КПК

Перегляд Повної Версії : поради, отпаять і припаяти

michele30
09-01-2014, 22:36
Для отпаять гарячого повітря одній e2p або мікро, що це якийсь температурі тримати?
Ви паяє гарячим повітрям або треба приварити з stagnatore?
Який ? замість температури, що необхідно враховувати, щоб зварити з stagnatore?
Все це вокзал, зварні
Дякую

audi sp
09-01-2014, 22:45
Привіт., щоб отпаять є кілька методів.. пояснити його тут було б життя.. я пропоную вам покататися на youtube є ролики, де дізнаєтеся всі найважливіші..
температура залежить також від того, що ми dissaldando або зварювати, однак, становить близько 250 ?
потім, як сказано, залежить від того, що..і завжди з паяльна станція.. де ви можете регулювати температуру, щоб отпаять, що для зварювання

audi sp
09-01-2014, 22:50

cinqueturbo
09-01-2014, 23:15

Чудові продукти, які сша!!!
Особливо паста сірого...

audi sp
09-01-2014, 23:25

я взяв дуже схожі.. працює відмінно! не використовуйте більше ставок.. :D

cinqueturbo
09-01-2014, 23:28
я взяв дуже схожі.. працює відмінно! не використовуйте більше ставок.. :D

Я знаю, що сказати, як називається? або, як називають технічно?

audi sp
09-01-2014, 23:39
Aoyue - паяльна паста - W001 це ? .. потім aspe, що вас я вважаю,

audi sp
09-01-2014, 23:47
http://www.youtube*****/watch?v=5uiroWBkdFY
я цей продукт.. який називається easy print solder

audi sp
09-01-2014, 23:47
http://www.ebay.it/itm/Solder-Paste-EASY-PRINT-Sn62Pb36Ag2-8g-syringe-/261051182786

cinqueturbo
09-01-2014, 23:57
http://www.ebay.it/itm/Solder-Paste-EASY-PRINT-Sn62Pb36Ag2-8g-syringe-/261051182786

Дійсно Добре!!...
Я вражений якістю? і в простоті? продукту..
не перестає вчитися...

michele30
10-01-2014, 07:34
я бачив відео, спасибі, але я все ще повинен прояснити деякі речі.
потім з цієї пасти, просто поставити його вище, і перейдіть гарячого повітря, чи не так? або це може пройти з stagnatore?
те, що проходить з пунта-жовтий , cos'? ?
добре, щоб зварити температурі 340 градусів з stagnatore?

cinqueturbo
10-01-2014, 09:50
я бачив відео, спасибі, але я все ще повинен прояснити деякі речі.
потім з цієї пасти, просто поставити його вище, і перейдіть гарячого повітря, чи не так? або це може пройти з stagnatore?
те, що проходить з пунта-жовтий , cos'? ?
добре, щоб зварити температурі 340 градусів з stagnatore?

Дивіться, я не думаю, що чіткого правила або фіксованої,
також, чому? температура плавлення олова залежить також від того, де і перебуває, і від розміру компонента,
s? і мікро-покладіть-ка 350? але s? і A29F ви покладете в 30-40 секунд? навіть не пі?..

audi sp
10-01-2014, 10:15
це точно... як я вже сказав раніше.. завжди залежить від того, що потрібно отпаять або припаяти.. я б трохи досвіду на якусь плату, старий.. зробіть трохи практики

cinqueturbo
10-01-2014, 10:26
це точно... як я вже сказав раніше.. завжди залежить від того, що потрібно отпаять або припаяти.. я б трохи досвіду на якусь плату, старий.. зробіть трохи практики

Ну і даремно.. навіть я для перевірки паяльна станція распаивающая або зробили практиці зі старими Стерео-DVD-і навіть ТБ ;)

michele30
10-01-2014, 13:28
спасибі рага.
Для отпаять не ? проблема, у мене вже зроблені випробувань в отпаять гарячого повітря ? швидко, я просто хотів зрозуміти, чи було правило, щоб температура в налаштуванні, я роблю 300 , але я також можу збільшити до 350, якщо ви скажете мені, де-то так.
Проблема ? зварювання
один раз повинен бути , крок, де es там йде e2p 8 pin , щоб припаяти які кроки необхідно зробити?
я чищу крок, з stagnatore або я повинен поставити типу флюсу, а потім перейти з stagnatore?
la solder paste, який використовує тебе, Audi sp, як ви використовуєте?
як у відео? опори мікро-або e2p, що і надалі ви покладете цю пасту і кроки з stagnatore з боку в бік, не так?
як тільки ви закінчите з чого очистити?

лох
11-01-2014, 18:24
на це я можу дати трохи вклади маючи визрів певний досвід у складанні електронних плат
.. температура строго залежить від компонент.. навіть виробники інтегрованих smd, часто в описі вкладення кривий зварювання оптимальному використанні..
як правило, якщо не є компоненти, особливо чутливі, щоб отпаять я використовую станції гарячого повітря, з повітря приблизно в 300 ?C / 320.
як і раніше, що, крок у потік, і, таким чином достатку, то scaldo гарячого повітря, і як раз ставок ? часовий (кілька секунд) то видаляю.
у місті я чищу з косою міді, а нормальний зварювальник стилуса.
нарешті, для очищення залишків флюсу, він використовує алкоголь.. не пам'ятаю точно назву продукту.

для пайки smd компонентів, використання двох методів.. якщо компоненти малі, з декількох пін-код, їх баланс вручну, використовуючи свердло 1мм.
якщо є багато пін-код, і дуже близько один до одного.. складу компонент, зварювати вручну один або два pin-коду, просто щоб тримати його нерухомо, а потім крок тісто баланс (флюсу з мікрочастинки олова в сплячий режим)... нагрівання гарячим повітрям.. і через кілька секунд компонент ? зварні

motorsport
11-01-2014, 20:56
по мені це зручно,в першу призвести до пошкодження важливих компонентів,повинні спочатку зробити деякі свинки!! :)

ducati83
13-01-2014, 15:57
мама моя, то, що мені потрібно.
але хотілося б рад: для зварювання і отпаять наприклад резистори для завантаження....слід використовувати паяльник і тверде тісто,або ставок нормальний?
потім на відео я побачив, що перед пайкою поставити на потік і потім тісто чому?для отпаять від майданчика опір потрібно завжди флюсу?
звичайно, я не кажу про зварника повітря, але і то нормально....
дякую.......

ducati83
15-01-2014, 19:02
купив atten гарячого повітря....тепер я повинен зробити деякі практики.....
я хотів би тільки відібрати у мене сумніви:але, припой з температурою 300?...не ви ризикуєте отримати пошкодження компонентів поблизу або ж карти бакеліту?

cinqueturbo
15-01-2014, 19:11
ніколи не було проблем, навіть в 450?..
але все ще залежить від того, що потрібно робити і де..
покладіть випадку, якщо вам потрібно отпаять один e2prom і в 300? це займе 5 хвилин, і не краще, ніж нагріти до 450? в 10 секунд?

guidotacco
15-01-2014, 19:20
на це я можу дати трохи вклади маючи визрів певний досвід у складанні електронних плат
.. температура строго залежить від компонент.. навіть виробники інтегрованих smd, часто в описі вкладення кривий зварювання оптимальному використанні..
як правило, якщо не є компоненти, особливо чутливі, щоб отпаять я використовую станції гарячого повітря, з повітря приблизно в 300 ?C / 320.
як і раніше, що, крок у потік, і, таким чином достатку, то scaldo гарячого повітря, і як раз ставок ? часовий (кілька секунд) то видаляю.
у місті я чищу з косою міді, а нормальний зварювальник стилуса.
нарешті, для очищення залишків флюсу, він використовує алкоголь.. не пам'ятаю точно назву продукту.

для пайки smd компонентів, використання двох методів.. якщо компоненти малі, з декількох пін-код, їх баланс вручну, використовуючи свердло 1мм.
якщо є багато пін-код, і дуже близько один до одного.. складу компонент, зварювати вручну один або два pin-коду, просто щоб тримати його нерухомо, а потім крок тісто баланс (флюсу з мікрочастинки олова в сплячий режим)... нагрівання гарячим повітрям.. і через кілька секунд компонент ? зварні
я міг би знати, що тісто баланс ??
дякую

ducati83
15-01-2014, 19:22
ок, ви праві....
тільки є сумніви, що я, чому? я хотів би почати робити деякі практики, як припаяти і отпаять eeprom, так і резистори для завантаження.....я хотів би дізнатися, як зробити і те й інше....

лох
17-01-2014, 13:52
мама моя, то, що мені потрібно.
але хотілося б рад: для зварювання і отпаять наприклад резистори для завантаження....слід використовувати паяльник і тверде тісто,або ставок нормальний?
потім на відео я побачив, що перед пайкою поставити на потік і потім тісто чому?для отпаять від майданчика опір потрібно завжди флюсу?
звичайно, я не кажу про зварника повітря, але і то нормально....
дякую.......

якщо це просто опір, зазвичай я роблю таким чином:
з паяльником з тонким кінчиком, я кладу дуже маленькі кількості? ставок на крок. тоді ми standby вище опору SMD, тримаючи корж на друкованій платі з допомогою пінцета. у цей момент нагрівання l' кінець? з паяльником, так що опір залишається фіксованою.
на даний момент, баланс спокійно інший кінець?, намагаючись бути швидким, щоб не riscardare занадто опір і розтопити навіть ставок від іншої сторони (в цих випадках ? зручно тримати температуру трохи більше? "низький", якщо ви не дуже багато рук)
при необхідності, трохи освіжити олова, перший крок

я міг би знати, що тісто баланс ??
дякую

ви можете розмістити посилання на форумі? cos? даю деякі посилання на продукти

право на інформацію про марку шукати.. тут під рукою в лабораторії я "solderplus" що ? в шприц, а потім відмінний для невеликих випадковими заробітками.. а то у мене "механіка solder paste" втратьте (тут вам потрібно трафарету.. ми використовуємо для reballing з бга, але я не займаюся я цим)

ducati83
19-01-2014, 12:01
ок, спасибі....? я ще не зрозумів для чого потрібна камера.....я бачу, що сша за допомогою стилуса, особливо....але потім, залишаючи липких слідів..... створює пошкодження, якщо минуле за допомогою пензлика?

тоді я не втратив свідомості:наявність флюсу і олова у провід, я намагався зробити мої перші зварних швів, залізничний повітря.....що ви думаєте?
звичайно, хоче, щоб тверда рука і гарний краєвид...але, мені здається, дуже просто....

cinqueturbo
19-01-2014, 15:24
тоді я не втратив свідомості:наявність флюсу і олова у провід, я намагався зробити мої перші зварних швів, залізничний повітря.....що ви думаєте?
звичайно, хоче, щоб тверда рука і гарний краєвид...але, мені здається, дуже просто....

Мені не подобається..
цю роботу треба робити з паяльником нормально і ставок від 0,5 мм і так само, бажаючи зробити роботу, блискучий, паяльна паста нормальної..
для отпаять паяльником нормальної і низької смокче ставок..
що ви і служили станції гарячого повітря?

лох
19-01-2014, 15:49
ок, спасибі....? я ще не зрозумів для чого потрібна камера.....я бачу, що сша за допомогою стилуса, особливо....але потім, залишаючи липких слідів..... створює пошкодження, якщо минуле за допомогою пензлика?

цей потік служить для розрідження ставок... і він також знижує точку плавлення.
коли залишки stilo не потрібно, чому? майже всі сплави олова, його вже мають? всередині.. але в процесі зварювання випаровується.. так що для отпаять ? потрібно додати ще.
якщо залишки гарячого повітря, а також служить для зварювання, чому? уникає, що ви разом з pin сусідів.

що важливо ? зверніть увагу на пари, які генерує потік.. вони небезпечні. я завжди буду працювати під витяжкою

ducati83
20-01-2014, 15:56
ок, спасибі ви були іп? добре, cinqueturbo(жарт)....
тут я намагався з допомогою стилуса, що з того гарячого повітря, а другий я знайшов набагато більше? просто....sar? невеликий досвід....
? я повинен запитати у вас одну річ:на деяких schedini я бачив, що не міг зварити...ставок не напали...наприклад schedini bdm були дуже важкими для припою з наконечника пружини ставок не напали на отвори з металу, але тільки на кінчик наконечника, як ніколи?
потім я використовував потік, і я, зварена з олово дріт....але липких слідів на потік, як я можу їх видалити?

лох
20-01-2014, 17:09
ок, спасибі ви були іп? добре, cinqueturbo(жарт)....
тут я намагався з допомогою стилуса, що з того гарячого повітря, а другий я знайшов набагато більше? просто....sar? невеликий досвід....
? я повинен запитати у вас одну річ:на деяких schedini я бачив, що не міг зварити...ставок не напали...наприклад schedini bdm були дуже важкими для припою з наконечника пружини ставок не напали на отвори з металу, але тільки на кінчик наконечника, як ніколи?
потім я використовував потік, і я, зварена з олово дріт....але липких слідів на потік, як я можу їх видалити?

якщо крок, то ти повинен обов'язково вибрати знаходитесь sifficolt? під пайку ? чиста мідь, може бути трохи оксиду... або іноді, може бути, трохи фарби ptrottetiva...
або abradi небагато, дуже небагато частини поверхні, або наполягаєте, трохи більше? з паяльником... в цьому випадку, трохи флюсу допомагає.

для видалення смоли, що перешкоджає потік, ви можете використовувати конкретні продукти "flux remover" і знайшли.. в іншому випадку, трохи алкоголю.. але ви повинні наполягати, pi?

ducati83
20-01-2014, 19:35
ок.
так що нічого трихлоретилену, як я читав, навколо інтернету....
? я повинен сказати, що я намагався подряпати злегка те, що не міг зварити, але нада....я повинен був нагріти олово і швидко з допомогою пінцета витягнути привід стрижень, щоб дотримуватися ставок між отвором і привід стрижень чого ж в розмірі одного schedino....я не знаю, якщо я не пояснив

лох
20-01-2014, 21:21
ок.
так що нічого трихлоретилену, як я читав, навколо інтернету....
? я повинен сказати, що я намагався подряпати злегка те, що не міг зварити, але нада....я повинен був нагріти олово і швидко з допомогою пінцета витягнути привід стрижень, щоб дотримуватися ставок між отвором і привід стрижень чого ж в розмірі одного schedino....я не знаю, якщо я не пояснив

ммм, я зрозумів.. ви пробували гальмувати перед привід стрижень? і потім приварити

ducati83
20-01-2014, 21:33
ви насправді, я намагався, cos? , вставляв в привід стрижень його staganvo і несу в ****llo отвору, а потім розплавити олово, щоб зробити це приварити на отвір, але нада....я просто не люблю напали....навіть якщо на schedino bdm півня, як ви бачили на фото я не знайшов труднощі? це правило, навіть якщо результат не ? стан відмінний...але я досяг мети....

ducati83
23-01-2014, 12:18
Хлопці, я хотів би ще інформації: як називаються і що я повинен запитати у магазині електроніки, щоб мати ті смуги, які балансують, для bdm? я edc16, на якому ви можете робити випробування зварних швів....
дякую

fuorigiri12000
23-01-2014, 15:04
Хлопці, я хотів би ще інформації: як називаються і що я повинен запитати у магазині електроніки, щоб мати ті смуги, які балансують, для bdm? я edc16, на якому ви можете робити випробування зварних швів....
дякую

Стрип-2,54 мм

michele30
16-02-2014, 11:26
Чет досі не радий, що мої stagnature . Перший, коли я використовую паяльну пасту і з stagnantore баланс разом зі мною, Пін-коди, макарони йдуть на eprom або на карту, скажімо, як раз там, де закінчується Eprom?
Чи можу я використовувати макарони зварені і scioglierla гарячого повітря? Або ризик об'єднати всі контакти
останнє, що температура для того, щоб використовувати stagnantore який повинен бути? Чому? мені не тане, ставок, той просто взяв не розумію.

ducati83
17-02-2014, 15:16
дивіться також я початківець....тоді я з флюсу, не у мене проблеми, якщо я використовую гаряче повітря....але, з стиль, чесно кажучи, не бачив і комунальні послуги? такий продукт, враховуючи мою відсутність досвіду....хоча в мережі я бачив багато відео, де буде вперше застосований в потік, а потім, спираючись eeprom і з пером та дріт з олова зробити прямі під пайку послідовно всі контакти....тому те, що ви сказали, ви пу? зробити також зі станції гарячого повітря...все ? зрозуміти, як ..або краще мати право maestranza...

Mr.Flash
17-02-2014, 17:48
дякую

називаються також роз'єми тюльпан , bosch edc16 крок ? 2,54 мм, як каже перевищення швидкості !

Чет досі не радий, що мої stagnature . Перший, коли я використовую паяльну пасту і з stagnantore баланс разом зі мною, Пін-коди, макарони йдуть на eprom або на карту, скажімо, як раз там, де закінчується Eprom?
Чи можу я використовувати макарони зварені і scioglierla гарячого повітря? Або ризик об'єднати всі контакти
останнє, що температура для того, щоб використовувати stagnantore який повинен бути? Чому? мені не тане, ставок, той просто взяв не розумію.

michele30
18-02-2014, 13:31
Коли повинен бути гарячим повітрям, на дільниці слід видалити ставок? або просто навіть дати невеликий згладжений з полотна brasiva?
наприклад, залишки гарячого повітря без паяльної пасти? повідомляється, ставок..

Mr.Flash
18-02-2014, 14:39
ви від смол зняти ставок в надлишку , а потім виберіть один прохід з флюсу, щоб вирівняти і disossidare все.

полотно шліфувальної його? живу в господарський... не я жодного разу.

точне станція smd можна розчинити прямо в ставок, дорога, що ? на плиті зробити? інше.

michele30
18-02-2014, 21:26
тому, якщо я правильно зрозумів, ставок просто вже те, що c'? у pizzola після того, як я повинен бути, а не я повинен покласти ще, коли баланс з повітря.
вибачте, але я роблю різні тести, і я хотів би зробити хороші зварних швів.

Mr.Flash
19-02-2014, 10:38
якщо ділянки луджені і disossidate , не служи? додати ще те, очевидно, залежить від того, що ми говоримо про plcc , psop , спк , dip........... кожен має свої потреби