Перегляд Повної Версії : допомога шукаю резервного копіювання lancia y
колеги, у мене є lancia y 1.3 mjt, автомобіль ? заблокований для запису бд, у мене файли від 2 мб читав послідовний, я можу писати тільки в цій частині, bdm, чи мені потрібно, щоб всі сили бк, хтось резервну копію?
дані ебу:
MJD6F3HW03T
51825023
3454Y570
заздалегідь дякую за допомогу
Alfa159 q4
07-01-2014, 16:05
Поштовий файл, це, як раз і робить virtual читати з півень 2,5 мб, то я думаю, ви спали з іншим інструментом?
Mpps блокує майже завжди
Поштовий файл, це, як раз і робить virtual читати з півень 2,5 мб, то я думаю, ви спали з іншим інструментом?
Mpps блокує майже завжди
Мені виправляє, з півень читає 2,5 мб / с, а читання реального, а не віртуального, flash-й? micro.
Якщо ви читали файл від 2mb c'? що-то дивне.
Поштовий файл
вибачте друзі файл, який я читав ? 2.5 мб, але на щастя, мені вдалося взяти її знову з тим же півень, тепер? виникає ще одна проблема, я діма xon schedini навесні, але я можу навісити на голки на порт bdm, якийсь трюк?(кожен раз, коли я її в bdm, а потім sclero для центрування і ходжу в бд, особливо з marelli esiemens) крім того, я помітив, що на schedini деякі pin-код, практично нульовою що б я заплатив голки, я не прав?
вибачте друзі файл, який я читав ? 2.5 мб, але на щастя, мені вдалося взяти її знову з тим же півень, тепер? виникає ще одна проблема, я діма xon schedini навесні, але я можу навісити на голки на порт bdm, якийсь трюк?(кожен раз, коли я її в bdm, а потім sclero для центрування і ходжу в бд, особливо з marelli esiemens) крім того, я помітив, що на schedini деякі pin-код, практично нульовою що б я заплатив голки, я не прав?
S? до проблеми центру і чому? куди падати, пін і пружина багаті stango.. дить? опуклі..
я беру його stango з косою міддю..
покладіть їх все пін-коди, які допоможуть досягти
Сед marelli саме 1 перешкода!! Прокляті...
S? до проблеми центру і чому? куди падати, пін і пружина багаті stango.. дить? опуклі..
я беру його stango з косою міддю..
нагрійте і зробіть поглинати ставок? ви не ризикуєте вивести його геть усе?
читання інших блогів, я помітив, що багато хто кажуть, що з допомогою півня, як bdm, для того, щоб підключити до schedini шаблон слід використовувати адаптер(bosch), також на мареллі сіменс і так далі, інші кажуть, що не з'? потрібно, хтось пу? сказати з точністю, якщо ви повинні використовувати їх чи ні?
читання інших блогів, я помітив, що багато хто кажуть, що з допомогою півня, як bdm, для того, щоб підключити до schedini шаблон слід використовувати адаптер(bosch), також на мареллі сіменс і так далі, інші кажуть, що не з'? потрібно, хтось пу? сказати з точністю, якщо ви повинні використовувати їх чи ні?
привіт ecuboost якщо ти кажеш, перехідники вийшов у галло-то, не потрібно для bosch але, щоб ви використовувати schedini в bdm 100 наприклад, ті, cmd.
тоді інша справа, покладіть кілька світлодіодним під шаблон, де йде schedino так, що ви висвітліть районі, де центрування голки ви risultera легше centrarli
привіт ecuboost якщо ти кажеш, перехідники вийшов у галло-то, не потрібно для bosch але, щоб ви використовувати schedini в bdm 100 наприклад, ті, cmd.
тоді інша справа, покладіть кілька світлодіодним під шаблон, де йде schedino так, що ви висвітліть районі, де центрування голки ви risultera легше centrarli
для світлодіодів я вже? є, але так, щоб підключити півень v2 до дверей, bdm marelli через шаблон з schedino пружини, я повинен використовувати цей адаптер?
нагрійте і зробіть поглинати ставок? ви не ризикуєте вивести його геть усе?
Ні, ви не ризикуєте нічого, і навіть s? буде все, що ви завжди можете додати..
bangio коса з f'lussante і нагрівання з паяльником або гарячим повітрям.
я завжди використовую.. не даремно називається адаптер CMD..
ок, спасибі, сьогодні я втрачу більше часу, то я посилаю йому, що я його назад в 50€ :-)
ок, спасибі, сьогодні я втрачу більше часу, то я посилаю йому, що я його назад в 50€ :-)
ecuboost 50€ для чого?
в моїх районах, 50 євро для egr fap, я принаймні 4 рази більше,
в моїх районах, 50 євро для egr fap, я принаймні 4 рази більше,
в якому районі ви знаходитесь?
Ні, ви не ризикуєте нічого, і навіть s? буде все, що ви завжди можете додати..
bangio коса з f'lussante і нагрівання з паяльником або гарячим повітрям.
я завжди використовую.. не даремно називається адаптер CMD..
адаптер є завжди хоче,? харчування, що їсти хоче тільки з bosch...
мені вдалося q читатися , у мене 4 файлу я повинен mod", то і 2,5 немає?
! для запису каже мені, cks nos підтримується?
вибачте паяти дроти, якщо tisenti небезпечно натисніть і невпевненості в собі
вибачте паяти дроти, якщо tisenti небезпечно натисніть і невпевненості в собі
але я вже вирішив проблему читання, тепер проблема ? у cks,
хлопці, я, каже, проблема в запису МІКРОФОН, що пу? бути?
хлопці, я, каже, проблема в запису МІКРОФОН, що пу? бути?
але проблема cks celai з мікро?
роблю резюме ситуації:
спочатку я прочитав послідовного півень v2;
видалити fap і egr, переписати, і зависає на 60 %, після декількох лаються можу переписати орі від послідовного і машини;
від'єднайте блок управління, dissaldo опір, я намагаюся запустити машину і все буде добре;
я bdm, я, пишу, ремонт ебу і машина не заводиться, індикатор code ключ включений;
вимкніть знову я намагаюся написати золотими bdm і зависає на MIC;
після декількох лаються можу написати все bdm;
я підходжу ебу, контрольна лампа горить, а не частина;
тепер хтось пу? погляньте на копії, які я читав?
я знайшов онлайн резервного копіювання того ж ебу я бачу, що є відмінності з моєї, одна річ, я знайшов тільки спалах і Мікрофон, eeprom ні, як я можу?
додаю резервного копіювання, які я знайшов, можливо, хтось говорить мені, що насправді те, що я читав я ? корумповані...
Тоді моя порада і ricaricargli файл орі, що завантажили і привести в рух,
s? після завантаження файлів орі, однак, не починається там роблять свисток..
потім зробіть відповідні процедури & обнулення,
і особливо за завантаження файлу для DPF Off до SW, серйозно...
не або ніколи не бачив До FAP роду...
з тим, що гавкіт зробила?
речі, інший світ..
принаймні, що не в ліжку цей файл погано або переписати надто пізно..
і він не робить вас поставити в мотоцикл..
Додам, що файл ori знову потрібно зробити immo часткової s? не починається ж і записати його в BDM не послідовний...
Тоді моя порада і ricaricargli файл орі, що завантажили і привести в рух,
s? після завантаження файлів орі, однак, не починається там роблять свисток..
потім зробіть відповідні процедури & обнулення,
і особливо за завантаження файлу для DPF Off до SW, серйозно...
не або ніколи не бачив До FAP роду...
з тим, що гавкіт зробила?
речі, інший світ..
принаймні, що не в ліжку цей файл погано або переписати надто пізно..
і він не робить вас поставити в мотоцикл..
файл, який я доклав ? ori, nn ? fap off, я завантажив файл орі з bdm і nn в той же
ваше читання і' неправильно, якщо навантаження в titan не знайти навіть дані від блоку управління, ви знайдете повний архів scodificare в e2prom і переписати його.
той факт, що тут не знайшов драйвер, я, пов'язаний з тим, що я був відсутній той водій, а я помітив, що навіть впк ? погано читаємо, xk? в резервної копії, що я знайшов ? 516 то мій ? 513, для fap добре працює carsoft fap dpf на qst авто? мені ? здавалося, що тут стосується dtc, а файли, які я відправив всі орі.
нехай dpf, в цей час, перш ніж вирішите в рух, потрібне повне резервне копіювання, те, що вас у курсі, ви не вистачає e2prom, потім зробіть scodifica часткової і повторити все в bdm.
hotrovato eeprom я scodificata, але для flash я неправильний розмір...
спасибі всім, я розібрався, на практиці, я давав, що впк був величини неправильною, то я тонко 512 і все ? добре, зрештою, був мікрофон і flash корумпованою, e2p було добре, насправді, коли я спочатку написав e2p знайдені в мережі автомобіль заводився,? мені залишалося сигнальна лампа уприскування блимає, індикатор зазвичай згасає, залишаючи машину на 3000 оборотів в хвилину, але не помер, і дав мені помилку кодування форсунок, я переписала e2p, що я прочитала, я і ? все йшло добре....
я радий, що ви розібралися, але в цей момент побачив, що ми не далеко, я хотів би знати, хто буде хлопця, що тому за 50€, тому що якщо вони працюють з mpps і carsoft, то навіть безкоштовно бачив результат, який не працює, і ризик залишити ходьби власник, але якщо це професіонал, я бачу мені важко сти цін.
ps бачив, що потрібно back up наступного разу відкрийте тему в розділі костюми.
я радий, що ви розібралися, але в цей момент побачив, що ми не далеко, я хотів би знати, хто буде хлопця, що тому за 50€, тому що якщо вони працюють з mpps і carsoft, то навіть безкоштовно бачив результат, який не працює, і ризик залишити ходьби власник, але якщо це професіонал, я бачу мені важко сти цін.
ps бачив, що потрібно back up наступного разу відкрийте тему в розділі костюми.
є 2 з моїх зон, які роблять вигідні ціни, один я знаю, хто ?, мене ? було сказано клієнта, коли я йому сказав ціни сказав мені, сказав мені, що одне це робить їх набагато менше, а якщо бачать їх, зрештою в майстерні не ставимо на блоки, ми пропонуємо послуги тих, хто хоче бути там йде хто все що там хочете залишитися нічого...
будь ласка, зрозуміти кілька речей.перша і чому? ви пішли, щоб змінити mic, що тут я все зрозуміла.другий і про те, що програмне забезпечення carsoft не працює? я добрався, щоб спробувати кілька разів, щоб випробування і працює sar? щастя?
будь ласка, зрозуміти кілька речей.перша і чому? ви пішли, щоб змінити mic, що тут я все зрозуміла.другий і про те, що програмне забезпечення carsoft не працює? я добрався, щоб спробувати кілька разів, щоб випробування і працює sar? щастя?
я читати зіпсований, а я не пам'ятаю, якщо в кінці кінців я зробив з carsoft, але не завжди добре працює!!! (soft
я читати зіпсований, а я не пам'ятаю, якщо в кінці кінців я зробив з carsoft, але не завжди добре працює!!! (soft
Що ви маєте на увазі мене, - читання корумпованою?пояснює :-)
Що ви маєте на увазі мене, - читання корумпованою?пояснює :-)
з бд я читав погано, от і все, а вчора в підтвердження того, що carsoft працює не на тому авто, я ? повернувся, машину в майстерні з регенерацією відбувається, я перевірив файл, я робила це з carsoft і не працювала, і в кінці кінців я це зробив вручну, і в даний час в діагностиці я бачу, кузов без DPF, я тепер виникають два питання?:
1 - подобається, так ? правильно впевнений?
2-діагноз не бачила, pi? жоден пункт DPF, навіть не деградація масла, ви accender? контрольна лампа масла? або ви не accender? mai pi??
20% автомобілів, які я defappato мені залишалося комплектація з dpf в діагностиці, але і в інші 80% де стирчали кузов без DPF, я бачила такий же деградації масла.
carlo abarth
25-01-2014, 13:01
кузов без dpf з лямбда-зондом!! ви повинні вийти ..вам порада, якщо вам блимає світло деградації це зробити раніше !!
Навіть якщо він йде комплектація з зондом lamda? у вас є стратегія як і раніше активна в машині все перебудувати той же
Навіть якщо він йде комплектація з зондом lamda? у вас є стратегія як і раніше активна в машині все перебудувати той же
ну, давай що б просто спробувати, як автомобіль, якщо він регенерувати rigenerera після декількох км! з моменту, коли власник придбав у macvhina йому перебудувати своє ? у петлі на практиці, gi? коли приводить у рух все перебудувати