Прагляд Поўнай Версіі : дапамога шукаю рэзервовага капіявання lancia y
ecuboost
07-01-2014, 16:01
калегі, у мяне есць lancia y 1.3 mjt, аўтамабіль ? заблакаваны для запісу бд, у мяне файлы ад 2 мб чытаў паслядоўны, я магу пісаць толькі ў гэтай частцы, bdm, ці мне трэба, каб усе сілы бк, хто-то рэзервовую копію?
дадзеныя эбу:
MJD6F3HW03T
51825023
3454Y570
загадзя дзякуй за дапамогу
Alfa159 q4
07-01-2014, 16:05
Паштовы файл, гэта, як раз і робіць virtual чытаць з певень 2,5 мб, то я мяркую, вы спалі з іншым інструментам?
Mpps блакуе амаль заўседы
ecuboost
07-01-2014, 16:19
я чытаў з певень v2
Alfa159 q4
07-01-2014, 16:22
Паштовы файл, гэта, як раз і робіць virtual чытаць з певень 2,5 мб, то я мяркую, вы спалі з іншым інструментам?
Mpps блакуе амаль заўседы
Мне выпраўляе, з певень чытае 2,5 мб / с, але чытанне рэальнага, а не віртуальнага, flash-й? micro.
Калі вы чыталі файл ад 2mb c'? што-то дзіўнае.
Паштовы файл
ecuboost
07-01-2014, 22:21
выбачайце сябры файл, які я чытаў ? 2.5 мб, але на шчасце, мне ўдалося ўзяць яе зноў з тым жа певень, цяпер? узнікае яшчэ адна праблема, я дзіма xon schedini вясной, але я магу навесіць на іголкі на порт bdm, нейкі трук?(кожны раз, калі я яе ў bdm, а затым sclero для цэнтравання і хаджу ў бд, асабліва з marelli esiemens) акрамя таго, я заўважыў, што на schedini некаторыя pin-код, практычна нулявы што б я заплаціў іголкі, я не мае рацыю?
cinqueturbo
07-01-2014, 22:50
выбачайце сябры файл, які я чытаў ? 2.5 мб, але на шчасце, мне ўдалося ўзяць яе зноў з тым жа певень, цяпер? узнікае яшчэ адна праблема, я дзіма xon schedini вясной, але я магу навесіць на іголкі на порт bdm, нейкі трук?(кожны раз, калі я яе ў bdm, а затым sclero для цэнтравання і хаджу ў бд, асабліва з marelli esiemens) акрамя таго, я заўважыў, што на schedini некаторыя pin-код, практычна нулявы што б я заплаціў іголкі, я не мае рацыю?
S? да праблемы цэнтра і чаму? куды падаць, пін і спружына багатыя stango.. дит? выпуклыя..
я бяру яго stango з касой меддзю..
legendaryslave
08-01-2014, 01:30
пакладзеце іх усе пін-коды, якія дапамогуць дасягнуць
Сяды marelli менавіта 1 перашкода!! Праклятыя...
ecuboost
08-01-2014, 09:46
S? да праблемы цэнтра і чаму? куды падаць, пін і спружына багатыя stango.. дит? выпуклыя..
я бяру яго stango з касой меддзю..
нагрэйце і зрабіце паглынаць сажалка? вы не рызыкуеце вывесці яго прэч усе?
ecuboost
08-01-2014, 10:14
чытанне іншых блогаў, я заўважыў, што многія кажуць, што з дапамогай пеўня, як bdm, для таго, каб падключыць да schedini шаблон варта выкарыстоўваць адаптар(bosch), таксама на марелли сіменс і гэтак далей, іншыя кажуць, што не c'? трэба, хто-то пу? сказаць з дакладнасцю, калі вы павінны выкарыстоўваць іх ці не?
чытанне іншых блогаў, я заўважыў, што многія кажуць, што з дапамогай пеўня, як bdm, для таго, каб падключыць да schedini шаблон варта выкарыстоўваць адаптар(bosch), таксама на марелли сіменс і гэтак далей, іншыя кажуць, што не c'? трэба, хто-то пу? сказаць з дакладнасцю, калі вы павінны выкарыстоўваць іх ці не?
прывітанне ecuboost калі ты кажаш, перахаднікі выйшаў у гала-то, не трэба для bosch але, каб вы выкарыстоўваць schedini ў bdm 100 напрыклад, тыя, cmd.
тады іншая справа, пакладзеце некалькі святлодыеднай пад шаблон, дзе ідзе schedino так, што вы асвятліць раене, дзе цэнтравання іголкі вы risultera лягчэй centrarli
ecuboost
08-01-2014, 11:11
прывітанне ecuboost калі ты кажаш, перахаднікі выйшаў у гала-то, не трэба для bosch але, каб вы выкарыстоўваць schedini ў bdm 100 напрыклад, тыя, cmd.
тады іншая справа, пакладзеце некалькі святлодыеднай пад шаблон, дзе ідзе schedino так, што вы асвятліць раене, дзе цэнтравання іголкі вы risultera лягчэй centrarli
для святлодыедаў я ўжо? есць, але так, каб падключыць певень v2 да дзвярэй, bdm marelli праз шаблон з schedino спружыны, я павінен выкарыстоўваць ці не гэты адаптар?
cinqueturbo
08-01-2014, 11:22
нагрэйце і зрабіце паглынаць сажалка? вы не рызыкуеце вывесці яго прэч усе?
Няма, вы не рызыкуеце нічога, і нават s? будзе ўсе, што вы заўседы можаце дадаць..
bangio каса з f'lussante і нагрэў з паяльнікам або гарачым паветрам..
я заўседы выкарыстоўваю.. не дарма завецца адаптар CMD..
ecuboost
08-01-2014, 11:37
ок, дзякуй, сення я страчу больш часу, то я пасылаю яму, што я яго назад у 50€ :-)
cinqueturbo
08-01-2014, 11:41
ок, дзякуй, сення я страчу больш часу, то я пасылаю яму, што я яго назад у 50€ :-)
ecuboost 50€ для чаго?
ecuboost
08-01-2014, 12:37
у маіх раенах, 50 еўра для egr і fap, я па крайняй меры 4 разы больш,
cinqueturbo
08-01-2014, 12:44
у маіх раенах, 50 еўра для egr і fap, я па крайняй меры 4 разы больш,
Было б рэгуляванне на цэны...:mad:
у якім раене вы знаходзіцеся?
ecuboost
08-01-2014, 13:48
interland катанні
sportknight
08-01-2014, 15:17
Няма, вы не рызыкуеце нічога, і нават s? будзе ўсе, што вы заўседы можаце дадаць..
bangio каса з f'lussante і нагрэў з паяльнікам або гарачым паветрам..
я заўседы выкарыстоўваю.. не дарма завецца адаптар CMD..
адаптар есць хоча заўседы,? харчаванне, што есць хоча толькі з bosch...
ecuboost
08-01-2014, 16:39
мне ўдалося q чытацца , у мяне 4 файла я павінен mod", то і 2,5 няма?
Alfa159 q4
08-01-2014, 16:49
Flash 2mb
ecuboost
08-01-2014, 17:17
! для запісу кажа мне, cks nos падтрымліваецца?
выбачайце правады прылітаваць, калі tisenti небяспечна націсніце і няўпэўненасці ў сабе
ecuboost
08-01-2014, 18:42
выбачайце правады прылітаваць, калі tisenti небяспечна націсніце і няўпэўненасці ў сабе
але я ўжо вырашыў праблему чытання, цяпер праблема ? у cks,
ecuboost
08-01-2014, 18:56
хлопцы, я, кажа, праблема ў запісу МІКРАФОН, што пу? быць?
cinqueturbo
08-01-2014, 19:58
хлопцы, я, кажа, праблема ў запісу МІКРАФОН, што пу? быць?
але праблема cks celai з мікра?
ecuboost
08-01-2014, 21:40
раблю рэзюмэ сітуацыі:
спачатку я прачытаў паслядоўнага певень v2;
выдаліць fap і egr, перапісаць, і завісае на 60 %, пасля некалькіх лаюцца магу перапісаць крычы ад паслядоўнага і машыны;
адключыце блок кіравання, dissaldo супраціў, я спрабую запусціць машыну і ўсе будзе добра;
я bdm, я, пішу, рамонт эбу і машына не заводзіцца, індыкатар code ключ уключаны;
адключыце зноў я спрабую напісаць залатымі bdm і завісае на MIC;
пасля некалькіх лаюцца магу напісаць усе bdm;
я падыходжу эбу, ж кантрольная лямпа гарыць, а не частка;
цяпер хто-то пу? зірніце на копіі, якія я чытаў?
ecuboost
08-01-2014, 22:09
я знайшоў онлайн рэзервовага капіявання таго ж эбу я бачу, што есць адрозненні з маей, адна рэч, я знайшоў толькі ўспышка і Мікрафон, eeprom няма, як я магу?
прыкладаю рэзервовага капіявання, якія я знайшоў, магчыма, хто-то кажа мне, што на самай справе тое, што я чытаў я ? карумпаваныя...
cinqueturbo
09-01-2014, 00:27
Тады мой савет і ricaricargli файл крычы, што запампавалі і прывесці ў рух,
s? пасля загрузкі файлаў крычы, аднак, не пачынаецца там робяць свісток..
затым зрабіце адпаведныя працэдуры & абнуленне,
і асабліва за загрузкі файла для DPF Off да SW, сур'езна...
не ці ніколі не бачыў Да FAP роду...
з тым, што брэх зрабіла?
рэчы, іншы свет..
па крайняй меры, што не ў ложку гэты файл дрэнна або перапісаць балюча позна..
і ен не робіць вас паставіць у матацыкл..
Дадам, што файл ori зноў трэба зрабіць immo частковай s? не пачынаецца жа і запісаць яго ў BDM не паслядоўны...
ecuboost
09-01-2014, 06:55
Тады мой савет і ricaricargli файл крычы, што запампавалі і прывесці ў рух,
s? пасля загрузкі файлаў крычы, аднак, не пачынаецца там робяць свісток..
затым зрабіце адпаведныя працэдуры & абнуленне,
і асабліва за загрузкі файла для DPF Off да SW, сур'езна...
не ці ніколі не бачыў Да FAP роду...
з тым, што брэх зрабіла?
рэчы, іншы свет..
па крайняй меры, што не ў ложку гэты файл дрэнна або перапісаць балюча позна..
і ен не робіць вас паставіць у матацыкл..
файл, які я прыклаў ? ori, nn ? fap off, я загрузіў файл врі з bdm і nn ў той жа
ваша чытанне і " няправільным, калі нагрузкі ў titan не знайсці нават дадзеныя ад блока кіравання, вы знойдзеце поўны архіў scodificare ў e2prom і перапісаць яго.
ecuboost
09-01-2014, 07:30
той факт, што тут не знайшоў драйвер, я, звязаны з тым, што я адсутнічаў той кіроўца, а я заўважыў, што нават впк ? дрэнна чытаем, xk? у рэзервовай копіі, што я знайшоў ? 516 то мой ? 513, для fap добра працуе carsoft fap dpf на qst аўто? мне ? здавалася, што тут тычыцца dtc, а файлы, якія я адправіў усе на врі.
хай dpf, у гэты час, перш чым вырашыце прыводзіцца ў рух, мы хочам поўнага рэзервовага капіявання, тое, што ў вас апублікавана, вы не хапае e2prom, затым зрабіце scodifica частковай і паўтарыць усе ў bdm.
ecuboost
09-01-2014, 15:30
hotrovato eeprom я scodificata, але для flash няправільны я памер...
таму што няправільна гэта
ecuboost
09-01-2014, 23:21
дзякуй усім, я разабраўся, на практыцы, я даваў, што впк быў велічыні няправільнай, то я тонка 512 і ўсе ? добра, у рэшце рэшт, быў мікрафон і flash карумпаванай, e2p было добра, на самай справе, калі я спачатку напісаў e2p знойдзены ў сеткі аўтамабіль заводзіўся,? мне заставалася сігнальная лямпа ўпырску міргае, індыкатар звычайна згасае, пакідаючы машыну на 3000 абаротаў у хвіліну, але не памер, і даў мне памылку кадоўкі фарсунак, я перапісала e2p, што я прачытала, я, і ? усе ішло добра....
msport (exil77grande)
10-01-2014, 00:19
я рады, што вы вырашылі, але ў гэты момант убачыў, што мы не далека я хацеў бы ведаць, хто будзе хлопца, што назад за 50€, таму што калі яны працуюць з mpps і carsoft то нават бясплатна ўбачыў вынік, які не працуе, і рызыка пакінуць хады ўладальніка, але калі гэта прафесіянал я бачу, мне цяжка сці коштаў.
ps бачыў, што патрабуецца back up у наступны раз адкрыйце тэму ў раздзеле касцюмы.
ecuboost
10-01-2014, 15:53
я рады, што вы вырашылі, але ў гэты момант убачыў, што мы не далека я хацеў бы ведаць, хто будзе хлопца, што назад за 50€, таму што калі яны працуюць з mpps і carsoft то нават бясплатна ўбачыў вынік, які не працуе, і рызыка пакінуць хады ўладальніка, але калі гэта прафесіянал я бачу, мне цяжка сці коштаў.
ps бачыў, што патрабуецца back up у наступны раз адкрыйце тэму ў раздзеле касцюмы.
есць 2 з маіх зон, якія робяць выгадныя цэны, адзін я ведаю, хто ?, мяне ? было сказана кліента, калі я яму сказаў кошты сказаў мне, сказаў мне, што адно гэта робіць іх на шмат менш, а калі бачаць іх, у рэшце рэшт у майстэрні не ставім на блокі, мы прапануем паслугі тых, хто хоча быць там ідзе хто ўсе што хочаце застацца там нічога...
калі ласка, зразумець некалькі рэчаў.першая і чаму? вы пайшлі, каб змяніць mic, што тут я ўсе зразумела.другі і аб тым, што праграмнае забеспячэнне carsoft не працуе? я дабраўся, каб паспрабаваць некалькі разоў, каб выпрабаванні і працуе sar? шчасце?
ecuboost
22-01-2014, 17:58
калі ласка, зразумець некалькі рэчаў.першая і чаму? вы пайшлі, каб змяніць mic, што тут я ўсе зразумела.другі і аб тым, што праграмнае забеспячэнне carsoft не працуе? я дабраўся, каб паспрабаваць некалькі разоў, каб выпрабаванні і працуе sar? шчасце?
я чытаць не сапсаваны, а я не памятаю, калі ў рэшце рэшт я зрабіў з carsoft, але не заўседы добра працуе!!! (soft
я чытаць не сапсаваны, а я не памятаю, калі ў рэшце рэшт я зрабіў з carsoft, але не заўседы добра працуе!!! (soft
Што вы маеце на ўвазе мяне, - чытанне карумпаванай?тлумачыць :-)
ecuboost
25-01-2014, 12:16
Што вы маеце на ўвазе мяне, - чытанне карумпаванай?тлумачыць :-)
з бд я чытаў дрэнна, вось і ўсе, а ўчора ў пацверджанне таго, што carsoft працуе не на тым аўто, я ? вярнуўся, машыну ў майстэрні з рэгенерацыяй адбываецца, я праверыў файл, я рабіла гэта з carsoft і не працавала, і ў рэшце рэшт я гэта зрабіў ўручную, і ў цяперашні час у дыягностыцы я бачу, кузаў без DPF, я цяпер узнікаюць два пытанні?:
1 - падабаецца, так ? правільна упэўнены?
2-дыягназ не бачыла, pi? ні адзін пункт DPF, нават не дэградацыя алею, вы accender? кантрольная лямпа алею? ці вы не accender? mai pi??
20% аўтамабіляў, якія я defappato мне заставалася камплектацыя з dpf ў дыягностыцы, але і ў астатнія 80% дзе тырчалі кузаў без DPF, я бачыла такі ж дэградацыі алею.
carlo abarth
25-01-2014, 13:01
кузаў без dpf з лямбда-зондам!! вы павінны выйсці ..вам савет, калі вам міргае святло дэградацыі гэта зрабіць раней !!
legendaryslave
25-01-2014, 13:33
Нават калі ен сыходзіць камплектацыя з зондам lamda? у вас есць стратэгія па-ранейшаму актыўная ў машыне ўсе перабудаваць той жа
ecuboost
25-01-2014, 13:51
Нават калі ен сыходзіць камплектацыя з зондам lamda? у вас есць стратэгія па-ранейшаму актыўная ў машыне ўсе перабудаваць той жа
ну, давай што б проста паспрабаваць, як аўтамабіль, калі ен рэгенераваць rigenerera пасля некалькіх км! з моманту, калі ўладальнік набыў у macvhina яму перабудаваць свае ? у завесы на практыцы, gi? калі прыводзіць у рух усе перабудаваць