КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема чытання edc15c7

blackwolf76
10-01-2014, 10:24
Прывітанне,
У мяне праблема з edc15c17 стілуса 115cv. На практыцы я scodificare на flash, для? я не магу гэта чытаць ні пад аўтамабіль, ні нават у школе. Певень прымушае мяне ecuid і ўсе астатняе, і ў момант чытаю, мне памылку. Ж памылку, як з gallo1,gallo2 і mpps. Магчыма, я прапускаю што-то, або, можа быць маршрут??

Грас.

cinqueturbo
10-01-2014, 10:32
Прывітанне,
У мяне праблема з edc15c17 стілуса 115cv. На практыцы я scodificare на flash, для? я не магу гэта чытаць ні пад аўтамабіль, ні нават у школе. Певень прымушае мяне ecuid і ўсе астатняе, і ў момант чытаю, мне памылку. Ж памылку, як з gallo1,gallo2 і mpps. Магчыма, я прапускаю што-то, або, можа быць маршрут??

Грас.

Be... вядома, калі з трох інструментаў не закон,
але дурань на прыняты?

ugoboss
10-01-2014, 10:33
яго да школы трэба зняць e2prom, але на вас не павінна быць ніякіх праблем, я ведаю, што блок кіравання мае некаторыя праблемы.

cinqueturbo
10-01-2014, 10:39
яго да школы трэба зняць e2prom, але на вас не павінна быць ніякіх праблем, я ведаю, што блок кіравання мае некаторыя праблемы.

Але чаму? павінны зняць?
я, або зробленыя без праблем..

blackwolf76
10-01-2014, 10:41
я выкарыстаў першую схему адправіў... другі ? роўна, толькі што ? для загрузкі, што я не павінен служыць.

sportknight
10-01-2014, 10:41
паспрабуйце ў boot mode

cinqueturbo
10-01-2014, 10:42
Не і, што памыляецеся пратакол?
з Mpps і Generic Bosch..
З Певень і C167

cinqueturbo
10-01-2014, 10:43
я выкарыстаў першую схему адправіў... другі ? роўна, толькі што ? для загрузкі, што я не павінен служыць.

з тестеров ў рэгіене..
cio? і на той жа лініі...

blackwolf76
10-01-2014, 11:37
наколькі я зразумеў, вакол павінна быць зроблена ў boot улічваючы, што калі не разблакуе ключ не чытае ў школе. Але, што пратакол лепш выкарыстоўваць??

ugoboss
10-01-2014, 12:12
Але чаму? павінны зняць?
я, або зробленыя без праблем..

калі вы хочаце, каб прачытаць яе ў аптэцы без загрузкі трэба зняць, то есць выбар.

blackwolf76
10-01-2014, 12:19
У той жа час я вывучаў трохі вакол сеткі. Ен эбу не назад да школы, калі не адключыць eeprom... якога без key code адказваць на запыты чытаньня і запісу, нават у boot.

todos
10-01-2014, 13:04
У той жа час я вывучаў трохі вакол сеткі. Ен эбу не назад да школы, калі не адключыць eeprom... якога без key code адказваць на запыты чытаньня і запісу, нават у boot.
прабачце, гэта блок кіравання, яго можна прачытаць і напісаць у трох спосабаў, вельмі просты,паслядоўны, экскурсійнае вам неабходна зняць або scodificare eprom, я з праграмістам, x-flash, выдаліўшы flash ch? было б am 29f400.......

cinqueturbo
11-01-2014, 10:46
калі вы хочаце, каб прачытаць яе ў аптэцы без загрузкі трэба зняць, то есць выбар.

Але ўпэўнены, што я раблю ў Boot-Mode..
які сэнс будзе прачытаць ад паслядоўнага да школы?
чытанне ў Boot-Mode і ў якасці Рэзервовай копіі, вы пакрытыя ад якіх-небудзь праблем...

motorsport
11-01-2014, 11:10
Зніміце flasch зрабіць раней!!

nox
11-01-2014, 14:03
Я ў boot у мяне зроблены 5-6, не здымаючы e2p, інакш не будзе каштаваць вам нічога ў фатаграфіі, і тое, што ў папцы певень называецца edc15c7 hiunday

blackwolf76
11-01-2014, 18:58
- На стале нічога не рабіць, не здымаючы eprom, нават у boot.

nox
11-01-2014, 20:25
Я не хацеў бы настойваць, але глядзіце, калі працэдуру вы робіце гэта добра, таму што калі вы памыліцеся спосаб і час, каб зняць провад масы чытання не выйдзе ніколі, таму што вы не выяўляе сістэма ў boot тады прыйшоў я ў момант, калі вы на ўдары галавой dissaldala

carlo abarth
11-01-2014, 20:45
гэта экю, і гэта maccchina??? код выключаецца, калі вы ідзяце, каб яго прачытаць??
калі не адвядзеш e2p не чытайце!!
Прывітанне,

Грас.

blackwolf76
11-01-2014, 21:29
Як пісаў раней у ecu ? на іншай машыне сабраць на гэта праблемы на педаль акселератара, і таму я не магу яго прачытаць, калі не dissaldando eprom, убачыў, што не адкрые, калі няма чаргі басейн.

ugoboss
11-01-2014, 21:39
Як пісаў раней у ecu ? на іншай машыне сабраць на гэта праблемы на педаль акселератара, і таму я не магу яго прачытаць, калі не dissaldando eprom, убачыў, што не адкрые, калі няма чаргі басейн.

і што вы чакаеце у dissaldarla, гэта зойме 30 секунд, і ў гэты час было ўжо прачытана і напісана.

carlo abarth
11-01-2014, 22:12
гэта паведамленне!!!
і што вы чакаеце у dissaldarla, гэта зойме 30 секунд, і ў гэты час было ўжо прачытана і напісана.

cinqueturbo
11-01-2014, 22:18
Я чытала ў іншай дыскусіі (renasse), што хто-то выкарыстоўвае блок харчавання, які пастаўляецца ў камплекце з гала,
не, і ўсе ж вы яго выкарыстоўваеце?

blackwolf76
11-01-2014, 23:11
Я певень, clonazzo, што да гэтага часу ен ні разу мяне не выдалі, і, што ў яго не набор якіх-небудзь крыніцы харчавання, да якой я ў пары той, які я ад 2h паходжання электроннага абсталявання, стабільны фіксаваны у 12,3в, што ен ніколі не дастаўляў мне праблем, кожны раз, калі я выкарыстаў.

cinqueturbo
12-01-2014, 00:09
Я певень, clonazzo, што да гэтага часу ен ні разу мяне не выдалі, і, што ў яго не набор якіх-небудзь крыніцы харчавання, да якой я ў пары той, які я ад 2h паходжання электроннага абсталявання, стабільны фіксаваны у 12,3в, што ен ніколі не дастаўляў мне праблем, кожны раз, калі я выкарыстаў.

Вельмі добра, але ECU на прадукты з гала харчавання ад 2-ГА?
- Не-не... можа быць, і ў гэтым вашая праблема..
тады я еду певень блок харчавання стабілізаваць, і ежа таксама ЭКЮ з тым, але не ад Пеўня...

blackwolf76
12-01-2014, 00:11
Я еду, усе, што ад пеўня... для bdm і іншыя ecu раней я заўседы гэтую сістэму без праблем.

cinqueturbo
12-01-2014, 00:18
Eee да хачу схадзіць з розуму..
Вы таксама павінны ведаць, што вы павінны пакінуць станоўчы Pin4 харчаванне і пакласці пад выключальнік у Pin58,
і калі ахоўная кажа, трэба выключыць і ўключыць,
і як пратакол, што вы выкарыстоўваеце?
Bosch 1 мікра флэш-400 BootMode C167?

ugoboss
12-01-2014, 11:11
Eee да хачу схадзіць з розуму..
Вы таксама павінны ведаць, што вы павінны пакінуць станоўчы Pin4 харчаванне і пакласці пад выключальнік у Pin58,
і калі ахоўная кажа, трэба выключыць і ўключыць,
і як пратакол, што вы выкарыстоўваеце?
Bosch 1 мікра флэш-400 BootMode C167?

cinqueturbo, растлумачце мне, гэтая кантактаў, праводкі певень ужо перамыкачоў, каб зрабіць карціну уключаны і выключаны, я іх заўседы рабілі і ў мяне ніколі не было праблем, адзінае, і, што ежа ўсе з падачы майго.

cinqueturbo
12-01-2014, 11:30
cinqueturbo, растлумачце мне, гэтая кантактаў, праводкі певень ужо перамыкачоў, каб зрабіць карціну уключаны і выключаны, я іх заўседы рабілі і ў мяне ніколі не было праблем, адзінае, і, што ежа ўсе з падачы майго.

ugoboss нават я ці было больш? праблемы, калі або адкладзеныя, блок харчавання, які пастаўляецца з певень,
выключальнік правадной на завод пеўня здымае харчаванне усе станоўчыя,
і, такім чынам, таксама асноўная крыніца харчавання, пульт кіравання, нам трэба толькі выключыць запальванне.. не усе эбу..
я да мяжы выкарыстання харчавання пеўня для on off рамках, а не для харчавання ECU жа..

ugoboss
12-01-2014, 11:56
ugoboss нават я ці было больш? праблемы, калі або адкладзеныя, блок харчавання, які пастаўляецца з певень,
выключальнік правадной на завод пеўня здымае харчаванне усе станоўчыя,
і, такім чынам, таксама асноўная крыніца харчавання, пульт кіравання, нам трэба толькі выключыць запальванне.. не усе эбу..
я да мяжы выкарыстання харчавання пеўня для on off рамках, а не для харчавання ECU жа..

ок, зразумеў, я, але " я ніколі не меў праблем, і гэта, што я не разумею, у любым выпадку першае, што трэба зрабіць і выкарыстоўваць знешні блок харчавання добры, а не то пеўня або любы інтэрфейс, што як bdm або piasini, таму што мне ўжо давялося падзення напружання, галюцынацыі, і пасля ніякіх праблем.

gcmotor
14-01-2014, 18:17
Таксама я думаю, што вы спачатку адключыць flash і riprogrammarla. Часам вы не можаце зрабіць па-іншаму

eobdexpression
14-01-2014, 18:38
Я згодны cinqueturbo па мне лепш загрузіць яе ў ecu, і не ўсе, з яго падачы певень

blackwolf76
14-01-2014, 23:53
Дапусцім, што я вырашыў праблему чытання...? цяпер, вядома, як ад якая ўсталявалася я іншы. Чытаю ад паслядоўнага файла, scodifico з meucci або carsoft, а затым апублікаваны і за выключэннем выпадкаў, для ліквідацыі cks з тытанам, я пішу файл, і мне застаецца вентылятар на максімум, і аўтамабіль, вядома, не запускаецца. Тэставаў на двух эбу і тая ж праблема... па-Любому файла врі і назад усе ок. Выслізгвае ад мяне што-то??? Stilo jtd 115 2002.

ugoboss
15-01-2014, 07:29
Дапусцім, што я вырашыў праблему чытання...? цяпер, вядома, як ад якая ўсталявалася я іншы. Чытаю ад паслядоўнага файла, scodifico з meucci або carsoft, а затым апублікаваны і за выключэннем выпадкаў, для ліквідацыі cks з тытанам, я пішу файл, і мне застаецца вентылятар на максімум, і аўтамабіль, вядома, не запускаецца. Тэставаў на двух эбу і тая ж праблема... па-Любому файла врі і назад усе ок. Выслізгвае ад мяне што-то??? Stilo jtd 115 2002.

і здарылася са мной з тытанам, што змяненне scodifica на гэтых эбу не карэктуе, кажа вам, што гэта месца, cks, але машына не заводзіцца, вы павінны выправіць яе з іншага sw, калі ў вас mpps вы можаце выкарыстоўваць яго, перш чым пісаць, у адваротным выпадку есць вакол sw, што добра для гэтых ecu.

blackwolf76
15-01-2014, 21:13
і здарылася са мной з тытанам, што змяненне scodifica на гэтых эбу не карэктуе, кажа вам, што гэта месца, cks, але машына не заводзіцца, вы павінны выправіць яе з іншага sw, калі ў вас mpps вы можаце выкарыстоўваць яго, перш чым пісаць, у адваротным выпадку есць вакол sw, што добра для гэтых ecu.

Як ад вашага паста я вырашыў з mpps, нават калі я ? дзіўна, што тытан не можа выправіць. Проста, каб curiosit? я ведаю, што сказаць, што мяккая, я магу выкарыстоўваць, у якасці альтэрнатывы, улічваючы, што mpps я павінен выкарыстоўваць у віртуальнай і я ? нязручна кожны раз.

ugoboss
16-01-2014, 07:31
майце гэта цудоўна, распакуйце і выкарыстоўвайце яго.

blackwolf76
16-01-2014, 09:21
Grassie...;)

crteam
21-01-2014, 13:51
на ecm, калі паглядзець добра, есць яшчэ адзін, з тых сем'яў cksum я пекіна? мне таксама

gianni1001
10-04-2015, 21:15
прабачце мяне
я чытаў гэтую дыскусію, але не маючы на гэта ніколі зроблена, я губляю сябе, безумоўна, крокі....
я паслядоўны я не магу гэта чытаць і на тое, kess, што пеўнік v54 але я чытаў, што праблема павінна быць e2promm ад отпаять
дзе знаходзіцца?
я адкрыў эбу, але не магу зразумець, якой будзе e2promm ад отпаять, памыляюся боку?
і' у ніжняй часткі?
прыкладаю фота....
таму, калі dissaldo тады я магу падлучыць эбу і зрабіць чытанне з паслядоўнага порта?
ці я павінен выкарыстоўваць схемы, каб атрымаць яе ў школе ў k-line?
я знайшоў высокія абмеркавання, але ў некаторых мяне не адкрываюцца спасылкі, дзе павінны быць крокі......
хто-то будзе так ласкавы дапамагчы мне?
Дзякуй

ugoboss
11-04-2015, 07:20
? з іншага боку, у любым выпадку паслядоўнага варта чытаць яе як ? ужо было сказана, паспрабуйце rileggerti, што ўсе дыскусіі.

gianni1001
11-04-2015, 09:40
выбачайце, Уга
дзякуй x падтрымка я перачытаў quesata абмеркаванне з самага пачатку, але я не знаходжу рашэння, якое дазволіць мне прачытаць яе ў бд
машына і прыехала з эвакуатар і не сыходзіў ен шпіен, code гарыць і не згасае, калі ні адзін з ключоў у камплекце ,трэці ключ згубіўся...
пасля шматлікіх спробаў, я падумаў, што не дазволіць мне прачытаць яе ў бд x via code, што не згоду, а затым я хацеў бы паспрабаваць dissaldando ў E2PROMM
Я не зразумеў?
Яшчэ раз дзякуй

gianni1001
11-04-2015, 09:45
выбачайце, дадам яшчэ
відавочна, што аўтамабіль быў атакаваны на зарад батарэі, а певень v54 я спрабаваў выкарыстаць яго як з яго падачы, што, і без напругі, якая чытала, заўседы можна было 13,5
з Kess даваў 12,7.

ugoboss
11-04-2015, 15:25
ок, у гэтым выпадку, безумоўна, не чытаць з паслядоўнага праблема прызнання code, smontala і dissalda ў e2p, а потым чытаць да школы.

gianni1001
11-04-2015, 16:38
дзякуй Ugoboss
персанал, як заўседы!!!!

gianni1001
11-04-2015, 18:55
майце гэта цудоўна, распакуйце і выкарыстоўвайце яго.
я, нарэшце, чытаць у boot dissaldando ў e2p
праблема ў тым, што калі я іду, каб выправіць кантрольную суму з вашай праграмы, і я спрабую замяніць ecu ў мяне памылка праверчае сумы
я заўседы кажу пра пеўня v54...дапамога...:)

ugoboss
11-04-2015, 20:35
калі вы пошты файлы на врі і мод які іх кіравання, у любым выпадку, што праграма не памыляецца, праблема ? у іншым месцы.

gianni1001
12-04-2015, 00:03
Грац ie Ugoboss
Вось файлы золата і mod
Чакаю інструкцыі

gianni1001
12-04-2015, 00:05
Мод я спрабаваў адкрыць яго з Ecm і яго выратаваць, але нічога... Калі я пішу з каня, я d? заўседы памылка кантрольнай сумы....

gianni1001
12-04-2015, 00:45
Шкада, што я не стаўлю спасылкі HW і sw
846-965
Fiat punto 2001 85cv 1.9 jtd

cristianbomberos
12-04-2015, 11:30
Прывітанне, адкрыйце яго з дапамогай ECM-вы маеце на ўвазе, што правільнае і захавання cks?

ugoboss
12-04-2015, 12:21
ваш файл не мае cks правільна , паспрабуйце гэта.

cristianbomberos
12-04-2015, 12:31
Менавіта вы робіце як вам кажа ugoboss ? гэта праблема

gianni1001
12-04-2015, 12:48
Для Абамы ugoboss
Я хацеў бы зразумець, між тым адказваю: cristian
Я адкрыў праграму, што ў вас апублікавана, і я адкрыў файл mod, тады я папрасіў арыгінал і мае правільную кантрольную суму, ен.
? калі я спрабавала пісаць, я даваў памылку кантрольнай сумы.
Затым я паспрабаваў адкрыць яго з Ecm у мяне басейн або драйвера, я зрабіў невялікі мод, і я выратаваны.
Але нават тут, у тэорыі, Ecm павінны выправіць кантрольную суму ці я памыляюся? І дзе я памыляюся?
Дзякуй x-файлы
заўтра раніцай спрабую адразу.
Перад падключэннем эбу ? варта адлучыць структурная схема антэны?
Дзякуй і Добрага Нядзелі���

gianni1001
12-04-2015, 12:50
абама, я не ведаю, дзе яна выйшла.......

бумер
12-04-2015, 13:47
з майго досведу rimovere ў e2prom

ugoboss
12-04-2015, 18:38
абама, я не ведаю, дзе яна выйшла.......

няма праблем, паспрабуйце запісаць файл і выдаліце яго ў e2prom, у адваротным выпадку, калі вам трэба перапісаць яго ад серыйных не робіць.

mobilservice
12-04-2015, 22:54
Я і звяртаю ўвагу на вашыя тэмы, што дапамагае мне зразумець некаторыя рэчы, але вельмі часта я губляю сябе. Вы можаце зрабіць кіраўніцтва-й? іншых, дзе sponete stap-by-stap?

бумер
13-04-2015, 00:00
магчыма, ugoboss ? pi? тытулаваны..

mobilservice
13-04-2015, 08:45
магчыма, ugoboss ? pi? тытулаваны..

Вы, на самай справе я заўважыў, што ? вельмі моцныя; але, перш чым пачаць з пытанняў, я павінен павысіць свае веды.

gianni1001
13-04-2015, 09:16
Губляюць ugoboss
Я спрабаваў пісаць свой файл, але певень заўседы кажа мне, што кантрольная сума не падтрымліваецца працягваць пісаць?

бумер
13-04-2015, 09:38
калі певень не робіць яго аўтаматычна трэба выправіць файл, перш чым пісаць..

ugoboss
13-04-2015, 10:04
кажа вам, cks, не падтрымліваецца, не тое, што не добра, запішыце файл і пакладзеце яго ў рух.

gianni1001
13-04-2015, 10:34
кажа вам, cks, не падтрымліваецца, не тое, што не добра, запішыце файл і пакладзеце яго ў рух.
Ок ,я хацеў быць упэўнены, рабіць не патраплю.
я паставіў матацыкл!!!! працуе
але " я " застаецца падушка бяспекі гарыць і не ідзі, ўзмацняльнік і індыкатар рухавіка...могуць быць праблемы, якія ўжо і раней, але
па праўдзе сказаць, я не ведаю, класічная машына не хадзіў, матацыкл....
а, пачынаючы і' гульні
Дзякуй UGOBOSS ты вялікі!!!

ugoboss
13-04-2015, 12:30
кантрольная лямпа рухавіка ? нармальны, можна паспрабаваць зняць dtc мяжы, іншыя індыкатары не маюць нічога агульнага з тым, што вы зрабілі, паспрабуйце прымусіць яго дыягностыку і паглядзець памылкі.