Перегляд Повної Версії : Smart 600 бензин
ducati83
11-01-2014, 14:51
Привіт, ми раді, що сьогодні я намагався писати з півник v50 smart, я зробила тест з файлом орі.
Записи все ок, тільки я хотів би знати, якщо після запису треба робити якийсь навчання, з допомогою діагностики? у мене таке враження, що педаль акселератора не піде 100%, як раніше, але, що планшет не був фактично на 100%.
Радою чи досвідом щодо?
дякую
Я scrito мій пару раз, але я ніколи не мав цієї проблеми. Мені здається трохи дивним, ви повинні контролювати діагноз, якщо на педаль газу, ви ariva 100%
giuseppe1374
11-01-2014, 16:21
ні, не треба робити ніяких коригувань або кодування або що-небудь ще
ducati83
11-01-2014, 16:32
то проблема ? що тепер я не завантажити турбіни.....хто-небудь може мені зробити корекцію chk добре?
вибачте, але ви не переписав орі? у cks повинно бути ок.
ducati83
11-01-2014, 16:43
ви насправді ? орі, але не в машині, я взяв з бази даних.....
здрастуйте, подивіться, якщо ? у ostesso номер вашого ебу..
ducati83
11-01-2014, 16:52
ви ? той же
cinqueturbo
11-01-2014, 17:00
Але, щоб спробувати HW не починається з читання, а потім, може бути, писати?
Тепер не на ваш файл орі.. як ти тепер зрозуміти? і проблема запису або файлу, що на постріл всередині?
ducati83
11-01-2014, 17:04
ну, я знаю, що не ? файл чому? я зробив ecu id, і потім я шукав файл ori.....для читання смарт-триває завантаження йде, і я б порадив знайти файл орі, а потім зробити тест або завантажити карту мод....що, якщо мені з цим впоратися? зробити, враховуючи, що в мене не досить досвіду.....
тоді я думаю, що якщо б я завантажив файл неправильний, я б пішов у блок.....
cinqueturbo
11-01-2014, 17:08
звичайно, але покладіть випадку, що файл орі, що на постріл всередині ви не отримали оновлення, як був ваш?
ducati83
11-01-2014, 17:11
azzz, те, що порадите мені робити?
ducati83
11-01-2014, 17:14
насправді, дивлячись на деякі файли з hw 004 відрізняються між собою.....але якщо навантаження файл з hw одно, але sw інший йде в блок?
cinqueturbo
11-01-2014, 17:25
Хто більше? кваліфікована мене ви dir? безумовно, як виправити...
я або мої "регулювати" не пишу, s? я не читаю, і я паро дупу..
Тоді s? і я кажу "и?" ви читаєте в Boot-Mode або BDM або інший, просто як читання "повного" і в якості Резервного..
і потім назад все похмурий, що хоче..
сара марна трата часу?
я волію втратити 1-2 години, що день вирішити..
ducati83
11-01-2014, 17:40
ви праві....але, враховуючи, що навколо мережі я ніколи не читав про проблеми писати файли золотих з банку даних....я не думав, що станеться зі мною.....я був би перший випадок, я думаю....
cinqueturbo
11-01-2014, 17:49
Ви говорите?
я або різним досвідом щодо..
типу.. файл mod,файли ліжку з іншою інтерфейс,файлів, розмір, відмінному,файл з області все FFFF,файл з іммо в тому числі на Flash, і, отже, не більше,
і т. д. і т. д...
ти..
я банк даних ціную дуже багато, але я не довіряю на 100%..
ce говорили, довіряти і добре, не довіряти й краще...
ducati83
11-01-2014, 17:57
ок
по-твоєму, що я повинен робити?чому? розуміти, що якщо автомобіль піде в хід....якщо це була проблема, файл повинен дати помилку в ебу діагноз?
cinqueturbo
11-01-2014, 17:58
таким чином, факт діагноз?
cinqueturbo
11-01-2014, 18:09
Ааа!! але подивитися-то!! файл, що опубліковано, і що? чи зрозумів, тим не стріляв всередині, не кричи....
ок
по-твоєму, що я повинен робити?чому? розуміти, що якщо автомобіль піде в хід....якщо це була проблема, файл повинен дати помилку в ебу діагноз?
по-моєму вам слід знайти інший файл з тим же номером hw і sw, і зробіть порівняння з тим, що у вас і подивитися? c'? різниця з тим, ch? ви.....
ducati83
11-01-2014, 18:52
то відкритий, або, вірніше, знайшов спосіб видалити recovery turbo:просто від'єднати акумулятор на хвилину і все знову ок....проклятий....
а як завжди....спасибі вам усім, хто брав участь.....гарний суботній вечір
добре x t? ch? ви вирішили....вдень у суботу ввечері..
motorsport
11-01-2014, 19:43
Все добре, що добре кінчається :) :)
cinqueturbo
12-01-2014, 10:56
то відкритий, або, вірніше, знайшов спосіб видалити recovery turbo:просто від'єднати акумулятор на хвилину і все знову ок....проклятий....
а як завжди....спасибі вам усім, хто брав участь.....гарний суботній вечір
Менше зла!... однак do зробив це проблеми, що ви можете піти проти..
msport (exil77grande)
12-01-2014, 17:57
ці машини відомі, щоб ці проблеми відновлення turbo після внесення даних ecu,взяли ori платити,відредаговано і написано так, щоб мій досвід boot mode читання,редагування та запис.
ducati83
13-01-2014, 15:28
насправді я був цапом-відбувайлом.....бачив ficilt? операції я повинен був відкрити і завантажити....
тепер ви повинні вивчити трохи цю карту, зрозуміти, що ж він...зрозуміти зміни, і знати, чи є із за драйверів....навіть якщо я не очікую дуже....я просто хочу зрозуміти, як дати йому пі? тяга 6 встановлена....видно, що просто трохи рости, і лайно під....вона навіть не може тримати 100км/год
carmageddon
13-01-2014, 16:15
я risolvevo з діагнозом, після запису змінено, поїхав до діагноз, і я робив скидання помилок, навіть якщо не ce n були, і все повертався до normalit
ducati83
13-01-2014, 16:22
я пробував з діагнозом і мені не давав помилки, але я робив, а скидання....але нада...тільки з віддаленням від акумулятора ? туди...
giannimini
25-01-2014, 19:26
привіт, хлопці, у мене проблема з тим же ecu 600 smart мого друга, а не пу? читати.
з самого початку, що я не знаю, що обладнання має, тому що він говорить мені, що читає тільки код.
що ми можемо зробити? читати цей ecu? якщо я даю ідентифікатор ебу мені провести цей файл орі бачив, що я не можу отримати його тут, чому? я не досягла msg? спасибі всім, добрий вечір
carlo abarth
25-01-2014, 19:49
йдете проти правил!!!
giannimini
25-01-2014, 20:07
проте послідовний, що він мій друг ? одну коробочку, як півник... з входів білі
називається obd або щось подібне. однак, написав багато нових машин з цим справою.... якщо я намагаюся mettereci файл, який я змінив на той самий автомобіль. не повинно мене chec і скажіть мені, якщо це нормально чи ні? я не думаю, що мені писати фігня.... :-) файл, який я хочу, напишіть нам на ? 512 kb...
rdponline
26-01-2014, 14:15
Для досвіду зробив такий же файл ori змінюються оновлення, що робить будинок німецької матері... тому і завжди краще не приймати файли баз даних... ktag і kess на додаток до hw і sw, ви також поновлення...
giannimini
26-01-2014, 14:59
Ідеально, погано, що він піде, якщо hw і sw я стою блок управління, який у нас є (файли з 512k)
Якщо я знайшов в інтернеті, landscape? і пишу це в ecu cos? для кого"? тому завжди 512k чи можу я об'єднати забій чи я можу мати тільки ризик вставити файл на основі файлу не оновлюються?
Мені цікаво дізнатися тільки це, машина ? дуже старий і добре, мене не цікавить, у вас є файл оновлення, але тільки працює без будь-яких обмежень, як те, що я створив .mod
Я сподіваюся, що добре пояснив.
Дякую, і гарного Неділі
Джанні