КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Супрацоўнікі форуму ў бальцана

msport (exil77grande)
11-01-2014, 15:56

badboy

Roberto_Bmw
11-01-2014, 18:09

fuorigiri12000
11-01-2014, 19:37
У рот ваўка персаналу.

msport (exil77grande)
12-01-2014, 12:14

прывітанне,я не ведаю дакладна, што аўто ў вас, хоць я разумею, bmw, але калі трэба defappare і хай каталізатарам праблем няма,магчыма, калі вам патрэбна дадатковая інфармацыя, калі ласка, напішыце нам,***** ваш кантактны тэлефон, што мы гаворым пра гэта ўслых.

magi1984
13-01-2014, 10:43
прыкрывайце, што холадна :D

dvdtuning
13-01-2014, 21:37

legendaryslave
13-01-2014, 21:52

500 да серыі ідуць назад кнопкі :cool:

dvdtuning
13-01-2014, 22:57
500 да серыі ідуць назад кнопкі :cool:

Ну, я думаў, паслужыў руку, каб адсунуць яе ;-)

ugoboss
14-01-2014, 07:17
у любым выпадку ставіць curiosity тое, каб, пачынаючы з двух чалавек ад катання, каб пайсці і адрамантаваць машыну ў горадзе удын, што цікаўнасць ведаць, па меншай меры, такога роду праблемы можна лячыць не знайсці каго-небудзь, я не кажу ў горадзе, але, па крайняй меры, у паўночнай італіі.

msport (exil77grande)
14-01-2014, 21:54
у любым выпадку ставіць curiosity тое, каб, пачынаючы з двух чалавек ад катання, каб пайсці і адрамантаваць машыну ў горадзе удын, што цікаўнасць ведаць, па меншай меры, такога роду праблемы можна лячыць не знайсці каго-небудзь, я не кажу ў горадзе, але, па крайняй меры, у паўночнай італіі.

гаворка ідзе аб аднаўленні машыны затрымаліся ў паслядоўны,акрамя таго, не толькі гэта, што мы павінны рабіць, але і працаваць на іншай машыне, то паездка арганізавана,відавочна, есць людзі, якія маюць давер у нашай працы.

Roberto_Bmw
18-01-2014, 11:49

Пу? таксама залежаць ад цаны, у маім раене c'? складальнікаў машын сур'езны, але гэта правіла, раскошныя аўтамабілі і, калі я павярнуўся да яго, каб карта майго былога srt8, jeep, я папрасіў 1500€ цана, што робіць brabus або amg. І я думаю, што калі б нават толькі да Турына (што я і так, і няма 80km) толькі на вуліцы спытаў бы тое, што просіць карту.

ugoboss
18-01-2014, 12:03
Пу? таксама залежаць ад цаны, у маім раене c'? складальнікаў машын сур'езны, але гэта правіла, раскошныя аўтамабілі і, калі я павярнуўся да яго, каб карта майго былога srt8, jeep, я папрасіў 1500€ цана, што робіць brabus або amg. І я думаю, што калі б нават толькі да Турына (што я і так, і няма 80km) толькі на вуліцы спытаў бы тое, што просіць карту.

дакладнае заўседы залежыць ад цаны, як я ўжо сказаў, я не ведаю, якія праблемы ў яго машына, калі б хто-небудзь мог сказаць), але я не думаю, што два чалавекі ад катання, у самалеце, харчаванне і пражыванне яшчэ працы стаяць мала, але калі яны зрабілі гэта selta будуць мець свае прычыны.

msport (exil77grande)
18-01-2014, 18:07
не, вярнуўся, нарэшце, дадому, і з вялікай sodisfazione,я заяўляю, што пост служыў толькі, каб ведаць карыстальнікаў у горадзе ці, магчыма, скарыстацца паслугамі нашага прысутнасці, каб зрабіць руцінную для тых, хто там лічыць, на вышыні, і не для чаго іншага, нават калі ў рэшце рэшт, адзіны ў раене, які нам падключыцца, каб даведацца адзін пра аднаго, мы маглі б сустрэцца менавіта таму, што былі 2 дні агонь бачыць, што ўвесь першы дзень, і ен служыў толькі, каб прывесці ў рух audi і секунды, каб зрабіць іншыя карты і defap на розных аўтамабілях, любым выпадку, я і адміністратар, мы пайшлі, каб прывесці ў рух audi a 8 4.2tdi 326cv з двух блокаў edc16cp34 спыняецца ў цяперашні час ад 3 месяцаў для блока ecu пры запісе ў паслядоўны з праграмістам у невялікі кошт і, як я ўжо сказаў, і гэта было trasfera вельмі sodisfacente і для тых, хто меў некаторыя сумневы на выдаткі, я проста кажу, што акрамя нашай камандзіроўкі цалкам spesata мы, натуральна, былі справядлівую кампенсацыю, што я не тут, каб абмеркаваць, але, вядома, не бясплатна працаваць я чытаў каментары (2) што яны мяне не толькі турбаваць, але таксама для таго, каб зразумець, што некаторыя элементы, на якія не хацелася верыць, выконваюцца,з гэтым я заплюшчваю тут пост і мне больш няма чаго дадаць.

franco75
18-01-2014, 18:33
Я заўседы быў заінтрыгаваны гэтай машыны, я на 3.0 tdi, а на самай справе рухавік здаецца смешным у параўнанні з астатняй аўтамабіля (Тармазы, а цягі). Не спрабаваў машыну?
Вы толькі rirpistinata і вы не далі яму нейкі мм3 яшчэ?

Roberto_Bmw
18-01-2014, 20:40
Убачыў, што пост не ? быў зачынены, я прашу тлумачэнні; я думаю, што пост у пытанне і паведаміў мне, але я не разумею, што есць шмат раздражняе, я разумею, якія запісы вы маеце на ўвазе?

dvdtuning
18-01-2014, 21:40
Калі пост было паведамлена мне, я не збіраўся пакрыўдзіць вас, гэта была толькі жарт жартуе ў адказ, што і легендарны, нават, чаму? я дабраўся, каб мець справу з вамі, каб пытанні ў працоўны час і я цалкам задаволены вашай працы і, перш за ўсе, прафесіяналізм? з якімі вы супрацоўнічаеце.

msport (exil77grande)
18-01-2014, 22:01
Я заўседы быў заінтрыгаваны гэтай машыны, я на 3.0 tdi, а на самай справе рухавік здаецца смешным у параўнанні з астатняй аўтамабіля (Тармазы, а цягі). Не спрабаваў машыну?
Вы толькі rirpistinata і вы не далі яму нейкі мм3 яшчэ?

машына была defappata,супастаўляецца і выключаецца клапан egr, акрамя гэтага, есць 2 фільтра bmc панэлі і 2 трапы прама ад пачатку і да канца цалкам у сталь нержавеючай сталі, такім чынам, цалкам відавочна, што мы даказалі, што сказаць, монстар ўнутры галерэі, калі адчыняла, здавалася, ferrari,са старой карце-rullata 386cv але гэта было значна больш, таму мы на 400cv.

msport (exil77grande)
18-01-2014, 22:02
там і з кім, і хто мае вушы, каб чуць хоча, то тэма зачынена.

Ужо
19-01-2014, 01:40
Добра, мае віншаванні

motorsport
19-01-2014, 01:43
:)мае віншаваньні адміністратара для працы праведзена паспяхова!! :)

ugoboss
19-01-2014, 09:46
я ведаю, што на дадзены момант засталіся толькі я, і, шчыра кажучы, мне шкада, што не зразумеў маей прамовы(і не толькі) мне хацелася ведаць тып праблемы, але мой быў проста цікаўнасць, як мяне не хвалюе, як вас прынялі, як я ўжо напісаў, хто вам тэлефанаваў avra былі свае прычыны.

badboy
19-01-2014, 10:56
не, вярнуўся, нарэшце, дадому, і з вялікай sodisfazione,я заяўляю, што пост служыў толькі, каб ведаць карыстальнікаў у горадзе ці, магчыма, скарыстацца паслугамі нашага прысутнасці, каб зрабіць руцінную для тых, хто там лічыць, на вышыні, і не для чаго іншага, нават калі ў рэшце рэшт, адзіны ў раене, які нам падключыцца, каб даведацца адзін пра аднаго, мы маглі б сустрэцца менавіта таму, што былі 2 дні агонь бачыць, што ўвесь першы дзень, і ен служыў толькі, каб прывесці ў рух audi і секунды, каб зрабіць іншыя карты і defap на розных аўтамабілях, любым выпадку, я і адміністратар, мы пайшлі, каб прывесці ў рух audi a 8 4.2tdi 326cv з двух блокаў edc16cp34 спыняецца ў цяперашні час ад 3 месяцаў для блока ecu пры запісе ў паслядоўны з праграмістам у невялікі кошт і, як я ўжо сказаў, і гэта было trasfera вельмі sodisfacente і для тых, хто меў некаторыя сумневы на выдаткі, я проста кажу, што акрамя нашай камандзіроўкі цалкам spesata мы, натуральна, былі справядлівую кампенсацыю, што я не тут, каб абмеркаваць, але, вядома, не бясплатна працаваць я чытаў каментары (2) што яны мяне не толькі турбаваць, але таксама для таго, каб зразумець, што некаторыя элементы, на якія не хацелася верыць, выконваюцца,з гэтым я заплюшчваю тут пост і мне больш няма чаго дадаць.

Прывітанне Данііл меркаваў, што вы былі мега-гіпер занятыя sar? каб у наступны раз сустрэча. На дадзены момант я accontenter? вашы паслугі, як заўседы, выдатныя.

У бліжэйшы час

Іван

msport (exil77grande)
21-01-2014, 12:13
Прывітанне Данііл меркаваў, што вы былі мега-гіпер занятыя sar? каб у наступны раз сустрэча. На дадзены момант я accontenter? вашы паслугі, як заўседы, выдатныя.

У бліжэйшы час

Іван

дакладнае івана-як я сказаў, на сотавы не было часу, каб сустрэцца з намі будзе ў наступны раз.