КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема в обмін смарт-450

batko
07-01-2014, 00:35
Привіт, хлопці,
У мене проблема обмін на мій смарт 2003 року, 700 бензин. Після цього на дисплеї з'явилися три смуги, і машина не заводиться, атакувати махина до діагностики, я з'являються наступні помилки:

P2035 Адаптація датчика кута повороту
P2022 система автоматична муфта

Щоб прояснити речі я взяв smart друг, і я змінив наступних частин між автомат: Привід зчеплення, датчик кута курсу, коробка реле під сидінням, кермом, і важіль перемикання передач. Але результат завжди сам, його machina частина без помилок, у мене смуги на дисплеї. В цей момент я пішов, щоб контролювати все, що дроти відсік ЕБУ, на різних датчиків на обмін, але я не знайшов nesun помилка. І posibile, що ви обидва scodificata екю, або помилка в ебу, то я повинен змінити? що я можу ще спробувати, щоб бути впевненим, де проблема?

yannsaba
07-01-2014, 01:01
Ймовірно, проникнення води приладовій панелі або bsi натрапив на кілька випадків. З який інструмент ви зробили діагноз??

giuseppe1374
07-01-2014, 01:05
вам потрібно зробити скидання параметрів і нової адаптації зчеплення і обмін

batko
07-01-2014, 01:05
Я пробував з delphi у мене вдома, потім я спробував зробити адаптацію з texa, але не хоче, щоб його зробити. Щиток приладів був замінений 3 поміщені тому від попереднього peoprietario. В bsi не є помилки.

вам потрібно зробити скидання параметрів і нової адаптації зчеплення і обмін

Як робити скидання параметрів?

yannsaba
07-01-2014, 02:14
У будь-якому випадку я поглянути на привід я хотів би дати йому, чому? з допомогою управління smart-небудь проблеми в ****llo приводу після вимикання двигуна автомобіль не підуть. Щоб повернути мій досвід, ми, я й мій друг в горах, піднімаючись до хатині ми infognamo дороги, гарні час очищення брудної, після пару санках з esp, функція зміни заводу, автомобіля, що не підуть. В майстерні, на наступний день я виявив, поломка шестерень привода, вважається якість? заготовки на всі питання ? можна.

batko
07-01-2014, 07:38
У будь-якому випадку я поглянути на привід я хотів би дати йому, чому? з допомогою управління smart-небудь проблеми в ****llo приводу після вимикання двигуна автомобіль не підуть. Щоб повернути мій досвід, ми, я й мій друг в горах, піднімаючись до хатині ми infognamo дороги, гарні час очищення брудної, після пару санках з esp, функція зміни заводу, автомобіля, що не підуть. В майстерні, на наступний день я виявив, поломка шестерень привода, вважається якість? заготовки на всі питання ? можна.

Я scrito в перший пост, що привід я зраджував з іншого і моя machina сам не заводився, інший-з мій привід працював нормально.

giuseppe1374
07-01-2014, 11:46
скидання параметрів ви робите це за допомогою спеціальної функції, однак, якщо ви не робите l адаптація означає, що ми щось не так, може бути також проблема зчеплення, ви намагалися привести курс номінальна положення? завжди з діагностики, звичайно, якщо у вас є спосіб зробити так, входить в діагностику на авто вашого друга, і ви виміряйте параметри передач і зчеплення, а потім введіть в вашої і їх дружків, після чого завжди з діагностики ви шукаєте, щоб привести машину в нейтральне положення

Alfiuccio
07-01-2014, 13:42
Я пробував з delphi у мене вдома, потім я спробував зробити адаптацію з texa, але не хоче, щоб його зробити. Щиток приладів був замінений 3 поміщені тому від попереднього peoprietario. В bsi не є помилки.
Що texa не зробив адаптацію коробки передач залежить від версії (оновлення), що у вас.....версія 47 функція неактивна (тобто починався адаптації, але не закінчували) сьогодні є, і я вважаю, що вони вирішена проблема з версією 53....brain bee робить, безумовно, успішно.....спробуйте зробити адаптацію....

legendaryslave
07-01-2014, 14:14
Впевнений, що це група зчеплення-leverismo regispinta і все ок

Alfiuccio
07-01-2014, 14:28
legendary мене повинні пам'ятати, що смарт у мене аналогічна проблема з вилкою зробленої ямки....демонтувати привід, перевірити стан вилки.....

legendaryslave
07-01-2014, 14:37
legendary мене повинні пам'ятати, що смарт у мене аналогічна проблема з вилкою зробленої ямки....демонтувати привід, перевірити стан вилки.....

вітаю

todos
07-01-2014, 17:24
як правило, коли є ті помилки і електродвигун або групу ch? v? натисніть зчеплення,всередині c'? один grimagliera, що ламається якийсь зуб...

batko
07-01-2014, 22:55
Сьогодні я зробив update delphi версії 2013.10 в 2013.30, і, нарешті, delphi має залежності, щоб зробити adatamento dell передач і зчеплення. Я зробила тест і adatamento зчеплення і пішов, а обмін ви не хочете, щоб adatare, тому що завжди присутня помилка P2035 адаптація датчика кута rptazione. Датчик це добре, тому що він hp змінив з іншого смарт...по мені і ебу, що є проблеми...

batko
12-01-2014, 19:48
Ось хто мені може допомогти, щоб зрозуміти, якщо це дійсно блок управління або щось інше...

giuseppe1374
12-01-2014, 20:10
на відстані ви не зможете? допомогти ніхто не в діагнозі, що помилка у вас є пошта екранна

batko
12-01-2014, 20:42
Завтра, я намагаюся, мій блок управління на автомобіль мого друга, то ми бачимо результат.

giordano_mecc
12-01-2014, 20:45
привіт,бачив, що помилка датчика обертання перевірили з тестером, якщо датчик ? харчування і, якщо сигнал надходить в ебу намагається його на гребінь ecu.привіт

giuseppe1374
12-01-2014, 21:13
ви не можете спробувати ебу на машині вашого друга

batko
12-01-2014, 22:59
Я зробив immo off часткової, так я думаю, що dovrebe працювати, принаймні, щоб побачити параметри передач

giuseppe1374
12-01-2014, 23:04
ні, ви не працює

batko
12-01-2014, 23:09
Шкода, alora завтра пробую знову з delphi, і мето-кілька фотографій на...