КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Тытан - памылкі ў разліках,

Roberto_Bmw
10-01-2014, 23:02
Я паспрабаваў зрабіць пошук, але не знайшоў нічога,
дапускаем, што ў мяне версія 1.61 і загрузкі майго файла праграма знаходзіць патрэбны драйвер(BMW 5 series 530d 3000 D 231CV E61) і проста запуску я ад "памылка пры вылічэнні кантрольнай сумы", але потым мне дазваляе рабіць усе неабходныя змены.
І нават калі я збіраюся рабіць разлік cks і яго карэкцыя з bosch edc16.

carlo abarth
10-01-2014, 23:21
растлумачаны лепш!!

legendaryslave
10-01-2014, 23:21
вельмі provabilmente таксама вы драйвер пашкоджаны

Roberto_Bmw
10-01-2014, 23:25
растлумачаны лепш!!

На самой справе мне было не зразумела; я чытаў эбу машыны з mpps, я загрузіў файл на тытан, які, як мне знайсці драйвер, толькі без праблем, але як толькі я выбіраю "прымае драйвер" мне выпадае памылка.

вельмі provabilmente таксама вы драйвер пашкоджаны

Тое, што я думаў, я ў першую зброі і праграмы, тыя, якія прыходзяць дадзеныя з флэш-кітайску=)

legendaryslave
10-01-2014, 23:30
паштовы файл врі ў спецыяльным раздзеле, часцяком аказваецца, што soft з некаторымі драйверамі праблемы ? што заўвага

Roberto_Bmw
10-01-2014, 23:35
паштовы файл врі ў спецыяльным раздзеле, часцяком аказваецца, што soft з некаторымі драйверамі праблемы ? што заўвага

І цалкам магчыма, што mpps я запампаваў няправільна? Я не хацеў бы публікаваць у выглядзе файла, які затым дайце нуды людзей. На самай справе было два edc16cp35c і робіць ідэнтыфікацыю з першым мне сказаў, што есць 4 памылкі, так? я спрабаваў з адным і не схапілі мяне, улічваючы памылкі; я захаваў тое,

legendaryslave
11-01-2014, 00:54
І цалкам магчыма, што mpps я запампаваў няправільна? Я не хацеў бы публікаваць у выглядзе файла, які затым дайце нуды людзей. На самай справе было два edc16cp35c і робіць ідэнтыфікацыю з першым мне сказаў, што есць 4 памылкі, так? я спрабаваў з адным і не схапілі мяне, улічваючы памылкі; я захаваў тое,
porebbe быць, але я не думаю,

danny677
11-01-2014, 00:57
Паспрабуйце пераўсталяваць тытана, выдаліўшы элементы, звязаныя у regedit і, асабліва, выключыць вірусаў і шпіенскіх праграм.

Roberto_Bmw
11-01-2014, 08:44
Няма, праблема не ? тое, што я запампаваў з другога боку па-ранейшаму не ідзе. ? націснуўшы на кнопку OK, калі выходзіць памылка(3 разы), можаце пакінуць мне змяніць.

Я думаю, што праблема як з файла прачытаць з машыны, так як з Bosch ecu number прымушае мяне ўбачыць, no data ecu

На жаль, я не бачу кнопку "праўка" для сваіх паведамленняў, таму? я раблю 3, пытанне пу? быць банальным, але, не бачачы фізічна эбу, як я магу быць упэўнены, якой ен? Праграма для BMW я бачу толькі, што ? edc16cp35c, болі ў ниспадающем меню, у mpps c'? налічваецца некалькі

carlo abarth
11-01-2014, 09:09
пошты вы даць лімітава.!!

Roberto_Bmw
11-01-2014, 09:29
Вось
загадзя дзякуй

Ужо
11-01-2014, 12:07
? здарылася са мной на bmw. Файл ложак з пратаколам няправільна

Roberto_Bmw
11-01-2014, 12:24
Меркаваў, але тады як зразумець блок кіравання, які збірае машыны?

motorsport
11-01-2014, 17:27
з дыягназам на руках!!

Roberto_Bmw
11-01-2014, 17:58
з дыягназам на руках!!

Bmw group у мяне есць усе і больш? што edc16cp35c і серыйны нумар блока кіравання я не бачу нічога pi? і серыйны нумар не мае нічога агульнага з лічбамі, якія ідуць пасля edc16cp35c у mpps

carlo abarth
11-01-2014, 20:16
гэта праблема файлаў .........каб знайсці блок кіравання правільна я стаўлю нумар ecu ў esitronic і кажа мне, што сям'я для bosch....затым, калі вы пракоціцеся на ****** і пастаў лік (1037387340 і пакладзеце EDC) вы апынецеся з нумарам сям'і код, каб спрасціць рэчы!!

carlo abarth
11-01-2014, 20:21
напрыклад, калі вы ўведзяце лік, якое ў вас Абсталяванне : 028101XXXX ...sar лягчэй зразумець, што эбу ў нас далей..варта як для банка дадзеных, якія для простага пошуку ******....дарогі, самыя надзейныя!!паверце!!

Roberto_Bmw
11-01-2014, 20:59
напрыклад, калі вы ўведзяце лік, якое ў вас Абсталяванне : 028101XXXX ...sar лягчэй зразумець, што эбу ў нас далей..варта як для банка дадзеных, якія для простага пошуку ******....дарогі, самыя надзейныя!!паверце!!

Дзякуй, добры савет, заўтра паспрабуе?....занадта холадна, каб выйсці ў машыне зараз=)

carlo abarth
11-01-2014, 21:53
tanquillo дайце ведаць...я паважаю тут, каб дапамагчы вам "не", каб павялічыць вашы паведамленні!!!;)

Roberto_Bmw
11-01-2014, 22:20
Цяпер я зразумеў, mpps, я даваў 3 памылкі, спасылаючыся на памылкі ў эбу. На самай справе менавіта тая, што я папярэдзіў 3 памылкі ? тое, што я павінен быў выбраць, але, на жаль, нават гэта мяне ад памылак, Тытан

? робячы параўнанне паміж радамі не c'? няма розніцы, нават bosch ecu number ідэнтыфікуе іх так жа...я думаю, можа быць кабель mpps ciucco

Я прашу прабачэння зноў, што intaso але без кнопкі правіць ? цяжка.

Я ? паўсталі сумневы;
у акне каментары c'? напісана, што павінна быць 14в, а я раблю гэта без падлучэння да правадах, то есць да 12v (у першы раз я зрабіў гэта з руля, але будучы "разумны" мяне трымае зарад на 12.9-13.2 v, такім чынам, не даходзіць да 14в). Можа быць, гэта мая праблема?

Ужо
11-01-2014, 23:09
Няма!
Я памятаю, што ад idecu ен казаў мне, што быў edc16c31. Я чытаў з edc16c31 і мне будзе выцягнуць файлы ад 1mb і titanium даў мне памылку. Затым я паспрабаваў з gallettov2 мне выбраць замест edc16c35 і будзе выцягнуць файл у 2 мб, што тытан прызнаваў.

blackwolf76
11-01-2014, 23:54
Bmw па-мойму ? лепш іх заўседы bdm...

Гэта адзіны блок, сына атрымалася блакаваць у паслядоўны певень v2, не кажучы ўжо з mpps.

motorsport
12-01-2014, 00:40
Вы і на самай па-мойму, вы хочуць рызыкаваць і мець простых рэчаў,bmw toste так, як працытаваў я таксама рэкамендую ў bdm,зніміце ecu, і недахоп у школе, перш чым блокі,не думаю, што людзі, якія не разумее, заслугоўвае кувалдай!!:p

Roberto_Bmw
12-01-2014, 09:05
Я ніколі не супастаўляецца, але я абнавіць блок кіравання і змяніць параметры, я рабіў гэта часта. Звычайна ўсе працуе добра, але нават калі ен заблякаваны ? легка rianimabile з інструментамі BMW( рэчаў, якія я чытаў, усе падрыхтоўчыя не выкарыстоўваюць і l? пачынаецца іх прыгода паміж выклікамі ў bmw, аднаўленне з спробамі выраўноўвання cas-dde і інш)
Сапраўды, мне было цікава, калі фармат сэрвіс bmw, 0da/0pa, будуць працаваць з прыладамі для супастаўлення

Ок, я думаю, што ў мяне вырашаецца проста; параўноўваючы карты, якія былі на dvd, які прыходзіць разам з ніткай. Файл ложак з mpps ? 1 мега у той час як многія dvd былі 2, рабіць параўнання, здаецца, што mpps чытае проста частка, у якой есць усе параметры, пакінуўшы астатнія выразаць. На самай справе, калі я ўстаўляю файл emc адкрывае з тым жа драйверам, але без указання памылкі

ugoboss
12-01-2014, 11:16
Няма!
Я памятаю, што ад idecu ен казаў мне, што быў edc16c31. Я чытаў з edc16c31 і мне будзе выцягнуць файлы ад 1mb і titanium даў мне памылку. Затым я паспрабаваў з gallettov2 мне выбраць замест edc16c35 і будзе выцягнуць файл у 2 мб, што тытан прызнаваў.

на самой справе праблема ў тым, што і даўжыня!!

Roberto_Bmw
12-01-2014, 11:31
на самой справе праблема ў тым, што і даўжыня!!

На самай справе, я не адразу даў вага тлумачыцца паведамленне, думаючы, што я, паказваючы на няспраўнасць правады. Замест гэтага ен цягне файл з 1м чаму? так робіць cks пры запісу (, што атрымаецца з дапамогай гэтага файла ад 1м). Гэтая праблема будзе вырашана пасля ўстаўкі іншага боку, для? я яшчэ не спрабаваў пісаць гэта.

cinqueturbo
12-01-2014, 11:37
На самай справе, я не адразу даў вага тлумачыцца паведамленне, думаючы, што я, паказваючы на няспраўнасць правады. Замест гэтага ен цягне файл з 1м чаму? так робіць cks пры запісу (, што атрымаецца з дапамогай гэтага файла ад 1м). Гэтая праблема будзе вырашана пасля ўстаўкі іншага боку, для? я яшчэ не спрабаваў пісаць гэта.

Не пішы,..
не давярайце,
факты, Рэзервовага капіявання, а затым націсні "некаторыя" доказы,
BMW не ці калі-небудзь зробленых, але чытаў тут на форуме-сумны вопыт..
навесьці гневу tura, што год иммо зменнай пры кожным уключэнні карціну або што-то ў попел..

Roberto_Bmw
12-01-2014, 11:55
Ен мае вельмі складаную сістэму, што тычыцца ахоўнай сігналізацыі (залежыць ад парамэтра, якая мантуе), вы атрымаеце мець сігнал для ключа зашыфраваны (знакамітыя крадзяжу ў autogrill інфармацыю, сігнал).

Нагадаем, што сітуацыя, файлы ад 1mb памылка cks ў ecm, але потым пу? змяніць, аднак, і піша без праблем, а 2 мб не памылка, і я не спрабаваў пісаць (і не зрабіць? відаць, што параметры, якія мне патрэбныя файлы ад 1mb). У любым выпадку mpps пералічыць у стадыі напісання cks

PS: Bosch ecu number працягнуць мне няма ecu data файла ад 2 мб, магчыма, не чытае добра ecu новыя.

ugoboss
12-01-2014, 12:01
у любым выпадку выконвайце радзе зрабіць рэзервовае капіяванне, і ўжо здаралася (і мне ) яна не ўстане на запісы bmw edc16 з mpps, і ўлічваючы, што я бачу, вы вельмі дасведчаныя ў bmw вы ведаеце, што не легка знайсці і аднавіць файлы гэтыя аўтамабілі.

Roberto_Bmw
12-01-2014, 12:10
на жаль, я не маю магчымасці? паставіць яго ў bdm

msport (exil77grande)
12-01-2014, 18:10
на жаль, я не маю магчымасці? паставіць яго ў bdm

калі нас бачылі, то маглі гэта зрабіць у bdm і вам засталося рэзервовай копіі якіх-небудзь доказаў.

giordano_mecc
12-01-2014, 21:50
я яшчэ не зрабіў ecu BMW, але ў цэлым для edc16 каб пераканацца, што я заўседы BDM, магчыма, вы страціце трохі часу, каб разабраць і адкрыць яго, але адзін раз зрабіў рэзервовую копію, вы ідзяце на sicuro.ciao

Roberto_Bmw
12-01-2014, 23:02
Дзякуй за параду, але я ужо? супастаўленыя два разы з дапамогай гэтага інструмента ? усе ў парадку.

blackwolf76
12-01-2014, 23:20
Дзякуй за параду, але я ужо? супастаўленыя два разы з дапамогай гэтага інструмента ? усе ў парадку.

Два bmw?? Вы ? пайшоў****...

Roberto_Bmw
18-01-2014, 12:10
Не два bmw, але два разы маей, я аматар, а не прафесіянал.

Я скончыў абмеркаванне, даволі стары форум BMW, і многія карыстальнікі выкарыстоўваюць mpps без блакавання эбу і ен заблакаваны для батарэі спампаваць, але з дапамогай функцыі recovery ? ўдалося запісаць файл.
Вы ўпэўненыя, што з mpps v12.0.0.6 can завісае так часта і легка? І функцыя recovery дазваляе аднавіць сістэму ў выпадку збою?

leandro89
18-01-2014, 12:41
працуе recovery не аднаўляе ў выпадку адмовы, а ? рэжым? запісу.

Roberto_Bmw
18-01-2014, 12:51
працуе recovery не аднаўляе ў выпадку адмовы, а ? рэжым? запісу.

Карыстальнік мае зарада акумулятара, і яшчэ ен выпадкова адключыў кабель ад пк(я чытаў усе абмеркаванне, таму? выйшлі прыклады новых), яны не мертвыя? У гэтым выпадку не riscriverebbe ў recovery?

franco75
18-01-2014, 13:02
Я на маей старой E60 530d даў мне запіс не завершана, я павінен быў аднавіць у recovery зыходны файл. Потым я паспрабаваў яшчэ раз
чаму? я не 14 вольт

carlo abarth
18-01-2014, 13:50
мне давялося ўчора на файл, дасланы мне, каб супаставіць яго ў mjet....ваша памылка памер быў па-за канонаў, а таксама азнаеміцца з wingnut v48...але файл утрымліваў карты ..змена ...калі перапісаў non je зрабіў загрузіць належным зрабіць з mpps... спадзеючыся, што не будзе праблем tool!!!