КПК

Перегляд Повної Версії : Читання lancia musa 1.3 mjtd файли від 3 мб?

eobdexpression
11-01-2014, 03:17
Привіт всім мене ? довелося читати lancia musa 1.3 mjtd півень v2 V53 і практично, вибравши драйвер не для 70 кінських сил, але для multijet 75/90/101 резюме я зробив, починаючи з читання файлу, враховуючи, що власник сказав мені, що був 75 л. с, а не 70 резюме, я дав йому підтвердження, і після 43 хвилин, я дав файл в 3 мб, і я вражений, сумнівів, я вирішив запитати, якщо хтось із вас ? ніколи таке сталося, чому? що я знаю, як правило, максимум на цей протокол двигунів я завжди давав файл, 2,5 мб, а не 3 мб. Але пу? бути? Крім того, я намагався читати з драйвер hp 70 говорить мені, що я повинен використовувати, щоб примусити, що і 75-сильний або той, у якому я читав файли від 3 мб. Ось прямо зараз я відправлю фото даних ecu файли і ліжко.

ugoboss
11-01-2014, 07:38
від номера, який повідомляє, і це 70cv, я пропоную зробити це в bdm і не думаєте про це.

michell
11-01-2014, 07:47
я підтверджую, святі слова ugoboss вада в bdm не ризикувати з цими ecu з клонів....

fuorigiri12000
11-01-2014, 09:56
я підтверджую, святі слова ugoboss вада в bdm не ризикувати з цими ecu з клонів....
Незалежно від клонів, я теж використання bdm на ці ecu, ризик значно знижується.

motorsport
11-01-2014, 10:43
підтверджую на lancia musa nn rischierei,прочитайте його до кінця bdm!!

cinqueturbo
11-01-2014, 10:55
А я з 1,3 Mjet 90cv або тільки зробив сумний досвід,
також в записі...
але потім я кажу читання в послідовний, скільки? від 45 до 80 хвилин?
я sventro і richiudo в помістіть трохи часу, і я беру, а також кафе?...

eobdexpression
11-01-2014, 15:05
Дякую за пораду, але як ? дуже дивна річ те, що я ? сталося, я хотів би запитати у будь-якому випадку я думав, не ? що я повинен зняти, і спробувати без цього перехідника жовтий, розташований між кабель і роз'єм eobd півня v2 v53?

ugoboss
11-01-2014, 15:35
Дякую за пораду, але як ? дуже дивна річ те, що я ? сталося, я хотів би запитати у будь-якому випадку я думав, не ? що я повинен зняти, і спробувати без цього перехідника жовтий, розташований між кабель і роз'єм eobd півня v2 v53?

якщо він говорить вам, щоб використовувати його, тому що хочете видалити, тому що ви хочете створити проблем, навіть коли не є, недолік в bdm.

eobdexpression
11-01-2014, 17:36
якщо він говорить вам, щоб використовувати його, тому що хочете видалити, тому що ви хочете створити проблем, навіть коли не є, недолік в bdm.

Ви ugoboss але для того, щоб визначити, як використовувати його чи ні, що мені робити?

Вибачте, як я повинен перевірити, щоб визнати, якщо використовувати його чи ні, це я хочу зрозуміти,

cinqueturbo
11-01-2014, 17:42
Вибачте, але коли починають SW півня не з'являється увагу?
і потім в правому верхньому кутку мигає used " або " not used на зображення перехідника?

motorsport
11-01-2014, 18:08
Слідкуйте sw означає, якщо покласти l адаптер або немає,може він приймає вогонь курка, як і трапилося з кого-то!

ugoboss
11-01-2014, 18:32
Вибачте, як я повинен перевірити, щоб визнати, якщо використовувати його чи ні, це я хочу зрозуміти,

і обговорення, що вже було зроблено в інший раз, і, чесно кажучи, мені трохи злий, тому що означає, що ви працюєте, не бачачи те, що ви робите, коли вибір автомобіля це тобі каже програма, якщо ви подивитеся на зображення, яке ви надіслали ce писав use-it , коли нас не хоче, щоб у зображення перехідники з хрестом і вище, але сторони завжди від ідеї, що в бд є хоче, то в папці fgtech є багато документів, які будуть читати, перш ніж почати використовувати інтерфейс, бо плакати після того, як зробили омлет, не потрібно нічого, після потрібно викласти гроші, щоб виправити ебу, або програміст новий, тому що він приготований.

eobdexpression
11-01-2014, 19:00
і обговорення, що вже було зроблено в інший раз, і, чесно кажучи, мені трохи злий, тому що означає, що ви працюєте, не бачачи те, що ви робите, коли вибір автомобіля це тобі каже програма, якщо ви подивитеся на зображення, яке ви надіслали ce писав use-it , коли нас не хоче, щоб у зображення перехідники з хрестом і вище, але сторони завжди від ідеї, що в бд є хоче, то в папці fgtech є багато документів, які будуть читати, перш ніж почати використовувати інтерфейс, бо плакати після того, як зробили омлет, не потрібно нічого, після потрібно викласти гроші, щоб виправити ебу, або програміст новий, тому що він приготований.

Але в моєму випадку треба використовувати, враховуючи, що пункт use it c'? ні?

ugoboss
11-01-2014, 21:29
Але в моєму випадку треба використовувати, враховуючи, що пункт use it c'? ні?

зробіть те, що вам каже програма!!

eobdexpression
11-01-2014, 22:02
зробіть те, що вам каже програма!!

Ви ок, спасибі ugoboss info я, а я використовував з адаптером і чому? мені з'являється, щоб використовувати його, а тепер знову? прочитати з протоколом 70 л. с., а не 75

Хлопці, проблема вирішена, зрештою, проблема була не в пір'ї, але бенс? власник спочатку він сказав мені, що автомобіль був 75 л. с. і читати весь дав мені файл розміром дивні пам'ятки від 3 мб, що потім призводить до 448, навіть я, порівнюючи його з файл орі, я зрозумів, що це був мод файл, і потім до речі сьогодні я спробував ще раз, щоб прочитати карту з профілю 70 л. с. муза, і я витягнув файлу в таблиці 64 кб і все завжди від 64 кб (на Відміну від? 448kb) тому було щось ненормальне, і після цього я вирішив розібрати блок управління, щоб побачити, що гори і wual? я виявив, що у цієї машини вони заміна блоку управління завжди є з multijet 70 л. с., але fiat idea, яка, будучи ідентичною змінюються протоколи, точні для читання і запису повної і ввівши драйвери fiat idea, я читав, як в таблицях (64 кб), що в інтернеті (448 кб) файл чудово, тому я змінив файл орі, що я дістав, і я написав ціле без будь-яких проблем. Я сподіваюся, що це обговорення, як допомогти, може, кому-то ще, хто може зіткнутися з тією ж ситуацією.