб привести в рух audi і секунди, щоб зробити інші карти і defap на різних автомобілях, якому випадку, я і адмін, ми пішли, щоб привести в рух audi a 8 4.2 tdi 326cv з двох блоків edc16cp34 зупиняється в даний час від 3 місяців для блоку ecu при запису в послідовний з програмістом в невеликій рахунок і, як я вже сказав, і це було trasfera дуже sodisfacente і для тих, хто мав деякі сумніви на витрати, я просто кажу, що крім нашої відрядження повністю spesata ми, природно, були справедливу компенсацію, що я не тут, щоб обговорити, але, звичайно, не безкоштовно працювати я читав коментарі (2) що вони мене не тільки турбувати але навіть для того, щоб зрозуміти, що деякі елементи, на які не хотілося вірити, що виконуються,з цим я закриваю тут пост і мені більше нічого додати.

franco75
18-01-2014, 18:33
Я завжди був заінтригований цією машини, я на 3.0 tdi, а насправді двигун здається смішним порівняно з рештою автомобіля (Гальма, вкорочувати тяги). Не пробував машину?
Ви тільки rirpistinata й не ви дали йому якийсь мм3 ще?

Roberto_Bmw
18-01-2014, 20:40
Побачив, що пост не ? був закритий, я прошу роз'яснення; я думаю, що пост питання і повідомив мені, але я не розумію, що є багато дратує, я розумію записи, які ви маєте на увазі?

dvdtuning
18-01-2014, 21:40
Якщо пост було повідомлено мені, я не хотів образити вас, це був тільки жарт жартує у відповідь, що і легендарний, навіть, чому? я добрався, щоб мати справу з вами, щоб питання в робочий час і я повністю задоволений вашої роботи і, передусім, професіоналізм? з якими ви співпрацюєте.

msport (exil77grande)
18-01-2014, 22:01
Я завжди був заінтригований цією машини, я на 3.0 tdi, а насправді двигун здається смішним порівняно з рештою автомобіля (Гальма, вкорочувати тяги). Не пробував машину?
Ви тільки rirpistinata й не ви дали йому якийсь мм3 ще?

машина була defappata,зіставляється і виключається клапан egr, крім цього є 2 фільтра bmc панелі і 2 трапи прямо від початку і до кінця повністю в сталь нержавіючої сталі, таким чином, цілком очевидно, що ми довели, що сказати, монстр всередині галереї, коли відкривала, здавалося, ferrari,зі старою карті-rullata 386cv але це було набагато більше, тому ми на 400cv.

msport (exil77grande)
18-01-2014, 22:02
там і з ким, і хто має вуха, щоб чути хоче, то тема закрита.

Вже
19-01-2014, 01:40
Добре, мої вітання

motorsport
19-01-2014, 01:43
:)мої вітання адміністратора для роботи проведена успішно!! :)

ugoboss
19-01-2014, 09:46
я знаю, що на даний момент залишилися тільки я, і, чесно кажучи, мені шкода, що не зрозумів моєї промови(і не тільки) мені хотілося знати тип проблеми, але мій був просто цікавість, як мене не хвилює, як вас прийняли, як я вже написав, хто вам дзвонив avra були свої причини.

badboy
19-01-2014, 10:56
ні, повернувся, нарешті, додому, і з великою sodisfazione,я заявляю, що пост служив тільки, щоб знати користувачів у місті або, можливо, скористатися послугами нашої присутності, щоб зробити рутинну для тих, хто там вважає, на висоті, і не для чого іншого, навіть якщо врешті-решт, єдиний в районі, який нам зв'язатися, щоб дізнатися один одного, ми могли б зустрітися саме тому, що були 2 дні вогонь бачити, що перший весь день, і він служив тільки, щоб привести в рух audi і секунди, щоб зробити інші карти і defap на різних автомобілях, якому випадку, я і адмін, ми пішли, щоб привести в рух audi a 8 4.2 tdi 326cv з двох блоків edc16cp34 зупиняється в даний час від 3 місяців для блоку ecu при запису в послідовний з програмістом в невеликій рахунок і, як я вже сказав, і це було trasfera дуже sodisfacente і для тих, хто мав деякі сумніви на витрати, я просто кажу, що крім нашої відрядження повністю spesata ми, природно, були справедливу компенсацію, що я не тут, щоб обговорити, але, звичайно, не безкоштовно працювати я читав коментарі (2) що вони мене не тільки турбувати але навіть для того, щоб зрозуміти, що деякі елементи, на які не хотілося вірити, що виконуються,з цим я закриваю тут пост і мені більше нічого додати.

Привіт Данило припускав, що ви були мега-гіпер зайняті sar? щоб наступного разу зустріч. На даний момент я accontenter? ваші послуги, як завжди, чудові.

Найближчим часом

Іван

msport (exil77grande)
21-01-2014, 12:13
Привіт Данило припускав, що ви були мега-гіпер зайняті sar? щоб наступного разу зустріч. На даний момент я accontenter? ваші послуги, як завжди, чудові.

Найближчим часом

Іван

точне івано-як я сказав, на стільниковий не було часу, щоб зустрітися з нами буде в наступний раз.