Прагляд Поўнай Версіі : Праблема ў абмен смарт-450
Прывітанне, хлопцы,
У мяне праблема на абмен на мой смарт 2003 года, 700 бензін. Пасля гэтага на дысплеі з'явіліся тры паласы, і машына не заводзіцца, атакаваць махіна ў дыягностыкі, я з'яўляюцца наступныя памылкі:
P2035 Адаптацыя датчыка кута павароту
P2022 сістэма аўтаматычная муфта
Каб растлумачыць рэчы я ўзяў smart сябар, і я змяніў наступных частак паміж аўтамат: Прывад счаплення, датчык вугла курсу, скрынка рэле пад сядзеннем, рулем, і рычаг пераключэння перадач. Але вынік заўседы сам, яго machina частка без памылак, у мяне паласы на дысплеі. У гэты момант я пайшоў, каб кантраляваць усе, што правады адсек ЭБУ, на розных датчыкаў на абмен, але я не знайшоў nesun памылка. І posibile, што вы абодва scodificata экю, або памылка ў эбу, то я павінен змяніць? што я магу яшчэ паспрабаваць, каб быць упэўненым, дзе праблема?
yannsaba
07-01-2014, 01:01
Верагодна, пранікненне вады, на прыборнай панэлі або bsi натыкнуўся на некалькі выпадкаў. З якой інструмент вы зрабілі дыягназ??
giuseppe1374
07-01-2014, 01:05
вам трэба зрабіць скід параметраў і новай адаптацыі счаплення і абмен
Я спрабаваў з delphi ў мяне дома, потым я паспрабаваў зрабіць адаптацыю з texa, але не хоча, каб яго зрабіць. Шчыток прыбораў быў заменены 3 змешчаныя таму ад папярэдняга peoprietario. У bsi не есць памылкі.
вам трэба зрабіць скід параметраў і новай адаптацыі счаплення і абмен
Як рабіць скід параметраў?
yannsaba
07-01-2014, 02:14
У любым выпадку я зірнуць на прывад я хацеў бы даць яму, чаму? з дапамогай кіравання smart-небудзь праблемы ў ****llo прывада пасля выключэння рухавіка аўтамабіль не пойдуць. Каб вярнуць мой вопыт, мы, я і мой сябар у гарах, паднімаючыся да хаціне мы infognamo дарогі, прыгожыя час ачысткі бруднай, пасля пару санках з esp, функцыя змены завода, аўтамабіля, што не пойдуць. У майстэрні, на наступны дзень я выявіў, паломка шэсцярнь прывада, лічыцца якасць? нарыхтоўкі на пытанне ўсе ? можна.
У любым выпадку я зірнуць на прывад я хацеў бы даць яму, чаму? з дапамогай кіравання smart-небудзь праблемы ў ****llo прывада пасля выключэння рухавіка аўтамабіль не пойдуць. Каб вярнуць мой вопыт, мы, я і мой сябар у гарах, паднімаючыся да хаціне мы infognamo дарогі, прыгожыя час ачысткі бруднай, пасля пару санках з esp, функцыя змены завода, аўтамабіля, што не пойдуць. У майстэрні, на наступны дзень я выявіў, паломка шэсцярнь прывада, лічыцца якасць? нарыхтоўкі на пытанне ўсе ? можна.
Я scrito ў першы пост, што прывад я змяняў з другога, і мая machina сам не заводзіўся, другі-з мой прывад працаваў нармальна.
giuseppe1374
07-01-2014, 11:46
скід параметраў вы робіце гэта з дапамогай адмысловай функцыі, аднак, калі вы не робіце l адаптацыя азначае, што мы што-то не так, можа быць таксама праблема счаплення, вы спрабавалі прывесці курс у намінальная становішча? заўседы з дыягностыкі, вядома, калі ў вас есць спосаб зрабіць так, уваходзіць у на дыягностыку аўто вашага сябра, і вы вымерайце параметры перадач і счаплення, а затым ўпішыце ў вашай і іх сябрукоў, пасля чаго заўседы з дыягностыкі вы шукаеце, каб прывесці машыну ў нейтральнае становішча
Alfiuccio
07-01-2014, 13:42
Я спрабаваў з delphi ў мяне дома, потым я паспрабаваў зрабіць адаптацыю з texa, але не хоча, каб яго зрабіць. Шчыток прыбораў быў заменены 3 змешчаныя таму ад папярэдняга peoprietario. У bsi не есць памылкі.
Што texa не зрабіў адаптацыю скрынкі перадач залежыць ад версіі (абнаўлення), што ў вас.....версія 47 функцыя не актыўная (гэта значыць пачынаўся адаптацыі, але не сканчалі) сення есць, і я лічу, што яны вырашана праблема з версіяй 53....brain bee робіць, безумоўна, паспяхова.....паспрабуйце зрабіць адаптацыю....
legendaryslave
07-01-2014, 14:14
Упэўнены, што гэта група счаплення-leverismo regispinta і ўсе ок
Alfiuccio
07-01-2014, 14:28
legendary мяне павінны памятаць, што смарт у мяне аналагічная праблема з відэльцам зробленай ямкі....дэмантаваць прывад, праверыць стан відэльцы.....
legendaryslave
07-01-2014, 14:37
legendary мяне павінны памятаць, што смарт у мяне аналагічная праблема з відэльцам зробленай ямкі....дэмантаваць прывад, праверыць стан відэльцы.....
віншую
як правіла, калі есць тыя памылкі і электрарухавік або групу ch? v? націсніце счапленне,усярэдзіне c'? адзін grimagliera, што ламаецца нейкі зуб...
Сення я зрабіў update delphi версіі 2013.10 ў 2013.30, і, нарэшце, delphi мае залежнасці, каб зрабіць adatamento dell перадач і счаплення. Я зрабіла тэст і adatamento счаплення і пайшоў, а абмен вы не хочаце, каб adatare, таму што заўседы прысутнічае памылка P2035 адаптацыя датчыка кута rptazione. Датчык гэта добра, таму што ен hp змяніў з другога смарт...па мне і эбу, што есьць праблемы...
Се, хто мне можа дапамагчы, каб зразумець, калі гэта сапраўды блок кіравання або што-нешта іншае...
giuseppe1374
12-01-2014, 20:10
на адлегласці вы не зможаце? дапамагчы ніхто не ў дыягназе, што памылка ў вас есць пошта экранная
Заўтра, я імкнуся, мой блок кіравання на аўтамабіль майго сябра, то мы бачым вынік.
giordano_mecc
12-01-2014, 20:45
прывітанне,бачыў, што памылка датчыка кручэння праверылі з тестеров, калі датчык ? харчаванне і, калі сігнал паступае ў эбу спрабуе яго на грэбень ecu.прывітанне
giuseppe1374
12-01-2014, 21:13
вы не можаце паспрабаваць эбу на машыне вашага сябра
Я зрабіў immo off частковай, так я думаю, што dovrebe працаваць, па крайняй меры, каб убачыць параметры перадач
giuseppe1374
12-01-2014, 23:04
не, вы не працуе
Шкада, alora заўтра спрабую зноў з delphi, і мето-некалькі фатаграфій на...