Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне lancia musa 1.3 mjtd файлы ад 3 mb?
eobdexpression
11-01-2014, 03:17
Прывітанне ўсім мяне ? давялося чытаць lancia musa 1.3 mjtd певень v2 V53 і практычна, выбраўшы драйвер не для 70 конскіх сіл, але для multijet 75/90/101 рэзюмэ я зрабіў, пачынаючы з чытання файла, улічваючы, што ўладальнік сказаў мне, што быў 75 л. з, а не 70 рэзюмэ, я даў яму пацверджанне, і пасля 43 хвілін, я даў файл у 3 мб, і я здзіўлены, сумненняў, я вырашыў спытаць, калі хто-небудзь з вас ? ніколі такое адбылося, чаму? што я ведаю, як правіла, максімум на гэты пратакол рухавікоў я заўседы даваў файл, 2,5 мб, а не 3 мб. Але пу? быць? Акрамя таго, я спрабаваў чытаць з драйвер hp 70 кажа мне, што я павінен выкарыстоўваць, каб прымусіць, што і 75-моцны ці той, у якім я чытаў файлы ад 3 мб. Вось прама цяпер я адпраўлю фота дадзеных ecu, файлы і ложак.
ад нумара, які паведамляе, і гэта 70cv, я прапаную зрабіць гэта ў bdm і не думаеце пра гэта яшчэ.
я пацвярджаю, святыя словы ugoboss загана ў bdm не рызыкаваць з гэтымі ecu з клонамі....
fuorigiri12000
11-01-2014, 09:56
я пацвярджаю, святыя словы ugoboss загана ў bdm не рызыкаваць з гэтымі ecu з клонамі....
Незалежна ад клонаў, я таксама выкарыстанне bdm на гэтыя ecu, рызыка значна зніжаецца.
motorsport
11-01-2014, 10:43
пацвярджаю на lancia musa nn rischierei,прачытайце яго да канца ў bdm!!
cinqueturbo
11-01-2014, 10:55
А я з 1,3Mjet 90cv ці толькі зрабіў сумны вопыт,
таксама ў запісы...
але потым я кажу чытання ў паслядоўны, колькі? Ад 45 да 80 хвілін?
я sventro і richiudo у змесціце трохі часу, і я бяру, а таксама кафэ?...
eobdexpression
11-01-2014, 15:05
Дзякуй за савет, але як ? вельмі дзіўная рэч тое, што я ? адбылося, я хацеў бы спытаць у любым выпадку, я думаў, ці не ? што я павінен зняць, і паспрабаваць без гэтага перахадніка жоўты, размешчаны паміж кабель і раздым eobd пеўня v2 v53?
Дзякуй за савет, але як ? вельмі дзіўная рэч тое, што я ? адбылося, я хацеў бы спытаць у любым выпадку, я думаў, ці не ? што я павінен зняць, і паспрабаваць без гэтага перахадніка жоўты, размешчаны паміж кабель і раздым eobd пеўня v2 v53?
калі ен кажа вам, каб выкарыстоўваць яго, таму што хочаце яго выдаліць, таму што вы хочаце стварыць праблем, нават калі не есць, недахоп у bdm.
eobdexpression
11-01-2014, 17:36
калі ен кажа вам, каб выкарыстоўваць яго, таму што хочаце яго выдаліць, таму што вы хочаце стварыць праблем, нават калі не есць, недахоп у bdm.
Вы ugoboss але для таго, каб даведацца, вызначыць, як выкарыстоўваць яго ці не, што мне рабіць?
Выбачайце, як я павінен праверыць, ці, каб прызнаць, калі выкарыстоўваць яго ці не гэта я хачу зразумець,
cinqueturbo
11-01-2014, 17:42
Прабачце, але калі пачынаюць SW пеўня не з'яўляецца увагу?
і потым у правым верхнім куце міргае used " або " not used на малюнак перахадніка?
motorsport
11-01-2014, 18:08
Сачыце sw азначае, калі пакласці l адаптар ці не,можа ен прымае агонь курыца, як і здарылася з каго-то!
Выбачайце, як я павінен праверыць, ці, каб прызнаць, калі выкарыстоўваць яго ці не гэта я хачу зразумець,
і размовы, што ўжо і было зроблена ў іншы раз, і, шчыра кажучы, мне крыху злы, таму што азначае, што вы працуеце, не бачачы тое, што вы робіце, калі выбар аўтамабіля гэта табе кажа праграма, калі вы паглядзіце на малюнак, якое вы адправілі ce пісаў use-it , калі нас не хоча, каб ля выявы перахаднікі з крыжам і вышэй, але бакі заўседы ад ідэі, што ў бд есць хоча, то ў тэчцы fgtech есць шмат дакументаў, якія будуць чытаць, перш чым пачаць выкарыстоўваць інтэрфейс, таму што плакаць пасля таго, як зрабілі амлет, не трэба нічога, пасля трэба выкласці грошы, каб выправіць эбу, або праграміст новы, таму што ен падрыхтаваны.
eobdexpression
11-01-2014, 19:00
і размовы, што ўжо і было зроблена ў іншы раз, і, шчыра кажучы, мне крыху злы, таму што азначае, што вы працуеце, не бачачы тое, што вы робіце, калі выбар аўтамабіля гэта табе кажа праграма, калі вы паглядзіце на малюнак, якое вы адправілі ce пісаў use-it , калі нас не хоча, каб ля выявы перахаднікі з крыжам і вышэй, але бакі заўседы ад ідэі, што ў бд есць хоча, то ў тэчцы fgtech есць шмат дакументаў, якія будуць чытаць, перш чым пачаць выкарыстоўваць інтэрфейс, таму што плакаць пасля таго, як зрабілі амлет, не трэба нічога, пасля трэба выкласці грошы, каб выправіць эбу, або праграміст новы, таму што ен падрыхтаваны.
Але ў маім выпадку трэба выкарыстоўваць яго, улічваючы, што пункт use it c'? няма?
Але ў маім выпадку трэба выкарыстоўваць яго, улічваючы, што пункт use it c'? няма?
зрабіце тое, што вам кажа праграма!!
eobdexpression
11-01-2014, 22:02
зрабіце тое, што вам кажа праграма!!
Вы ок, дзякуй ugoboss info я, а я выкарыстаў з адаптарам прама, чаму? я паказаў яго выкарыстоўваць, і трэба прама цяпер riprover? прачытаць пратакол 70 конскіх сіл, а не 75
Хлопцы, праблема вырашана у выніку праблема была не ў пер'і, але бенс? уладальнік спачатку сказаў мне, што аўтамабіль быў 75 л. з і на чытанне за ўсе мне даў файл памерам дзіўныя менавіта 3 мб), які затым даставіў яго ў 448 нават я, параўноўваючы яго з файла крычы я зразумеў, што быў мод-файлы, і затым, дарэчы, сення я паспрабаваў яшчэ раз чытаць карту, з профілем 70 cv муза і выцягнуў мяне з файла ў табліцы з 64 кб, і ўсе заўседы 64 кб (у Адрозненне ад? 448kb), таму было нешта ненармальнае, і тады я вырашыў зняць блок кіравання, каб убачыць, што montasse і wual? я выявіў, што ў гэтай машыны былі заменены блок кіравання, ужываючы заўседы ў multijet 70 конскіх сіл, але, fiat idea, які, будучы ідэнтычная, мяняюцца пратаколы, дакладныя для чытання і запісы поўнай і увеўшы драйверы fiat idea я прачытаў у табліцах (64 кб), што ў цэлым (448 kb) файл цалкам, таму я змяніў файл крычы, што я здабыў і яму напісаў увесь без праблем. Я спадзяюся, што гэта абмеркаванне будзе дапамога, магчыма, хто-то яшчэ, якія маглі б працаваць у гэтай жа сітуацыі.