Прагляд Поўнай Версіі : бартавы кампутар alfa 147 jtd 140cv паспрабуйце экскурсійнае са стрэлкамі ззаду справа
горадзе осака ў раене цэнтр
09-01-2014, 20:04
Прывітанне ўсім, пасля шматлікіх выпрабаванняў зробленыя зваротную сувязь, на мой бартавы кампутар выхад, які ўключае напружанне, стрэлка правая і задняя' (раз'ем А PIN-3) не выкідвае напружанне на яго прывад выпадкова, па памылцы, я збіраюся дакрануцца да правай лямпы тэст на (раз'ем А pin-2) і вядомых lampaggiare свяцільня, што б мне не прыйшлося чакаць на (раз'ем А PIN-3), што схема падлучэння не павінна мець ні адна функцыя ўключаная, на самай справе, нават на відэлец не есць правадной якіх-небудзь правадоў .
Цяпер мае пытанне, і я змог паспрабаваць экскурсійнае боды кампутар дае фіксаванае напружанне (12В) на раз'ем F, паклаўшы маса (КАНТАКТ 10 раздыма C) і (8 PIN раз'ем D) і, імітуючы націску стрэлкі направа, затым пакласці масу на (30 PIN раз'ем B) для атрымання бясконцых упэўненасці?
калі гэта так, і вы можаце атрымаць схема бартавога кампутара і, каб знайсці, дзе я адхіляе напружанне на кантакце 2?у якасці альтэрнатывы ў вас есць іншыя рашэнні?
Backgroop
09-01-2014, 20:22
Выпрабаванне на лаўцы я бачу, p? цяжка, не маглі б вы паспрабаваць, калі на панэлі прыбораў у вас няма адмовы-вы можаце падлучацца да галіны стрэлкі, бакавы або пярэдняй якая падзяляе лініі cn адпаведныя дыеды.. вы спрабавалі адкрыць цела, каб праверыць continuit? трасы, і калі існуе нейкі кантакт, лабільны перарабляць??
09-01-2014, 20:27
Выпрабаванне на лаўцы я бачу, p? цяжка, не маглі б вы паспрабаваць, калі на панэлі прыбораў у вас няма адмовы-вы можаце падлучацца да галіны стрэлкі, бакавы або пярэдняй якая падзяляе лініі cn адпаведныя дыеды.. вы спрабавалі адкрыць цела, каб праверыць continuit? трасы, і калі існуе нейкі кантакт, лабільны перарабляць??
вы цела, і перада мной ужо адкрыта з аб'ектывам я гляджу вакол, каб убачыць, калі я знаходжу нешта пашкоджаны, але ў наступнай ланцуга і, як вар'ят, без схемы . і ці можна знайсці дзе-небудзь?
Backgroop
09-01-2014, 20:39
Схемы ўнутранага і складана знайсці.. дрэнна, што ідзе за мост ад pin2 на pin3 ўнутрана
09-01-2014, 20:42
але ў раене стрэлкі, ведаеш ??я бачу два рэле, але ведаю, які з двух і міргаць стрэлка.
Backgroop
09-01-2014, 21:15
але ў раене стрэлкі, ведаеш ??я бачу два рэле, але ведаю, які з двух і міргаць стрэлка.
i rel? яны абодва-адзін для правай і адзін для левага боку, гэта калі я правільна памятаю, дзве rel? omron
09-01-2014, 21:27
i rel? яны абодва-адзін для правай і адзін для левага боку, гэта калі я правільна памятаю, дзве rel? omron
nec, між іншым, і іншай формы, побач з раздымам F
горадзе осака у раене цэнтр, вам варта аднавіць швоў у я вяртаюся да rel?,большасць з гэтых дэфектаў зварных швоў халодныя...
09-01-2014, 21:56
вось фатаграфіі двух рэле' 6705
09-01-2014, 22:01
горадзе осака у раене цэнтр, вам варта аднавіць швоў у я вяртаюся да rel?,большасць з гэтых дэфектаў зварных швоў халодныя...
але праблема ў тым, што іншыя-направа, затым справа і сьпераду-справа працуюць і праводка, паказаным стрэлкай ззаду праверана
самае дзіўнае ў тым, што ен напружанне я на пін 2, што не трэба нічога дарэчы
Паспрабуйце cos?! шкоды не зрабіць.
Пакладзеце усе харчавання і масы, як электрычная схема, якая будзе ўключаць сістэму цела. Вы падлучаецеся да разетцы дыягностыкі і зрабіце дыягностыку цела. Калі гэта ўваходзіць у дыягназ, перайдзіце ў актывацый, і актывуе стрэлку, якая вас цікавіць, і вы можаце ўбачыць, калі c'? дзе-rel? што не v
09-01-2014, 22:17
i rele' ідуць паўтараю, не толькі ідзе ззаду справа . бакавы працуе КАНТАКТНЫ A22, як пярэдні PIN А39 дыягназ не выяўляе нічога ўжо спрабаваў з цела на машыне. і гаворка, што circuto і перарываецца дзе-то, безумоўна, і не ведаючы, унутраны контур гэта як пайсці і труфелі без сабакі.
але праблема ў тым, што іншыя-направа, затым справа і сьпераду-справа працуюць і праводка, паказаным стрэлкай ззаду праверана
самае дзіўнае ў тым, што ен напружанне я на пін 2, што не трэба нічога дарэчы
выбачайце, але провад задняга правага ідзе на кантакт n 3?
09-01-2014, 22:21
вы на провад MZ, якая ідзе на F31 ( для фар)
у факты не сумняваюся, спрабаваў тры elearn, і ўсе яны даюць іх .
аказваецца, нават у вас?
выбачайце, але провад задняга правага ідзе на кантакт n 3?
вось частка schema6706
вы спрабавалі даць увагі на дрот, паказаным стрэлкай на задняй правай кнопкай мышы і паглядзець ўключаецца?
09-01-2014, 22:39
вы спрабавалі даць увагі на дрот, паказаным стрэлкай на задняй правай кнопкай мышы і паглядзець ўключаецца?
вы яго ўжо" зрабіў, але я паўтару, не хапае выхад з pin-код тры выпрабаванні з раз'ем адлучаецца і лямпы тэст, непасрэдна адзін ад аднаго выхад з цела.
але не існуе схем гэтыя целы?
вось частка schema6706
прабач горадзе осака у раене цэнтр укладанняў nn я магу бачыць іх, але заўтра вы з гэтым справіцца? ведаць лепш, так як у мяне кузава 147 адкрыта...
09-01-2014, 22:45
прабач горадзе осака у раене цэнтр укладанняў nn я магу бачыць іх, але заўтра вы з гэтым справіцца? ведаць лепш, так як у мяне кузава 147 адкрыта...
заўтра я раблю я тэст на экскурсійнае ежы ecu, і, што я масу на ПІН-B30, як у схеме ( імітуючы націску стрэлкі справа ) павінен кіраваць адзін з гэтых двух рэле ' мігалкі і кантроль лепш пін-код 3 пасля дваццаты раз :confused: , калі ў вас есць навіны, дайце мне ведаць
калі вы дасце мне свой нумар цела, я магу праверыць, калі я што-то выкарыстоўваць.. калі б я табе пасылаю.. так зрабіце тэст, калі дзейнічае.. дайце ведаць
09-01-2014, 23:09
і motorola mc912dg128acpb
добра я ў стане аднавіць яго на panda быў кампанента ўнутры спалілі яго змянілася, і яна выдатна працуе
09-01-2014, 23:13
добра я ў стане аднавіць яго на panda быў кампанента ўнутры спалілі яго змянілася, і яна выдатна працуе
я, паставіўшы з аб'ектывам, здаецца, усе, спраўны знак " апек " і " успрыманае?
09-01-2014, 23:52
6707
то пляма колеру ласося мае сэнс?
10-01-2014, 18:39
хлопцы, нават у школе нічога не знайшоў я гэтага напруга на кантакце 2 . хто з вас не ведае, як выправіць гэты купальнік ?
giuseppe1374
10-01-2014, 21:43
прабачце, але калі ? цела, мяняйце іх націсніце
10-01-2014, 22:11
прабачце, але калі ? цела, мяняйце іх націсніце
sostiuirlo у тым сэнсе, выдаткуйце 500 еўра ??
парады?
sostiuirlo у тым сэнсе, выдаткуйце 500 еўра ??
парады?
добры дзень горадзе осака у раене цэнтр,ці бачыў боды-ch? я і ў дадзенай або погляд, трэба зрабіць швоў на плаце цела на баку, злева есць кампаненты легка ch? вы disaldano побач есць 2 невялікіх rel?......
giuseppe1374
11-01-2014, 16:20
замяніць у тым сэнсе, што вазьмі ў руінах за 50 еўра, і потым крокі, змест e2p micro
motorsport
11-01-2014, 17:20
замяніць у тым сэнсе, што вазьмі ў руінах за 50 еўра, і потым крокі, змест e2p micro
дакладнае і лепшае рашэнне!!
11-01-2014, 20:01
дакладнае і лепшае рашэнне!!
гэта рашэнне, па мінімальнай цане і ў тым ,заўседы праз нашы пальцы, што, што цела ў добрым стане .
ну, адна справа проста мае ўнутры чып motorola майго цела, ці трэба глядзець што-то яшчэ?
перамяшчэнне змесціва плануецца отпаять чып motorola майго цела і паклаў яго на тое, адышоў ад бойні?
гэта рашэнне, па мінімальнай цане і ў тым ,заўседы праз нашы пальцы, што, што цела ў добрым стане .
ну, адна справа проста мае ўнутры чып motorola майго цела, ці трэба глядзець што-то яшчэ?
перамяшчэнне змесціва плануецца отпаять чып motorola майго цела і паклаў яго на тое, адышоў ад бойні?
горадзе осака ў раене цэнтр, вы можаце зрабіць копію я disaldare eprom, і паклаў яго на іншыя цела.....
11-01-2014, 20:23
якое абсталяванне трэба, каб зрабіць копію?
на демонтажные і алавяны прыпой , або гарачага паветра????? калі вы вырашыце рухацца чып
motorsport
11-01-2014, 20:49
упа/x-prog + станцыі гарачы паветра!!:)
11-01-2014, 21:05
упа/x-prog + станцыі гарачы паветра!!:)
таму, калі пераходжу толькі motorola проста станцыя гарачага паветра правільна, не звяртаючыся да
УПА ?
але цела, адышоў ад бойні, проста майце на мой жа motorola, які вырашыў via ці трэба глядзець яшчэ?
хто-то пісаў, што ў раене рэле' сінім я не магу знайсці тое, чым павінен быць, але я бачу, што ўсе ок-кантраляваны аб'ектыў, як вы можаце праверыць, ці, здавалася б усе зварана, як я магу зразумець гэта, здаецца, усе, што фіксуецца
ПАГЛЯДЗЕЦЬ ЎКЛАДАННЕ
6723
таму, калі пераходжу толькі motorola проста станцыя гарачага паветра правільна, не звяртаючыся да
УПА ?
але цела, адышоў ад бойні, проста майце на мой жа motorola, які вырашыў via ці трэба глядзець яшчэ?
хто-то пісаў, што ў раене рэле' сінім я не магу знайсці тое, чым павінен быць, але я бачу, што ўсе ок-кантраляваны аб'ектыў, як вы можаце праверыць, ці, здавалася б усе зварана, як я магу зразумець гэта, здаецца, усе, што фіксуецца
ПАГЛЯДЗЕЦЬ ЎКЛАДАННЕ
6723
вы гарачы паветра і saldtore з пунта-fina..
giuseppe1374
11-01-2014, 21:31
усе залежыць ад вашай ступені падрыхтоўкі, калі вы знаемыя з заваркай, можна пераходзіць на мікра -, але калі б не вы ніколі не рабілі я табе не рэкамендую вам толькі шкоду, так што выбар застаецца за вамі, што судзіш зыходзячы з вашага знаемыя, наконт чытання і запісы я бачу, як тое, што, магчыма, калі б не вы ніколі не рабілі з невялікай дапамогі ад калег з форуму, ты не мог бы, вядома, цела, павінен быць дызель, як ваша, і прыкладна такі, нават год вырабу, калі знаходзіцеся з вашым жа кодам і перайсці бяспечна, у рэшце рэшт вы павінны толькі прайсці e2p мікра або код ключоў заўседы залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць, спадзяюся, што гэта было карысна для вас, адносна вашай праблемы, вы ўжо? спрабаваў актываваць з дыягназам?
11-01-2014, 23:05
усе залежыць ад вашай ступені падрыхтоўкі, калі вы знаемыя з заваркай, можна пераходзіць на мікра -, але калі б не вы ніколі не рабілі я табе не рэкамендую вам толькі шкоду, так што выбар застаецца за вамі, што судзіш зыходзячы з вашага знаемыя, наконт чытання і запісы я бачу, як тое, што, магчыма, калі б не вы ніколі не рабілі з невялікай дапамогі ад калег з форуму, ты не мог бы, вядома, цела, павінен быць дызель, як ваша, і прыкладна такі, нават год вырабу, калі знаходзіцеся з вашым жа кодам і перайсці бяспечна, у рэшце рэшт вы павінны толькі прайсці e2p мікра або код ключоў заўседы залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць, спадзяюся, што гэта было карысна для вас, адносна вашай праблемы, вы ўжо? спрабаваў актываваць з дыягназам?
З нагоды дыягностыкі
Зроблена і пляваць на ўсе, так як я напружанне lampeggiantecla стаіш? на кантакце двух нявыкарыстаныя
Мой жа код цела які? Дзе я вызначаю есць розныя абазначэння, зробленыя з нумарамі
але гэта e2p будзе іншы eprom, якая не мае нічога агульнага з чыпам motorola oe' l адно і тое ж??
акрамя таго, унутры гэтай e2p, што есць кантэнт, і як яго прачытаць???.... з упа??
giuseppe1374
12-01-2014, 11:11
rileggiti майго ўмяшання, вы знойдзеце адказы на ўсе пытанні, як мне здаецца, тое, што яна напісана ясна, што e2p ? якія змяшчаюцца ў мікра!
колькасць праграмнага забеспячэння ? выпісаная ў боды проста атрымаць код і вы зрабіце пошук!
апошняе, што я не казаў я табе, што ставіць дыягназ! я табе сказаў, каб актываваць стрэлку з дыягностыкі! калі магчыма, чытайце, што вам пішуць
ne даходаў што-то.
12-01-2014, 21:31
rileggiti майго ўмяшання, вы знойдзеце адказы на ўсе пытанні, як мне здаецца, тое, што яна напісана ясна, што e2p ? якія змяшчаюцца ў мікра!
колькасць праграмнага забеспячэння ? выпісаная ў боды проста атрымаць код і вы зрабіце пошук!
апошняе, што я не казаў я табе, што ставіць дыягназ! я табе сказаў, каб актываваць стрэлку з дыягностыкі! калі магчыма, чытайце, што вам пішуць
ne даходаў што-то.
добры дзень, іосіф каманду, дыягназ я ўжо? зрабіў, і нічога, памылка, калі я запускаю тэст асвятляе збоку і спераду, але і ззаду няма
паўтараю, я напружанне, мігценне на pin 2 нявыкарыстаныя выпрабаванні непасрэдна на цела з раз'ем отсоединен, калі ты мне напісаў сення раніцай я ўжо пераўсталюй цела на аўтамабілі дыягназ risalgo ў гэтае праграмнае забеспячэнне.
затым я іду ў руінах, і я стараюся, боды-жа версіі праграмнага забеспячэння 09861010049 і я іду ціха?(прабач, калі я пісаў код цела прама зараз праграмнае забеспячэнне.
ці можаце вы даць мне пацверджанне?
Нумар чарцяжа FIAT: 51711429000
Колькасць Абсталявання: 01861080079
Версія Абсталявання: 00
Колькасць Праграмнае Забеспячэнне: 09861010049
Версія Праграмнага Забеспячэння: 0306
Нумар афіцыйнага зацвярджэння: 000033
Дата праграмавання: 12/02/2002
giuseppe1374
12-01-2014, 22:30
be я сказаў, код органа, які ідзе добра, і пасля ці сказаў код праграмы для большай сумяшчальнасці? я спадзяюся, што гэта тлумачэнне падыходзіць толькі для іп? дакладныя даследаванні, і не для якой-то puntualizzazione, як правіла, таксама добра, толькі код абсталявання, супадзенне на 100%, нават з праграмы, але ў мяне усталяваны таксама з апаратнымі і праграмнымі розныя машыны і прымацаваныя, у якасці асновы вазьмі body ад бойні і паспрабуйце яго так, як ? вы павінны працаваць усе, за выключэннем, вядома, ключ дыстанцыйнага кіравання і иммо, і вы будзе міргаць рамкі праз проксі, але па меншай меры можна праверыць, калі ўсе працуе пасля гэтага вы можаце перайсці да наступнага кроку, які вы вылучыце ў залежнасці ад вашых патрэбаў і здольнасцяў.
12-01-2014, 22:37
няма спакойнай Язэпа ? што я пачатковец проста мала, каб ісці ў замяшанне .
Я хацеў спытаць, так як я вучуся, нават для перапрызначэння УПА таму, нават у гэтым выпадку?
калі б вы і ен сумяшчальны з ecm titanium?
giuseppe1374
12-01-2014, 22:50
упа не ідзе на гэтую працу, так як ваш мікрапрацэсар і бяспекі, вы хочаце, каб xprog або перамяшчэнні мікра -, ecm ? праграмнае забеспячэнне для адлюстравання і не мае нічога агульнага з вашай праблемай
Прывітанне, хлопцы, хто-то пу? мне, калі боды-кампутар № 51781759 Fiat Grande Punto (199) 1,2 8v 2006 год сумяшчальная з той, што ўсталеўваецца на мадэль наступнай EVO. Колер змяняецца і змяняюцца лічбы. або калі вы ведаеце, любы іншы нумар сумяшчальная, так як арыгіналу я не лічу яго выкарыстаў.
Дзякуй
pabloescobar
24-01-2014, 14:26
Не было б больш? проста паставіць два правады, што ідуць на пярэдняга стрэлка і бакі працуюць і даюць заднюю?
leandro89
24-01-2014, 15:27
Прывітанне, хлопцы, хто-то пу? мне, калі боды-кампутар № 51781759 Fiat Grande Punto (199) 1,2 8v 2006 год сумяшчальная з той, што ўсталеўваецца на мадэль наступнай EVO. Колер змяняецца і змяняюцца лічбы. або калі вы ведаеце, любы іншы нумар сумяшчальная, так як арыгіналу я не лічу яго выкарыстаў.
Дзякуй
вы, здаецца, права абмеркаванне, каб задаць гэтае пытанне? вы кажаце, alfa 147, а не fiat grande punto
Прашу прабачэння, кажучы аб боды-кампутар.. Адкрываю абмеркаванне ў бок