КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема заміни групи ключ запалювання golf v

mikyrace82
Я повинен замінити блок, ніж 105л.з (edc16u34)і встановити повний з 140cv(edc16u1). Проблема ? що якщо я копіюю вміст 95320 в 140cv на цій 105л.автомобіль, але не турбо. Я не перевіряв на діагностики, але, здається, залишався відкритим egr. Як я можу вирішити?

Backgroop
09-01-2014, 00:21
Чому? не зробити частково на 16u1 SAS ppena включенні системи кодування автоматично, або виберете для загальної

blackwolf76
Використовуйте meucci і scodifica eprom ебу оригінал, погані вам залишається горіти індикатор code.

legendaryslave
Чому? не зробити частково на 16u1 SAS ppena включенні системи кодування автоматично, або виберете для загальної

ні, на жаль, на vag не існує часткове, потрібно зробити вирівнювання з діагнозом його і пін-код, але чому б не навести транспондер ключа в іншій, не ускладнюйте собі життя

fuorigiri12000
Тому тільки загальне число на групи vag?

legendaryslave
Ви тільки повної або вирівнювання з dignosi офіційний і car pass

koyot
ну-є ще комбінації на цьому форумі

giuseppe1374
може бути, ви, забувши, що черг немає ? тільки на ключ, і на ебу, я не розумію ваших порад

blackwolf76
може бути, ви, забувши, що черг немає ? тільки на ключ, і на ебу, я не розумію ваших порад

Якщо читати в bdm ебу scodifichi eprom, а потім покладіть її в рух без будь-яких проблем, якщо не шпигун, code горить на приладовій панелі. Код, потім залишається там, де йому заманеться...

mikyrace82
так, зараз я це роблю повернути scodificato...але я шукаю рішення, щоб не купувати новий ключ в ін.

legendaryslave
я зрозумів, що потрібно міняти блок, якщо так було кілька кімнат traponder від оригінального ключа і прилипає на нову так і всієї системи залишається незмінною, або продовжить scodifica всього і не думають про більш,

giuseppe1374
Якщо читати в bdm ебу scodifichi eprom, а потім покладіть її в рух без будь-яких проблем, якщо не шпигун, code горить на приладовій панелі. Код, потім залишається там, де йому заманеться...

кожен працює своїм методом.

giuseppe1374
я зрозумів, що потрібно міняти блок, якщо так було кілька кімнат traponder від оригінального ключа і прилипає на нову так і всієї системи залишається незмінною, або продовжить scodifica всього і не думають про більш,

ви спаситель цей ? процедура-й? правильний і чистий, просто, що вона проходить транспондер з ключа на інший

carlo abarth
завжди сподівався, що коли ключ від іншої комплект!!!
ви спаситель цей ? процедура-й? правильний і чистий, просто, що вона проходить транспондер з ключа на інший

mikyrace82
можливо, я погано пояснив...ключ кричи, не ? pi? у розпорядженні власника(1.9 edc16u34-105л.з). У мене комплект ключів ебу рамках колісні гальмівні циліндри (2.0 tdi edc16u1-140cv). Я хотів би допомогти, враховуючи, що ? друга і змусити його зберегти пр VW. Не так пі? ключ орі, я не можу пройти будь-якого передавача. Якщо, як я думав, я копіюю в 95320 від 140cv в 105л.автомобіль, але має різні повідомлення про несправності і не турбо.

giuseppe1374
у вас є два економічних рішень, які ви можете зробити, перед тим, як вам сказали scod всього мені особисто не подобається, але ? можливо, другий і читайте ecu і комфорт, і ви зробите розвивати transpoder, щось не розумію ? як вам цей авто тільки з блоком і зміст e2p ecu, дуже дивно

mikyrace82
мого я зібрав у своїй картині, блок, ключ і скопіював 95320 на його ecu, Частина, гуляє, зазначає псування і не турбо.

mikyrace82
у вас є два економічних рішень, які ви можете зробити, перед тим, як вам сказали scod всього мені особисто не подобається, але ? можливо, другий і читайте ecu і комфорт, і ви зробите розвивати transpoder, щось не розумію ? як вам цей авто тільки з блоком і зміст e2p ecu, дуже дивно

як я можу розвивати транспондера? не коли-небудь зробив.

legendaryslave
як я можу розвивати транспондера? не коли-небудь зробив.
вам потрібно читання коробки code і транспондер діви і один zed справа ускладнюється ми робимо щось читати і postami читання 95320 читання програміста немає bdm

mikyrace82
ммм..я повинен procuraemi програміст...це ? гарний час...gq-4x пу? йти?

legendaryslave
ммм..я повинен procuraemi програміст...це ? гарний час...gq-4x пу? йти?

pi? що дуже добре, я б сказав

mikyrace82
в gq-4x ? приїхав. Як я повинен вчинити?

carlo abarth
ви повинні прочитати e2p!!!

mikyrace82
21-01-2014, 21:05
140-або 105?

legendaryslave
21-01-2014, 21:05
ви повинні прочитати e2p!!!

ecu двигуна

mikyrace82
вибачте, я роблю безлад...я повинен читати 29f800 ебу не c? pi? ключ або інший?

blackwolf76
21-01-2014, 22:31
ви повинні прочитати eeprom, а не спалах...

legendaryslave
21-01-2014, 23:13
ви повинні прочитати eeprom, а не спалах...

mikyrace82
але edc16 u1 або u34?

але edc16 u1 або u34?

legendaryslave
але edc16 u1 або u34?
у u34 вам потрібно мати u1?

mikyrace82
я ключ u1 не u34. Вибачте, але я не знаю процедури.