Перегляд Повної Версії : Випередження впорскування 1.3 Mjt - MJD8 проти MJD6
І трохи, що я вивчав карти заздалегідь 1.3 multijet і confrontavo, що MJD8, що виходить від проекту OLS, які повинні виходити від damos... а потім conftrontavo з моєї Точки 70CV потім MJD6.
? у табличній cos? як з файлу МНК для мене, не ? правильно ilverso читання, насправді градусів заздалегідь буде збільшуватися із збільшенням оборотів, а не навпаки.
6670
Але як я вже говорив, для мене слід читати таким чином:
6671
У MJD8 карту ? 8-коефіцієнт перетворення 0.3 (принаймні з того, що c'? у файлі OLS...), а в MJD6 карту ? 16-розрядний коефіцієнт перетворення 0,015625 (з того, що я знайти в мережі)
70 РЕЗЮМЕ, так що він працює з авансів більше, можливо, із-за меншого тиску і, отже, в результаті час впорскування-й? високий.
Тепер, бажаючи оптимізувати заздалегідь на мій двигун 70 К.С., що розрахунки йдуть факти, щоб компенсувати збільшення часу уприскування? Щоб не піти в форсаж, але навіть не в precombustione?
Ці, які я проаналізував, повинні бути карти main inj.... як ми знаємо, multijet має кілька ін'єкцій... до і після...
Щоб зробити хорошу роботу, ви повинні змінити карти уприскування пілотного і попереднього впорскування?
Пост ін'єкції, що б підвищити температуру каталізатора або DPF якщо є можна видалити (враховуючи, що я знаю, ні за чим не потрібні для роботи)?
Я знаю, що не ? непроста тема, але я сподіваюся, що хтось може допомогти мені, і допомогти усіх, хто має ці мої запитання.
Дякую
hgtferma
07-03-2014, 12:45
І трохи, що я вивчав карти заздалегідь 1.3 multijet і confrontavo, що MJD8, що виходить від проекту OLS, які повинні виходити від damos... а потім conftrontavo з моєї Точки 70CV потім MJD6.
? у табличній cos? як з файлу МНК для мене, не ? правильно ilverso читання, насправді градусів заздалегідь буде збільшуватися із збільшенням оборотів, а не навпаки.
6670
Але як я вже говорив, для мене слід читати таким чином:
6671
У MJD8 карту ? 8-коефіцієнт перетворення 0.3 (принаймні з того, що c'? у файлі OLS...), а в MJD6 карту ? 16-розрядний коефіцієнт перетворення 0,015625 (з того, що я знайти в мережі)
70 РЕЗЮМЕ, так що він працює з авансів більше, можливо, із-за меншого тиску і, отже, в результаті час впорскування-й? високий.
Тепер, бажаючи оптимізувати заздалегідь на мій двигун 70 К.С., що розрахунки йдуть факти, щоб компенсувати збільшення часу уприскування? Щоб не піти в форсаж, але навіть не в precombustione?
Ці, які я проаналізував, повинні бути карти main inj.... як ми знаємо, multijet має кілька ін'єкцій... до і після...
Щоб зробити хорошу роботу, ви повинні змінити карти уприскування пілотного і попереднього впорскування?
Пост ін'єкції, що б підвищити температуру каталізатора або DPF якщо є можна видалити (враховуючи, що я знаю, ні за чим не потрібні для роботи)?
Я знаю, що не ? непроста тема, але я сподіваюся, що хтось може допомогти мені, і допомогти усіх, хто має ці мої запитання.
Дякую
здрастуйте, віра чи можу я запитати, чому? вам потрібні ці інфо??якщо вам потрібно зробити карту, тяга ок, але в іншому випадку 1.3 по карті, soft і відчувайте збільшувати час вприскування йде вже більше, ніж користі...
ви в будь-якому випадку заздалегідь слід розглядати навпаки
Привіт, ідея в тому, щоб оптимізувати моєї Точки 1.3 70CV... тепер я не знаю, щоб встановити BV35 gi? змінена геометрія, що працюєте з перепускного клапана... або покласти на GTB1549V, отриманих 2.0 Multijet 170 Л. с., хоча, можливо, вирішенням цієї проблеми? розумним було б золоту середину... тобто GTB1446V в 1.6 Multijet
Тепер, слідуючи деяким радам, я тільки передбачати 1.5 градусів, ніж оригінал.
якщо добре пам'ятаю, і сказали, десь ще, що не очікує, дизель cazzum....
варто серйозні проблеми...
щоб діяти з повним знанням справи, потрібно бути розрахована на скільки градусів триває протягом основного упорскування від мікросекунд до градусів обертання двигуна і від розуміння того, чого ви пу? натисніть заздалегідь...
припустимо ваш ін'єкцій 4000 оборотів як 890us, які перетворюються з допомогою формули, у мене зараз немає під рукою відповідних тривалість 25? обертання, якщо на 4000 об с, що iq, що ви, вклавши ecu приймає до 20? (цифри навмання), і ти знаєш, що твій впорскування закінчується в 5? після вмт....
тепер і переконаність в цілому, що не слід вводити більше 10? після вмт....
я щиро бажаю, щоб ті деякі, що карти, які я роблю, може прийняти іншу стратегію....
Ви насправді я питав саме ради, як правильно передбачати. На жаль ? теми, які, можливо, мало хто знає докладно.
Cos? як я зробив я знаю, що не добре.
я думаю, що ви сказали, як зробити, в будь-якому випадку....
пошук формули і факти, розрахунки..
вже так робите, ви зрозумієте самі, що ін'єкції зокрема, не перевищують ніколи не складати градусів термін служби...
Ок, спробує? зрозуміти, як робити розрахунки.
Спасибі!
Те, що я зрозумів, я не повинен мати ін'єкції за 10? після вмт, але як почала уприскування?
Десь я читав, як почала уприскування значення 20? перед вмт...
В оригінальній карті моєї Точки 70 К.С. я заздалегідь до 29 градусів (IQ вище за 26 мг/stk і 4688 оборотів)... Можна?
Якби cos? я міг би надати дизельного палива на 39 градусів (з 29 до вмт + 10 після вмт) не піти в форсаж?
angelus.d87
02-04-2014, 17:06
але аванси, які адреси?
Те, що я зрозумів, я не повинен мати ін'єкції за 10? після вмт, але як почала уприскування?
Десь я читав, як почала уприскування значення 20? перед вмт...
В оригінальній карті моєї Точки 70 К.С. я заздалегідь до 29 градусів (IQ вище за 26 мг/stk і 4688 оборотів)... Можна?
Якби cos? я міг би надати дизельного палива на 39 градусів (з 29 до вмт + 10 після вмт) не піти в форсаж?
не ? саме так....
у вашому випадку ви знаєте, що iq(26mg) = 4688 спінів ви до 29?.....or? ви знаєте, коли починається процес основного впорскування....але, як вам раніше я висловив припущення перед знаєте, скільки градусів в результаті??
10? є неписане правило, що? пу? змінюватись в залежності від двигуна ? двигун, особливо для таких, як ви v? встановити "обладнання"...
якщо ви знаєте, скільки градусів термін служби кутовий відповідають свої часи уприскування з авансів в руки можна вже? змусити вас зрозуміти, як з виробником, вирішив зайти з тривалістю упорскування за пмс.....
пам'ятайте, що потім, коли вони намагаються держав високих градусів кількість? дизель і першорядної важливості стежити за egt....
існує математичний розрахунок зробити, і не всі знають...в карти передоплати втручається з політикою, в іншому випадку ви робите пошкодження, а потім в одній карті змінюються всі точки в залежності від тривалості iq...
якщо добре пам'ятаю, і сказали, десь ще, що не очікує, дизель cazzum....
варто серйозні проблеми...
щоб діяти з повним знанням справи, потрібно бути розрахована на скільки градусів триває протягом основного упорскування від мікросекунд до градусів обертання двигуна і від розуміння того, чого ви пу? натисніть заздалегідь...
припустимо ваш ін'єкцій 4000 оборотів як 890us, які перетворюються з допомогою формули, у мене зараз немає під рукою відповідних тривалість 25? обертання, якщо на 4000 об с, що iq, що ви, вклавши ecu приймає до 20? (цифри навмання), і ти знаєш, що твій впорскування закінчується в 5? після вмт....
тепер і переконаність в цілому, що не слід вводити більше 10? після вмт....
я щиро бажаю, щоб ті деякі, що карти, які я роблю, може прийняти іншу стратегію....
Тоді я хочу пояснити р? речей, щоб? багато людей починають вчитися...
припустимо, що в 5000 і 60 мг ми мапу duration 44? і SOI 27? перед ВМТ...
ми знаємо, що час, протягом цих 60 мг ? 44?...але як ми можемо обчислити тривалість, якщо ми хочемо збільшити мг дизель?
тому, якщо выст? вводити не більше? 60 мг, але 65 мг зробити? 65 x 0,733 = 47 ?
зараз, з 65 мг, ми отримаємо тривалість 47? і soi 30? перед ВМТ...
Так, але там має бути formla, що ви також регулює інші regimini і не тільки при 5000 оборотів в хвилину
Правила КНІ більше 3-10? не пу? йти, чому? пу? завдати серйозної шкоди двигуну...є дуже багато розрахунків, позаду, і я не можу пояснити його тут в двох словах...як правило, якщо збільшується мг збільшується термін служби і SOI...я покажу вам невеликий приклад, як у словах, так, принаймні, ви можете зрозуміти: ви входите в машину, увімкніть запалювання автомобіля починає давати газ, ось у цей момент ECU йде діяти на карті педалі і розуміє, що для цього 30% прискорення потрібно надати 16 мг поки все просто...але ECU для цих 16 мг повинні вирішити, SOI і довговічність.
Конструктори двигунів, вимірюють час, в градусах повороту ось чому? ви чуєте, як люди говорять про газорозподілу двигуна. Ідеальне місце для впорскування палива ? верхньої мертвої точки ВМТ. Це ? точка, в якій обидва клапани зазвичай закриті і повітря ? було стисло до максимуму.
Надати 16 мг палива avr? час (тривалість), чому? поршень йде вгору і вниз??ми повинні точку ПОЧАТКУ УПРИСКУВАННЯ.
Припустимо, що 2 мг палива, прийміть 1 градус повороту колінчастого вала, щоб надати.
Припускаючи, що найкращий час вприскування ? 0 ? перед ВМТ і 16mg avr? 8? надати(ТЕРМІН служби).
Exelion1986
16-10-2014, 13:23
якщо пу? бути корисним, ось їй рахунків:
оборотів в хвилину / 60 = оборотів в секунду,
оборотів в секунду / 1 000 000 = оборотів в мікросекунди
про мікросекунди * 360 градусів = градусів до мкс
градусів до мкс * тривалість уприскування (в мікросекундах) = тривалість вприскування у градусах
потім я хотів би підняти інше питання
візьмемо, наприклад, останній стовпець (обертів-й? - високі), і ми бачимо, що коливається від 26 до 29 градусів вперед
але, очевидно, щоб надати декількох мм3 дизельного палива служать кілька градусів, абсолютно не 26
іншими словами, ми бачимо, що паритет? iq, при збільшенні обертів, збільшується також заздалегідь
потім, як ви правила? у мене два варіанти на розум:? поставити обчислені значення і той факт, перекручуючи повністю управління авансів для часткового, інший ? розраховувати тільки на максимальний iq, а потім дати scalatina руки, які спускаються в iq...
voglioimparare
18-11-2014, 09:04
Правила КНІ більше 3-10? не пу? йти, чому? пу? завдати серйозної шкоди двигуну...є дуже багато розрахунків, позаду, і я не можу пояснити його тут в двох словах...як правило, якщо збільшується мг збільшується термін служби і SOI...я покажу вам невеликий приклад, як у словах, так, принаймні, ви можете зрозуміти: ви входите в машину, увімкніть запалювання автомобіля починає давати газ, ось у цей момент ECU йде діяти на карті педалі і розуміє, що для цього 30% прискорення потрібно надати 16 мг поки все просто...але ECU для цих 16 мг повинні вирішити, SOI і довговічність.
Конструктори двигунів, вимірюють час, в градусах повороту ось чому? ви чуєте, як люди говорять про газорозподілу двигуна. Ідеальне місце для впорскування палива ? верхньої мертвої точки ВМТ. Це ? точка, в якій обидва клапани зазвичай закриті і повітря ? було стисло до максимуму.
Надати 16 мг палива avr? час (тривалість), чому? поршень йде вгору і вниз?...ми повинні точку ПОЧАТКУ УПРИСКУВАННЯ.
Припустимо, що 2 мг палива, прийміть 1 градус повороту колінчастого вала, щоб надати.
Припускаючи, що найкращий час вприскування ? 0 ? перед ВМТ і 16mg avr? 8? надати(ТЕРМІН служби).
я покажу вам мої вітання!!! ви один з небагатьох, хто має бажання пояснити речі, які, ще ви тримали б їх, безсумнівно! іду я також обговорення чому ? дуже конструктивна!!!
voglioimparare
18-11-2014, 13:50
ми розмістимо файл приклад, і ми робимо цей крок разом? може бути конструктивною-х приклад такого роду...:)
jacktheripper2
20-01-2015, 01:14
зараз, з 65 мг, ми отримаємо тривалість 47? і soi 30? перед ВМТ...
На SOI? стає 30 градусів, якщо ви хочете мати такі ж ВЗ, в іншому випадку ви можете? тримати Soi 27, і в кінцевому підсумку? ін'єкцій 3 градуси після, ніж оригінал.. Особливо якщо ми говоримо про кількість? високі тримайте ж ВЗ, неможливо не передбачати багато
dariuccio
07-07-2015, 23:42
тоді давайте подивимося, якщо ви опинитеся зі мною:
я піднімався перерву rail заздалегідь і драйвера хочу щоб надати 65mm3 до 5500 об / хв, час вприскування не з'? потрібно rifarli чому? в карту вже? i
65mm3, які служать.
ці результати моїх обчислень у відповідності з новими часу уприскування:
9554
9555
В цей момент я трохи втрачаю в тому сенсі, що якщо ін'єкції тепер триває 48? при 5500 оборотів в хвилину означає, що до 29? оригінальні, я повинен додати ще
19? заздалегідь?
jacktheripper2
08-07-2015, 00:14
тоді давайте подивимося, якщо ви опинитеся зі мною:
я піднімався перерву rail заздалегідь і драйвера хочу щоб надати 65mm3 до 5500 об / хв, час вприскування не з'? потрібно rifarli чому? в карту вже? i
65mm3, які служать.
ці результати моїх обчислень у відповідності з новими часу уприскування:
9554
9555
В цей момент я трохи втрачаю в тому сенсі, що якщо ін'єкції тепер триває 48? при 5500 оборотів в хвилину означає, що до 29? оригінальні, я повинен додати ще
19? заздалегідь?
Ви повністю поза дороги.
На 16v впроваджує вже ori 65mm3 про, і не потрібно навіть торкатися заздалегідь. І строк для 65mm3 до 5500 оборотів ? 27 градусів приблизно..
Те, що вам потрібно зробити, 5500 оборотів, з турбо-орі?
dariuccio
08-07-2015, 08:34
я не хотів би йти, off topic, не, я підходжу turbo орі, у мене термін впускних і випускних клапанів розтягуються і, крім того, 1.3 mjet від оригіналу впроваджує зупиняється в 45 мм3.
термін служби ? - 27 градусів з, можливо, оригінальні
dariuccio
08-07-2015, 08:35
і навіть підняттям клапанів, не ? найоригінальніший (закриваю ot)
По-моєму в 70cv, для досягнення цих ін'єкцій, починати слід замінити насос високого тиску і форсунки з тих 90cv....
dariuccio
08-07-2015, 08:56
допоможіть мені зрозуміти, як ви обчислити тривалість в градусах?
я moltiplico термін у Сша за 0.000006, що має бути певна кількість, щоб число оборотів двигуна
cinqueturbo
08-07-2015, 13:24
По-моєму в 70cv, для досягнення цих ін'єкцій, починати слід замінити насос високого тиску і форсунки з тих 90cv....
У CP1H в 90cv avr? також пі? тиск, але менше витрата..
я investirei зміна CP1 в 70cv з плунжерів і ротор...
інжекторами 90cv дають 9 Міліграм на 1450Bar з 400 ударів
я б постаралася з форсунок, які підходять для установки з того ж кута виплеск, які дають принаймні вдвічі.
dariuccio
08-07-2015, 13:40
так, але справа не ? це, по-вашому ? правильно мої міркування або, як я повинен рухатися?
йдуть розширені осей карти драйвер?
Я згоден, для насоса, хоча, в залежності від мети, яку ви хочете досягти, не працює інтернет, безпосередньо, що 90cv....
Що стосується форсунок, згадав, вони ж розпилювачі... (ми багато ot)
Що стосується перетворення сша у градусів, я згадав все це:
градусів= [rpm/60(об/с) * 360(градусів/с) * Tinj(в сша)] /1000000
Потім:
градусів= Duration in us / 1000000
dariuccio
08-07-2015, 18:41
потім 1183 (в Сша) / 1000000=0.001183 скільки градусів?
якщо ми робимо термін служби * 0.000006 * rpm ми
1183*0.000006*5500=39? мені здається, більш правильний розрахунок
(ці duration оригінальної мапі)
Це те, що я написав...
Резюме:
Градусів = [rpm (об/хв) / 60 (отримаєте об/сек) * 360 (отримаєте градусів/с) * Tinj (сша)] /1000000....
від яких [360/60]/1000000=0.000006
а потім... об / хв * Tinj * 0.000006 = градусів
Я сподіваюся, що було ще світло.
dariuccio
09-07-2015, 10:05
ми говорили одні і ті ж речі по-різному.
отже, на ваш погляд ? правильний розрахунок, що я зробив? таблиця, що я виклав ? точно?
По-моєму, ви.... сподіваюся, якщо коли-небудь в тотальному-то гуру нас просвітить....;)
dariuccio
09-07-2015, 11:55
може бути... було б дуже цікаво
dariuccio
09-07-2015, 11:56
по-твоєму, так ? правильно розрахувати тривалість градусів, на оригінальній карті і додати в карту заздалегідь, різниця між часом орі і ті мод?
Я також як і стратегії, я уникаю стосуватися досягнень, змін не крайня... Якщо я роблю зміни більш важкий з механічною ori прибуття максимум в 2 градуси раніше, і завжди віч-на діагностику та особистих відчуттів!
У разі механічних змін, типу фея турбіни, то мова змінюється і вступають в гру занадто багато факторів, щоб сказати, що є стратегія унікального...
По мені різниця між часом орі і mod), може розглядатися як орієнтовні, але не математично точне... тобто не сказано, що якщо є 20 градусів різниці в тривалості, потрібно передбачити більш 20 градусів...!!!!
а я думаю, навпаки:
оригінальна карта все одно з математичної логіки, щоб переконатися, що впорскування відбувається в точний час, і якщо ін'єкції триває малюк градусів ще йде дострокового
ж міри, щоб змусити її припинити на тому ж місці, що і оригінал, це в теорії, а ? очевидно, що може бути не так.
у будь-якому випадку ? дуже приємно обмінятися думками з вами
Дякую... я намагаюся вчитися і вчитися, як ще можна, і, безсумнівно, обмін ідеями, думками і досвідом і, головне,...!!!!
згоден, шкода тільки, що не приїхали ми ще в конкретні результати