Перегляд Повної Версії : Привіт всім
Привіт всім, я об'їздив уздовж і в ширину на різних форумах, chiptuning, але всім чесно говоримо, що не ? був максимум на сьогоднішній день.
Всі кажуть, загального доступу, але, нижче, в розділі спільний доступ, перетворюється в спекуляції.....
від того, що я мав можливість прочитати про це, перш ніж вирішити, до того ж, я вважаю, що, нарешті, правильний, і час dimostrer? інше.
Звичайно, не шукаєте матеріал (лась), але я готовий вже зараз поділитися.
Добрий день всім
msport (exil77grande)
04-09-2012, 10:42
Привіт всім, я об'їздив уздовж і в ширину на різних форумах, chiptuning, але всім чесно говоримо, що не ? був максимум на сьогоднішній день.
Всі кажуть, загального доступу, але, нижче, в розділі спільний доступ, перетворюється в спекуляції.....
від того, що я мав можливість прочитати про це, перш ніж вирішити, до того ж, я вважаю, що, нарешті, правильний, і час dimostrer? інше.
Звичайно, не шукаєте матеріал (лась), але я готовий вже зараз поділитися.
Добрий день всім
Привіт і ласкаво просимо,я не думаю, що форум в мережі, який має банк даних, як наша, і не мало,для інших, якщо читати правила, ви побачите, що якщо ви теж брав участь у дискусії та Поділитись своїм досвідом або ще з нами тут, ви отримаєте все те, що ви шукаєте,сказав, що це я прошу вас подати належним чином типу:
Ім'я
Вік
Професії
Localita'
Спасибі заздалегідь
Привіт і ласкаво просимо,я не думаю, що форум в мережі, який має банк даних, як наша, і не мало,для інших, якщо читати правила, ви побачите, що якщо ви теж брав участь у дискусії та Поділитись своїм досвідом або ще з нами тут, ви отримаєте все те, що ви шукаєте,сказав, що це я прошу вас подати належним чином типу:
Дякую тобі, в anticipoTi заздалегідь дякую[/QUOTE]
Прошу вибачення, презентації, похмурий,
Ім'я : Йосип
Вік : 52
Професія Програмування і мультимедіа
Localita' Sicila
dvdtuning
05-09-2012, 11:58
Ласкаво Просимо Йосип...
Привіт і ласкаво просимо, якщо ми продовжимо так могли назвати professionalchiptuningSicilia:D
dvdtuning
05-09-2012, 15:35
Насправді сицилія ? лідер на цьому форумі для експертів chiptuning!
sa80libero
05-09-2012, 18:13
добре прийшов і хорошу роботу
мансардний
05-09-2012, 18:23
ласкаво просимо в групу, йосип :)
ласкаво просимо Йосипа..ви побачите, ви знайдете все добре інша історія...
ви перебуваєте в потрібному місці... тут ви знайдете все, що красиво і що вам ніхто не пропонує допомогти вам в обмін на гроші...
cicciogsr
10-09-2012, 19:40
привіт і ласкаво просимо
tecnoracing
10-09-2012, 21:45
Здрастуйте, йосип ласкаво просимо серед нас !!!
ilgrandeuomotigre
11-09-2012, 12:26
браво! ви з наших!