КПК

Перегляд Повної Версії : перепризначення альфа 159 1.9 jtdm 120cv роз'яснення

luca_evo90
07-01-2014, 07:37
Привіт всім, як назва, я зробив зіставлення моя 159, щоб дати йому р? розмахом, і споживати менше і більше? я зробив закрити egr і видалення dpf тільки що ? ще встановлений st? чекаю трубку прямій машина йде краще і споживає менше, хоча з труби прямо ви svuoter?.Мої питання: ? можна попросити файл в зіставленні?занадто багато 360 євро, які я заплатив за роботу?бачив, що там ? була rullata не s? скільки резюме він взяв, але тренер сказав, 5-6 ? можна з'ясувати, скільки резюме він очі caome він говорить?
Заздалегідь спасибі.
Ps:мені здається, взяв-й? 5-6 коней.

egs
07-01-2014, 10:49
На цій машині отримати пі? 5-6 коней, впевнений, і я не думаю, що ви дайте відображення файлу, навіть якщо ви його попросите, хто вам робив роботу. За ціну я не думаю так, як я думаю, це справедливо для повноцінної роботи, то ви повинні бачити, com'? було зроблено роботи....

luca_evo90
07-01-2014, 11:24
Я чув нещодавно, і сказав мені, що він мене посилає на **** протягом сьогодні.Може бути, тільки я отримую те місце, cos? там подивіться, вас.Я хотів би знати, якщо датчик витрати повітря може бути? виключити в ебу

ducati83
07-01-2014, 11:44
якщо це спеціалізований центр, я думаю, справедливу ціну....хоча бачачи роботу, яку ви повинні зробити, це здається тривіальним....але потім у коло ціна ? те,.....
тип роботи зроблено, то це залежить від досвіду тих, хто робить.....
я не думаю, продовжувати ходити з dpf встановлений після його виключення з ecu очі.....

voglioimparare
07-01-2014, 11:46
Привіт всім, як назва, я зробив зіставлення моя 159, щоб дати йому р? розмахом, і споживати менше і більше? я зробив закрити egr і видалення dpf тільки що ? ще встановлений st? чекаю трубку прямій машина йде краще і споживає менше, хоча з труби прямо ви svuoter?.Мої питання: ? можна попросити файл в зіставленні?занадто багато 360 євро, які я заплатив за роботу?бачив, що там ? була rullata не s? скільки резюме він взяв, але тренер сказав, 5-6 ? можна з'ясувати, скільки резюме він очі caome він говорить?
Заздалегідь спасибі.
Ps:мені здається, взяв-й? 5-6 коней.

360 євро тільки для видалення програмного забезпечення або у тому числі труб, заміна і установка? тільки x видалення фільтра без карту,не зовсім мало... ось, проте, після того, як поклав трубку, заміна fap,ви не будете відчувати ніякого зниження продуктивності і, тим більше, дірки на малих обертах... б більше різницю, якщо візьми precat як отвір подачі..

luca_evo90
07-01-2014, 12:12
З 360 євро, мені зробили перепризначення 5 6 л. с. видалення dpf тільки в блоці управління і центральний egr в ебу.
Я тільки повинен montarmi в трубі

Блок управління має порівнюваних хлопець, який працює в користувацькому але через альфа-майстерня*****unque я замовив роз'єм obd2, щоб побачити, до речі, якщо egr ? закрито.для dpf думаю, що з трубою вперед, якщо перебудувати ви будете бачити

ducati83
07-01-2014, 12:40
вибачте, якщо видалив не повинен відновлюватися, і ось, що я казав, що не в порядку....чому? рано чи пізно забиваються і роблять шкоду.....
потім, якщо вилучення ? зроблено добре, і частину регенерації, навіть не маючи фізично dpf, нічого не відбувається, але не ? добре виконану роботу....
а то я починаю сумніватися на якість? роботи:ви робите карту, видалення dpf, не видаляючи його фізично і залишити вас піти?
boh!!!!

badboy
07-01-2014, 13:12
Ну припустимо, що в реальності? те, що він зробив, ні ? одна зіставленні класичної, але і оптимізації надання потужності і видалення fap і закриття egr. Ми говоримо, що з цифри так само, як мені видалили fap egr карту від 30cv

luca_evo90
07-01-2014, 14:00
Можливо, я погано пояснив я,перепризначення ? було і відчуває,машина йде більше? на додаток я зробив зняти регенерації dpf і закриття egr все в електронному вигляді повинен встановити шланг прямо і просто, регенерації не зробити? чому? я зробив це виключити,на наступний день після зіставленні я зупинив машину прямо, чому? я боявся обернутися і dpf бачив, що не повинен-й? регенерувати.
C'? спосіб, щоб побачити, якщо dpf ? виключено?типу сьогодні посилає мені файл postandolo мені ви могли б сказати, якщо ? все ок?

Я не s? скільки коней я взяв, чому? не ? була rullata, звичайно, відчуваю, що йде pi?,хлопець, який зіставляється каже, що avr? взяв 5-6 коней, і якщо мене покласти-й? коней те споживає більше?

ducati83
07-01-2014, 14:49
ок тепер ? все більш ясно,....
я вважаю, що тільки відправляю файл, ви зможете отримати відповіді від фахівців форуму.....

luca_evo90
07-01-2014, 15:12
Протягом цієї ночі, і місце,як я дізнаюся ? насправді мій?

ducati83
07-01-2014, 18:59
порівнюючи з вихідним файлом, або те, що закони від авто....
або діагноз так, щоб побачити, hw і sw, якщо вони збігаються,....

Omt
07-01-2014, 20:34
Ціна це добре. І на мій погляд, помиляється, а також дати файли. Серед курсів, інструментів і різних небезпек, якщо я вважаю, що ви не можете? робити такі роботи..принаймні, я думаю, cos?...

luca_evo90
07-01-2014, 21:29
порівнюючи з вихідним файлом, або те, що закони від авто....
або діагноз так, щоб побачити, hw і sw, якщо вони збігаються,....

я не купую нічого, що я тільки замовив роз'єм obd2 Bluetooth, і я не знаю, якщо це пу? бачити,вибачте, але не розумію нічого в електроніці.що таке hw і sw?

Я зрозумів, але я заплатив 360 євро 1/4 зарплати і не s? скільки коней я взяв не s? якщо від одного моменту до іншого, який турбіни або муфта не s? якщо перебудувати чи ні, не s? нічого... avr? принаймні, право знати те, що я... " або "n"???Тут, в цьому місті? m.... не з'? навіть туристичне

Omt
07-01-2014, 23:31
Я зрозумів, що ? 1/4 заробітної плати, але, на мій погляд, зіставити доповнення до 1 мистецтва (і як такий повинен бути оплачений) не ? основна потреба! Машини йдуть добре навіть без карти...якщо ви отримаєте картку, і горить зчеплення, розпадається на турбіни..болів! Клієнту ви не можете розповідати казки. Потім corregetemi, якщо я помиляюся... Я, на жаль, думаю, cos

luca_evo90
08-01-2014, 08:29
Ми говоримо, що на 159 120 к. с ? потрібно.Видно, що c'? сколково? робити дають ? важливо знати, що ви і робите, і побачив, що машини немає ? була rullata претендую файл, щоб побачити, що st? їхав, які обмеження і які альних можливостей і розширень?.Якби мені довелося робити шкоду? потім інший, що файл я ripaghi всі intereressi

C'? хтось на форумі, що ? чивітавеккья?або в її околицях тарквінія,вітербо, санта маринелла,санта півночі,ладісполі лаціо??

Omt
08-01-2014, 10:01
Правильно. Якщо розбиває платить тренер, навіть якщо cn файли, ви не можете знати точно qnt коней. Ви не можете слюди ездьте на таксі файл.

luca_evo90
08-01-2014, 10:18
І хто мені гарантує мені, що платить?але ви знаєте, якщо ? все ок і разом з кухар виправити деякі параметри в залежності від продуктивності, витрата палива і доставки.

msport (exil77grande)
09-01-2014, 23:54
Ми говоримо, що на 159 120 к. с ? потрібно.Видно, що c'? сколково? робити дають ? важливо знати, що ви і робите, і побачив, що машини немає ? була rullata претендую файл, щоб побачити, що st? їхав, які обмеження і які альних можливостей і розширень?.Якби мені довелося робити шкоду? потім інший, що файл я ripaghi всі intereressi

C'? хтось на форумі, що ? чивітавеккья?або в її околицях тарквінія,вітербо, санта маринелла,санта півночі,ладісполі лаціо??

якщо у вас лихоманка і йдете до лікаря, ви покладаєтеся на нього і зробіть те, що він говорить і як він говорить, якщо ви хочете видалити dpf і зробити перепризначення, ви покладаєтеся на приготували, і єдине, що ви повинні зробити і зрозуміти в шкірі, якщо машина працює на регулярній основі, ніж раніше, наприклад, вважаєте, свистіти в дуже великій залежності від турбіни?
коли хід випад з високих передач на низьких обертах вважаєте, що вібрують маховик або прослизати зчеплення?
якщо кидків, передач типу 4-до 4500 об або перевищує швидкість з 180kmh у вас є recovery?
машина робить багато диму під час старту ракети або навіть постійно з педаллю всі мар?
ну якщо ви помітили один з цих випадків у вас є вже якісь проблеми калібрування, яку ви цілком можете вирішити, змінивши правильні параметри з правої політики, але якщо не відомо, однією з цих проблем, ви на правильному шляху, але, звичайно, щоб дати особиста думка, потрібно менше, ніж розміщувати файл змінений, щоб інше ви робите дуже багато проблем,останнє, що я, здається, прочитав ще раз, що ви написали, що відображення і була збільшена, щоб отримати приблизно 5-6cv але і, що дивно, тому що навіть новачок не праві повністю політику і, звичайно, відчуття надійності в змозі заробити 15cv.

luca_evo90
10-01-2014, 07:36
Все це,на 180 км / год я не пішов ще тоді, я не знаю,тільки вчора я ? приїхав шланг прямо сьогодні, я підходжу і намагаюся фонд.
Я послав **** col файл, але мій телефон не мене, змушує відкрити не s? чому?однак у цей вечір я намагаюся з комп'ютера вдома, і місце.

luca_evo90
10-01-2014, 21:59
Нічого не s? як відкрити файл за допомогою winzip відкриває його, але не ? безумовно, правильний шлях,якщо хтось мені пу? дати свою **** в приват я йому вантажу файл.Спасибі.

msport (exil77grande)
10-01-2014, 22:56
Нічого не s? як відкрити файл за допомогою winzip відкриває його, але не ? безумовно, правильний шлях,якщо хтось мені пу? дати свою **** в приват я йому вантажу файл.Спасибі.

вибачте, ви не можете postarli тут в обговоренні?

luca_evo90
14-01-2014, 09:09
Файл, який я послав ? оброблений, читав і писав з приладів dimsport хтось пу? відкрити??

alfajtd
14-01-2014, 11:12
якщо їх не місць не вдається, звичайно...
звичайно, ви їх avr? дані cryptati..

angelus.d87
14-01-2014, 16:33
Справді х перепризначення, легкий

cerbino
14-01-2014, 16:45
ну, 5-6cv мені не здається, перепризначення. Ці двигуни можуть дати дуууже pi?, повірте!!!

angelus.d87
14-01-2014, 16:57
Знаю точно кажу ke заплатив багато, то ke зробив

cerbino
14-01-2014, 17:00
не для того, щоб говорити про когось погано, але те, що стосується мене, 360,00? автомобіль я повинен sgommare в 3? руху, принаймні!! Для цього, я підійшов до чип-тюнінг: я хотів, щоб налаштувати поведінку мого автомобіля!!!

не для того, щоб покласти ще пальцем в рані, але один у мене відключається egr до Кольоровості mjt 120cv БЕЗКОШТОВНО!!!! Але він був другом, але, як робота, на мій погляд 50,00? або 100,00? max pi? що достатньо для роботи як правило,

eobdexpression
14-01-2014, 18:32
Я думаю, що якщо робота повинна бути виконана з політикою, ви повинні задовольнити запити клієнта, який платить вам, без перебільшення, нічого? не означає, що машина повинна бути оригінальною, чому? одна зіставленні і все одно зіставленні і відповідальність? там вони багато, крім того, безлад, як багато людей не розуміє биту і починають робити карти, щоб 50 євро, щоб потім прорватися двигуни або компоненти двигуна і потім я болю

msport (exil77grande)
14-01-2014, 23:01
якщо їх не місць не вдається, звичайно...
звичайно, ви їх avr? дані cryptati..

на жаль файл " незрозумілими потім в зашифрованому вигляді,для решти ми уникаємо off topic.

luca_evo90
15-01-2014, 09:02
не для того, щоб говорити про когось погано, але те, що стосується мене, 360,00? автомобіль я повинен sgommare в 3? руху, принаймні!! Для цього, я підійшов до чип-тюнінг: я хотів, щоб налаштувати поведінку мого автомобіля!!!

не для того, щоб покласти ще пальцем в рані, але один у мене відключається egr до Кольоровості mjt 120cv БЕЗКОШТОВНО!!!! Але він був другом, але, як робота, на мій погляд 50,00? або 100,00? max pi? що достатньо для роботи як правило,

Я гарантую, що машина йде сильний ніколи не дав мені проблеми відновлення або вібрації дивні ne диму і conruma навіть менше, ніж я, я просто хотів розмістити карту на питання мого спокою? і чому? у мене є велика довіра на цьому форумі, так я почував би себе пі? тихий от і все.

І що тоді ? була закрита, egr і видалив dpf на додаток до rimappattra легенів, що в будь-якому випадку ? було продиктовано мене, так як я запитав, знижуючи витрату палива

egs
15-01-2014, 09:18
По-моєму, не ? як говорить cerbino, чому? якщо ? у вашій професії, ви не знижки до тих цін за роботу, навіть якщо ? машина, скажімо, легко керувати. Якість? роботи почуває, і мені б виплачена правильно. Тоді важливо ? що клієнт буде задоволений продуктивністю.

ducati83
15-01-2014, 11:20
безумовно, на деякі автомобілі робота ? дуже простий в порівнянні з іншими і, отже, ціна не може? здатися перебільшенням? хто живе тільки для того, повинен поставити в трубопроводі, а також можливі ризики під час зіставлення, що завжди може трапитися що-небудь ? звичайно.....
тобто навколо багато механіків, які, можливо, гроші і пристрасть ви поклали, щоб зробити карти не дуже багато, в першу чергу, те, що дійсно роблять, і беруть навіть 150€.....? очевидно, ви ніколи не будете мати роботу, як слід і, якщо автомобіль, то це добре, може бути краще....

cerbino
15-01-2014, 11:31
не rimappatore професії, насправді я кладу руки тільки на моїх авто і на деяких, до яких я не можу сказати "ні", але, з моєї точки зору, роботу зробили добре ? те, що після редагування і введення в експлуатацію ви просто переходить в rullata на лавці. І в цьому випадку, мені здається, що це було зроблено! Потім 5-6 резюме не для мене, маппінг,але madifica розподіляти крутний момент. На практиці ? був змінений тільки обмежувач крутного моменту, на мою думку. Тоді я не буду нікого судити!

ducati83
15-01-2014, 11:38
я тільки кажу, що той, хто робить роботу, повинен мати свій власний прайс-лист....що це легко чи важко екю в питанні....тоді я вважаю, що якщо один з анти-тюнінг запитає видалити тільки egr або повну карту процедура ? те ж саме і, знаючи, що потрібно робити на ecu не можете попросити 50€ з ризиками, які ви берете....ви повинні бути ясно з клієнтом і пояснити йому все правильно...

panterargento
15-01-2014, 12:56
Я гарантую, що машина йде сильний ніколи не дав мені проблеми відновлення або вібрації дивні ne диму і conruma навіть менше, ніж я, я просто хотів розмістити карту на питання мого спокою? і чому? у мене є велика довіра на цьому форумі, так я почував би себе пі? тихий от і все.

Якщо ви так цікаво, що ви зробили, і ви хочете видалити погані думки, тоді не з'? ще зробити, що придбати, інтерфейс, що дає вам сколково? читати карту, а потім опублікувати його.
Ви можете також звернутися в інтернет-магазин x, що.

cerbino
15-01-2014, 16:34
я вам scaricherei карту і зробив би вивчити!!!

eobdexpression
16-01-2014, 02:23
А я повинна була купити інструмент для читання і запису ебу вашого автомобіля (наприклад, якщо ви хочете, щоб програміст, який не буде коштувати багато, ви можете купити mpps або galletto 1260, читати дані з ecu cos? можливо, файл ліжко тебе тримаю стоків або, може бути, на форумі хтось вас від орі, маючи дані hw і sw і спробуйте собі зробити через поради, карту для conforntare хід vetura, що у вас зараз і так? подивитися є p? різниця в продуктивності, яка у вас між тепер і після

msport (exil77grande)
05-03-2014, 10:07
не для того, щоб говорити про когось погано, але те, що стосується мене, за 360,00€ автомобіль я повинен sgommare в 3? руху, принаймні!! Для цього, я підійшов до чип-тюнінг: я хотів, щоб налаштувати поведінку мого автомобіля!!!

не для того, щоб покласти ще пальцем в рані, але один у мене відключається egr до Кольоровості mjt 120cv БЕЗКОШТОВНО!!!! Але він був другом, але, як робота, на мій погляд 50,00€ 100,00€ max pi? що достатньо для роботи як правило,

очевидно, ти не більше€ 10 000 за обладнання, щоб зробити цю роботу,очевидно, ви не платите за 2500€ в рік, щоб постійно оновлювати це обладнання,очевидно, ви не витрачаєте в середньому 1000 євро в рік б) і, очевидно, не від 1/3 того, що доходи держави, тому що, якщо ти,ти і spedevi, як описано вище, коли ви вимагали виключення рециркуляції відпрацьованих газів, як мінімум, partivi від 100€ і зіставленні,видалення egr,видалення dpf, то я хотів б побачити, якщо ви, як би надто багато 360€,можливо, в ті 360€ заслужив так само, в майстерні, яку він назвав хлопця, а потім подивіться, що залишається,багато хто з вас переконані, що світ chiptuning і mpps від 80€, і раз і titanium знайти в мережі безкоштовно,а потім, коли ви робите пошкодження і заблокуйте ебу хочу подивитися, що ви думаєте,тобто в кілька слів, перш ніж судити про роботі розглянуті добре все, що є навколо.

sergiot
05-03-2014, 10:17
коротко : інші роботи ? все більше і більше? легкий мій.

cerbino
05-03-2014, 11:36
якщо замовник обрізається 360,00€? чи задоволені ви вже? неправильно з самого початку. Потім ви повинні побачити, якщо хто зробив карту ? один, який витрачає багато грошей для оновлення і багато " або " купити китайський матеріал. І тоді я сказав, що не оцінюю роботу інших, все liberissimi, я дав лише особиста думка!!!

egs
05-03-2014, 13:12
очевидно, ти не більш 10000? обладнання, щоб зробити цю роботу,очевидно, ви не платите 2.500? цілий рік, щоб постійно модернізувати це обладнання,мабуть, ви не витрачаєте в середньому 1000? у рік б) і, очевидно, не від 1/3, що доходи держави, тому що, якщо ти,ти і spedevi, як описано вище, коли ви вимагали виключення рециркуляції відпрацьованих газів, як мінімум, partivi від 100? і зіставленні,видалення egr,видалення dpf, то я хотів би побачити, якщо ви як би надто багато 360?,можливо, в ці 360? там він заробив, а також майстерню, яку він назвав хлопця, а потім подивіться, що залишається,багато хто з вас переконані, що світ chiptuning і mpps 80? і раз, і титан знайти в мережі безкоштовно,а потім, коли ви робите пошкодження і заблоковані блоки управління, хочу подивитися, що ви думаєте,тобто в кілька слів, перш ніж судити про роботу, обговоріть, добре все, що є навколо.

Я цілком згоден з тим, що говорить msport...! І ті, які мають ідею, і вони імпровізують,,? повністю кожне місто? ...

legendaryslave
05-03-2014, 14:11

якщо ви працюєте під будинок з клонів пам'ятайте, що замість того, ми професіонали, ми повинні дати 70 відсотків держава, отже, факти 2conti
вибачте, l off-topic, але деякі речі змушують мене incacchiare

159sportwagon
05-03-2014, 21:12
Також я думаю, як Msport і legendaryslave. Тут, у Німеччині, беруть мінімум 300 євро тільки для резюме в pi? без dpf off. Якщо вам роблять tricore потрібно витратити 450 євро - 700 євро . Якщо ви отримаєте 50 євро на машину, як ви хочете отримати, принаймні оновлень.

baraldino
05-03-2014, 22:06
Тільки той, хто має діяльність, обладнання офіційне і платить податки пу? дозволити собі говорити про ціни, хто робить це для хобі ? краще, що він заткнись
Я закриваю off topic

cerbino
05-03-2014, 23:31
тут ви говорили, маппінг, якщо не помиляюся, і по-моєму, якщо я йду з profassionista, щоб перепризначити автомобіль, і я проводжу 360,00 € (і, сподіваюся, рахунок-фактура, але дуже рідко, інший, що я замовкаю! ) і на лавці автомобілі записує 6 резюме в pi?, по мені ? крадіжки. Це моя особиста думка, і, в теорії, ми ще в демократії, навіть якщо ви не думаєте! Тоді, якщо хтось страждає ? проблема його.

legendaryslave
06-03-2014, 00:05
тут ви говорили, маппінг, якщо не помиляюся, і по-моєму, якщо я йду з profassionista, щоб перепризначити автомобіль, і я проводжу 360,00 € (і, сподіваюся, рахунок-фактура, але дуже рідко, інший, що я замовкаю! ) і на лавці автомобілі записує 6 резюме в pi?, по мені ? крадіжки. Це моя особиста думка, і, в теорії, ми ще в демократії, навіть якщо ви не думаєте! Тоді, якщо хтось страждає ? проблема його.
з цим я згоден з вами, якщо професіонал ? добре чи ні, і чи варто для всіх діяльність ? роботи, але мені не приходьте, кажуть, я робив краще, за 100 євро-і ти, звичайно, не зробите, як основна робота, але для округлення, навіть не я, я лише зареєстрований, заднім числом, що я помер від голоду ? в області моєї діяльності

cerbino
06-03-2014, 04:55
не ? ясно, докладно, я не rimappo авто немає, тільки на мої чому? я хотів, щоб налаштувати характер мого автомобіля, в залежності від моїх потреб. Якщо я зробив деякі зміни в іншому ? було, чому? я не міг відмовити. Але якщо я звернуся професіоналом, щоб перетворити автомобіль і витрачати 360,00 € на автомобілі типу Alfa 156 mjet я очікую, принаймні, читати +20cv до школи. Я вважаю, що це правильно. Тільки + 6cv, коли додатковий модуль ne я отримую більше, це означає, що rimappatore тільки "гладив" карту.

ducati83
06-03-2014, 13:30
? суб'єктивна думка: я, наприклад, якби мені довелося вибирати між 6cv, але факти з політикою і 150-200 € за модуль і 20cv чесно кажучи я б вибрав перший, так? надійність? не має ціни....обдурити ecu автомобіля, не ? як заробити коней....звичайно, концепція-й? дизель-й? продуктивність поспіль і максимум ? це спосіб одержати більш високу продуктивність,але, якщо не зроблені добре, на тривалий компонентів двигуна, що відбивається і якщо ви повинні були зробити, 100 тис. км їзди на машині, ви зробите менше половини?, це-те, чому? віддаю перевагу витрачати, за умови, що той, хто покладе руки готові обов'язок....
я якийсь рутиною, що я роблю, коли я думаю, я зрозумів і діагноз на руках...інакше, дорогі автомобілі або запити дивні, я звертаюся до профі...хоча чому? не зареєстрований ? моя робота...я роблю механічну частину...

msport (exil77grande)
15-03-2014, 19:26
якщо замовник обрізається 360,00€? чи задоволені ви вже? неправильно з самого початку. Потім ви повинні побачити, якщо хто зробив карту ? один, який витрачає багато грошей для оновлення і багато " або " купити китайський матеріал. І тоді я сказав, що не оцінюю роботу інших, все liberissimi, я дав лише особиста думка!!!

якщо не влаштовує, тому що не повертається до тих, хто зробив роботу?

msport (exil77grande)
15-03-2014, 19:36

рахунок-фактура рідко? а не тому, що ми не говоримо, як йдуть справи?
коли ви говорите клієнту + пдв вам відповідають:

АЛЕ ОБОВ'ЯЗКОВО РОБИТИ РАХУНОК-ФАКТУРУ? ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАОЩАДИТИ, НЕ РОБЛЯЧИ ЇЇ?

тому ми не говоримо лайно,проблема не' ne демократії ne відчувати себе проблема в тому, що люди scompetente в полі, як тобі приходить на форум і, коли дізнається, що з тб китайський від 20€ і sw crack може переносити 2 речі, у випадку і бачить трохи більше диму, і переконаний, вміти зіставити і те, що професіонали крадуть гроші просити довелося потім ви могли б уникнути деяких непотрібних коментарів, тому що люди, як ви, які роблять і говорять так, коли вони знаходяться у c...і майже плачу йому, який кістки, розумієш?

ommy92
16-03-2014, 12:12
Avventurandomi в цьому світі, я добре зрозумів одну річ: не ? слава чи ціну, що робить вас зареєстрований на їх професіоналізм? і майстерності. Коли ви показуєте з зареєстрований сьогодні просить, навіть не знаючи, що говорить, "скільки коней ми?" було Б доцільно, щоб повернутися на підборах і піти.? швидко, як можете, щоб не дати себе знищити автомобіль. Скільки досвіду може бути зареєстрований не може? ніколи не говоріть як не ? можливо, що перед ездьте на таксі знали, фактичний приріст продуктивності при будь-яких оборотах, тільки змінюючи сам файл. І якщо б він зробив велику справу? блоки управління ОДНАКОВІ напевно б уточнив, що надійність? органів передачі та/або лиття pu? бути порушена, якщо є рамки меж, за умови, що я її знаю.

ducati83
16-03-2014, 15:09
дивіться, я згоден з msport в тому сенсі, що, хто робить роботу з обладнанням ufficili програми " офіцер і проводить курси для тримати себе оновлений, але в основному, щоб краще дізнатися, авто, що буде? для підключення я вважаю, що є величезна різниця, хто як мене якийсь час назад якийсь рутиною...навіть якщо пі? іноді роблю тільки з допомогою щоб не створювати безлад бачив, не ? моє поле...і я навіть можу сказати, що знати деякі речі ? в основі alvoro......навіть якщо потім з кабелі від 50€, ви можете отримати одні і ті ж речі....? професіонал, зіткнувшись з проблемою, не тримає машина зупинилася протягом тижня у разі, якщо виникають які-небудь проблеми....а я для прикладу, якщо блок edc15....я повинен як мінімум сидіти нерухомо 3 дні...час, що я професіонал в ремонті шкоди,....
тому знання, які ви платите, а ви повинні платити, і вам, пі?, якщо я можу зробити це кожен стільки роботи ? спасибі тим людям, які беруть багато грошей для мого ж муторно....
тому ми не говоримо лайно....і більше, ніж тих, хто робить цей світ його основна робота....там вони їдять і їх сімей....зганьбити бачу реальне зло...

cerbino
16-03-2014, 17:34
від того, що я бачу тільки скривджених ? вона. Я дав простий погляд, я підписався на цей форум, щоб дізнатися більше? ci? що coosco gi? і я ? довелося завантажити карти зроблені з "професіоналів", що було дано лише 25% дизельного палива і більше? від 2000 оборотів, то з 50% навантаження, то, не торкаючись нічого іншого!!! А я не суджу нікого і не претендую судити, чому? я міг би бути хто завгодно, ви мене не знаєте!!!

рахунок-фактура рідко? а не тому, що ми не говоримо, як йдуть справи?
коли ви говорите клієнту + пдв вам відповідають:

АЛЕ ОБОВ'ЯЗКОВО РОБИТИ РАХУНОК-ФАКТУРУ? ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАОЩАДИТИ, НЕ РОБЛЯЧИ ЇЇ?

тому ми не говоримо, сміття,проблема не' ne демократії ne відчувати себе проблема в тому, що люди scompetente в полі, як тобі буде на форумі і коли дізнається, що з тб китайський 20? і sw crack може переносити на 2 речі, у випадку і бачить трохи диму ще й переконаний, знаючи, як зіставити, і що професіонали крадуть гроші просити довелося потім ви могли б уникнути деяких непотрібних коментарів, тому що люди, як ви, які роблять і говорять так, коли вони знаходяться у c...і майже плачу йому, який кістки, розумієте?