КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Апярэджання ўпырску 1.3 Mjt - MJD8 супраць MJD6

Fede78
06-01-2014, 14:25
І крыху, што я вывучаў карты загадзя 1.3 multijet і confrontavo, што MJD8, што зыходзіць ад праекта OLS, якія павінны зыходзіць ад damos... а потым conftrontavo з майго Пункту 70CV затым MJD6.
? у таблічнай cos? як з файла МНК для мяне, ці не ? правільна ilverso чытання, на самай справе градусаў загадзя будзе павялічвацца з павелічэннем абаротаў, а не наадварот.
6670

Але як я ўжо казаў, для мяне варта чытаць такім чынам:
6671

У MJD8 карту ? 8-каэфіцыент пераўтварэння 0.3 (па крайняй меры, з таго, што c'? у файле OLS...), а ў MJD6 карту ? 16-разрадны каэфіцыент пераўтварэння 0,015625 (з таго, што я знайсці ў сеткі)

70 РЭЗЮМЭ, так што ен працуе з авансаў больш, магчыма, з-за меншага ціску і, такім чынам, у выніку час ўпырску-й? высокі.

Цяпер, жадаючы аптымізаваць загадзя на мой рухавік 70 Л. С., што разлікі ідуць факты, каб кампенсаваць павелічэнне часу ўпырску? Каб не пайсці у фарсаж, але нават не ў precombustione?

Гэтыя, якія я прааналізаваў, павінны быць карты main inj.... як мы ведаем, multijet мае некалькі ін'екцый... да і пасля...
Каб зрабіць добрую працу, вы павінны таксама змяніць карты ўпырску пілотнага і папярэдняга ўпырску?
Пост ін'екцыі, што б павысіць тэмпературу каталізатара або DPF калі есць можна выдаліць (улічваючы, што я ведаю, ні за чым не патрэбныя для працы)?

Я ведаю, што не ? няпростая тэма, але я спадзяюся, што хто-то можа дапамагчы мне, і дапамагчы усіх, хто мае гэтыя мае пытанні.
Дзякуй

hgtferma
07-03-2014, 12:45
І крыху, што я вывучаў карты загадзя 1.3 multijet і confrontavo, што MJD8, што зыходзіць ад праекта OLS, якія павінны зыходзіць ад damos... а потым conftrontavo з майго Пункту 70CV затым MJD6.
? у таблічнай cos? як з файла МНК для мяне, ці не ? правільна ilverso чытання, на самай справе градусаў загадзя будзе павялічвацца з павелічэннем абаротаў, а не наадварот.
6670

Але як я ўжо казаў, для мяне варта чытаць такім чынам:
6671

У MJD8 карту ? 8-каэфіцыент пераўтварэння 0.3 (па крайняй меры, з таго, што c'? у файле OLS...), а ў MJD6 карту ? 16-разрадны каэфіцыент пераўтварэння 0,015625 (з таго, што я знайсці ў сеткі)

70 РЭЗЮМЭ, так што ен працуе з авансаў больш, магчыма, з-за меншага ціску і, такім чынам, у выніку час ўпырску-й? высокі.

Цяпер, жадаючы аптымізаваць загадзя на мой рухавік 70 Л. С., што разлікі ідуць факты, каб кампенсаваць павелічэнне часу ўпырску? Каб не пайсці у фарсаж, але нават не ў precombustione?

Гэтыя, якія я прааналізаваў, павінны быць карты main inj.... як мы ведаем, multijet мае некалькі ін'екцый... да і пасля...
Каб зрабіць добрую працу, вы павінны таксама змяніць карты ўпырску пілотнага і папярэдняга ўпырску?
Пост ін'екцыі, што б павысіць тэмпературу каталізатара або DPF калі есць можна выдаліць (улічваючы, што я ведаю, ні за чым не патрэбныя для працы)?

Я ведаю, што не ? няпростая тэма, але я спадзяюся, што хто-то можа дапамагчы мне, і дапамагчы усіх, хто мае гэтыя мае пытанні.
Дзякуй

добры дзень, вера ці магу я спытаць, чаму? вам патрэбныя гэтыя інфа??калі вам трэба зрабіць карту, цяга ок, але ў адваротным выпадку 1.3 па карце, soft і адчувайце павялічваць час ўпырску ідзе ўжо больш, чым карысці...

вы ў любым выпадку загадзя варта разглядаць наадварот

Fede78
07-03-2014, 13:10
Прывітанне, ідэя ў тым, каб аптымізаваць майго Пункту 1.3 70CV... цяпер я не ведаю, каб усталяваць BV35 gi? змененая геаметрыя, што працуеце з перепускного клапана... або пакласці на GTB1549V, атрыманых 2.0 Jtdm 170 Л. с., хоць, магчыма, рашэннем гэтай праблемы? разумным было б залатую сярэдзіну... то есць GTB1446V ў 1.6 Jtdm
Зараз, прытрымліваючыся некаторых парад, я толькі прадбачыць 1.5 градусаў, чым арыгінал.

манро
07-03-2014, 22:05
калі добра памятаю, і сказалі, дзе-то яшчэ, што не чакае, дызель на cazzum....
варта сур'езныя праблемы...
каб дзейнічаць з поўным веданнем справы, трэба быць разлічана на колькі градусаў доўжыцца на працягу асноўнага ўпырску ад мікрасекунд да градусаў кручэння рухавіка і ад іх разумення таго, чаго вы пу? націсніце загадзя...
выкажам здагадку ваш ін'екцый 4000 абаротаў як 890us, якія ператвораныя з дапамогай формулы, у мяне зараз няма пад рукой адпаведных працягласць 25? кручэння, калі на 4000 аб з, што iq, што вы, уклаўшы ecu прымае да 20? (лічбы наўздагад), і ты ведаеш, што твой ўпырск заканчваецца ў 5? пасля вмт....
цяпер і перакананасць у цэлым, што не варта ўводзіць больш за 10? пасля вмт....
я шчыра жадаю, каб тыя нешматлікія, што карты, якія я раблю, можа прыняць іншую стратэгію....

Fede78
07-03-2014, 22:26
Вы на самай справе я пытаўся менавіта савета, як правільна прадбачыць. Да жаль ? тэмы, якія, магчыма, мала хто ведае падрабязна.
Cos? як я зрабіў я ведаю, што не добра.

манро
07-03-2014, 22:34
я думаю, што вы сказалі, як гэта зрабіць, у любым выпадку....
пошук формулы і факты, разлікі..
ужо так робіце, вы самі зразумееце, што ін'екцыі у прыватнасці, не перавышаюць ніколі не складаць градусаў тэрмін службы...

Fede78
08-03-2014, 00:03
Ок, паспрабуе? зразумець, як рабіць разлікі.
Дзякуй!

Fede78
08-03-2014, 21:10
Тое, што я зразумеў, я не павінен мець ін'екцыі за 10? пасля вмт, але як пачатку ўпырску?
Дзе-то я чытаў, як пачатку ўпырску значэння 20? перад вмт...

У арыгінальнай мапе майго Пункту 70 Л. С. я загадзя да 29 градусаў (IQ вышэй за 26 мг/gop і 4688 абаротаў)... Можна?
Калі б cos? я мог бы надаць дызельнага паліва на 39 градусаў (з 29 да вмт + 10 пасля вмт) не пайсці ў фарсаж?

angelus.d87
02-04-2014, 17:06
але авансы, якія адрасы?

манро
02-04-2014, 20:52
Тое, што я зразумеў, я не павінен мець ін'екцыі за 10? пасля вмт, але як пачатку ўпырску?
Дзе-то я чытаў, як пачатку ўпырску значэння 20? перад вмт...

У арыгінальнай мапе майго Пункту 70 Л. С. я загадзя да 29 градусаў (IQ вышэй за 26 мг/gop і 4688 абаротаў)... Можна?
Калі б cos? я мог бы надаць дызельнага паліва на 39 градусаў (з 29 да вмт + 10 пасля вмт) не пайсці ў фарсаж?
не ? менавіта так....
у вашым выпадку вы ведаеце, што iq(26mg) = 4688 спіной вы да 29?.....or? вы ведаеце, калі пачынаецца працэс асноўнага ўпырску....але, як вам раней я выказаў здагадку перад ведаеце, колькі градусаў у выніку??
10? есць няпісанае правіла, што? пу? вар'іравацца ў залежнасці ад рухавіка ? рухавік, асабліва для такіх, як вы v? ўсталяваць "абсталяванне"...
калі вы ведаеце, колькі градусаў тэрмін службы кутняй адпавядаюць свае часы ўпырску з авансаў у рукі можна ўжо? прымусіць вас зразумець, як з вытворцам, вырашыў зайсці з працягласцю ўпырску за пмс.....
памятаеце, што потым, калі яны спрабуюць дзяржаў высокіх градусаў колькасць? дызель і першараднай важнасці сачыць за egt....

ake85
30-09-2014, 01:11
існуе матэматычны разлік зрабіць, і не ўсе ведаюць...у карты перадаплаты мяшаецца з палітыкай, у адваротным выпадку вы робіце пашкоджанні, а затым у адной карце змяняюцца ўсе кропкі ў залежнасці ад працягласці iq...

ake85
09-10-2014, 20:22
калі добра памятаю, і сказалі, дзе-то яшчэ, што не чакае, дызель на cazzum....
варта сур'езныя праблемы...
каб дзейнічаць з поўным веданнем справы, трэба быць разлічана на колькі градусаў доўжыцца на працягу асноўнага ўпырску ад мікрасекунд да градусаў кручэння рухавіка і ад іх разумення таго, чаго вы пу? націсніце загадзя...
выкажам здагадку ваш ін'екцый 4000 абаротаў як 890us, якія ператвораныя з дапамогай формулы, у мяне зараз няма пад рукой адпаведных працягласць 25? кручэння, калі на 4000 аб з, што iq, што вы, уклаўшы ecu прымае да 20? (лічбы наўздагад), і ты ведаеш, што твой ўпырск заканчваецца ў 5? пасля вмт....
цяпер і перакананасць у цэлым, што не варта ўводзіць больш за 10? пасля вмт....
я шчыра жадаю, каб тыя нешматлікія, што карты, якія я раблю, можа прыняць іншую стратэгію....

ake85
09-10-2014, 20:39
Тады я хачу растлумачыць р? рэчаў, каб? многія людзі пачынаюць вучыцца...
выкажам здагадку, што ў 5000 і 60 мг мы карту duration 44? і SOI 27? перад ВМТ...
мы ведаем, што час, у працягу гэтых 60 мг ? 44?...але як мы можам вылічыць працягласць, калі мы хочам павялічыць мг дызель?

таму, калі выст? ўводзіць не больш? 60 мг, але 65 мг зрабіць? 65 x 0,733 = 47 ?
цяпер, з 65 мг, мы атрымаем працягласць 47? і soi 30? перад ВМТ...

Дэні
16-10-2014, 09:18
Так, але там павінна быць formla, што вы таксама рэгулюе іншыя regimini і не толькі пры 5000 абаротаў у хвіліну

ake85
16-10-2014, 09:52
Правілы КНІ больш 3-10? не пу? ісці, чаму? пу? прычыніць сур'езную шкоду рухавіку...есць вельмі шмат разлікаў, ззаду, і я не магу растлумачыць яго тут у двух словах...як правіла, калі павялічваецца мг павялічваецца тэрмін службы і SOI...я пакажу вам невялікі прыклад, як у словах, так, па крайняй меры, вы можаце зразумець: вы ўваходзіце ў машыну, уключыце запальванне аўтамабіля пачынае даваць газ, вось у гэты момант ECU ідзе дзейнічаць на карце педалі і разумее, што для гэтага 30% паскарэнне трэба надаць 16 мг пакуль усе проста...але ECU для гэтых 16 мг павінны вырашыць, SOI і даўгавечнасць.
Канструктары рухавікоў, вымяраюць час, у градусах павароту вось чаму? вы чуеце, як людзі кажуць аб газаразмеркавання рухавіка. Ідэальнае месца для ўпырсквання паліва ? верхняй мертвай кропкі ВМТ. Гэта ? кропка, у якой абодва клапаны звычайна зачыненыя і паветра ? было сціснута да максімуму.
Надаць 16 мг паліва avr? час (працягласць), чаму? поршань ідзе ўверх і ўніз??мы павінны кропку ПАЧАТКУ ЎПЫРСКУ.
Выкажам здагадку, што 2 мг паліва, прыміце 1 градус павароту каленчатага вала, каб надаць.
Мяркуючы, што лепшы час ўпырску ? 0 ? перад ВМТ і 16mg avr? 8? надаць(ТЭРМІН службы).

ake85
16-10-2014, 09:56

Exelion1986
16-10-2014, 13:23
калі пу? быць карысным, вось ей рахункаў:
абаротаў у хвіліну / 60 = абаротаў у секунду,
абаротаў у секунду / 1 000 000 = абаротаў у мікрасекунды
пра мікрасекунды * 360 градусаў = градусаў да мкс
градусаў да мкс * працягласць впрыска (у микросекундах) = працягласць впрыска ў градусах

затым я хацеў бы падняць іншы пытанне
возьмем, напрыклад, апошні слупок (абаротаў-й? - высокія), і мы бачым, што вагаецца ад 26 да 29 градусаў наперад
але, відавочна, каб надаць некалькіх мм3 дызельнага паліва служаць некалькі градусаў, абсалютна не 26
іншымі словамі, мы бачым, што парытэт? iq, пры павелічэнні абарачэнняў, павялічваецца таксама загадзя
затым, як вы правілы? у мяне два варыянты на розум:? паставіць вылічаныя значэння і той факт, перакручваючы цалкам кіраванне авансаў для частковага, іншы ? разлічваць толькі на максімальны iq, а затым даць scalatina рукі, якія спускаюцца ў iq...

voglioimparare
18-11-2014, 09:04
Правілы КНІ больш 3-10? не пу? ісці, чаму? пу? прычыніць сур'езную шкоду рухавіку...есць вельмі шмат разлікаў, ззаду, і я не магу растлумачыць яго тут у двух словах...як правіла, калі павялічваецца мг павялічваецца тэрмін службы і SOI...я пакажу вам невялікі прыклад, як у словах, так, па крайняй меры, вы можаце зразумець: вы ўваходзіце ў машыну, уключыце запальванне аўтамабіля пачынае даваць газ, вось у гэты момант ECU ідзе дзейнічаць на карце педалі і разумее, што для гэтага 30% паскарэнне трэба надаць 16 мг пакуль усе проста...але ECU для гэтых 16 мг павінны вырашыць, SOI і даўгавечнасць.
Канструктары рухавікоў, вымяраюць час, у градусах павароту вось чаму? вы чуеце, як людзі кажуць аб газаразмеркавання рухавіка. Ідэальнае месца для ўпырсквання паліва ? верхняй мертвай кропкі ВМТ. Гэта ? кропка, у якой абодва клапаны звычайна зачыненыя і паветра ? было сціснута да максімуму.
Надаць 16 мг паліва avr? час (працягласць), чаму? поршань ідзе ўверх і ўніз?...мы павінны кропку ПАЧАТКУ ЎПЫРСКУ.
Выкажам здагадку, што 2 мг паліва, прыміце 1 градус павароту каленчатага вала, каб надаць.
Мяркуючы, што лепшы час ўпырску ? 0 ? перад ВМТ і 16mg avr? 8? надаць(ТЭРМІН службы).

я пакажу вам мае віншаванні!!! вы адзін з нямногіх, хто мае жаданне растлумачыць рэчы, якія, яшчэ вы трымалі б іх, несумненна! іду я таксама абмеркаванне чаму ? вельмі канструктыўная!!!

ake85
18-11-2014, 12:25

voglioimparare
18-11-2014, 13:50

мы размесцім файл прыклад, і мы робім гэты крок разам? можа быць канструктыўнай-х прыклад такога роду...:)

jacktheripper2
20-01-2015, 01:14
цяпер, з 65 мг, мы атрымаем працягласць 47? і soi 30? перад ВМТ...

На SOI? становіцца 30 градусаў, калі вы хочаце мець такія ж ВЗ, у адваротным выпадку вы можаце? трымаць Soi 27, і ў канчатковым выніку? ін'екцый 3 градусы пасля, чым арыгінал.. Асабліва калі мы гаворым аб колькасці? высокія трымаеце ж ВЗ, немагчыма не прадбачыць шмат

dariuccio
07-07-2015, 23:42
тады давайце паглядзім, калі вы апынецеся са мной:
я падымаўся перапынак rail загадзя і драйвера хачу каб надаць 65mm3 да 5500 аб / мін, час ўпырску не c'? трэба rifarli чаму? у карту ўжо? i
65mm3, якія служаць.
гэтыя вынікі маіх вылічэнняў у адпаведнасці з новымі часу ўпырску:
9554
9555
У гэты момант я крыху губляю ў тым сэнсе, што калі ін'екцыі цяпер доўжыцца 48? пры 5500 абаротаў у хвіліну азначае, што да 29? арыгінальныя, я павінен дадаць яшчэ
19? загадзя?

jacktheripper2
08-07-2015, 00:14
тады давайце паглядзім, калі вы апынецеся са мной:
я падымаўся перапынак rail загадзя і драйвера хачу каб надаць 65mm3 да 5500 аб / мін, час ўпырску не c'? трэба rifarli чаму? у карту ўжо? i
65mm3, якія служаць.
гэтыя вынікі маіх вылічэнняў у адпаведнасці з новымі часу ўпырску:
9554
9555
У гэты момант я крыху губляю ў тым сэнсе, што калі ін'екцыі цяпер доўжыцца 48? пры 5500 абаротаў у хвіліну азначае, што да 29? арыгінальныя, я павінен дадаць яшчэ
19? загадзя?

Вы цалкам па-за дарогі.
На 16v ўкараняе ўжо ori 65mm3 аб, і не трэба нават дакранацца загадзя. І тэрмін для 65mm3 да 5500 абаротаў ? 27 градусаў прыкладна..
Тое, што вам трэба зрабіць, 5500 абаротаў, з турба-крычы?

dariuccio
08-07-2015, 08:34
я не хацеў бы ісці, off topic, не, я падыходжу turbo врі, у мяне тэрмін впускных і выпускных клапанаў расцягваюцца і, акрамя таго, 1.3 mjet ад арыгінала ўкараняе спыняецца ў 45 мм3.
тэрмін службы ? - 27 градусаў з, магчыма, час арыгінальныя

dariuccio
08-07-2015, 08:35
і нават ўзняццем клапанаў, не ? самы арыгінальны (заплюшчваю ot)

alxcrs
08-07-2015, 08:55
Па-мойму ў 70cv, для дасягнення гэтых ін'екцый, пачынаць варта замяніць помпа высокага ціску і фарсункі з тых 90cv....

dariuccio
08-07-2015, 08:56
дапамажыце мне зразумець, як вы вылічыць працягласць ў градусах?
я moltiplico тэрмін у Зша за 0.000006, што павінна быць пэўная колькасць, каб колькасць абаротаў рухавіка

cinqueturbo
08-07-2015, 13:24
Па-мойму ў 70cv, для дасягнення гэтых ін'екцый, пачынаць варта замяніць помпа высокага ціску і фарсункі з тых 90cv....

У CP1H ў 90cv avr? таксама пі? ціск, але менш расход..
я investirei змяненне CP1 у 70cv з плунжеров і ротар...
инжекторами 90cv даюць 9 Міліграм на 1450Bar з 400 удараў
я б паспрабавала з фарсунак, якія падыходзяць для ўстаноўкі з таго ж вугла выплеск, якія даюць па меншай меры ўдвая..

dariuccio
08-07-2015, 13:40
так, але справа не ? гэта, па-вашаму ? правільна мае развагі або, як я я павінен рухацца?
ідуць пашыраны восяў карты з драйвера?

alxcrs
08-07-2015, 13:49
Я згодны, для помпы, хоць, у залежнасці ад мэты, якую вы хочаце дасягнуць, не працуе інтэрнэт, непасрэдна, што 90cv....
Што тычыцца фарсунак, успомніў, яны ж распыляльнікі... (мы шмат ot)

alxcrs
08-07-2015, 14:27
Што тычыцца пераўтварэнні з зша ў градусаў, я ўспомніў усе гэта:

градусаў= [rpm/60(аб/з) * 360(градусаў/сек) * Tinj(час у зша)] /1000000

Затым:

градусаў= Duration in us / 1000000

dariuccio
08-07-2015, 18:41
затым 1183 (час у Зша) / 1000000=0.001183 колькі градусаў будзе?
калі мы робім тэрмін службы * 0.000006 * rpm мы
1183*0.000006*5500=39? мне падаецца, больш правільны разлік
(гэтыя duration арыгінальнай карце)

alxcrs
09-07-2015, 09:09
Гэта тое, што я напісаў...

Рэзюмэ:

Градусаў = [абаротаў у хвіліну (аб/мін) / 60 (атрымаеце аб/сек) * 360 (атрымаеце градусаў/сек) * Tinj (зша)] /1000000....

ад якіх [360/60]/1000000=0.000006

а затым... аб / мін * Tinj * 0.000006 = градусаў

Я спадзяюся, што было яшчэ светла.

dariuccio
09-07-2015, 10:05
мы казалі адны і тыя ж рэчы па-рознаму.
такім чынам, на ваш погляд ? правільны разлік, што я зрабіў? табліца, што я выклаў ? дакладна?

alxcrs
09-07-2015, 11:43
Па-мойму, вы.... спадзяюся, калі калі-небудзь у татальным-то гуру нас адукуе....;)

dariuccio
09-07-2015, 11:55
можа быць... было б вельмі цікава

dariuccio
09-07-2015, 11:56
па-твойму, так ? правільна разлічыць працягласць градусаў, на арыгінальнай карце і дадаць у карту загадзя, розніца паміж часу на врі і тыя мод?

alxcrs
09-07-2015, 12:21
Я таксама як і стратэгіі, я пазбягаю закранаць дасягненняў, зменаў не крайняя... Калі я раблю змены больш цяжкі з механічнай ori прыбыцця максімум у 2 градусы раней, і заўседы з воку на дыягностыку і асабістых адчуванняў!
У выпадку механічных змяненняў, тыпу фея турбіны, то гаворка змяняецца і ўступаюць у гульню занадта шмат фактараў, каб сказаць, што есць стратэгія унікальнага...
Па мне розніца паміж часу на врі і mod), можа разглядацца як арыенціровачныя, але не матэматычна дакладнае... то есць не сказана, што калі есць 20 градусаў розніцы ў працягласці, трэба прадбачыць больш за 20 градусаў...!!!!

dariuccio
09-07-2015, 13:42
а я думаю, наадварот:
арыгінальная карта ўсе роўна з матэматычнай логікі, каб пераканацца, што ўпырск адбываецца ў дакладны час, і калі ін'екцыі доўжыцца маляня градусаў яшчэ ідзе датэрміновага
жа ступені, каб прымусіць яе спыніць на тым жа месцы, што і арыгінал, гэта ў тэорыі, а ? відавочна, што можа быць не так.
у любым выпадку ? вельмі прыемна абмяняцца думкамі з вамі

alxcrs
09-07-2015, 14:00
Дзякуй... я стараюся вучыцца і вучыцца, як яшчэ можна, і, несумненна, абмен ідэямі, думкамі і вопытам і, галоўнае,...!!!!

dariuccio
09-07-2015, 14:19
згодны, шкада толькі, што не прыехалі мы яшчэ ў канкрэтныя вынікі