Перегляд Повної Версії : бортовий комп'ютер alfa 147 jtd 140cv спробуйте туристичне зі стрілками ззаду справа
місті осака в районі центр
09-01-2014, 20:04
Привіт всім, після численних випробувань зроблені зворотний зв'язок, на мій бортовий комп'ютер вихід, який включає напруга, стрілка права задня і' (роз'єм А PIN-3) не викидає напруга на його привід випадково, помилково, я збираюся торкнутися правої лампи тест на (роз'єм А pin-2) і відомих lampaggiare світильник, що б мені не довелося чекати на (роз'єм А PIN-3), що схема підключення не повинна мати ні одна функція включена, у самому справі, навіть на вилку не є провідний яких-яких проводів .
Тепер моє питання, і я зміг спробувати туристичне боді комп'ютер дає фіксований напруга (12В) на роз'єм F, поклавши маса (КОНТАКТ 10 роз'єму C) і (8 PIN роз'єм D) і, імітуючи натискання стрілки вправо, потім покласти масу на (30 PIN роз'єм B) для отримання нескінченних впевненості?
якщо це так, і ви можете отримати схема бортового комп'ютера, щоб знайти, де я відхиляє напруга на контакті 2?в якості альтернативи у вас є інші рішення?
Backgroop
09-01-2014, 20:22
Випробування на лавці я бачу, p? важко, не могли б ви спробувати, якщо на панелі приладів у вас немає відмови-ви можете підключатися до гілки стрілки, бічний передній або розділяє лінії cn відповідні діоди.. ви пробували відкрити тіло, щоб перевірити continuit? траси, і якщо існує якийсь контакт, лабільні переробляти??
09-01-2014, 20:27
Випробування на лавці я бачу, p? важко, не могли б ви спробувати, якщо на панелі приладів у вас немає відмови-ви можете підключатися до гілки стрілки, бічний передній або розділяє лінії cn відповідні діоди.. ви пробували відкрити тіло, щоб перевірити continuit? траси, і якщо існує якийсь контакт, лабільні переробляти??
ви тіло, і переді мною вже відкрито з об'єктивом я дивлюся навколо, щоб побачити, якщо я знаходжу щось пошкоджено, але в подальшій ланцюга і, як божевільний, без схеми . і чи можна знайти де-небудь?
Backgroop
09-01-2014, 20:39
Схеми внутрішнього і складно знайти.. погано, що йде через міст від pin2 на pin3 внутрішньо
09-01-2014, 20:42
але в районі стрілки, знаєш ??я бачу два реле, але знаю, який з двох і блимати стрілка.
Backgroop
09-01-2014, 21:15
але в районі стрілки, знаєш ??я бачу два реле, але знаю, який з двох і блимати стрілка.
i rel? вони обидва-один для правої і для лівої сторони, це якщо я правильно пам'ятаю, дві rel? omron
09-01-2014, 21:27
i rel? вони обидва-один для правої і для лівої сторони, це якщо я правильно пам'ятаю, дві rel? omron
nec, між іншим, і іншої форми, поруч з роз'ємом F
місті осака в районі центру, вам слід відновити швів в я повертаюся до rel?,більшість з цих дефектів зварних швів холодні...
09-01-2014, 21:56
ось фотографії двох реле' 6705
09-01-2014, 22:01
місті осака в районі центру, вам слід відновити швів в я повертаюся до rel?,більшість з цих дефектів зварних швів холодні...
але проблема в тому, що інші-направо, потім справа і спереду праворуч працюють і проводка, вказаному стрілкою ззаду перевірено
найдивніше в тому, що він напруга я на пін 2, що не потрібно нічого до речі
Спробуйте cos?! шкоди не зробити.
Покладіть всі живлення і маси, як електрична схема, яка буде включати систему тіла. Ви підключаєтеся до розетки діагностики і зробіть діагностику тіла. Якщо це входить в діагноз, перейдіть в активацій, і активує стрілку, яка вас цікавить, і ви можете побачити, якщо c'? де-rel? що не v
09-01-2014, 22:17
i rele' йдуть повторюю, не тільки йде ззаду праворуч . бічний працює КОНТАКТНИЙ A22, як передній PIN А39 діагноз не виявляє нічого вже пробував з тіла в машині. і мова', що circuto і переривається де-то, безумовно, і не знаючи, внутрішній контур це як піти і трюфелі без собаки.
але проблема в тому, що інші-направо, потім справа і спереду праворуч працюють і проводка, вказаному стрілкою ззаду перевірено
найдивніше в тому, що він напруга я на пін 2, що не потрібно нічого до речі
вибачте, але провід заднього правого йде на контакт n 3?
09-01-2014, 22:21
ви на провід MZ, яка йде на F31 ( для фар)
у факти не сумніваюся, пробував три elearn, і всі вони дають їх .
виявляється, навіть у вас?
вибачте, але провід заднього правого йде на контакт n 3?
ось частина schema6706
ви пробували дати уваги на дріт, вказаному стрілкою на задній правою кнопкою миші і подивитися включається?
09-01-2014, 22:39
ви пробували дати уваги на дріт, вказаному стрілкою на задній правою кнопкою миші і подивитися включається?
ви його вже" зробив, але я повторю, не вистачає вихід з pin-код три випробування з роз'єм від'єднується і лампи тест, безпосередньо один від одного вихід з тіла.
але не існує схем ці тіла?
ось частина schema6706
вибач місті осака в районі центр вкладень nn я можу бачити їх, але завтра ви з цим впоратися? знати краще, так як у мене кузова 147 відкрито...
09-01-2014, 22:45
вибач місті осака в районі центр вкладень nn я можу бачити їх, але завтра ви з цим впоратися? знати краще, так як у мене кузова 147 відкрито...
завтра я роблю я тест на туристичне їжі ecu і, що я масу на ПІН-B30, як у схемі ( імітуючи натискання стрілки праворуч ) повинен керувати один з цих двох реле ' мигалки і контроль краще пін-код 3 після двадцятий раз :confused: , якщо у вас є новини, дайте мені знати
якщо ви дасте мені свій номер тіла, я можу перевірити, якщо я щось використовувати.. якщо б я тобі посилаю.. так зробіть тест, якщо діє.. дайте знати
09-01-2014, 23:09
і motorola mc912dg128acpb
добре що я в змозі відновити його на panda був компонента всередині спалили його змінилося, і вона чудово працює
09-01-2014, 23:13
добре що я в змозі відновити його на panda був компонента всередині спалили його змінилося, і вона чудово працює
я, поставивши з об'єктивом, здається, все, справний знак " опік " і " сприймається?
09-01-2014, 23:52
6707
то пляма кольору лосося має сенс?
10-01-2014, 18:39
хлопці, навіть в школі нічого не знайшов я цього напруга на контакті 2 . хтось із вас знає, як виправити цей купальник ?
giuseppe1374
10-01-2014, 21:43
вибачте, але якщо ? тіла, міняйте їх натисніть
10-01-2014, 22:11
вибачте, але якщо ? тіла, міняйте їх натисніть
sostiuirlo в тому сенсі, витратьте 500 євро ??
поради?
sostiuirlo в тому сенсі, витратьте 500 євро ??
поради?
привіт місті осака в районі центр,або бачив боді-ch? я і в даній або погляд, потрібно зробити швів на платі тіла на стороні, зліва є компоненти легко ch? ви disaldano поруч є 2 невеликих rel?......
giuseppe1374
11-01-2014, 16:20
замінити в тому сенсі, що візьми в руїнах за 50 євро, і потім кроки, зміст e2p micro
motorsport
11-01-2014, 17:20
замінити в тому сенсі, що візьми в руїнах за 50 євро, і потім кроки, зміст e2p micro
точне і найкраще рішення!!
11-01-2014, 20:01
точне і найкраще рішення!!
це рішення, за мінімальною ціною і в тому ,завжди через наші пальці, що, що тіла в хорошому стані .
ну одна справа просто має всередині чіп motorola мого тіла, або треба дивитися щось ще?
переміщення вмісту планується отпаять чіп motorola мого тіла і поклав його на те, оговтався від бійні?
це рішення, за мінімальною ціною і в тому ,завжди через наші пальці, що, що тіла в хорошому стані .
ну одна справа просто має всередині чіп motorola мого тіла, або треба дивитися щось ще?
переміщення вмісту планується отпаять чіп motorola мого тіла і поклав його на те, оговтався від бійні?
місті осака в районі центр, ви можете зробити копію я disaldare eprom, і поклав його на інші тіла.....
11-01-2014, 20:23
яке обладнання потрібно, щоб зробити копію?
на демонтажні та олов'яний припій , або гарячого повітря????? якщо ви вирішите перемістити чіп
motorsport
11-01-2014, 20:49
упа/x-prog + станції гаряче повітря!!:)
11-01-2014, 21:05
упа/x-prog + станції гаряче повітря!!:)
тому, якщо переходжу тільки motorola просто станція гарячого повітря правильно, не вдаючись до
УПА ?
але тіло, оговтався від бійні, просто майте на мій же motorola, який вирішив via чи треба дивитися ще?
хтось писав, що в районі реле' синім я не можу знайти те, чим повинен бути, але я бачу, що все ок-контрольований об'єктив, як ви можете побачити, здавалося б все зварене, як я можу зрозуміти це, здається, все, що фіксується
ПОДИВИТИСЯ ВКЛАДЕННЯ
6723
тому, якщо переходжу тільки motorola просто станція гарячого повітря правильно, не вдаючись до
УПА ?
але тіло, оговтався від бійні, просто майте на мій же motorola, який вирішив via чи треба дивитися ще?
хтось писав, що в районі реле' синім я не можу знайти те, чим повинен бути, але я бачу, що все ок-контрольований об'єктив, як ви можете побачити, здавалося б все зварене, як я можу зрозуміти це, здається, все, що фіксується
ПОДИВИТИСЯ ВКЛАДЕННЯ
6723
ви гаряче повітря і saldtore з пунта-fina..
giuseppe1374
11-01-2014, 21:31
все залежить від вашої ступеня підготовки, якщо ви знайомі з заваркою, можна переходити на мікро -, але якби не ви ніколи не робили я тобі не рекомендую вам тільки шкоду, так що вибір залишається за вами, що судиш виходячи з вашого знайомі, щодо читання і запису я бачу, як те, що можливо якби не ви ніколи не робили з невеликою допомогою від колег з форуму, ти не міг би, звичайно, тіла, повинен бути дизель, як ваша, і приблизно такий, навіть рік виготовлення, якщо перебуваєте з вашим же кодом і перейти безпечно, в кінці кінців ви повинні тільки пройти e2p мікро або код ключів завжди залежить від того, що ви хочете зробити, сподіваюся це було корисно для вас, щодо вашої проблеми, ви вже? пробував активувати з діагнозом?
11-01-2014, 23:05
все залежить від вашої ступеня підготовки, якщо ви знайомі з заваркою, можна переходити на мікро -, але якби не ви ніколи не робили я тобі не рекомендую вам тільки шкоду, так що вибір залишається за вами, що судиш виходячи з вашого знайомі, щодо читання і запису я бачу, як те, що можливо якби не ви ніколи не робили з невеликою допомогою від колег з форуму, ти не міг би, звичайно, тіла, повинен бути дизель, як ваша, і приблизно такий, навіть рік виготовлення, якщо перебуваєте з вашим же кодом і перейти безпечно, в кінці кінців ви повинні тільки пройти e2p мікро або код ключів завжди залежить від того, що ви хочете зробити, сподіваюся це було корисно для вас, щодо вашої проблеми, ви вже? пробував активувати з діагнозом?
З приводу діагностики
Зроблено і плювати на все, бо я напруга lampeggiantecla стоїш? на контакті двох невикористані
Мій же код тіла? Де я визначаю є різні позначення, зроблені з номерами
але це e2p буде інший eprom, яка не має нічого спільного з чіпом motorola oe' l одне і те ж??
крім того, всередині цієї e2p, що і зміст, і як мені це читати???.... з упа??
giuseppe1374
12-01-2014, 11:11
rileggiti мого втручання, ви знайдете відповіді на всі питання, як мені здається, те, що вона написана ясно, що e2p ? містяться в мікро!
кількість програмного забезпечення ? виписана в боді просто отримати код і ви зробіть пошук!
останнє, що я не казав я тобі, що ставити діагноз! я тобі сказав, щоб активувати стрілку з діагностики! якщо можливо, читайте, що вам пишуть
ne доходів щось.
12-01-2014, 21:31
rileggiti мого втручання, ви знайдете відповіді на всі питання, як мені здається, те, що вона написана ясно, що e2p ? містяться в мікро!
кількість програмного забезпечення ? виписана в боді просто отримати код і ви зробіть пошук!
останнє, що я не казав я тобі, що ставити діагноз! я тобі сказав, щоб активувати стрілку з діагностики! якщо можливо, читайте, що вам пишуть
ne доходів щось.
здрастуйте, йосип команду, діагноз я вже? зробив, і нічого, помилка, коли я запускаю тест висвітлює збоку і спереду, а ззаду немає
повторюю, я напруга, миготіння на pin 2 невикористані випробування безпосередньо на тіло з роз'єм від'єднано, коли ти мені написав сьогодні вранці я вже перевстановив тіла на автомобілі діагноз risalgo в це програмне забезпечення.
потім я йду в руїнах, і я намагаюся, боді-версії програмного забезпечення 09861010049 і я тихо йду?(вибач, коли я писав код тіла прямо зараз програмне забезпечення.
чи можете ви дати мені підтвердження?
Номер креслення FIAT: 51711429000
Кількість Обладнання: 01861080079
Версія Обладнання: 00
Кількість Програмне Забезпечення: 09861010049
Версія Програмного Забезпечення: 0306
Номер офіційного затвердження: 000033
Дата програмування: 12/02/2002
giuseppe1374
12-01-2014, 22:30
be я сказав, код органу, який йде добре, і після або сказав код програми для більшої сумісності? я сподіваюся, що це роз'яснення підходить тільки для іп? точні дослідження, і не для якоїсь puntualizzazione, як правило, теж добре, тільки код обладнання, збіг 100%, навіть з програми, але у мене встановлений також з апаратними та програмними різні машини і прикріплені, в якості основи візьми body від бійні і спробуйте його так, як ? ви повинні працювати всі, за винятком, звичайно, ключ дистанційного управління, і іммо, і ви буде блимати рамки через проксі, але принаймні можна перевірити, якщо все працює після цього ви можете перейти до наступного кроку, який ви виберете в залежності від ваших потреб і здібностей.
12-01-2014, 22:37
немає спокійної Йосипа ? що я новачок просто мало, щоб йти в замішання .
Я хотів запитати, так як я вчуся, навіть для перепризначення УПА тому, навіть в цьому випадку?
якщо б ви і він сумісний з ecm titanium?
giuseppe1374
12-01-2014, 22:50
упа не йде на цю роботу, так як ваш мікропроцесор і безпеки, ви хочете, щоб xprog або переміщенні мікро -, ecm ? програмне забезпечення для відображення і не має нічого спільного з вашою проблемою
Привіт, хлопці, хтось пу? мені, якщо боді-комп'ютер № 51781759 Fiat Grande Punto (199) 1,2 8v 2006 рік сумісна з тією, що встановлюється на модель наступної EVO. Колір змінюється і змінюються цифри. або якщо ви знаєте який інший номер сумісна, так як оригіналу я не вважаю його використовував.
Дякую
pabloescobar
24-01-2014, 14:26
Не було б більше? просто поставити два дроти, що йдуть на переднього стрілка та сторони працюють і дають задню?
leandro89
24-01-2014, 15:27
Привіт, хлопці, хтось пу? мені, якщо боді-комп'ютер № 51781759 Fiat Grande Punto (199) 1,2 8v 2006 рік сумісна з тією, що встановлюється на модель наступної EVO. Колір змінюється і змінюються цифри. або якщо ви знаєте який інший номер сумісна, так як оригіналу я не вважаю його використовував.
Дякую
ви, здається, право обговорення, щоб поставити це питання? ви говорите, alfa 147, а не fiat grande punto
Прошу вибачення, говорячи про боді-комп'ютер.. Відкриваю обговорення в бік