Прагляд Поўнай Версіі : Праблема чытання edc15c7
blackwolf76
10-01-2014, 10:24
Прывітанне,
У мяне праблема з edc15c17 стілуса 115cv. На практыцы я scodificare на flash, для? я не магу гэта чытаць ні пад аўтамабіль, ні нават у школе. Певень прымушае мяне ecuid і ўсе астатняе, і ў момант чытаю, мне памылку. Ж памылку, як з gallo1,gallo2 і mpps. Магчыма, я прапускаю што-то, або, можа быць маршрут??
Грас.
cinqueturbo
10-01-2014, 10:32
Прывітанне,
У мяне праблема з edc15c17 стілуса 115cv. На практыцы я scodificare на flash, для? я не магу гэта чытаць ні пад аўтамабіль, ні нават у школе. Певень прымушае мяне ecuid і ўсе астатняе, і ў момант чытаю, мне памылку. Ж памылку, як з gallo1,gallo2 і mpps. Магчыма, я прапускаю што-то, або, можа быць маршрут??
Грас.
Be... вядома, калі з трох інструментаў не закон,
але дурань на прыняты?
яго да школы трэба зняць e2prom, але на вас не павінна быць ніякіх праблем, я ведаю, што блок кіравання мае некаторыя праблемы.
cinqueturbo
10-01-2014, 10:39
яго да школы трэба зняць e2prom, але на вас не павінна быць ніякіх праблем, я ведаю, што блок кіравання мае некаторыя праблемы.
Але чаму? павінны зняць?
я, або зробленыя без праблем..
blackwolf76
10-01-2014, 10:41
я выкарыстаў першую схему адправіў... другі ? роўна, толькі што ? для загрузкі, што я не павінен служыць.
sportknight
10-01-2014, 10:41
паспрабуйце ў boot mode
cinqueturbo
10-01-2014, 10:42
Не і, што памыляецеся пратакол?
з Mpps і Generic Bosch..
З Певень і C167
cinqueturbo
10-01-2014, 10:43
я выкарыстаў першую схему адправіў... другі ? роўна, толькі што ? для загрузкі, што я не павінен служыць.
з тестеров ў рэгіене..
cio? і на той жа лініі...
blackwolf76
10-01-2014, 11:37
наколькі я зразумеў, вакол павінна быць зроблена ў boot улічваючы, што калі не разблакуе ключ не чытае ў школе. Але, што пратакол лепш выкарыстоўваць??
Але чаму? павінны зняць?
я, або зробленыя без праблем..
калі вы хочаце, каб прачытаць яе ў аптэцы без загрузкі трэба зняць, то есць выбар.
blackwolf76
10-01-2014, 12:19
У той жа час я вывучаў трохі вакол сеткі. Ен эбу не назад да школы, калі не адключыць eeprom... якога без key code адказваць на запыты чытаньня і запісу, нават у boot.
У той жа час я вывучаў трохі вакол сеткі. Ен эбу не назад да школы, калі не адключыць eeprom... якога без key code адказваць на запыты чытаньня і запісу, нават у boot.
прабачце, гэта блок кіравання, яго можна прачытаць і напісаць у трох спосабаў, вельмі просты,паслядоўны, экскурсійнае вам неабходна зняць або scodificare eprom, я з праграмістам, x-flash, выдаліўшы flash ch? было б am 29f400.......
cinqueturbo
11-01-2014, 10:46
калі вы хочаце, каб прачытаць яе ў аптэцы без загрузкі трэба зняць, то есць выбар.
Але ўпэўнены, што я раблю ў Boot-Mode..
які сэнс будзе прачытаць ад паслядоўнага да школы?
чытанне ў Boot-Mode і ў якасці Рэзервовай копіі, вы пакрытыя ад якіх-небудзь праблем...
motorsport
11-01-2014, 11:10
Зніміце flasch зрабіць раней!!
Я ў boot у мяне зроблены 5-6, не здымаючы e2p, інакш не будзе каштаваць вам нічога ў фатаграфіі, і тое, што ў папцы певень называецца edc15c7 hiunday
blackwolf76
11-01-2014, 18:58
- На стале нічога не рабіць, не здымаючы eprom, нават у boot.
Я не хацеў бы настойваць, але глядзіце, калі працэдуру вы робіце гэта добра, таму што калі вы памыліцеся спосаб і час, каб зняць провад масы чытання не выйдзе ніколі, таму што вы не выяўляе сістэма ў boot тады прыйшоў я ў момант, калі вы на ўдары галавой dissaldala
carlo abarth
11-01-2014, 20:45
гэта экю, і гэта maccchina??? код выключаецца, калі вы ідзяце, каб яго прачытаць??
калі не адвядзеш e2p не чытайце!!
Прывітанне,
Грас.
blackwolf76
11-01-2014, 21:29
Як пісаў раней у ecu ? на іншай машыне сабраць на гэта праблемы на педаль акселератара, і таму я не магу яго прачытаць, калі не dissaldando eprom, убачыў, што не адкрые, калі няма чаргі басейн.
Як пісаў раней у ecu ? на іншай машыне сабраць на гэта праблемы на педаль акселератара, і таму я не магу яго прачытаць, калі не dissaldando eprom, убачыў, што не адкрые, калі няма чаргі басейн.
і што вы чакаеце у dissaldarla, гэта зойме 30 секунд, і ў гэты час было ўжо прачытана і напісана.
carlo abarth
11-01-2014, 22:12
гэта паведамленне!!!
і што вы чакаеце у dissaldarla, гэта зойме 30 секунд, і ў гэты час было ўжо прачытана і напісана.
cinqueturbo
11-01-2014, 22:18
Я чытала ў іншай дыскусіі (renasse), што хто-то выкарыстоўвае блок харчавання, які пастаўляецца ў камплекце з гала,
не, і ўсе ж вы яго выкарыстоўваеце?
blackwolf76
11-01-2014, 23:11
Я певень, clonazzo, што да гэтага часу ен ні разу мяне не выдалі, і, што ў яго не набор якіх-небудзь крыніцы харчавання, да якой я ў пары той, які я ад 2h паходжання электроннага абсталявання, стабільны фіксаваны у 12,3в, што ен ніколі не дастаўляў мне праблем, кожны раз, калі я выкарыстаў.
cinqueturbo
12-01-2014, 00:09
Я певень, clonazzo, што да гэтага часу ен ні разу мяне не выдалі, і, што ў яго не набор якіх-небудзь крыніцы харчавання, да якой я ў пары той, які я ад 2h паходжання электроннага абсталявання, стабільны фіксаваны у 12,3в, што ен ніколі не дастаўляў мне праблем, кожны раз, калі я выкарыстаў.
Вельмі добра, але ECU на прадукты з гала харчавання ад 2-ГА?
- Не-не... можа быць, і ў гэтым вашая праблема..
тады я еду певень блок харчавання стабілізаваць, і ежа таксама ЭКЮ з тым, але не ад Пеўня...
blackwolf76
12-01-2014, 00:11
Я еду, усе, што ад пеўня... для bdm і іншыя ecu раней я заўседы гэтую сістэму без праблем.
cinqueturbo
12-01-2014, 00:18
Eee да хачу схадзіць з розуму..
Вы таксама павінны ведаць, што вы павінны пакінуць станоўчы Pin4 харчаванне і пакласці пад выключальнік у Pin58,
і калі ахоўная кажа, трэба выключыць і ўключыць,
і як пратакол, што вы выкарыстоўваеце?
Bosch 1 мікра флэш-400 BootMode C167?
Eee да хачу схадзіць з розуму..
Вы таксама павінны ведаць, што вы павінны пакінуць станоўчы Pin4 харчаванне і пакласці пад выключальнік у Pin58,
і калі ахоўная кажа, трэба выключыць і ўключыць,
і як пратакол, што вы выкарыстоўваеце?
Bosch 1 мікра флэш-400 BootMode C167?
cinqueturbo, растлумачце мне, гэтая кантактаў, праводкі певень ужо перамыкачоў, каб зрабіць карціну уключаны і выключаны, я іх заўседы рабілі і ў мяне ніколі не было праблем, адзінае, і, што ежа ўсе з падачы майго.
cinqueturbo
12-01-2014, 11:30
cinqueturbo, растлумачце мне, гэтая кантактаў, праводкі певень ужо перамыкачоў, каб зрабіць карціну уключаны і выключаны, я іх заўседы рабілі і ў мяне ніколі не было праблем, адзінае, і, што ежа ўсе з падачы майго.
ugoboss нават я ці было больш? праблемы, калі або адкладзеныя, блок харчавання, які пастаўляецца з певень,
выключальнік правадной на завод пеўня здымае харчаванне усе станоўчыя,
і, такім чынам, таксама асноўная крыніца харчавання, пульт кіравання, нам трэба толькі выключыць запальванне.. не усе эбу..
я да мяжы выкарыстання харчавання пеўня для on off рамках, а не для харчавання ECU жа..
ugoboss нават я ці было больш? праблемы, калі або адкладзеныя, блок харчавання, які пастаўляецца з певень,
выключальнік правадной на завод пеўня здымае харчаванне усе станоўчыя,
і, такім чынам, таксама асноўная крыніца харчавання, пульт кіравання, нам трэба толькі выключыць запальванне.. не усе эбу..
я да мяжы выкарыстання харчавання пеўня для on off рамках, а не для харчавання ECU жа..
ок, зразумеў, я, але " я ніколі не меў праблем, і гэта, што я не разумею, у любым выпадку першае, што трэба зрабіць і выкарыстоўваць знешні блок харчавання добры, а не то пеўня або любы інтэрфейс, што як bdm або piasini, таму што мне ўжо давялося падзення напружання, галюцынацыі, і пасля ніякіх праблем.
Таксама я думаю, што вы спачатку адключыць flash і riprogrammarla. Часам вы не можаце зрабіць па-іншаму
eobdexpression
14-01-2014, 18:38
Я згодны cinqueturbo па мне лепш загрузіць яе ў ecu, і не ўсе, з яго падачы певень
blackwolf76
14-01-2014, 23:53
Дапусцім, што я вырашыў праблему чытання...? цяпер, вядома, як ад якая ўсталявалася я іншы. Чытаю ад паслядоўнага файла, scodifico з meucci або carsoft, а затым апублікаваны і за выключэннем выпадкаў, для ліквідацыі cks з тытанам, я пішу файл, і мне застаецца вентылятар на максімум, і аўтамабіль, вядома, не запускаецца. Тэставаў на двух эбу і тая ж праблема... па-Любому файла врі і назад усе ок. Выслізгвае ад мяне што-то??? Stilo jtd 115 2002.
Дапусцім, што я вырашыў праблему чытання...? цяпер, вядома, як ад якая ўсталявалася я іншы. Чытаю ад паслядоўнага файла, scodifico з meucci або carsoft, а затым апублікаваны і за выключэннем выпадкаў, для ліквідацыі cks з тытанам, я пішу файл, і мне застаецца вентылятар на максімум, і аўтамабіль, вядома, не запускаецца. Тэставаў на двух эбу і тая ж праблема... па-Любому файла врі і назад усе ок. Выслізгвае ад мяне што-то??? Stilo jtd 115 2002.
і здарылася са мной з тытанам, што змяненне scodifica на гэтых эбу не карэктуе, кажа вам, што гэта месца, cks, але машына не заводзіцца, вы павінны выправіць яе з іншага sw, калі ў вас mpps вы можаце выкарыстоўваць яго, перш чым пісаць, у адваротным выпадку есць вакол sw, што добра для гэтых ecu.
blackwolf76
15-01-2014, 21:13
і здарылася са мной з тытанам, што змяненне scodifica на гэтых эбу не карэктуе, кажа вам, што гэта месца, cks, але машына не заводзіцца, вы павінны выправіць яе з іншага sw, калі ў вас mpps вы можаце выкарыстоўваць яго, перш чым пісаць, у адваротным выпадку есць вакол sw, што добра для гэтых ecu.
Як ад вашага паста я вырашыў з mpps, нават калі я ? дзіўна, што тытан не можа выправіць. Проста, каб curiosit? я ведаю, што сказаць, што мяккая, я магу выкарыстоўваць, у якасці альтэрнатывы, улічваючы, што mpps я павінен выкарыстоўваць у віртуальнай і я ? нязручна кожны раз.
майце гэта цудоўна, распакуйце і выкарыстоўвайце яго.
blackwolf76
16-01-2014, 09:21
Grassie...;)
на ecm, калі паглядзець добра, есць яшчэ адзін, з тых сем'яў cksum я пекіна? мне таксама
gianni1001
10-04-2015, 21:15
прабачце мяне
я чытаў гэтую дыскусію, але не маючы на гэта ніколі зроблена, я губляю сябе, безумоўна, крокі....
я паслядоўны я не магу гэта чытаць і на тое, kess, што пеўнік v54 але я чытаў, што праблема павінна быць e2promm ад отпаять
дзе знаходзіцца?
я адкрыў эбу, але не магу зразумець, якой будзе e2promm ад отпаять, памыляюся боку?
і' у ніжняй часткі?
прыкладаю фота....
таму, калі dissaldo тады я магу падлучыць эбу і зрабіць чытанне з паслядоўнага порта?
ці я павінен выкарыстоўваць схемы, каб атрымаць яе ў школе ў k-line?
я знайшоў высокія абмеркавання, але ў некаторых мяне не адкрываюцца спасылкі, дзе павінны быць крокі......
хто-то будзе так ласкавы дапамагчы мне?
Дзякуй
? з іншага боку, у любым выпадку паслядоўнага варта чытаць яе як ? ужо было сказана, паспрабуйце rileggerti, што ўсе дыскусіі.
gianni1001
11-04-2015, 09:40
выбачайце, Уга
дзякуй x падтрымка я перачытаў quesata абмеркаванне з самага пачатку, але я не знаходжу рашэння, якое дазволіць мне прачытаць яе ў бд
машына і прыехала з эвакуатар і не сыходзіў ен шпіен, code гарыць і не згасае, калі ні адзін з ключоў у камплекце ,трэці ключ згубіўся...
пасля шматлікіх спробаў, я падумаў, што не дазволіць мне прачытаць яе ў бд x via code, што не згоду, а затым я хацеў бы паспрабаваць dissaldando ў E2PROMM
Я не зразумеў?
Яшчэ раз дзякуй
gianni1001
11-04-2015, 09:45
выбачайце, дадам яшчэ
відавочна, што аўтамабіль быў атакаваны на зарад батарэі, а певень v54 я спрабаваў выкарыстаць яго як з яго падачы, што, і без напругі, якая чытала, заўседы можна было 13,5
з Kess даваў 12,7.
ок, у гэтым выпадку, безумоўна, не чытаць з паслядоўнага праблема прызнання code, smontala і dissalda ў e2p, а потым чытаць да школы.
gianni1001
11-04-2015, 16:38
дзякуй Ugoboss
персанал, як заўседы!!!!
gianni1001
11-04-2015, 18:55
майце гэта цудоўна, распакуйце і выкарыстоўвайце яго.
я, нарэшце, чытаць у boot dissaldando ў e2p
праблема ў тым, што калі я іду, каб выправіць кантрольную суму з вашай праграмы, і я спрабую замяніць ecu ў мяне памылка праверчае сумы
я заўседы кажу пра пеўня v54...дапамога...:)
калі вы пошты файлы на врі і мод які іх кіравання, у любым выпадку, што праграма не памыляецца, праблема ? у іншым месцы.
gianni1001
12-04-2015, 00:03
Грац ie Ugoboss
Вось файлы золата і mod
Чакаю інструкцыі
gianni1001
12-04-2015, 00:05
Мод я спрабаваў адкрыць яго з Ecm і яго выратаваць, але нічога... Калі я пішу з каня, я d? заўседы памылка кантрольнай сумы....
gianni1001
12-04-2015, 00:45
Шкада, што я не стаўлю спасылкі HW і sw
846-965
Fiat punto 2001 85cv 1.9 jtd
cristianbomberos
12-04-2015, 11:30
Прывітанне, адкрыйце яго з дапамогай ECM-вы маеце на ўвазе, што правільнае і захавання cks?
ваш файл не мае cks правільна , паспрабуйце гэта.
cristianbomberos
12-04-2015, 12:31
Менавіта вы робіце як вам кажа ugoboss ? гэта праблема
gianni1001
12-04-2015, 12:48
Для Абамы ugoboss
Я хацеў бы зразумець, між тым адказваю: cristian
Я адкрыў праграму, што ў вас апублікавана, і я адкрыў файл mod, тады я папрасіў арыгінал і мае правільную кантрольную суму, ен.
? калі я спрабавала пісаць, я даваў памылку кантрольнай сумы.
Затым я паспрабаваў адкрыць яго з Ecm у мяне басейн або драйвера, я зрабіў невялікі мод, і я выратаваны.
Але нават тут, у тэорыі, Ecm павінны выправіць кантрольную суму ці я памыляюся? І дзе я памыляюся?
Дзякуй x-файлы
заўтра раніцай спрабую адразу.
Перад падключэннем эбу ? варта адлучыць структурная схема антэны?
Дзякуй і Добрага Нядзелі���
gianni1001
12-04-2015, 12:50
абама, я не ведаю, дзе яна выйшла.......
з майго досведу rimovere ў e2prom
абама, я не ведаю, дзе яна выйшла.......
няма праблем, паспрабуйце запісаць файл і выдаліце яго ў e2prom, у адваротным выпадку, калі вам трэба перапісаць яго ад серыйных не робіць.
mobilservice
12-04-2015, 22:54
Я і звяртаю ўвагу на вашыя тэмы, што дапамагае мне зразумець некаторыя рэчы, але вельмі часта я губляю сябе. Вы можаце зрабіць кіраўніцтва-й? іншых, дзе sponete stap-by-stap?
магчыма, ugoboss ? pi? тытулаваны..
mobilservice
13-04-2015, 08:45
магчыма, ugoboss ? pi? тытулаваны..
Вы, на самай справе я заўважыў, што ? вельмі моцныя; але, перш чым пачаць з пытанняў, я павінен павысіць свае веды.
gianni1001
13-04-2015, 09:16
Губляюць ugoboss
Я спрабаваў пісаць свой файл, але певень заўседы кажа мне, што кантрольная сума не падтрымліваецца працягваць пісаць?
калі певень не робіць яго аўтаматычна трэба выправіць файл, перш чым пісаць..
кажа вам, cks, не падтрымліваецца, не тое, што не добра, запішыце файл і пакладзеце яго ў рух.
gianni1001
13-04-2015, 10:34
кажа вам, cks, не падтрымліваецца, не тое, што не добра, запішыце файл і пакладзеце яго ў рух.
Ок ,я хацеў быць упэўнены, рабіць не патраплю.
я паставіў матацыкл!!!! працуе
але " я " застаецца падушка бяспекі гарыць і не ідзі, ўзмацняльнік і індыкатар рухавіка...могуць быць праблемы, якія ўжо і раней, але
па праўдзе сказаць, я не ведаю, класічная машына не хадзіў, матацыкл....
а, пачынаючы і' гульні
Дзякуй UGOBOSS ты вялікі!!!
кантрольная лямпа рухавіка ? нармальны, можна паспрабаваць зняць dtc мяжы, іншыя індыкатары не маюць нічога агульнага з тым, што вы зрабілі, паспрабуйце прымусіць яго дыягностыку і паглядзець памылкі.