КПК

Перегляд Повної Версії : Титан - помилки в розрахунках,

Roberto_Bmw
10-01-2014, 23:02
Я спробував зробити пошук, але не знайшов нічого,
допускаємо, що у мене версія 1.61 і завантаження мого файлу програма знаходить потрібний драйвер(BMW 5 series 530d 3000 D 231CV E61) і просто запуску я від "помилка при обчисленні контрольної суми", але потім мені дозволяє робити всі необхідні зміни.
І навіть якщо я збираюся робити розрахунок cks та його корекція з bosch edc16.

carlo abarth
10-01-2014, 23:21
пояснені краще!!

legendaryslave
10-01-2014, 23:21
дуже provabilmente також ви драйвер пошкоджений

Roberto_Bmw
10-01-2014, 23:25
пояснені краще!!

Насправді мені було не ясно; то я читав ебу машини з mpps, я завантажив файл на титан, який, як мені знайти драйвер, тільки без проблем, але як тільки я вибираю "приймає драйвер" мені випадає помилка.

дуже provabilmente також ви драйвер пошкоджений

Те, що я думав, я в першу зброї і програми, ті, які приходять дані з флеш-китайськи=)

legendaryslave
10-01-2014, 23:30
поштовий файл орі в спеціальному розділі, часто виявляється, що soft з деякими драйверами проблеми ? що примітка

Roberto_Bmw
10-01-2014, 23:35
поштовий файл орі в спеціальному розділі, часто виявляється, що soft з деякими драйверами проблеми ? що примітка

І цілком можливо, що mpps я скачав неправильно? Я не хотів би публікувати у вигляді файлу, який потім дайте нудьги людей. Насправді було два edc16cp35c і робить ідентифікацію з першим мені сказав, що є 4 помилки, так? я пробував з одним і не схопили мене, враховуючи помилки; я зберіг,

legendaryslave
11-01-2014, 00:54
І цілком можливо, що mpps я скачав неправильно? Я не хотів би публікувати у вигляді файлу, який потім дайте нудьги людей. Насправді було два edc16cp35c і робить ідентифікацію з першим мені сказав, що є 4 помилки, так? я пробував з одним і не схопили мене, враховуючи помилки; я зберіг,
porebbe бути, але я не думаю,

danny677
11-01-2014, 00:57
Спробуйте перевстановити титану, видаливши елементи, пов'язані в regedit і, особливо, виключити вірусів і шпигунських програм.

Roberto_Bmw
11-01-2014, 08:44
Ні, проблема не ? те, що я скачав з іншого боку, як і раніше, не йде. ? натиснувши на кнопку ОК, коли виходить помилка(3 рази), можете залишити мені змінити.

Я думаю, що проблема як з файлу прочитати з машини, так як з Bosch ecu number змушує мене побачити, no ecu data

На жаль, я не бачу кнопку "правка" для своїх повідомлень, тому? я роблю 3, питання пу? бути банальним, але, не бачачи фізично ебу, як я можу бути упевнений, який він? Програма для BMW я бачу тільки, що ? edc16cp35c, болі в спадаючому меню, в mpps c'? налічується кілька

carlo abarth
11-01-2014, 09:09
пошти ви дати гранично.!!

Roberto_Bmw
11-01-2014, 09:29
Ось
заздалегідь спасибі

Вже
11-01-2014, 12:07
? трапилося зі мною на bmw. Файл ліжко з протоколом неправильно

Roberto_Bmw
11-01-2014, 12:24
Припускав, але тоді як зрозуміти блок управління, який збирає машини?

motorsport
11-01-2014, 17:27
з діагнозом на руках!!

Roberto_Bmw
11-01-2014, 17:58
з діагнозом на руках!!

Bmw group у мене є все і більше? що edc16cp35c і серійний номер блоку управління я не бачу нічого pi? і серійний номер не має нічого спільного з цифрами, які слідують після edc16cp35c в mpps

carlo abarth
11-01-2014, 20:16
це проблема файлів .........щоб знайти блок управління правильно я ставлю номер ecu в esitronic і говорить мені, що сім'я для bosch....потім, якщо ви прокотитеся на ****** і постав число (1037387340 і покладіть EDC) ви опинитеся з номером сім'ї код, щоб спростити речі!!

carlo abarth
11-01-2014, 20:21
наприклад, якщо ви введете число, яке у вас Обладнання : 028101XXXX ...sar легше зрозуміти, що ебу у нас далі..стоїть як для банку даних, які для простого пошуку ******....дороги, самі надійні!!повірте!!

Roberto_Bmw
11-01-2014, 20:59
наприклад, якщо ви введете число, яке у вас Обладнання : 028101XXXX ...sar легше зрозуміти, що ебу у нас далі..стоїть як для банку даних, які для простого пошуку ******....дороги, самі надійні!!повірте!!

Дякую, хороший рада, завтра спробує?....занадто холодно, щоб вийти в машині тепер=)

carlo abarth
11-01-2014, 21:53
tanquillo дайте знати...я поважаю тут, щоб допомогти вам "ні", щоб збільшити ваші повідомлення!!!;)

Roberto_Bmw
11-01-2014, 22:20
Тепер я зрозумів, mpps, я давав 3 помилки, посилаючись на помилки в ебу. Насправді саме та, що я попередив 3 помилки ? те, що я повинен був вибрати, але, на жаль, навіть це мене від помилок, Титан

? роблячи порівняння між рядами не з'? немає різниці, навіть bosch ecu number ідентифікує їх так само...я думаю, може бути кабель mpps ciucco

Я прошу вибачення знову, що intaso але без кнопки правити ? важко.

Я ? виникли сумніви;
у вікні коментарі c'? написано, що має бути 14в, а я роблю це без підключення до проводів, тобто до 12v (у перший раз я зробив це з керма, але будучи "розумний" мене тримає заряд на 12.9-13.2 v, отже, не доходить до 14в). Може бути це моя проблема?

Вже
11-01-2014, 23:09
Ні!
Я пам'ятаю, що від idecu він казав мені, що був edc16c31. Я читав з edc16c31 і мені буде витягнути файли від 1mb і titanium дав мені помилку. Потім я спробував з gallettov2 мені вибрати замість edc16c35 і буде витягнути файл в 2 мб, що титан визнавав.

blackwolf76
11-01-2014, 23:54
Bmw по-моєму ? краще їх завжди bdm...

Це єдиний блок, сина вдалося блокувати в послідовний півень v2, не кажучи вже з mpps.

motorsport
12-01-2014, 00:40
Ви і в самому по-моєму, ви хочуть ризикувати і мати простих речей,bmw toste так, як процитував я також рекомендую в bdm,зніміть ecu і недолік в школі, перш ніж блоки,не думаю, що люди, які не розуміє, заслуговує кувалдою!!:p

Roberto_Bmw
12-01-2014, 09:05
Я ніколи не зіставляється, але я оновити блок управління і змінити параметри, я робив це часто. Зазвичай все працює добре, але навіть якщо він заблокований ? легко rianimabile з інструментами BMW( речей, які я читав, всі підготовчі не використовують і l? починається їх пригода між викликами в bmw, відновлення з спробами вирівнювання cas-dde і ін)
Справді, мені було цікаво, якщо формат сервіс bmw, 0da/0pa, будуть працювати з інструментами для зіставлення

Ок, я думаю, що у мене вирішується просто; порівнюючи карти, які були на dvd, який приходить разом з ниткою. Файл ліжко з mpps ? 1 мега у той час як багато dvd були 2, робити порівняння, здається, що mpps читає просто частину, в якій є всі параметри, залишивши інші вирізати. Насправді, якщо я вставляю файл emc відкриває з тим же драйвером, але без вказівки на помилки

ugoboss
12-01-2014, 11:16
Ні!
Я пам'ятаю, що від idecu він казав мені, що був edc16c31. Я читав з edc16c31 і мені буде витягнути файли від 1mb і titanium дав мені помилку. Потім я спробував з gallettov2 мені вибрати замість edc16c35 і буде витягнути файл в 2 мб, що титан визнавав.

насправді проблема в тому, що і довжина!!

Roberto_Bmw
12-01-2014, 11:31
насправді проблема в тому, що і довжина!!

Насправді, я не дав відразу вага пояснюється повідомлення, думаючи, що я, вказуючи на несправність дроти. Замість цього він тягне файл з 1м чому? так робить cks при запису, що вдасться з допомогою цього файлу від 1м). Ця проблема буде вирішена після вставки іншого боку, для? я ще не пробував писати це.

cinqueturbo
12-01-2014, 11:37
Насправді, я не дав відразу вага пояснюється повідомлення, думаючи, що я, вказуючи на несправність дроти. Замість цього він тягне файл з 1м чому? так робить cks при запису, що вдасться з допомогою цього файлу від 1м). Ця проблема буде вирішена після вставки іншого боку, для? я ще не пробував писати це.

Не пиши..
не довіряйте,
факти, Резервного копіювання, а потім натисніть "деякі" докази,
BMW не чи коли-небудь зроблених, але читав тут на форумі-сумний досвід..
навести гніву tura, що рік іммо змінної при кожному включенні картину або щось в попіл..

Roberto_Bmw
12-01-2014, 11:55
Він має дуже складну систему, що стосується охоронної сигналізації (залежить від опції, яка монтує), ви отримаєте мати сигнал для ключа зашифрований (знамениті крадіжки в autogrill інформацію, сигнал).

Нагадаємо, що ситуація, файли від 1mb помилка cks в ecm, але потім пу? змінити, проте, і пише без проблем, а 2 мб не помилка і я не намагався писати (і не зробити? видно, що параметри, які мені потрібні файли від 1mb). У будь-якому випадку mpps перерахувати в стадії написання cks

PS: Bosch ecu number продовжити мені немає ecu data файлу від 2 мб, можливо, не читає добре ecu нові.

ugoboss
12-01-2014, 12:01
у будь-якому випадку дотримуйтесь раді зробити резервне копіювання, і вже траплялося (і мені ) вона не встане на записи bmw edc16 з mpps, і враховуючи, що я бачу, ви дуже обізнані в bmw ви знаєте, що не легко знайти та відновити файли, ці автомобілі.

Roberto_Bmw
12-01-2014, 12:10
на жаль, я не маю можливості? поставити його в bdm

msport (exil77grande)
12-01-2014, 18:10
на жаль, я не маю можливості? поставити його в bdm

якщо нас бачили, то могли б це зробити в bdm і вам залишилося резервної копії будь-яких доказів.

giordano_mecc
12-01-2014, 21:50
я ще не зробив ecu BMW, але в цілому для edc16 щоб переконатися, що я завжди BDM, можливо, ви втратите трохи часу, щоб розібрати і відкрити його, але один раз зробив резервну копію ви йдете на sicuro.ciao

Roberto_Bmw
12-01-2014, 23:02
Дякую за пораду, але я вже? зіставлені два рази за допомогою цього інструменту ? все в порядку.

blackwolf76
12-01-2014, 23:20
Дякую за пораду, але я вже? зіставлені два рази за допомогою цього інструменту ? все в порядку.

Два bmw?? Ви ? пішов****...

Roberto_Bmw
18-01-2014, 12:10
Не два bmw, але два рази моєї, я любитель, а не професіонал.

Я закінчив обговорення, досить старий форум BMW, і багато користувачів використовують mpps без блокування ебу і він заблокований для батареї скачати, але з допомогою функції recovery ? вдалося записати файл.
Ви впевнені, що з mpps v12.0.0.6 can зависає так часто і легко? І функція recovery дозволяє відновити систему в разі збою?

leandro89
18-01-2014, 12:41
працює не recovery відновлює в разі відмови, а ? режим? записи.

Roberto_Bmw
18-01-2014, 12:51
працює не recovery відновлює в разі відмови, а ? режим? записи.

Користувач має заряду акумулятора, і ще він випадково вимкнув кабель від пк(я читаю всі обговорення, тому? вийшли приклади нових), вони не мертві? В цьому випадку не riscriverebbe у recovery?

franco75
18-01-2014, 13:02
Я на моїй старій E60 530d дав мені запис не завершена, я повинен був відновити recovery вихідний файл. Потім я спробував ще раз
чому? я не 14 вольт

carlo abarth
18-01-2014, 13:50
мені довелося вчора на файл, послане мені, щоб зіставити його в mjet....ваша помилка розмір був поза канонів, а також ознайомитися з wingnut v48...але файл містив карти ..зміна ...коли переписав non je зробив завантажити належним зробити з mpps... сподіваючись, що не буде проблем tool!!!