Перегляд Повної Версії : Проблема читання edc15c7
blackwolf76
10-01-2014, 10:24
Привіт,
У мене проблема з edc15c17 стилуса 115cv. На практиці я scodificare на flash, для? я не можу це читати ні під автомобіль, ні навіть у школі. Півень змушує мене ecuid і все інше, і в момент читаю, мені помилку. Ж помилку, як з gallo1,gallo2 і mpps. Можливо, я пропускаю щось, або може бути маршрут??
Грассі.
cinqueturbo
10-01-2014, 10:32
Привіт,
У мене проблема з edc15c17 стилуса 115cv. На практиці я scodificare на flash, для? я не можу це читати ні під автомобіль, ні навіть у школі. Півень змушує мене ecuid і все інше, і в момент читаю, мені помилку. Ж помилку, як з gallo1,gallo2 і mpps. Можливо, я пропускаю щось, або може бути маршрут??
Грассі.
Be... звичайно, якщо з трьох інструментів не закон,
але дурень на прийнятий?
його до школи потрібно зняти e2prom, але на вас не повинно бути ніяких проблем, я знаю, що блок управління має деякі проблеми.
cinqueturbo
10-01-2014, 10:39
його до школи потрібно зняти e2prom, але на вас не повинно бути ніяких проблем, я знаю, що блок управління має деякі проблеми.
Але чому? повинні зняти?
я, чи зроблені без проблем..
blackwolf76
10-01-2014, 10:41
я використовував першу схему відправив... другий ? одно, тільки що ? для завантаження, що я не повинен служити.
sportknight
10-01-2014, 10:41
спробуйте в boot mode
cinqueturbo
10-01-2014, 10:42
Не та, що помиляєтеся протокол?
з Mpps та Generic Bosch..
З Півень і C167
cinqueturbo
10-01-2014, 10:43
я використовував першу схему відправив... другий ? одно, тільки що ? для завантаження, що я не повинен служити.
з тестером в регіоні..
cio? і на тій же лінії...
blackwolf76
10-01-2014, 11:37
наскільки я зрозумів, навколо повинно бути зроблено в boot враховуючи, що якщо не розблокує ключ не читає у школі. Але, що протокол краще використовувати??
Але чому? повинні зняти?
я, чи зроблені без проблем..
якщо ви хочете прочитати її в аптеці без завантаження потрібно зняти, то є вибір.
blackwolf76
10-01-2014, 12:19
В той же час я вивчав трохи навколо мережі. Він ебу не назад до школи, якщо не вимкнути eeprom... без якого key code відповідати на запити читання і запису, навіть у човен.
В той же час я вивчав трохи навколо мережі. Він ебу не назад до школи, якщо не вимкнути eeprom... без якого key code відповідати на запити читання і запису, навіть у човен.
вибачте, це блок управління, його можна прочитати і написати в трьох способів, дуже простий,послідовний, туристичне вам необхідно зняти або scodificare eprom, я з програмістом, x-flash, видаливши flash ch? було б am 29f400.......
cinqueturbo
11-01-2014, 10:46
якщо ви хочете прочитати її в аптеці без завантаження потрібно зняти, то є вибір.
Але впевнений, що я роблю в Boot-Mode..
який сенс буде прочитати від послідовного до школи?
читання в Boot-Mode і в якості Резервної копії, ви покриті від будь-яких проблем...
motorsport
11-01-2014, 11:10
Зніміть flasch зробити раніше!!
Я в boot у мене зроблені 5-6, не знімаючи e2p, інакше не буде вам коштувати нічого у фотографії, і те, що в папці півень називається edc15c7 hiunday
blackwolf76
11-01-2014, 18:58
- На столі нічого не робити, не знімаючи eprom, навіть у човен.
Я не хотів би наполягати, але дивіться, якщо процедуру ви робите це добре, тому що якщо ви помилитеся спосіб і час, щоб зняти провід маси читання не вийде ніколи, тому що ви не виявляє система в boot тоді я прийшов у момент, коли ви на удари головою dissaldala
carlo abarth
11-01-2014, 20:45
це екю, і це maccchina??? код вимикається, коли ви йдете, щоб його прочитати??
якщо не видалиш e2p не читайте!!
Привіт,
Грассі.
blackwolf76
11-01-2014, 21:29
Як писав раніше в ecu ? на іншій машині зібрати на це проблеми на педаль акселератора, і тому я не можу його прочитати, якщо не dissaldando eprom, побачив, що не відкриє, якщо немає черги басейн.
Як писав раніше в ecu ? на іншій машині зібрати на це проблеми на педаль акселератора, і тому я не можу його прочитати, якщо не dissaldando eprom, побачив, що не відкриє, якщо немає черги басейн.
і що ви чекаєте в dissaldarla, це займе 30 секунд, і в цей час було вже прочитано і написано.
carlo abarth
11-01-2014, 22:12
це повідомлення!!!
і що ви чекаєте в dissaldarla, це займе 30 секунд, і в цей час було вже прочитано і написано.
cinqueturbo
11-01-2014, 22:18
Я читала в іншій дискусії (renasse), що хтось використовує блок живлення, що поставляється в комплекті з галло,
не, і все ж ви його використовуєте?
blackwolf76
11-01-2014, 23:11
Я півень, clonazzo, що досі він жодного разу мене не зрадили, і, що у нього не набір якихось джерела живлення, до якої я в парі той, який я від 2h походження електронного обладнання, стабільний фіксований 12,3 v, який ніколи не дав мені проблеми, кожен раз, коли я використовував.
cinqueturbo
12-01-2014, 00:09
Я півень, clonazzo, що досі він жодного разу мене не зрадили, і, що у нього не набір якихось джерела живлення, до якої я в парі той, який я від 2h походження електронного обладнання, стабільний фіксований 12,3 v, який ніколи не дав мені проблеми, кожен раз, коли я використовував.
Дуже добре, але ECU на продукти з галло живлення від 2-ГО?
- Ні-ні... може бути, і в цьому ваша проблема..
тоді я їду півень блок живлення стабілізований, і їжа також ЕКЮ з тим, але не від Півня...
blackwolf76
12-01-2014, 00:11
Я їду, все, що від півня... для bdm та інші ecu раніше я завжди цю систему без проблем.
cinqueturbo
12-01-2014, 00:18
Eee до хочу сходити з розуму..
Ви також повинні знати, що ви повинні залишити позитивний Pin4 харчування і покласти під вимикач в Pin58,
і коли захисна каже, потрібно вимкнути і включити,
і як протокол, що ви використовуєте?
Bosch 1 мікро флеш-400 BootMode C167?
Eee до хочу сходити з розуму..
Ви також повинні знати, що ви повинні залишити позитивний Pin4 харчування і покласти під вимикач в Pin58,
і коли захисна каже, потрібно вимкнути і включити,
і як протокол, що ви використовуєте?
Bosch 1 мікро флеш-400 BootMode C167?
cinqueturbo, поясніть мені, ця контактів, проведення півень вже перемикачів, щоб зробити картину включений і вимкнений, я їх завжди робили і у мене ніколи не було проблем, єдина, та, що їжа все з подачі мого.
cinqueturbo
12-01-2014, 11:30
cinqueturbo, поясніть мені, ця контактів, проведення півень вже перемикачів, щоб зробити картину включений і вимкнений, я їх завжди робили і у мене ніколи не було проблем, єдина, та, що їжа все з подачі мого.
ugoboss навіть я або було більше? проблеми, коли або відкладені, блок живлення, що поставляється з півень,
вимикач дротовий на завод півня знімає харчування всі позитивні,
і, отже, також основний джерело живлення, блок керування, нам потрібно тільки вимкнути запалювання.. не всі ебу..
я до межі використання харчування півня для on off рамках, а не для живлення ECU ж..
ugoboss навіть я або було більше? проблеми, коли або відкладені, блок живлення, що поставляється з півень,
вимикач дротовий на завод півня знімає харчування всі позитивні,
і, отже, також основний джерело живлення, блок керування, нам потрібно тільки вимкнути запалювання.. не всі ебу..
я до межі використання харчування півня для on off рамках, а не для живлення ECU ж..
ок, зрозумів я, але " я ніколи не мав проблем, і це, що я не розумію, в будь-якому випадку перше, що потрібно зробити і використовувати зовнішній блок живлення хороший, а не те півня або будь-інтерфейс, що як bdm або piasini, тому що мені вже довелося падіння напруги, галюцинації, і жодних проблем.
Також я думаю, що ви спочатку відключити flash і riprogrammarla. Іноді ви не можете зробити по-іншому
eobdexpression
14-01-2014, 18:38
Я згоден cinqueturbo по мені краще завантажити її в ecu, і не всі, з його ж подачі півень
blackwolf76
14-01-2014, 23:53
Припустимо, що я вирішив проблему читання...? зараз, звичайно, як від усталеної я інший. Читаю від послідовного файлу, scodifico з meucci або carsoft, а потім опублікований і за винятком випадків, для усунення cks з титаном, я пишу файл, і мені залишається вентилятор на максимум, і автомобіль, звичайно, не запускається. Тестував на двох ебу і та ж проблема... по-Любому файлу орі і назад все ок. Вислизає від мене щось??? Stilo jtd 115 2002.
Припустимо, що я вирішив проблему читання...? зараз, звичайно, як від усталеної я інший. Читаю від послідовного файлу, scodifico з meucci або carsoft, а потім опублікований і за винятком випадків, для усунення cks з титаном, я пишу файл, і мені залишається вентилятор на максимум, і автомобіль, звичайно, не запускається. Тестував на двох ебу і та ж проблема... по-Любому файлу орі і назад все ок. Вислизає від мене щось??? Stilo jtd 115 2002.
і сталося зі мною з титаном, що зміна scodifica на цих ебу не коригує, говорить вам, що це місце, cks, але машина не заводиться, ви повинні виправити її з іншого sw, якщо у вас mpps ви можете використовувати його, перш ніж писати, в іншому випадку є навколо sw, що добре для цих ecu.
blackwolf76
15-01-2014, 21:13
і сталося зі мною з титаном, що зміна scodifica на цих ебу не коригує, говорить вам, що це місце, cks, але машина не заводиться, ви повинні виправити її з іншого sw, якщо у вас mpps ви можете використовувати його, перш ніж писати, в іншому випадку є навколо sw, що добре для цих ecu.
Як від вашого посту я вирішив з mpps, навіть якщо я ? дивно, що титан не може виправити. Просто, щоб curiosit? я знаю, що сказати, що м'які, я можу використовувати, у якості альтернативи, враховуючи, що mpps я повинен використовувати у віртуальній і я ? незручно кожен раз.
майте це чудово, розпакуйте і використовуйте його.
blackwolf76
16-01-2014, 09:21
Grassie...;)
на ecm, якщо добре подивитися, є ще один, з тих сімей cksum я пекіна? мені теж
gianni1001
10-04-2015, 21:15
вибачте мене
я читав цю дискусію, але не маючи на це ніколи зроблено, я втрачаю себе, безумовно, кроки....
я послідовний я не можу це читати і на те, kess, що півник v54 але я читав, що проблема повинна бути e2promm від отпаять
де знаходиться?
я відкрив ебу, але не можу зрозуміти, якою буде e2promm від отпаять, помиляюся боку?
і' в нижній частині?
додаю фото....
тому, якщо dissaldo тоді я можу підключити ебу і зробити читання з послідовного порту?
або я повинен використовувати схеми, щоб отримати її в школі в k-line?
я знайшов високі обговорення, але в деяких мене не відкриваються посилання, де мають бути кроки......
хто-то буде добрий допомогти мені?
Дякую
? з іншого боку, в будь-якому разі послідовного слід читати її як ? вже було сказано, спробуйте rileggerti, що всі дискусії.
gianni1001
11-04-2015, 09:40
вибачте, Удо
спасибі x підтримка я перечитав quesata обговорення з самого початку, але я не знаходжу рішення, яке дозволить мені прочитати її в бд
машина приїхала з евакуатор і не йшов він шпигун, code горить і не гасне, коли ні один з ключів в комплекті ,третій ключ загубився...
після численних спроб, я подумав, що не дозволить мені прочитати її в бд x via code, що не згода, а потім я хотів би спробувати dissaldando в E2PROMM
Я не зрозумів?
Ще раз спасибі
gianni1001
11-04-2015, 09:45
вибачте, додам ще
очевидно, що автомобіль був атакований заряд батареї, а півень v54 я намагався використовувати його як з його подачі, що, без напруги, які читала, завжди можна було 13,5
з Kess давав 12,7.
ок, в цьому випадку, безумовно, не читати з послідовного проблема визнання code, smontala і dissalda в e2p, а потім читати до школи.
gianni1001
11-04-2015, 16:38
спасибі Ugoboss
персонал, як завжди!!!!
gianni1001
11-04-2015, 18:55
майте це чудово, розпакуйте і використовуйте його.
я, нарешті, читати в boot dissaldando в e2p
проблема в тому, що коли я йду, щоб виправити контрольну суму з вашої програми, і я хочу переписати ecu у мене помилка контрольної суми
я завжди кажу про півня v54...допомогу...:)
якщо ви пошти файли у орі, і мод який їх управління, у будь-якому випадку, що програма не помиляється, проблема ? в іншому місці.
gianni1001
12-04-2015, 00:03
Грац ie Ugoboss
Ось файли золота і mod
Чекаю інструкції
gianni1001
12-04-2015, 00:05
Мод я намагався відкрити його з Ecm і його врятувати, але нічого... Коли я пишу з коня, я d? завжди помилка контрольної суми....
gianni1001
12-04-2015, 00:45
Шкода, що я не ставлю посилання HW і sw
846-965
Fiat punto 2001 85cv 1.9 jtd
cristianbomberos
12-04-2015, 11:30
Привіт, відкрийте його за допомогою ECM-ви маєте на увазі, що правильний і збереження cks?
ваш файл не має cks правильно , спробуйте це.
cristianbomberos
12-04-2015, 12:31
Саме ви робите як вам каже ugoboss ? це проблема
gianni1001
12-04-2015, 12:48
Для Обами ugoboss
Я хотів би зрозуміти, між тим відповідаю: cristian
Я відкрив програму, що у вас опубліковано, і я відкрив файл mod, тоді я попросив оригінал і має правильну контрольну суму, він.
? якщо я намагалася писати, я давав помилку контрольної суми.
Потім я спробував відкрити його з Ecm у мене басейн або драйвера, я зробив невеликий мод, і я врятований.
Але навіть тут, в теорії, Ecm повинні виправити контрольну суму чи я помиляюся? І де я помиляюся?
Спасибі x-файли
завтра вранці пробую відразу.
Перед підключенням ебу ? слід від'єднати структурна схема антени?
Спасибі і Хорошого Неділі���
gianni1001
12-04-2015, 12:50
обама, я не знаю, де вона вийшла.......
з мого досвіду rimovere в e2prom
обама, я не знаю, де вона вийшла.......
немає проблем, спробуйте записати файл і видаліть його в e2prom, в іншому випадку, якщо вам потрібно переписати його від серійних не робить.
mobilservice
12-04-2015, 22:54
Я і звертаю увагу на ваші теми, що допомагає зрозуміти деякі речі, але дуже часто я втрачаю себе. Ви можете зробити керівництво-й? інших, де sponete stap-by-stap?
можливо, ugoboss ? pi? титулований..
mobilservice
13-04-2015, 08:45
можливо, ugoboss ? pi? титулований..
Ви, насправді я помітив, що ? дуже сильні; але, перш ніж почати з питань, я повинен підвищити свої знання.
gianni1001
13-04-2015, 09:16
Втрачають ugoboss
Я пробував писати свій файл, але півень завжди говорить мені, що контрольна сума не підтримується продовжувати писати?
якщо півень не робить його автоматично потрібно виправити файл, перш ніж писати..
каже вам, cks, не підтримується, не те, що не добре, запишіть файл і покладіть його в рух.
gianni1001
13-04-2015, 10:34
каже вам, cks, не підтримується, не те, що не добре, запишіть файл і покладіть його в рух.
Ок ,я хотів бути впевнений, робити не потраплю.
я поставив мотоцикл!!!! працює
але " я " залишається подушка безпеки горить і не йди, підсилювач і індикатор двигуна...можуть бути проблеми, які вже раніше, але
по правді сказати, я не знаю, класична машина не ходив, мотоцикл....
а, починаючи і' ігри
Спасибі UGOBOSS ти великий!
контрольна лампа двигуна ? нормальний, можна спробувати зняти dtc межі, інші індикатори не мають нічого спільного з тим, що ви зробили, спробуйте змусити його діагностику і подивитися помилки.