КПК

Прагляд Поўнай Версіі : перапрызначэньне альфа 159 1.9 jtdm 120cv тлумачэнні

luca_evo90
07-01-2014, 07:37
Прывітанне ўсім, як назва, я зрабіў супастаўленне мая 159, каб даць яму р? размахам, і спажываць менш і больш? я зрабіў зачыніць egr і выдаленне dpf толькі што ? яшчэ усталяваны st? чакаю трубку прамой машына ідзе лепш і спажывае менш, хоць з трубы прама вы svuoter?.Мае пытанні: ? дазволена папрасіць файл у супастаўленні?занадта шмат 360 еўра, якія я заплаціў за працу?бачыў, што там ? была rullata не s? колькі рэзюмэ ен узяў, але трэнер сказаў, 5-6 ? можна высветліць, колькі рэзюмэ ен вочы caome ен кажа?
Загадзя дзякуй.
Ps:мне здаецца, узяў-й? 5-6 коней.

egs
07-01-2014, 10:49
На гэтай машыне атрымаць пі? 5-6 коней, упэўнены, і я не думаю, што вы дайце адлюстравання файла, нават калі вы папытаеце яго, хто вам рабіў працу. За цану я не думаю так, як я думаю, гэта справядліва для паўнавартаснай працы, то вы павінны бачыць, com'? было зроблена працы....

luca_evo90
07-01-2014, 11:24
Я чуў нядаўна, і сказаў мне, што ен мяне пасылае на **** на працягу сення.Можа быць, толькі мне прыходзіць тое месца, cos? там паглядзіце, вас.Я хацеў бы ведаць, калі датчык выдатку паветра вы пу? выключыць эбу

ducati83
07-01-2014, 11:44
калі гэта спецыялізаваны цэнтр, я думаю, справядлівую цану....хоць бачачы працу, якую вы павінны зрабіць, гэта здаецца трывіяльным....але потым у круг цана ? тое,.....
тып працы зроблена, то гэта залежыць ад вопыту тых, хто робіць.....
я не думаю, працягваць хадзіць з dpf усталяваны пасля яго выключэння з ecu вочы.....

voglioimparare
07-01-2014, 11:46
Прывітанне ўсім, як назва, я зрабіў супастаўленне мая 159, каб даць яму р? размахам, і спажываць менш і больш? я зрабіў зачыніць egr і выдаленне dpf толькі што ? яшчэ усталяваны st? чакаю трубку прамой машына ідзе лепш і спажывае менш, хоць з трубы прама вы svuoter?.Мае пытанні: ? дазволена папрасіць файл у супастаўленні?занадта шмат 360 еўра, якія я заплаціў за працу?бачыў, што там ? была rullata не s? колькі рэзюмэ ен узяў, але трэнер сказаў, 5-6 ? можна высветліць, колькі рэзюмэ ен вочы caome ен кажа?
Загадзя дзякуй.
Ps:мне здаецца, узяў-й? 5-6 коней.

360 еўра толькі для выдалення праграмнага забеспячэння або у тым ліку труб, замена і ўстаноўка? толькі x выдаленне фільтра без карту,не зусім мала... вось, аднак, пасля таго, як паклаў трубку, замена fap,вы не будзеце адчуваць ніякай зніжэнне прадукцыйнасці і, тым больш, дзіркі на малых абарачэннях... б больш розніцу, калі вазьмі precat як адтуліну падачы..

luca_evo90
07-01-2014, 12:12
З 360 еўра, мне зрабілі перапрызначэньне 5 6 к.с. выдаленне dpf толькі ў блоку кіравання і цэнтральны egr ў эбу.
Я павінен толькі montarmi ў трубе

Эбу ен супастаўляецца хлопец, які працуе ў карыстацкім але праз альфа-майстэрня*****unque я замовіў раз'ем obd2, каб убачыць, дарэчы, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая.для dpf, я думаю, што з прамой трубой, калі перабудаваць вы будзеце бачыць

ducati83
07-01-2014, 12:40
прабачце, калі выдаліў не павінен рэгенераваць, і вось, што я казаў, што не ў парадку....чаму? рана ці позна забіваюцца і робяць шкоду.....
затым, калі выдаленне не ? зроблена добра, і частка рэгенерацыі, нават не маючы dpf фізічна, нічога не адбываецца, але не ? добра выкананую працу....
а то я пачынаю сумнявацца на якасць? працы:вы робіце карту, выдаленне dpf, не выдаляючы яго фізічна і пакінуць вас сысці?
boh!!!!

badboy
07-01-2014, 13:12
Ну дапусцім, што ў рэальнасці? тое, што ен зрабіў, няма ? адна супастаўленні класічнай, але і аптымізацыі прадастаўлення магутнасці і выдалення fap і закрыцця egr. Мы кажам, што з лічбы так жа, як мне выдалілі fap egr і карту ад 30cv

luca_evo90
07-01-2014, 14:00
Магчыма, я дрэнна растлумачыў, я,перапрызначэння ? браніравалі і адчувае,машына ідзе больш? у дадатак я зрабіў зняць рэгенерацыі dpf і закрыцця egr ўсе ў электронным выглядзе павінен ўсталяваць шланг прама і проста, рэгенерацыі не зрабіць? чаму? я зрабіў гэта выключыць,на наступны дзень пасля супастаўленні я спыніў машыну прама, чаму? я баяўся павярнуцца і dpf бачыў, што не павінен-й? рэгенераваць.
C'? спосаб, каб убачыць, калі dpf ? выключана?тыпу сення пасылае мне файл postandolo мне вы маглі б сказаць, калі ? усе ок?

Я не s? колькі коней я ўзяў, чаму? не ? была rullata, вядома, адчуваю, што ідзе pi?,хлопец, які супастаўляецца кажа, што avr? узяў 5-6 коней, і калі мяне пакласці-й? коней тое спажывае больш?

ducati83
07-01-2014, 14:49
ок цяпер ? усе больш ясна,....
я лічу, што толькі адпраўляю файл, вы зможаце атрымаць адказы ад спецыялістаў форуму.....

luca_evo90
07-01-2014, 15:12
У працягу гэтай ноччу, і месца,як я даведаюся ? на самай справе мой?

ducati83
07-01-2014, 18:59
параўноўваючы з зыходным файлам, або тое, што законы ад аўтамабіля....
або з дыягназам, так, каб убачыць, hw і sw, калі яны супадаюць,....

Omt
07-01-2014, 20:34
Цана гэта добра. І на мой погляд, памыляецца, а таксама даць файлы. Сярод курсаў, інструментаў і розных небяспек, калі я лічу, што вы не можаце? рабіць такія працы..па крайняй меры, я думаю, cos?...

luca_evo90
07-01-2014, 21:29
параўноўваючы з зыходным файлам, або тое, што законы ад аўтамабіля....
або з дыягназам, так, каб убачыць, hw і sw, калі яны супадаюць,....

я не набываю нічога, што я толькі замовіў раз'ем obd2 Bluetooth, і я не ведаю, калі гэта пу? бачыць,прабачце, але не разумею нічога ў электроніцы.што такое hw і sw?

Я зразумеў, але я заплаціў 360 еўра 1/4 зарплаты і не s? колькі коней я ўзяў не s? калі ад аднаго моманту да іншага, які турбіны або муфта не s? калі перабудаваць або няма, не s? нічога... avr? па крайняй меры, права ведаць тое, што я пад... " або "n"???Тут, у гэтым горадзе? m.... не c'? нават экскурсійнае

Omt
07-01-2014, 23:31
Я зразумеў, што ? 1/4 заработнай платы, але, на мой погляд, супаставіць дадатак да 1 мастацтва (і як такі павінен быць аплочаны) не ? асноўная патрэба! Машыны ідуць добра нават без карты...калі вы атрымаеце карту, і счапленне гарыць, распадаецца на турбіны..боляў! Кліенту вы не можаце распавядаць казкі. Затым corregetemi, калі я памыляюся... Я, на жаль, думаю, cos

luca_evo90
08-01-2014, 08:29
Мы кажам, што на 159 120 л. з ? трэба.Відаць, што c'? сколкава? рабіць даюць ? важна ведаць, што вы і робіце, і ўбачыў, што машыны няма ? была rullata прэтэндую файл, каб убачыць, што st? ехаў, якія абмежаванні і якія альных магчымасцяў і пашырэнняў?.Калі б мне прыйшлося рабіць шкоду? потым другі, што файл я ripaghi усе intereressi

C'? хто-то на форуме, што ? чивитавеккья?або ў яе ваколіцах тарквиния,вітэрба, санта маринелла,санта поўначы,ладисполи,лацые??

Omt
08-01-2014, 10:01
Правільна. Калі разбівае плаціць кухар нават калі cn файлы, вы не можаце ведаць дакладна qnt коней. Вы не можаце лушчака ездьте на таксі файла.

luca_evo90
08-01-2014, 10:18
І хто мне гарантуе мне, што плаціць?але вы ведаеце, калі ? усе ок і разам з повар выправіць некаторыя параметры ў залежнасці ад прадукцыйнасці, расход паліва і дастаўкі.

msport (exil77grande)
09-01-2014, 23:54
Мы кажам, што на 159 120 л. з ? трэба.Відаць, што c'? сколкава? рабіць даюць ? важна ведаць, што вы і робіце, і ўбачыў, што машыны няма ? была rullata прэтэндую файл, каб убачыць, што st? ехаў, якія абмежаванні і якія альных магчымасцяў і пашырэнняў?.Калі б мне прыйшлося рабіць шкоду? потым другі, што файл я ripaghi усе intereressi

C'? хто-то на форуме, што ? чивитавеккья?або ў яе ваколіцах тарквиния,вітэрба, санта маринелла,санта поўначы,ладисполи,лацые??

калі ў вас ліхаманка і ідзяце да ўрача, вы належыце на яго і рабіць тое, што ен кажа і як ен гаворыць, калі вы хочаце выдаліць dpf і зрабіць перапрызначэньне, вы належыце на складальнікаў, і адзінае, што вам трэба зрабіць, і зразумець, скуры, калі машына працуе на рэгулярнай аснове, чым раней, напрыклад, лічыце, свістаць у занадта вялікай залежнасці ад турбіны?
калі ход выпад з высокіх перадач на нізкія абароты адчуваеце вібрацыі махавік або праслізгваць счапленне?
пры стральбе марш, тып 4, да 4500 абаротаў, перавысіў хуткасць, з 180kmh ў вас есць recovery?
машына робіць шмат дыму падчас старту ракеты або нават увесь час з педаллю ўсе, мар?
ну калі вы заўважылі адзін з гэтых выпадкаў ў вас есць ужо нейкія праблемы каліброўкі, што можа цалкам вырашыць, змяніўшы правільныя параметры пры правільным палітыкі, але калі не вядома, адной з гэтых праблем, вы на правільным шляху, але, вядома, каб даць асабістае меркаванне, трэба як менш размяшчаць файл на змяненне астатняе вы робіце занадта шмат праблем,апошняе, што я, здаецца, прачытаў яшчэ раз, што вы напісалі, што адлюстраванне і была павялічана, каб павялічыць прыкладна ў 5-6cv але, што і, што дзіўна, таму што нават пачатковец не маюць рацыю цалкам, палітыкі і, вядома, адчуванні надзейнасці ў стане зарабіць 15cv.

luca_evo90
10-01-2014, 07:36
Усе гэта,на 180 км / ч, я не пайшоў яшчэ тады, я не ведаю,толькі ўчора я ? прыехаў шланг прама сення, я падыходжу і спрабую фонд.
Я паслаў **** col файл, але мой тэлефон не мяне, прымушае адкрыць не s? чаму?,аднак у гэты вечар я спрабую з кампутара дома, і месца.

luca_evo90
10-01-2014, 21:59
Нічога не s? як адкрыць файл з дапамогай winzip адкрывае яго, але не ? безумоўна, правільны шлях,калі хто-то мне пу? даць сваю **** у прыват яму я гружу файл.Дзякуй.

msport (exil77grande)
10-01-2014, 22:56
Нічога не s? як адкрыць файл з дапамогай winzip адкрывае яго, але не ? безумоўна, правільны шлях,калі хто-то мне пу? даць сваю **** у прыват яму я гружу файл.Дзякуй.

прабачце, вы не можаце postarli тут ў абмеркаванні?

luca_evo90
14-01-2014, 09:09
Файл, які я паслаў ? апрацаваны, чытаў і пісаў з прыбораў dimsport хто-то пу? адкрыць??

alfajtd
14-01-2014, 11:12
калі іх не месцаў не ўдаецца, вядома...
вядома, вы іх avr? дадзеныя cryptati..

angelus.d87
14-01-2014, 16:33
На самай справе х перапрызначэньне, легкі

cerbino
14-01-2014, 16:45
ну, 5-6cv мне не здаецца, перапрызначэння. Гэтыя рухавікі могуць даць ооочень pi?, паверце!!!

angelus.d87
14-01-2014, 16:57
Ведаю дакладна кажу ke заплаціў шмат, то ke зрабіў

cerbino
14-01-2014, 17:00
не для таго, каб гаварыць аб кім-то дрэнна, але тое, што тычыцца мяне, 360,00? аўтамабіль я павінен sgommare у 3? руху, па меншай меры!! Для гэтага, я падышоў да чып-цюнінг: я хацеў, каб наладзіць паводзіны майго аўтамабіля!!!

не для таго, каб пакласці яшчэ пальцам у ране, але адзін у мяне адключаецца egr да Каляровасці mjt 120cv БЯСПЛАТНА!!!! Але ен быў іншым, але, як праца, на мой погляд 50,00? ці 100,00? max pi? што дастаткова для працы, як правіла,

eobdexpression
14-01-2014, 18:32
Я думаю, што калі праца павінна быць выканана з палітыкай, вы павінны задаволіць запыты кліента, які плаціць вам, без перабольшання, нічога? не азначае, што машына павінна быць арыгінальнай, чаму? адна супастаўленні і ўсе роўна супастаўленні і адказнасць? там яны шмат, акрамя таго, беспарадак, як шмат людзей не разумее біту і пачынаюць рабіць карты, каб 50 еўра, каб затым прарвацца рухавікі або кампаненты рухавіка і потым я болю

msport (exil77grande)
14-01-2014, 23:01
калі іх не месцаў не ўдаецца, вядома...
вядома, вы іх avr? дадзеныя cryptati..

на жаль файл і " незразумелымі затым у зашыфраваным выглядзе,для астатніх мы ўцякаем off topic.

luca_evo90
15-01-2014, 09:02
не для таго, каб гаварыць аб кім-то дрэнна, але тое, што тычыцца мяне, 360,00? аўтамабіль я павінен sgommare у 3? руху, па меншай меры!! Для гэтага, я падышоў да чып-цюнінг: я хацеў, каб наладзіць паводзіны майго аўтамабіля!!!

не для таго, каб пакласці яшчэ пальцам у ране, але адзін у мяне адключаецца egr да Каляровасці mjt 120cv БЯСПЛАТНА!!!! Але ен быў іншым, але, як праца, на мой погляд 50,00? ці 100,00? max pi? што дастаткова для працы, як правіла,

Я гарантую, што машына ідзе моцны ніколі не даў мне праблемы аднаўлення або вібрацыі дзіўныя ne дыму і conruma нават менш, чым я, я проста хацеў размясціць карту на пытанне майго спакою? і чаму? у мяне есць вялікі давер на гэтым форуме, так што я адчуваў бы сябе пі? ціхі вось і ўсе.

І што тады ? была зачынена, і выдаліў egr dpf у дадатак да rimappattra легкіх, што ў любым выпадку ? было прадыктавана мяне, так як я спытаў, паніжаючы расход паліва

egs
15-01-2014, 09:18
Па-мойму, не ? як кажа cerbino, чаму? калі ? у вашай прафесіі, вы не скідкі да тых цэнах за працу, нават калі ? машына, скажам, легка кіраваць. Якасць? працы адчувае, і мне б выплачана правільна. Тады важна ? што кліент будзе задаволены прадукцыйнасцю.

ducati83
15-01-2014, 11:20
безумоўна, на некаторыя аўтамабілі праца ? вельмі просты па параўнанні з іншымі і, такім чынам, кошт не можа? здацца перабольшаннем? хто жыве толькі для таго, павінен паставіць у трубаправодзе, а таксама магчымыя рызыкі падчас супастаўленне, што заўседы можа здарыцца што-небудзь ? вядома.....
то есць вакол шмат механікаў, якія, магчыма, грошы і запал вы паклалі, каб зрабіць карты не вельмі шмат, у першую чаргу, тое, што сапраўды робяць, і бяруць нават 150€.....? відавочна, вы ніколі не будзеце мець працу, як варта і, калі аўтамабіль, то гэта добра, можа быць лепш....

cerbino
15-01-2014, 11:31
не rimappatore прафесіі, на самай справе я кладу рукі толькі на маіх аўто і на некаторых, да якіх я не магу сказаць "няма", але, з майго пункту гледжання, працу зрабілі добра ? тое, што пасля рэдагавання і ўводу ў эксплуатацыю вы проста пераходзіць у rullata на лаўцы. І ў гэтым выпадку, мне здаецца, што гэта было зроблена! Затым 5-6 рэзюмэ не для мяне, перапрызначэння,але madifica размяркоўваць крутоўны момант. На практыцы ? быў зменены толькі абмежавальнік крутоўнага моманту, на маю думку. Тады я не буду нікога судзіць!

ducati83
15-01-2014, 11:38
я толькі кажу, што той, хто робіць працу, павінен мець свой уласны прайс-ліст....што гэта легка ці цяжка экю ў пытанні....тады я лічу, што калі адзін з анты-цюнінг спытае выдаліць толькі egr або поўную карту працэдура ? тое ж самае і, ведаючы, што трэба рабіць на ecu не можаце папрасіць 50€ з рызыкамі, якія вы бераце....вы павінны быць ясна з кліентам і растлумачыць яму ўсе правільна...

panterargento
15-01-2014, 12:56
Я гарантую, што машына ідзе моцны ніколі не даў мне праблемы аднаўлення або вібрацыі дзіўныя ne дыму і conruma нават менш, чым я, я проста хацеў размясціць карту на пытанне майго спакою? і чаму? у мяне есць вялікі давер на гэтым форуме, так што я адчуваў бы сябе пі? ціхі вось і ўсе.

Калі вы так цікава, што вы зрабілі, і вы хочаце выдаліць дрэнныя думкі, тады не c'? яшчэ зрабіць, што набыць, інтэрфейс, што дае вам сколкава? чытаць карту, а затым апублікаваць яго.
Вы можаце таксама звярнуцца ў інтэрнэт-крама x, ці што.

cerbino
15-01-2014, 16:34
я вам scaricherei карту і зрабіў бы вывучыць!!!

eobdexpression
16-01-2014, 02:23
А я павінна была купіць інструмент для чытання і запісы ecu вашага аўтамабіля (напрыклад, калі вы хочаце, каб праграміст, які не будзе каштаваць шмат, вы можаце купіць mpps або galletto 1260, чытаць дадзеныя з ecu cos? магчыма, файл ложак табе трымаю сцекаў або, можа быць, на форуме хто-то вас ад врі, маючы дадзеныя hw і sw і паспрабуйце зрабіць сабе праз парады, карту для conforntare ход vetura, што ў вас зараз і так? паглядзець есць p? розніца ў прадукцыйнасці, якая ў вас паміж цяпер і пасля

msport (exil77grande)
05-03-2014, 10:07
не для таго, каб гаварыць аб кім-то дрэнна, але тое, што датычыцца мяне, за 360,00€ аўтамабіль я павінен sgommare у 3? руху, па меншай меры!! Для гэтага, я падышоў да чып-цюнінг: я хацеў, каб наладзіць паводзіны майго аўтамабіля!!!

не для таго, каб пакласці яшчэ пальцам у ране, але адзін у мяне адключаецца egr да Каляровасці mjt 120cv БЯСПЛАТНА!!!! Але ен быў іншым, але, як праца, на мой погляд 50,00€ 100,00€ max pi? што дастаткова для працы, як правіла,

відавочна, ты не больш€ 10 000 за абсталяванне, каб зрабіць гэтую працу,відавочна, вы не плаціце за 2500€ ў год, каб пастаянна абнаўляць абсталяванне,відавочна, вы не марнуеце ў сярэднім 1000 еўра у год; б) і, відавочна, не ад 1/3 таго, што прыбыткі дзяржавы, таму што, калі ты,ты і spedevi, як апісана вышэй, калі вы патрабавалі выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як мінімум, partivi ад 100€ і супастаўленні,выдаленне egr,выдаленне dpf, то я хацеў б убачыць, калі вы, як бы занадта шмат 360€,магчыма, у тыя 360€ заслужыў гэтак жа, у майстэрні, якую ен назваў хлопца, а затым паглядзіце, што застаецца,многія з вас перакананыя, што свет chiptuning і mpps ад 80€, і раз і titanium знайсці ў сетцы бясплатна,а затым, калі вы робіце пашкоджанні і заблокируйте эбу хачу паглядзець, што вы думаеце,гэта значыць, у некалькі слоў, перш чым судзіць аб працы разгледжаны добра ўсе, што есць вакол.

sergiot
05-03-2014, 10:17
сцісла : іншыя працы ? усе больш і больш? легкі мой.

cerbino
05-03-2014, 11:36
калі заказчык абразаецца 360,00€? ці задаволеныя вы ўжо? няправільна з самага пачатку. Затым вы павінны ўбачыць, калі хто зрабіў карту ? адзін, які марнуе шмат грошай для абнаўлення і многае " або " купіць кітайскі матэрыял. І тады я сказаў, што не ацэньваю працу іншых, усе liberissimi, я даў толькі асабістае меркаванне!!!

egs
05-03-2014, 13:12
відавочна, ты не больш за 10000? абсталявання, каб зрабіць гэтую працу,відавочна, вы не плаціце 2.500? круглы год, каб пастаянна мадэрнізаваць гэта абсталяванне,мабыць, вы не марнуеце ў сярэднім 1000? у год б) і, відавочна, не ад 1/3, што даходы дзяржавы, таму што, калі ты,ты і spedevi, як апісана вышэй, калі вы патрабавалі выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як мінімум, partivi ад 100? і супастаўленні,выдаленне egr,выдаленне dpf, то я хацеў бы ўбачыць, калі вы як бы занадта шмат 360?,магчыма, у гэтыя 360? там ен зарабіў, а таксама майстэрню, якую ен назваў хлопца, а затым паглядзіце, што застаецца,многія з вас перакананыя, што свет chiptuning і mpps 80? і раз, і тытан знайсці ў сеткі бясплатна,а затым, калі вы робіце пашкоджанні і заблакаваныя блокі кіравання, хачу паглядзець, што вы думаеце,гэта значыць, у некалькі слоў, перш чым судзіць аб працы, абмяркуйце, добра ўсе, што есць вакол.

Я цалкам згодны з тым, што кажа msport...! І тыя, якія маюць ідэю, і яны імправізуюць,,? цалкам кожны горад? ...

legendaryslave
05-03-2014, 14:11

калі вы працуеце пад дом з клонаў памятаеце, што замест таго, мы прафесіяналы, мы павінны даць 70 працэнтаў дзяржава, такім чынам, факты 2conti
выбачайце, l off-topic, але некаторыя рэчы прымушаюць мяне incacchiare

159sportwagon
05-03-2014, 21:12
Таксама я думаю, як Msport і legendaryslave. Тут, у Германіі, бяруць мінімум 300 еўра толькі для рэзюмэ ў pi? без dpf off. Калі вам робяць tricore трэба выдаткаваць 450 еўра - 700 еўра . Калі вы атрымаеце 50 еўра на машыну, як вы хочаце атрымаць, па меншай меры абнаўленняў.

baraldino
05-03-2014, 22:06
Толькі той, хто мае дзейнасці, абсталяванне афіцыйнае і плаціць падаткі пу? дазволіць сабе казаць аб коштах, хто робіць гэта для хобі ? лепш, што ен затыкніся
Я заплюшчваю off topic

cerbino
05-03-2014, 23:31
тут вы казалі, перапрызначэння, калі не памыляюся, і па-мойму, калі я іду з profassionista, каб перапрызначыць аўтамабіль, і я праводжу 360,00 € (і, спадзяюся, з рахунак-фактура, але вельмі рэдка, іншы, што я замолкаю! і на лаўцы аўтамабілі запісвае 6 рэзюмэ ў pi?, па мне ? крадзяжу. Гэта мае асабістае меркаванне, і, у тэорыі, мы яшчэ ў дэмакратыі, нават калі вы не думаеце! Тады, калі хто-то пакутуе ? праблема яго.

legendaryslave
06-03-2014, 00:05
тут вы казалі, перапрызначэння, калі не памыляюся, і па-мойму, калі я іду з profassionista, каб перапрызначыць аўтамабіль, і я праводжу 360,00 € (і, спадзяюся, з рахунак-фактура, але вельмі рэдка, іншы, што я замолкаю! і на лаўцы аўтамабілі запісвае 6 рэзюмэ ў pi?, па мне ? крадзяжу. Гэта мае асабістае меркаванне, і, у тэорыі, мы яшчэ ў дэмакратыі, нават калі вы не думаеце! Тады, калі хто-то пакутуе ? праблема яго.
з гэтым я згодны з вамі, калі прафесіянал ? добра ці не, і ці варта для ўсіх дзейнасць ? працы, але мне не прыходзьце, кажуць, я рабіў лепш, за 100 еўра-і ты, вядома, не зробіце, як асноўная праца, але для акруглення, нават не я, я толькі зарэгістраваны, заднім чыслом, я памер ад голаду ? у галіне маей дзейнасці

cerbino
06-03-2014, 04:55
не ? ясна, падрабязна, я не rimappo аўто няма, толькі на мае чаму? я хацеў, каб наладзіць характар майго аўтамабіля, у залежнасці ад маіх патрэбаў. Калі я зрабіў некаторыя змены ў іншым ? было, чаму? я не мог адмовіць. Але калі я звярнуся прафесіяналам, каб пераўтварыць аўтамабіль і марнаваць 360,00 € на аўтамабілі тыпу Alfa 156 mjet я чакаю, па крайняй меры, чытаць +20cv да школы. Я лічу, што гэта правільна. Толькі + 6cv, калі дадатковы модуль ne я атрымліваю больш, гэта азначае, што rimappatore толькі "гладзіў" карту.

ducati83
06-03-2014, 13:30
? суб'ектыўнае меркаванне: я, напрыклад, калі б мне прыйшлося выбіраць паміж 6cv, але факты з палітыкай і 150-200 € за модуль і 20cv шчыра кажучы, я б выбраў першы, так? надзейнасць? не мае цаны....падмануць ecu аўтамабіля, не ? як зарабіць коней....вядома, канцэпцыя-й? дызель-й? прадукцыйнасць запар і максімум ? гэта спосаб атрымаць больш высокую прадукцыйнасць,але, калі не зроблены добра, на доўгі кампанентаў рухавіка, што адбіваецца і калі вы павінны былі зрабіць, 100 тыс. км язды на машыне, вы зробіце менш паловы?, гэта-тое, чаму? аддаю перавагу марнаваць, пры ўмове, што той, хто пакладзе рукі гатовыя абавязак....
я нейкі руцінай, я раблю, калі я думаю, я зразумеў і дыягназ на руках...інакш, дарагія аўтамабілі або запыты дзіўныя, я звяртаюся да профі...хоць чаму? у не зарэгістраваны ? мая праца...я раблю механічную частка...

msport (exil77grande)
15-03-2014, 19:26
калі заказчык абразаецца 360,00€? ці задаволеныя вы ўжо? няправільна з самага пачатку. Затым вы павінны ўбачыць, калі хто зрабіў карту ? адзін, які марнуе шмат грошай для абнаўлення і многае " або " купіць кітайскі матэрыял. І тады я сказаў, што не ацэньваю працу іншых, усе liberissimi, я даў толькі асабістае меркаванне!!!

калі не задавальняе, таму што не вяртаецца да тых, хто зрабіў працу?

msport (exil77grande)
15-03-2014, 19:36

рахунак-фактура рэдка? а не таму, што мы не кажам, як ідуць справы?
калі вы кажаце кліенту + пдв вам адказваюць:

АЛЕ ЦІ АБАВЯЗКОВА РАБІЦЬ РАХУНАК-ФАКТУРУ? ВЫ НЕ МОЖАЦЕ ЗЭКАНОМІЦЬ, НЕ РОБЯЧЫ ЯЕ?

таму мы не гаворым, смецце,праблема не' ne дэмакратыі ne адчуваць сябе праблема ў тым, што людзі scompetente ў поле, як табе прыходзіць у форум і, калі даведаецца, што з тб кітайская ад 20€ і sw crack можа пераносіць 2 рэчы, у выпадку або і бачыць крыху больш дыму, і перакананы, умець супаставіць і тое, што прафесіяналы крадуць грошы прасіць прыйшлося затым вы маглі б пазбегнуць некаторых непатрэбных каментароў, таму што людзі, як вы, якія робяць і гавораць так, калі яны знаходзяцца ў c...і амаль плачу яму, які косці, разумееш?

ommy92
16-03-2014, 12:12
Avventurandomi у гэтым свеце, я добра зразумеў адну рэч: ці не ? слава або цану, што робіць вас зарэгістраваны на іх прафесіяналізм? і майстэрства. Калі вы паказваеце з зарэгістраваны сення просіць, нават не ведаючы, што гаворыць, "колькі коней мы?" было Б мэтазгодна, каб павярнуцца на абцасах і сысці.? хутка, як можаце, каб не даць сябе знішчыць аўтамабіль. Колькі вопыту можа быць зарэгістраваны не можа? ніколі не кажаце што-то накшталт як не ? магчыма, што перад ездьте на таксі ведалі, фактычны прырост прадукцыйнасці пры любых абаротах, толькі змяняючы сам файл. І калі б ен зрабіў вялікую справу? блокі кіравання АДНОЛЬКАВЫЯ напэўна б удакладніў, што надзейнасць? органаў перадачы і/або ліцця pu? быць парушаная, калі есць рамкі мяжы, пры ўмове, што я яе ведаю.

ducati83
16-03-2014, 15:09
глядзіце, я згодны з msport у тым сэнсе, што, хто робіць працу з абсталяваннем ufficili праграмы " афіцэр і праводзіць курсы для трымаць сябе абноўлены, але ў асноўным, каб лепш даведацца, аўто, што будзе? для падлучэння я лічу, што есць велізарная розніца, хто як мяне якое-то час таму нейкі руцінай...нават калі пі? часам раблю толькі з дапамогай каб не ствараць беспарадак бачыў, не ? мае поле...і я нават магу сказаць, што ведаць некаторыя рэчы ? у аснове alvoro......нават калі потым з кабелі ад 50€, вы можаце атрымаць адны і тыя ж рэчы....? прафесіянал, сутыкнуўшыся з праблемай, не трымае машына спынілася на працягу тыдня ў выпадку, калі ўзнікаюць якія-небудзь праблемы....а я для прыкладу, калі блок edc15....я павінен як мінімум сядзець нерухома 3 дні...час, што я прафесіянал у рамонце шкоды,....
таму веды, якія вы плаціце, а вы павінны плаціць, і вам, пі?, калі я магу зрабіць гэта кожны столькі працы ? дзякуй тым людзям, якія бяруць шмат грошай для майго ж моташна....
таму мы не гаворым дзярмо....і больш, чым тых, хто робіць гэты свет сваей асноўнай працы....там ядуць і іх сем'яў....зганьбаваць бачу рэальнае зло...

cerbino
16-03-2014, 17:34
ад таго, што я бачу толькі пакрыўджаных ? яна. Я даў просты погляд, я падпісаўся на гэты форум, каб даведацца больш? ci? што coosco gi? і я ? давялося спампаваць карты зробленыя з "прафесіяналаў", што было дадзена толькі 25% дызельнага паліва і больш? ад 2000 абаротаў, то з 50% нагрузкі, то, не дакранаючыся нічога іншага!!! А я не суджу нікога і не прэтэндую судзіць, чаму? я мог бы быць хто заўгодна, вы мяне не ведаеце!!!

рахунак-фактура рэдка? а не таму, што мы не кажам, як ідуць справы?
калі вы кажаце кліенту + пдв вам адказваюць:

АЛЕ ЦІ АБАВЯЗКОВА РАБІЦЬ РАХУНАК-ФАКТУРУ? ВЫ НЕ МОЖАЦЕ ЗЭКАНОМІЦЬ, НЕ РОБЯЧЫ ЯЕ?

таму мы не кажам, смецце,праблема не' ne дэмакратыі ne адчуваць сябе праблема ў тым, што людзі scompetente ў поле, як табе будзе на форуме, і калі даведаецца, што з тб кітайскі 20? і sw crack можа пераносіць на 2 рэчы, у выпадку, або і бачыць трохі дыму яшчэ і перакананы, ведаючы, як супаставіць, і што прафесіяналы крадуць грошы прасіць прыйшлося затым вы маглі б пазбегнуць некаторых непатрэбных каментарыяў, таму што людзі, як вы, якія робяць і кажуць так, калі яны знаходзяцца ў c...і амаль плачу яму, які косткі, разумееце?