Перегляд Повної Версії : Проблема 1.3mjd після карту
Привіт
Сьогодні читаю в bdm один 6f3, чому? я не знаходив файл орі і в даний час, що був там переписати flash в bdm. Я мотоцикл і автомобіль чарівно йде на 3 циліндра. Переписати в грі та завжди 3-циліндровий.
У діагностиці мені доводять форсунок, виправлення, всі завищені. Контроль і згадав кодування форсунок, але нічого.
Хтось мав подібний досвід?
Backgroop
07-01-2014, 20:31
Проблема для мене полягає у відкритті ecu можна? бути пошкоджена, або який-небудь слід на двері, bdm короткий або пошкоджений. перевірте добре
carlo abarth
07-01-2014, 20:47
довелося один раз ..але правда, то я відношу всі відкриття якийсь доріжці, і пошкоджена!!
Я не зварний, я використовував schedini пружини, і ecu були вже? був відкритий в минулому від інших, чому? тепер я відкрив без проблем
Я забув! іноді v? добре. Минає все, і потім відновиться
blackwolf76
07-01-2014, 21:56
Я забув! іноді v? добре. Минає все, і потім відновиться
це підтверджує припущення про внутрішню несправності...
??? Але не d? помилок немає
legendaryslave
08-01-2014, 00:03
перш ніж доторкнутися до ecu було добре, я б не хотів, що іпсш варто burlando одного штовхача, які легко відкрити, не зусилля, мінімально на платі, ви не просто повинні спробувати інший точка:p
Також, по мені, пу? питання відкриття, як сказали інші, і доказом дев'ять ви зробили, поставивши карту золотих, так що не довірили правити...? я думаю, що, принаймні, індикатор уприскування потрібно було включити, щоб повідомити вас у разі займання... Якщо у вас є можливість? спробуйте з іншого ecu і перевірте, що контакти роз'ємів ебу все ок...
Єдине, що я зробив, і видалити резистор 0 Ом і очищення смол bdm чому? вони нехай повні. Ставок. В кінці роботи я поставив опір
blackwolf76
08-01-2014, 09:53
Опір по-моєму не важливо. А якщо ви покладете три тільки на холостому ходу безпечно ? деякі форсунки враховуючи, що на ці машини псуються часто і з задоволенням.
Ні ми говорили про відкриття власного, cio? коли ви пішли, щоб зняти кришку... інжектори заважає, ви за? якщо все ? успіх після того, як ви відкрили блок управління, я спробував би я зараз з іншого, навіть, чому? cos? на початку тебе сумніви....
Якщо я 6f3 без dpf і переписати bdm з dpf може працювати? Або я повинен знайти ідентичні?
Backgroop
08-01-2014, 10:31
Якщо я 6f3 без dpf і переписати bdm з dpf може працювати? Або я повинен знайти ідентичні?
Могли б ви зробити scodifica tatale на ваш і перевірити його на іншій машині.. що вам приходить більше? легко і швидко перевірити ефективність ecu
carlo abarth
08-01-2014, 11:23
тепер, що ricordo..su інший lancia y був провід в джгуті, який пішов у маси сторона buko всмоктування ...перевірте, якщо руху в проводку відчуваєте поліпшення..мені навіть вдівець іскри!!!дайте знати!!
carlo abarth
08-01-2014, 11:24
зрозумів, cio, тому що оболонка проводів була спалена ..спробуйте, може бути, як це!!!
тепер, що ricordo..su інший lancia y був провід в джгуті, який пішов у маси сторона buko всмоктування ...перевірте, якщо руху в проводку відчуваєте поліпшення..мені навіть вдівець іскри!!!дайте знати!!
Перевірив проводку і форсунки. Сьогодні вранці було добре, я почав йти до 3но частина і вимикається.
хтось має 6f3. po. hw04p 90hp з dpf?
dvdtuning
08-01-2014, 20:27
Не ? те, що ти залишив якийсь маленький кулька олова, який торкнувся і створив кілька коротких?
я не використовував ставок
У припаяти опір? Однак дозвольте мені, будь ласка, відкрити коробку relais в моторному відсіку і guardagli всередині або спробуйте замінити його, якщо він у вас використовується і доказ, я зробив це ділити один йде уранці по телефону з хлопцем, що він сходить з розуму від двох днів з ваші недоліки, ви побачите, що ? повне оксиду
dvdtuning
08-01-2014, 23:59
я не використовував ставок
Я сказав те, що ви очищений від смол, які avevavo зварений раніше.
carlo abarth
09-01-2014, 00:08
спробуйте з іншого ecu, і це випробування 9!!!
cinqueturbo
09-01-2014, 00:52
У цих випадках слід туди, куди ви хочете, і переконайтеся, роботи..
cio? зробіть всі процедури, що робили, навпаки, у спокої і lucidit?...
там пу? бути помилка в будь-якій частині
контактний скласти в розетку, кілька коротких в рамках ECU etc.etc.
намагається звернути інжектор, не v? щоб побачити s? і проблема його, чи завод, або ЕКЮ,
Я зробив все те, що ви сказали! Перевірив проводку, форсунки перевірені на стенді, і коди ima нові.
Сьогодні вранці чарівним чином автомобіль працює відмінно. Були молитви на ніч :rolleyes:
Я тільки сподіваюся, що вона триває.
Але мені було б цікаво з'ясувати, що сталося. Я помітив, що в рамках доступу відчував командувати інжектор
carlo abarth
09-01-2014, 21:32
сподіваюся для тебе тому що командувати інжектор у рамках включений, ви можете зігнути шатун, якщо тебе заповнює камеру згоряння!!
Я зробив все те, що ви сказали! Перевірив проводку, форсунки перевірені на стенді, і коди ima нові.
Сьогодні вранці чарівним чином автомобіль працює відмінно. Були молитви на ніч :rolleyes:
Але мені було б цікаво з'ясувати, що сталося. Я помітив, що в рамках доступу відчував командувати інжектор
В рамках включений у вас тиск в магістралі rail і, отже, не відкривається навіть інжектор. Просто збуджує котушку інжектора, відкривши повернення інжектора ж, але не в змозі підняти шипами з-за преднатяга пружини
carlo abarth
09-01-2014, 22:10
відмінно!! але якщо він з двигуні робить їх пошкодження серйозні!!!бачив не повинен робити ебу сходить з розуму!!!
В рамках включений у вас тиск в магістралі rail і, отже, не відкривається навіть інжектор. Просто збуджує котушку інжектора, відкривши повернення інжектора ж, але не в змозі підняти шипами з-за преднатяга пружини
legendaryslave
09-01-2014, 22:45
таємниці електроніки
Єдине, що я зробив, і видалити резистор 0 Ом і очищення смол bdm чому? вони нехай повні. Ставок. В кінці роботи я поставив опір
опір можна навіть не ставити.. вам не потрібно для його роботи
legendaryslave
09-01-2014, 23:08
опір можна навіть не ставити.. вам не потрібно для його роботи
ви я ніколи вкидання опір
Тепер, не знаючи, куди битися головою, я спробував повернути його.
Ви ніколи не пробували ці ecu без кришки?
cinqueturbo
10-01-2014, 10:35
Тепер, не знаючи, куди битися головою, я спробував повернути його.
Ви ніколи не пробували ці ecu без кришки?
Ви можете спробувати спокійно відкрито досить того, що покладіть маса, що двері серії на кріплення..