Прагляд Поўнай Версіі : Ecm titanium і 2001 года, наколькі яны надзейныя? Які ecu робіць лепш?
giannimini
06-01-2014, 16:59
Прывітанне, хлопцы, які ecu рэкамендацыі гэтых праграм ад alientech?
Я паспрабаваў адкрыць некалькі карт, і гэта, здаецца, дае значэння праўдзівыя, я не разумею, чаму? хто-то не есць добра.
Таму я хачу? дзе-то станоўчым, адмоўным або станоўчым, што, як і з тым, што ecu ў вас быў такі вопыт.
У ecu, што я паспрабаваў d адкрыць я Audi tfsi і tdi. На tfsi ў мяне былі некаторыя праблемы з тытанам, а ў 2001 годзе мяне адкрывае, але не ведаю, як надзейна! На тытан не адкрываць свае карты.
На міні r56 і r53, здаецца, працуе добра
Заўседы titanium на ecu tt 2.0 tfsi мне шмат значэнняў, drive, уключаючы лямбда і т. д. і т. п....
yannsaba
06-01-2014, 18:14
Праблема ? надзейнасць? драйвера для некаторых вы таксама выцягвае даволі р? крывых , для? тады, магчыма, з damos ў рукі, вы разумееце, што імены і фактараў пераўтварэння з'яўляюцца цалкам фіктыўнымі. Гэта прывяло мяне і іншых, калі мы пачалі хадзіць, часта па бездаражы. Праграмы ****llo кампанентаў? ? занадта зразумелым ? зроблена добра, нічога не бярэ, што кіроўцы часта пакідаюць жадаць лепшага. Гэта, калі, што не існуе абмежаванняў для нас, што мы робім, павярнуць на добрае (тое, што я не веру) ? недахоп-досыць цяжкая.
motorsport
06-01-2014, 19:00
для мяне лепш sw і winols, зыходзячы з уласных ведаў і вывучэння крывых і пераўтварэнні фактараў вы працуеце з ночы? і дакладнасць,tita ecm2001 вельмі мала, і дарогі!!
giannimini
07-01-2014, 01:37
Vinols на Windows 7, мабыць, не ідзе, чаму? як раз лета, ню
Я ? бег адпраўляе выклікі хуткі набор з сотавага.
У любым выпадку я пісаў winols на Windows 7, як толькі я стаўлю красавіка? ecu ці май? файл не памятаю гэта расліна, і не хочуць ведаць больш? нічога. Дарэчы, карту, якую я хачу адкрыць ? для tt (усе сябры) і не ідзе нічога. Не ведаю, калі ? есць праблему праграмы або кампутара.
Аднак, вяртаючыся да titanium і 2001 ? нармальна, што, адкрыўшы карту tt ў inizione купіць мне графіка не наладзіць, і калі я яго пастаўлю ў 3D, не ? адзін паверх падняцца або спусціцца, але, як камяністым дне з рознымі трыкутніка вострыя ідуць? Ен павінен быць такім? у inizione або няма?
Акрамя таго, з другога драйвер ціску турба ідзе на змяншэнне, як такія каштоўнасці, як inizione.
Карацей кажучы, дайце мне савет на ecm прама цяпер? Чаму? winols, каб зараз ісці не хоча.
C'? магчыма, PDF, пракансультавацца або што-нешта іншае?
Я б не хацеў зламаць, але я зарэгістраваўся тут, каб даведацца, як я спадзяюся, што вы дапаможаце мне
yannsaba
07-01-2014, 02:20
Можа быць, калі вам патрэбна якая-небудзь дапамога, у прыватнасці, ну, скажам, адкрыць тэму ў спецыяльным раздзеле, дзе магчыма размяшчэнне файла або з гільдыі хто-то, вы, безумоўна, напрамкі, але тут я пакідаю слова мадэратарам. У любым выпадку ў карты, як правіла, не знаходзіцеся рэгулярнага плана, але крывых рознай формы, у залежнасці ад дыспетчараў.
giannimini
07-01-2014, 03:19
Дзе я мог бы размясціць файл такім чынам, што хто-то яшчэ, паглядзім, можа быць, мне яго змяніць?
Я таксама адкрыў у 2D, але па-ранейшаму не ў стане змяніць яго па-іншаму.
? з ecm 2001 графікі выглядаюць дастаткова праўдзівымі, нават minconpare Таксама абмежавальнікі абаротаў, і turbo авансы і ўпырску, здаецца, добрыя
У любым выпадку, калі трэба Адкрыць дыскусію на гэты файл адкрываем
winols на win7 ідзе нармальна, залежыць ад версіі, што і ў цябе.
yannsaba
07-01-2014, 13:23
дзесятковыя значэння, яны ўпэўненыя, што кажаце праўду, калі ? тое, што вы маеце на ўвазе тую праблему, якая, магчыма, тое, што называецца фаза ўпырску не мае пры ін'екцыі правільна называецца так, каб паказаць прыклад.
giannimini
07-01-2014, 14:27
як толькі я вяртаюся дадому, я адпраўлю здымкі экрана, драйвер для, як мне адкрываюць арыгінальная карта, і я паказаў, калі яны праўдзівыя, ці не.
так што, магчыма, яе vedamo****.
дзякуй усім за адказы
Winols і " дастаткова " круты", як праграма... я Магу ведаць, калі вы на курсы на гэты sw??
giannimini
07-01-2014, 22:20
Другой, але таксама ecm робіць добрыя праграмы. У тытан я адкрыў карту tt tfsi з добрым драйверам і выходзяць з мноства змененых параметраў
Я думаю, што, калі яны драйвера добрыя б топ, як надзейнасць?.
Я лічу іх фірма дастаткова сур'езная
Тады кожны думае як хоча.
Я ледзь есць месца на экраны, і я гадзіны, што вы думаеце пра гэта драйверы.
Калі ? надзейны якой-небудзь тэст, я хацеў бы зрабіць яе
Дзякуй усім
yannsaba
07-01-2014, 23:46
І чу? ніхто не кажа, што кампанія не будзе ? сур'езна. У любым выпадку вы губляеце на мноства меркаванняў. Пачынае выпрабоўваць на карце ў пытанне, то postala і я думаю, што некаторыя душы, піа, што вы нас кідаеце, вочы знаходзіцеся упэўнены
giannimini
07-01-2014, 23:50
Толькі я 2 хвіліны я раблю некаторыя змены ў гэтую карту, і вы кажаце мне, што вы думаеце.
Плакат? арыгінал той, што c'? на цяпер і той, які я хацеў бы паставіць мадыфікаваную ад мяне
Нават калі арыгінал і мод вы можаце знайсці ў іншай дыскусіі, што я адкрыў у раздзеле праблемы аўто tt tdi
З карту на цяпер добра, але я хацеў бы aprico сукенкі? на што змянілі
yannsaba
07-01-2014, 23:54
Вядома, асабістае меркаванне, ты выбар добра ecu для пачатку:cool:
legendaryslave
08-01-2014, 01:24
у versine афіцыйны яны migliorndo значна паметкай драйвераў, мы не можам казаць пра versine ўжо састарэлі ? лагічна, што не хапае многіх рэчаў
yannsaba
08-01-2014, 22:39
? гэта быў curiosit? што я хацеў, каб забраць, затым мне пацвердзілі, што паляпшаецца драйвер ? што іншае??
giannimini
09-01-2014, 01:41
на файл tt 2.0 tfsi я бачыў у драйверы, якія могуць ўносіць розныя змены. я вывучаю гэты файл для аднаго, але ў яго ecu можна змяніць некалькі рэчаў. у любым выпадку прыкладаю 2 файла, гэта tt. адзін арыгінальны і адзін мод ад мяне. скажыце, што вы думаеце, нават калі я думаю, што avr? комбі есць chiavica.
6692
giannimini
09-01-2014, 01:46
66936694
вось замест параметраў, што адкрывае titanium ў ecu tt tdi. не дрэнна, я б сказаў.
скажыце, што вы думаеце пра карта, што я змяніў. я павялічваецца з турбонаддувом і ўпырску паліва, а таксама? абмежавальнікі ціску і загадзя ад 3000 аб і да 50% нагрузкі расці. для астатніх я пакінуў усе бяз зьменаў.
я зрабіў змены з ecm 2001 года, чаму? тытан не прымушае мяне адкрыць гэтую карту, а іншыя. паглядзіце, што пашанцавала :-) я спрабаваў адкрыць карту ў 2d і крывыя, здаецца, не discostari, то і з сінім-тыя, арыгінальныя, таму я думаю, што працэнты супадаюць з тымі, табліцы і графікі ў 3d.
спадзяюся вы дасце нейкі савет, або, па крайняй меры, вы скажыце мне, што ен на правільным шляху.
giannimini
09-01-2014, 01:49
ps, калі б я мог зразумець усе адрасы ціску турбонаддува і ўпырску, 2d-пайду modificarmeli непасрэдна ад іх параметраў, але не ведаю іх, для мяне яны крывыя і проста. напрыклад, крывая ўпырску і назад, уверх і ўніз пастаянна, я думаю, што ў 3d..., а затым і на іншых картах заўседы з 6 крывыя... ставяцца да асобных перадач? чаму? кажа мне, каб змяніць таксама і карты сумежных... пу? магчыма, вы паведаміце то?
у мяне таксама я спадзяюся, што вы паглядзіце змененыя файлы, і іх, вы дапаможаце мне зразумець :-) я ўсе вушы
fuorigiri12000
09-01-2014, 10:26
Я думаю, што для пачатку ecm вельмі дапамагае для легкасці? выкарыстання, але яны semtre-й? перакананы, перайсці ў winols або map3d, убачыў, што ўсе кажуць пра яе добра.
giannimini
09-01-2014, 12:44
winols ? без сумневу, лепш, але знайсці damos, (што з таго, што я зразумеў, драйвераў, груба кажучы ecm ) ? pi? цяжка.
я лічу, што gi? з ecm і, адкрыўшы карту ў 2d, ведаючы адрасы асобных крывых, як добры спосаб, каб пачаць.
у любым выпадку, як вам здаецца, карту, якую я зрабіў? і чаму я не магу спампаваць файл, улічваючы, што я іп? 50 пост прама цяпер?
дзякуй, прывітанне ўсім
fuorigiri12000
09-01-2014, 15:31
Я памыляюся, ці 80 пастоў?
Затым.
fabio1207
09-01-2014, 21:17
Ecm titanium ? лепшы або няма ?
giannimini
10-01-2014, 01:12
Добры дзень, Фабіа ад таго, што я зразумеў, абноўленыя версіі добрыя, чаму? пачынаюць ўдасканальваць драйверы.
У рэшце рэшт ад таго, што я разумею, кожная праграма, было б добра, а потым ? праграміст і affisabilita драйвераў, якія кіруюць.
Але я думаю, што на старых экю, нават калі ў вас няма праграмы абнаўляюцца ўжо вадзіцелі павінны быць дакладнымі і надзейнымі.
На самай справе аб апошніх аўто, калі май? prog, вы разумееце, што выходзяць розныя абнаўлення
Затым выйдзіце? слова ай пі? эксперты.
Што ecu вы павінны адкрыць вы? Калі вы спытаеце, напэўна, хто-то цябе дар? руку ці не дасць і выст? быць выплачана :-)
fabio1207
10-01-2014, 06:13
Добры дзень, Фабіа ад таго, што я зразумеў, абноўленыя версіі добрыя, чаму? пачынаюць ўдасканальваць драйверы.
У рэшце рэшт ад таго, што я разумею, кожная праграма, было б добра, а потым ? праграміст і affisabilita драйвераў, якія кіруюць.
Але я думаю, што на старых экю, нават калі ў вас няма праграмы абнаўляюцца ўжо вадзіцелі павінны быць дакладнымі і надзейнымі.
На самай справе аб апошніх аўто, калі май? prog, вы разумееце, што выходзяць розныя абнаўлення
Што ecu вы павінны адкрыць вы? Калі вы спытаеце, напэўна, хто-то цябе дар? руку ці не дасць і выст? быць выплачана :-)
Я ecm 2001 годзе, але больш карысці? map 3d толькі тое, што мне ўдалося прачытаць карту Fiat bravo, але абмежавальнік ціску турба не чытаў, як драйвера карту cio? ен прачытаў яго, як калі б гэта было любое месца, каб не дакранацца(нязначны), тады як тытанічная знайшоў .я заяўляю, што ecm і map 3d і двух клонаў, у той час як тытан ? крычы.я чытаў, што есць некалькі тыпаў праграмнага забеспячэння, але не ўсе добра тут ? можа, чым? дзякуй
fabio1207
10-01-2014, 06:17
Прабачце ? можаце знайсці яго не ў чым, я зрабіў запіс аўтаматычная
я думаю, што ніхто не будзе ў мяне грошай, вы толькі сказалі, што эбу вельмі цяжка, што вы павінны, што вы апоры (напрыклад, трэнер, які распрацаваў вопыт на гэты тып ecu (калі вас гэта цікавіць, я не маю вопыту, таму вам не chedero ніколі не грошы) калі вы заўважылі, вам адказалі ў некалькіх 2 Ці 3 , калі хоча папрасіць дапамогі на edc16+39 я атрымліваў дзясяткі паведамленняў аб дапамозе, вы спыталі carmageddon, калі прымусіла праверыць, ці для пачатку, але тое, што вы робіце павелічэнне ў vanvera, не ведаючы, што тычыцца цябе, я магу зрабіць прыклад, гэта як калі б вы мне перавесці ліст з рускага на кітайскі і бескарысна было пытацца, хто ведае, як пішацца слова, адсутнічаюць ўсе іншыя, і вы павінны скласці іх разам так, што яны маюць сэнс, з гэтым эбу і роўна павінна быць усе ў ўнісон, калі вы хочаце пачаць трэба з асноў, а затым даследавання і да".
прывітанне УГА
voglioimparare
10-01-2014, 08:57
я выкарыстоўваю titanium афіцыйны пару гадоў..ну для пачатку я рэкамендую яго ўсім,потым па меры вопыту, расце,становіцца sw няпоўнай і так. толькі ўчора я зрабіў punto evo 1.6 mjet, разгрузкі файл крычы,я адкрываю драйвер, і я бачыў дзіўныя рэчы,тыпу абмежавальнікі крутоўнага моманту адмоўныя,карты ўсе чужыя і г.д. я называю дапамогу і прашу тлумачэнні, правяраюць і кажуць мне, што драйвер не правільна (што succcede вельмі часта з alientech);добра,але, драйвер, я адкрываю і акрамя абмежавальнікі крутоўнага моманту размешчаны астатняе было роўна prima.tutte карты важныя, і якія прымушаюць вас адчуваць, павелічэнне не ставяць драйвера, тыпу час ўпырску, каб сказаць вам. ну я спрабую зрабіць мод з titanium нагрузкі ў machcina,і машына, здаецца, не мелі нічога аб маей працы, і гэта выглядала нармальна,то маючы нават map 3d не хо, глядзіце файл з тым, і чароўным чынам,з'яўляюцца ўсе карты "добрыя". зрабіў з мод то,машына едзе добра....
гэта, каб сказаць вам, што,калі б я збіраўся купіць sw не ricomprerei titanium..
ці dirvene іншы, адкрыйце файл edc16c39 і праверыць карты lim пара x руху..навошта яны патрэбныя, калі ад 2-ой перадачы, то па змаўчанні lim ў 1000нм?? разумееце, добра, што ўзбагачаюць драйвер, каб зрабіць тлушчы,але ў рэшце рэшт, сутнасці мала...не патрэбныя 1000 карты x зрабіць машыну,будзе дастаткова 2 правільныя......
fabio1207
10-01-2014, 13:59
я выкарыстоўваю titanium афіцыйны пару гадоў..ну для пачатку я рэкамендую яго ўсім,потым па меры вопыту, расце,становіцца sw няпоўнай і так. толькі ўчора я зрабіў punto evo 1.6 mjet, разгрузкі файл крычы,я адкрываю драйвер, і я бачыў дзіўныя рэчы,тыпу абмежавальнікі крутоўнага моманту адмоўныя,карты ўсе чужыя і г.д. я называю дапамогу і прашу тлумачэнні, правяраюць і кажуць мне, што драйвер не правільна (што succcede вельмі часта з alientech);добра,але, драйвер, я адкрываю і акрамя абмежавальнікі крутоўнага моманту размешчаны астатняе было роўна prima.tutte карты важныя, і якія прымушаюць вас адчуваць, павелічэнне не ставяць драйвера, тыпу час ўпырску, каб сказаць вам. ну я спрабую зрабіць мод з titanium нагрузкі ў machcina,і машына, здаецца, не мелі нічога аб маей працы, і гэта выглядала нармальна,то маючы нават map 3d не хо, глядзіце файл з тым, і чароўным чынам,з'яўляюцца ўсе карты "добрыя". зрабіў з мод то,машына едзе добра....
гэта, каб сказаць вам, што,калі б я збіраўся купіць sw не ricomprerei titanium..
ці dirvene іншы, адкрыйце файл edc16c39 і праверыць карты lim пара x руху..навошта яны патрэбныя, калі ад 2-ой перадачы, то па змаўчанні lim ў 1000нм?? разумееце, добра, што ўзбагачаюць драйвер, каб зрабіць тлушчы,але ў рэшце рэшт, сутнасці мала...не патрэбныя 1000 карты x зрабіць машыну,будзе дастаткова 2 правільныя......
дык што б вы параілі мне? ці што параіце ў цэлым? ecm 2001 titanium map 3d ці што? дзякуй
legendaryslave
10-01-2014, 14:42
дык што б вы параілі мне? ці што параіце ў цэлым? ecm 2001 titanium map 3d ці што? дзякуй
map3d я кропка
voglioimparare
10-01-2014, 18:33
map3d ў 1000x1000!
fabio1207
10-01-2014, 19:15
map3d ў 1000x1000!
прабачце, але " драйверы знаходзяцца?падлічыўшы ўсе, што мы гаворым пра клоне.затым для тых, хто выкарыстоўвае гэтыя праграмы розныя,ecm2001-ecm titanium-map 3d, што лепш ці горш, сапраўды розныя? Cio? для практычнасцю? ці для паўнаты карціны? дзякуй
giannimini
10-01-2014, 19:26
legendaryslave
10-01-2014, 19:52
з картай у вас есць магчымасць загружаць файлы налады winols вялікі халаднаватае
fabio1207
10-01-2014, 23:30
з картай у вас есць магчымасць загружаць файлы налады winols вялікі халаднаватае
Мне падабаецца...***** і яна будзе працаваць? То не маглі б вы растлумачыць....калі вы можаце?
Cio? проста скапіяваць і ўставіць або будуць перайменаваныя ці што яшчэ?