Перегляд Повної Версії : Ecm titanium і 2001 року, наскільки вони надійні? Який ecu робить краще?
giannimini
06-01-2014, 16:59
Привіт, хлопці, який ecu рекомендації цих програм від alientech?
Я спробував відкрити кілька карт, і це, здається, дає значення правдиві, я не розумію, чому? хто-то не є добре.
Тому я хочу? десь позитивним, негативним або позитивним, що, як і з тим, що ecu у вас був такий досвід.
В ecu, що я спробував d відкрити я Audi tfsi і tdi. На tfsi у мене були деякі проблеми з титаном, а в 2001 році мене відкриває, але не знаю, як надійно! На титан не відкривати свої карти.
На міні r56 і r53, здається, працює добре
Завжди titanium на ecu tt 2.0 tfsi мені багато значень, drive, включаючи лямбда і т. д. і т. п....
yannsaba
06-01-2014, 18:14
Проблема ? надійність? драйвера для деяких ви також витягує досить р? кривих , для? тоді, можливо, з damos в руки, ви розумієте, що імена і факторів перетворення є повністю фіктивними. Це привело мене і інших, коли ми почали ходити, часто по бездоріжжю. Програми ****llo компонентів? ? занадто зрозумілим ? зроблено добре, нічого не бере, що водії часто залишають бажати кращого. Це, якщо, що не існує обмежень для нас, що ми робимо, повернути на хороше (те, що я не вірю) ? недолік-досить важка.
motorsport
06-01-2014, 19:00
для мене краще sw і winols, виходячи з власних знань та вивчення кривих і перетворення факторів ви працюєте з ночі? і точність,tita ecm2001 дуже мало, і дороги!!
giannimini
07-01-2014, 01:37
Vinols на Windows 7, мабуть, не йде, чому? якраз літо, ню
Я ? біг надсилає дзвінки швидкий набір з мобільного.
У будь-якому випадку я писав winols на Windows 7, як тільки я ставлю апр? ecu або травень? файл не пам'ятаю це рослина, і не хочуть знати більше? нічого. До речі, карту, яку я хочу відкрити ? для tt (всі друзі) і не йде нічого. Не знаю, якщо ? є пробл програми або комп'ютера.
Однак, повертаючись до titanium і 2001 ? нормально, що, відкривши карту tt в inizione купити мені графіка не налаштувати, і якщо я його поставлю в 3D, не ? один поверх піднятися або спуститися, але, як кам'янистому дні з різними трикутника гострі йдуть? Він повинен бути таким? у inizione чи ні?
Крім того, з іншого драйвер тиску турбо йде на зменшення, як такі цінності, як inizione.
Коротше кажучи, дайте мені пораду на ecm прямо зараз? Чому? winols, щоб тепер йти не хоче.
C'? можливо, PDF, проконсультуватися чи щось інше?
Я б не хотів зламати, але я зареєструвався тут, щоб дізнатися, як я сподіваюся, ви допоможете мені
yannsaba
07-01-2014, 02:20
Може бути, якщо вам потрібна якась допомога, зокрема, ну, скажімо, відкрити тему в спеціальному розділі, де можливе розміщення файлу або з гільдії хтось, ви, безумовно, напрями, але тут я залишаю слово модераторам. У будь-якому випадку в карти, як правило, не перебуваєте регулярного плану, але кривих різної форми, залежно від диспетчерів.
giannimini
07-01-2014, 03:19
Де я міг би розмістити файл таким чином, що хтось ще, подивимось, може бути, мені його змінити?
Я також відкрив в 2D, але як і раніше не в змозі змінити його по-іншому.
? з ecm 2001 графіки виглядають досить правдивими, навіть minconpare Також обмежувачі обертів, і turbo аванси і уприскування, здається, хороші
У будь-якому випадку, якщо потрібно Відкрити дискусію на відкриваємо цей файл
winols на win7 йде нормально, залежить від версії, що і в тебе.
yannsaba
07-01-2014, 13:23
десяткові значення, вони впевнені, що говорите правду, якщо ? те, що ви маєте на увазі ту, проблему, яка, можливо, те, що називається фаза уприскування не має при ін'єкції правильно називається так, щоб показати приклад.
giannimini
07-01-2014, 14:27
як тільки я повертаюся додому, я відправлю знімки екрану, драйвер, як мені відкривають оригінальна карта, і я вказав, якщо вони істинні чи ні.
так що, можливо, її vedamo****.
спасибі всім за відповіді
Winols і " достатньо " крутий", як програма... я Можу знати, якщо ви на курси на цей sw??
giannimini
07-01-2014, 22:20
Другий, але також ecm робить хороші програми. У титан я відкрив карту tt tfsi з хорошим драйвером і виходять з безліч змінних параметрів
Я думаю, що, якщо вони драйвера хороші б топ, як надійність?.
Я вважаю їх досить серйозна фірма
Тоді кожен думає, як хоче.
Я навряд чи є місце екрану, і я годин, що ви думаєте про це драйвері.
Якщо ? надійний якийсь тест, я хотів би зробити її
Спасибі всім
yannsaba
07-01-2014, 23:46
І чу? ніхто не говорить, що компанія не буде ? серйозно. У будь-якому випадку ви втрачаєте на безліч міркувань. Починає відчувати на карті питання, то postala і я думаю, що деякі душі, піа, що ви нас кидаєте, очі знаходитесь впевнений
giannimini
07-01-2014, 23:50
Тільки я за 2 хвилини роблю деякі зміни в цю мапу, і я скажіть, що ви думаєте.
Плакат? оригінал той, що c'? на зараз і той, який я хотів би поставити модифіковану від мене
Навіть якщо оригінал і мод ви можете знайти в іншій дискусії, що я відкрив у розділі " проблеми з авто tt tfsi
З картку на зараз добре, але я хотів би aprico сукні? на що змінили
yannsaba
07-01-2014, 23:54
Звичайно, особиста думка, ти добре вибір ecu для початку:cool:
legendaryslave
08-01-2014, 01:24
у versine офіційний вони migliorndo значно позначкою драйверів, ми не можемо говорити про versine вже застаріли ? логічно, що не вистачає багатьох речей
yannsaba
08-01-2014, 22:39
? це був curiosit? що я хотів, щоб забрати, потім мені підтвердили, що поліпшується драйвер ? інше??
giannimini
09-01-2014, 01:41
на файл tt 2.0 tfsi я бачив в драйвері, які можуть вносити різні зміни. я вивчаю цей файл для одного, але в його ecu можна змінити кілька речей. у будь-якому випадку додаю 2 файлу, це tt. один оригінальний і один мод від мене. скажіть, що ви думаєте, навіть якщо я думаю, що avr? комбі є chiavica.
6692
giannimini
09-01-2014, 01:46
66936694
ось замість параметрів, що відкриває титан в ecu tt tfsi. не погано, я б сказав.
скажіть, що ви думаєте про карта, що я змінив. я збільшується з турбонаддувом і уприскування палива, а також? обмежувачі тиску і заздалегідь від 3000 об і до 50% навантаження рости. для інших я залишив все без змін.
я зробив зміни з ecm 2001 року, чому? титан не змушує мене відкрити цю карту, а інші. подивіться, що пощастило :-) я намагався відкрити карту в 2d і криві, здається, не discostari, то і з синім-ті, оригінальні, тому я думаю, що відсотки збігаються з тими, таблиць і графіки в 3d.
сподіваюся ви дасте якісь поради, або, принаймні, ви скажіть мені, що він на правильному шляху.
giannimini
09-01-2014, 01:49
ps, якщо б я міг зрозуміти всі адреси тиску турбонаддува і уприскування, 2d-піду modificarmeli безпосередньо від їх параметрів, але не знаю, для мене вони криві і просто. наприклад, крива уприскування і назад, вгору і вниз постійно, я думаю, що в 3d..., а потім і на інших картах завжди з 6 криві... відносяться до окремих передач? чому? каже мені, щоб змінити також і карти суміжних... пу? можливо, ви повідомите?
у мене теж я сподіваюся, що ви дивитися змінені файли, і їх, ви допоможете мені зрозуміти :-) я всі вуха
fuorigiri12000
09-01-2014, 10:26
Я думаю, що для початку ecm дуже допомагає для легкості? використання, але вони semtre-й? переконаний, перейти в winols або map3d, побачив, що всі говорять про неї добре.
giannimini
09-01-2014, 12:44
winols ? без сумніву, краще, але знайти damos, (що з того, що я зрозумів, драйверів, грубо кажучи ecm ) ? pi? важко.
я вважаю, що gi? з ecm і, відкривши карту в 2d, знаючи адреси окремих кривих, як хороший спосіб, щоб почати.
у будь-якому випадку, як вам здається, карту, яку я зробив? і чому я не можу завантажити файл, враховуючи, що я підприємець? 50 пост прямо зараз?
спасибі, привіт всім
fuorigiri12000
09-01-2014, 15:31
Я помиляюся, або 80 постів?
Потім.
fabio1207
09-01-2014, 21:17
Ecm titanium ? кращий чи ні ?
giannimini
10-01-2014, 01:12
Здрастуйте, Фабіо від того, що я зрозумів, оновлені версії гарні, чому? починають вдосконалювати драйвери.
Зрештою, від того, що я розумію, що кожна програма, було б добре, а потім ? програміст і affisabilita драйверів, які управляють.
Але я думаю, що на старих екю, навіть якщо у вас немає програми оновлюються вже водії повинні бути достовірними і надійними.
Насправді про останніх авто, якщо травень? prog, ви розумієте, що виходять різні оновлення
Потім вийдіть? слово ай пі? експерти.
Що ecu ви повинні відкрити ви? Якщо ви запитаєте, напевно хтось тебе дар? руку або не дасть і выст? бути виплачено :-)
fabio1207
10-01-2014, 06:13
Здрастуйте, Фабіо від того, що я зрозумів, оновлені версії гарні, чому? починають вдосконалювати драйвери.
Зрештою, від того, що я розумію, що кожна програма, було б добре, а потім ? програміст і affisabilita драйверів, які управляють.
Але я думаю, що на старих екю, навіть якщо у вас немає програми оновлюються вже водії повинні бути достовірними і надійними.
Насправді про останніх авто, якщо травень? prog, ви розумієте, що виходять різні оновлення
Що ecu ви повинні відкрити ви? Якщо ви запитаєте, напевно хтось тебе дар? руку або не дасть і выст? бути виплачено :-)
Я ecm 2001 році, але користі більше? map 3d тільки те, що мені вдалося прочитати карту Fiat bravo, але обмежувач тиску турбо не читав, як драйвера карту cio? він прочитав його, як якщо б це було будь-яке місце, щоб не торкатися(незначний), тоді як титанічна знайшов .я заявляю, що ecm і map 3d і двох клонів, в той час як титан ? орі.я читав, що є кілька типів програмного забезпечення, але не всі добре тут ? може, чим? дякую
fabio1207
10-01-2014, 06:17
Вибачте ? можете знайти його не в чому, я зробив запис автоматична
я думаю, що ніхто не буде в мене грошей, ви тільки сказали, що ебу дуже важко, що ви повинні, що ви опори (наприклад, тренер, який розробив досвід на цей тип ecu (якщо вас цікавить, я не маю досвіду, тому вам не chedero ніколи не гроші) якщо ви помітили, вам відповіли в декількох 2 Або 3 , якщо хоче попросити допомоги на edc16+39 я отримував десятки повідомлень про допомогу, ви запитали carmageddon, якщо змусило побачити для початку, але те, що ви робите збільшується в vanvera, не знаючи, що стосується тебе, я можу зробити приклад, це як якщо б ви мені перевести лист з російської на китайську і марно було питати, хто знає, як пишеться слово, то відсутні всі інші, і ви повинні скласти їх разом так, що вони мають сенс, з цим ебу і одно має бути все в унісон, якщо ви хочете почати потрібно з основ, а потім дослідження і до".
привіт УГО
voglioimparare
10-01-2014, 08:57
я використовую titanium офіційний пару років..ну для початку я рекомендую його всім,потім по мірі досвіду, зростає,стає sw, неповним і неправильним. тільки вчора я зробив punto evo 1.6 mjet, розвантаження файл орі,я відкриваю драйвер, і я бачив дивні речі,типу обмежувачі крутного моменту негативні,карти все чужі і т. д. я називаю допомогу і прошу пояснення, перевіряють і кажуть мені, що драйвер не правильно (що succcede дуже часто з alientech);добре,але, драйвер,я відкриваю його і крім обмежувачі крутного моменту розміщені решта все було як раніше.всі карти важливі, і які змушують вас відчувати, збільшення не ставлять драйвера, типу час вприскування, з одного боку. ну я намагаюся зробити мод з titanium навантаження в machcina,і машина, здається, не взяли нічого. щодо моєї роботи, і це виглядало нормально,то маючи навіть map 3d не хо, дивіться файл з тим, і чарівним чином,з'являються всі картки "хороші". зробив мод з то,машина їде добре....
це, щоб сказати вам, що,якщо б я збирався придбати sw не ricomprerei titanium..
або dirvene інший, відкрийте файл edc16c39 і перевірити карти lim x пара руху..навіщо вони потрібні, якщо від 2-ой передачі, то за замовчуванням lim в 1000нм?? розумієте, добре, що збагачують драйвер, щоб зробити жири,але в кінці кінців, суті мало...не потрібні 1000 карти x зробити машину,буде достатньо 2 правильних......
fabio1207
10-01-2014, 13:59
я використовую titanium офіційний пару років..ну для початку я рекомендую його всім,потім по мірі досвіду, зростає,стає sw, неповним і неправильним. тільки вчора я зробив punto evo 1.6 mjet, розвантаження файл орі,я відкриваю драйвер, і я бачив дивні речі,типу обмежувачі крутного моменту негативні,карти все чужі і т. д. я називаю допомогу і прошу пояснення, перевіряють і кажуть мені, що драйвер не правильно (що succcede дуже часто з alientech);добре,але, драйвер,я відкриваю його і крім обмежувачі крутного моменту розміщені решта все було як раніше.всі карти важливі, і які змушують вас відчувати, збільшення не ставлять драйвера, типу час вприскування, з одного боку. ну я намагаюся зробити мод з titanium навантаження в machcina,і машина, здається, не взяли нічого. щодо моєї роботи, і це виглядало нормально,то маючи навіть map 3d не хо, дивіться файл з тим, і чарівним чином,з'являються всі картки "хороші". зробив мод з то,машина їде добре....
це, щоб сказати вам, що,якщо б я збирався придбати sw не ricomprerei titanium..
або dirvene інший, відкрийте файл edc16c39 і перевірити карти lim x пара руху..навіщо вони потрібні, якщо від 2-ой передачі, то за замовчуванням lim в 1000нм?? розумієте, добре, що збагачують драйвер, щоб зробити жири,але в кінці кінців, суті мало...не потрібні 1000 карти x зробити машину,буде достатньо 2 правильних......
так що б ви порадили мені? або що порадите в цілому? ecm 2001 titanium map 3d або що? дякую
legendaryslave
10-01-2014, 14:42
так що б ви порадили мені? або що порадите в цілому? ecm 2001 titanium map 3d або що? дякую
map3d я точка
voglioimparare
10-01-2014, 18:33
map3d в 1000x1000!
fabio1207
10-01-2014, 19:15
map3d в 1000x1000!
вибачте, але " драйвери знаходяться?підрахувавши все, що ми говоримо про клон.потім для тих, хто використовує ці програми різні,ecm2001-ecm titanium-map 3d, що краще або гірше, дійсно різні? Cio? для практичністю? або для повноти картини? дякую
giannimini
10-01-2014, 19:26
legendaryslave
10-01-2014, 19:52
з картою у вас є можливість завантажувати файли налаштування winols великий прохолодний
fabio1207
10-01-2014, 23:30
з картою у вас є можливість завантажувати файли налаштування winols великий прохолодний
Мені подобається...***** і вона буде працювати? Він міг би пояснити,....якщо ви можете?
Cio? просто скопіювати і вставити або будуть перейменовані або що ще?