Перегляд Повної Версії : Карту Leon Cupra 240Cv
Привіт всім, я зробив зіставити машина професійного і бачити те, що було написано на сайті машини повинні заробити більше 40 коней
Проблема в тому, що відчуває різницю, але я не впевнений, що 40v або ще є ще інше, що я не параметр для порівняння, а я б, якщо є деякі душі, pia, який може поглянути на карту, щоб зрозуміти, якщо карта може (або не може дати виграш обіцяв.
Заздалегідь спасибі
magi1984
04-09-2012, 10:32
я не експерт, але мені особисто не подобається
ви торкнулися параметрів, що стосуються турбіни,змінюючи всі карти корекції тиску turbo в залежності від температури повітря та ін, карти, що особисто мені б не торкнувся...я б тільки змінити обмежувач тиску турбо, він вам і дав максимальне збільшення на 25%, я б дав "p"? менше
крім того, він не торкнувся кута дросельної заслінки і крутного моменту двигуна,не торкнувся обмежувача крутного моменту, в той час як обмежувач оборотів він торкнувся лише 1 4
ви змінили карту, яка ecm titanium називається тиском базова карта, цю картку, коли я зробив, звичайно, говорили мені, не змінити ніколи, якщо ваш автомобіль не має механічних змін
повторюю, мені це не подобається...я залишаю слово експертів
Велике спасибі вам за ваш аналіз, але те, що я хотів би знати, якщо, по-твоєму, ця карта може дати прибуток, який я обіцяв, те, що я читаю ти басейн з ecm titanium правильно?
Тому, що я спробував відкрити його з ecm titanium 1.61, але мені не відкриває, тому що я драйвер, але головне не сумісна з версією, що у мене є. Не, що ви могли б дати мені драйвер, який ви використовували ви?
msport (exil77grande)
04-09-2012, 11:42
Велике спасибі вам за ваш аналіз, але те, що я хотів би знати, якщо, по-твоєму, ця карта може дати прибуток, який я обіцяв, те, що я читаю ти басейн з ecm titanium правильно?
Тому, що я спробував відкрити його з ecm titanium 1.61, але мені не відкриває, тому що я драйвер, але головне не сумісна з версією, що у мене є. Не, що ви могли б дати мені драйвер, який ви використовували ви?
також, якщо ви не можете дати драйвер, тому що все одно не буде працювати,титан не як ecm 2001,а також його водій, як мій працює відмінно, тому що і офіційна версія.
magi1984
04-09-2012, 12:06
точно...навіть при бажанні не funzioneebbe драйвер офіційний версія вилікувати
у мене запрацював 40v, для? єдиний спосіб дізнатися це ? покласти його на стенді виміру потужності
точно...навіть при бажанні не funzioneebbe драйвер офіційний версія вилікувати
у мене запрацював 40v, для? єдиний спосіб дізнатися це ? покласти його на стенді виміру потужності
Я проаналізував структуру драйвера і я можу вам гарантувати, що, маючи оновлений драйвер також працює на версії лікувати, тому що драйвер не та, що таблиця з посиланнями.
Проте я розумію, звичайно, ти заплатив, і навіть не я їх, я б в обіг, перше, що трапиться, я дозволив собі запитати, тільки тому що " я думав, я і ти-версії "вилікувати"
magi1984
04-09-2012, 15:56
ні, може бути, ви не зрозуміли...не ? питання хотіти або не хотіти пройти оригінальний драйвер
те, що ти говориш, не ? можливо,оригінальний драйвер не працює на sw так, інакше б вже? зробив все
ви вважаєте, що я не у вас? намагався це зробити?
результат ? просто те ж саме, що файл не відкривається
msport (exil77grande)
04-09-2012, 15:56
Я проаналізував структуру драйвера і я можу вам гарантувати, що, маючи оновлений драйвер також працює на версії лікувати, тому що драйвер не та, що таблиця з посиланнями.
Проте я розумію, звичайно, ти заплатив, і навіть не я їх, я б в обіг, перше, що трапиться, я дозволив собі запитати, тільки тому що " я думав, я і ти-версії "вилікувати"
я гарантую, що тут ми ділимося всім, і якщо maghi1984 не пост це тому, що знає, як мені, що не можеш нічого драйвера,я вже зробив ці випробування з колегами, і ви не можете використовувати абсолютно драйвер іншого titanium оригінальні або тріщини, які були.
Я можу знати, що версія у вас?
magi1984
04-09-2012, 17:16
оригінальна версія ? прийшла до 1.67, мені здається.тепер у мене програма працює, але я думаю, я пам'ятаю добре
Чи можу я запитати, наскільки великий ваш драйвер для leon в байтах
magi1984
04-09-2012, 20:20
22 якщо добре пам'ятаю
gorimotors
04-09-2012, 20:25
оригінальна версія ? прийшла до 1.67, мені здається.тепер у мене програма працює, але я думаю, я пам'ятаю добре
Так, ми 1.67
22 якщо добре пам'ятаю
22 не можете. Могли б ви люб'язно перевірити?
magi1984
04-09-2012, 21:11
завтра контролю, і ви знаєте, тепер я вдома, і SW оригінал ? фірма в
gorimotors
04-09-2012, 22:34
Однак драйвер ECM потрібно дуже мало, враховуючи, що більшість кривих важливих це управління знаходиться за МЕЖАМИ драйвера..
magi1984
05-09-2012, 08:51
у будь-якому випадку я підтверджую, що драйвера ? у 22kb
Карти управління дросельної заслінки, педалі, і крутний момент двигуна не були порушені. Cos? як успіхи запалювання.
Тиску турбо були порушені тільки декілька "виправлення", але не фактичні карти управління максимального тиску. Gi? потім вони хороші в порівнянні з версією від 200cv, отже, не потребував, щоб доторкнутися до них...
по-моєму, якщо ви дослідження карті порівняно з цієї версії, з 200cv вдається отримати результат набагато краще...
cawadany
05-09-2012, 12:06
Карти управління дросельної заслінки, педалі, і крутний момент двигуна не були порушені. Cos? як успіхи запалювання.
Тиску турбо були порушені тільки декілька "виправлення", але не фактичні карти управління максимального тиску. Gi? потім вони хороші в порівнянні з версією від 200cv, отже, не потребував, щоб доторкнутися до них...
по-моєму, якщо ви дослідження карті порівняно з цієї версії, з 200cv вдається отримати результат набагато краще...
Авансові платежі не чіпати, щоб змусити мене.... навпаки, з'? зробити mooolta уваги, ви ризикуєте завдати серйозної шкоди.....
якийсь може заздалегідь на низьких навантаженнях, у відсутності наддуву, pi? збільшити врожайність і зменшити витрату палива...
gorimotors
05-09-2012, 12:38
На карту зазвичай авансові платежі є останньою з речей, від дотику... Спочатку потрібно думати про те, добре керувати турбо і уприскування, що не ? було навіть віддалено на цей мод. Потім від "тонкощі"...
cawadany
05-09-2012, 12:45
Точний, залишивши передоплату без змін, можна добитися великих результатів, на двигунах з k04, то....
mavaila1972
05-09-2012, 13:08
Привіт всім, я зробив зіставити машина професійного і бачити те, що було написано на сайті машини повинні заробити більше 40 коней
Проблема в тому, що відчуває різницю, але я не впевнений, що 40v або ще є ще інше, що я не параметр для порівняння, а я б, якщо є деякі душі, pia, який може поглянути на карту, щоб зрозуміти, якщо карта може (або не може дати виграш обіцяв.
Заздалегідь спасибі
Я бачу, триває 40V, по мені, не зробив багато добра карту
mavaila1972
05-09-2012, 13:09
На карту зазвичай авансові платежі є останньою з речей, від дотику... Спочатку потрібно думати про те, добре керувати турбо і уприскування, що не ? було навіть віддалено на цей мод. Потім від "тонкощі"...
я згоден, в повному обсязі
cawadany
05-09-2012, 13:44
Безумовно, не ? зроблено добре, в іншому випадку Pippox не доведеться навіть були сумніви щодо фактичної урожайності, враховуючи, що цей автомобіль на карті міняється від дня до ночі.
Що стосується досягнень, будьте обережні.... результати можуть бути ці :D
http://img607.imageshack.us/img607/1962/post9259074875600134476.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/607/post9259074875600134476.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
я не говорив заздалегідь, під час наддуву насправді ;)
cawadany
05-09-2012, 14:08
я не говорив заздалегідь, під час наддуву насправді ;)
Ну, але не ? turbo old style цей двигун.... Турбіна починає штовхати дійсно дуже низько.....
Спасибі всім за цінну аналізу, але і від того, що я читаю карту, що я, здається, не зробив так добре, не в тому, що, можливо, це може бути навіть шкідливо?
у будь-якому випадку я підтверджую, що драйвера ? у 22kb
Спасибі, дуже
cawadany
05-09-2012, 14:32
Спасибі всім за цінну аналізу, але і від того, що я читаю карту, що я, здається, не зробив так добре, не в тому, що, можливо, це може бути навіть шкідливо?
Ну, "кухар", що робить речі, cos? так, щоб я не довіряв, і в момент я краще що-орі в очікуванні зробити карту, гідної цього імені.
gorimotors
05-09-2012, 14:46
Не ? шкідливо.. але навіть не в продуктивності
cawadany
05-09-2012, 14:49
В деякому сенсі краще, cos? тоді.... принаймні, шкоди не зробите.....
gorimotors
05-09-2012, 14:50
cawadany
05-09-2012, 14:53
І гаманці ;)
Так ви точно психологічно шкідливо і в гаманець, тому що я заплатив сторицею :mad:
gorimotors
05-09-2012, 15:11
Дуже часто, не ? людина-пі? "популярний" або f? платити картками-й? інших, що s? перепризначити насправді...
cawadany
05-09-2012, 15:12
Ну дивіться, у мене TFSI теж, і є минуле до тебе... Не те, що карту, яку я не зробив, але були порушені параметрів не просто хороший, без мого відома, звичайно. Ви говорите 3 роки тому, і, на жаль, так багато речей, які ви не знали.....
ви останню на даний момент версію 1.67 підтверджую.
ні, може бути, ви не зрозуміли...не ? питання хотіти або не хотіти пройти оригінальний драйвер
те, що ти говориш, не ? можливо,оригінальний драйвер не працює на sw так, інакше б вже? зробив все
ви вважаєте, що я не у вас? намагався це зробити?
результат ? просто те ж саме, що файл не відкривається
Мені вдалося знайти спосіб, щоб завантажити всі драйвери, включаючи те, що не виходило з леон питання, щоб тепер змінити, і це все ще в бета-версії, і я працюю, щоб остаточне рішення у будь-якому випадку я переконаний в тому, що оригінальні чи ні, що ви можете зробити, і основна проблема в тому, що версія 1.61, яка працює не виправлена добре
http://s9.postimage.org/gt9d2hlun/ecm.jpg
magi1984
28-09-2012, 07:20
вітаю!!! Якщо ви поясніть, як ви це зробили повертався б корисно для всіх
cawadany
28-09-2012, 08:08
Дуже цікаво!!!
Зараз я можу виправити проблему шляхом зміни драйвера і бази даних та інші значення в пам'яті, але щоб зробити щось зроблено добре, я зможу розпакувати програму і переглянути патч, що і було зроблено, або можливість мати версія не виправлена ecm 1.61 чи ви, може бути, починаючи від версії останньої завжди, якщо хтось захоче зробити його доступним.
msport (exil77grande)
29-09-2012, 11:10
але не могли б ви пояснити крок за кроком, як ви правильно?
аванс високо на benza пу? створити детонації, але, проте, c'? датчик п'єзоелектричний що ? слухати константа і p? тому убувати заздалегідь шматочка, то від зображення простати, що поршень не здається, що ви захопили з-за надмірного press turbo заздалегідь eccesssivo в 90% випадків ви яму поршні на голову
але не могли б ви пояснити крок за кроком, як ви правильно?
На жаль, не існує стандартна процедура, щоб слідувати, деякі драйвера йдуть змінені безпосередньо на файл, деякі бази даних, а деяких посилають в нескінченний цикл програми, так і ті, що йдуть в латках в пам'яті
на жаль, в цей період я не дуже багато часу, але я все ще працюю, щоб знайти остаточне рішення, що rendero' доступні тільки готовий
Я змінив карту studiandoci трохи і відповідно за ваші цінні поради, по-вашому, так, як є?
Нікого, хто мені може дивитися на цю карту? просто щоб зрозуміти, якщо я зробив caxx чи ні! :p