Перегляд Повної Версії : Погляд карту Альфа Gt MJET
carlo abarth
05-01-2014, 12:43
перевірте за допомогою діагностики, якщо вона рухається!!
я кажу, що продовжує працювати в egr закритий, таким чином у файлі.....
хоча, здається, торкнувся switch-off...
однак, від контролю, від того, де ви зазвичай виключає egr не ? було зроблено нічого...
на карті дві речі або та, що тобі зіставляється він все зрозумів цього ecu..
чи не зрозумів нічого, як це працює...
деякі речі є спірними подивитися час вприскування incremetati 100 точок p? скрізь і карти, duty cycle n75 збільшується на 5-6% в доповнення у вас 170 mbar ще на картах turbo, правда ? власні..
карти лямбда-підвищення замість того, щоб бути знижений....
деякі карти драйвер? тоді я incuriosiscono....
чому я кажу, що або він зрозумів все, або нічого....
tidus1985
05-01-2014, 14:00
на мій погляд, ці 4 карти, в кінці кінців, що, здається, обмежувачі, не служать нічого, випробувані на моїй шкірі давно, тільки я в damos, egr не закривається, як на edc15, і той битий, не робить нічого, на edc16 закриваються від гістерезис, торкнувся карти регенерації turbo і rail), а також авансові платежі у процесі регенерації, ви не застряг swirl, що ви знаєте, на ці двигуни можуть зламатися і пошкодити, я блок завжди, карти педаль змінені 3000 обертів на низинній саме, карту, як каже манро + 50 і 100 us саме прополювання городу, antipi змінені у відсотках ніколи не бачив, карту cnversione дизельного палива перевищила 100 мм3, коли карту часів dsi зупиняється в 80mm3 дійсно марно.
Вже переглядів кілька карт, схожі.
Зламати не зламати, але нічого не ? робота, чистий і професійний, якщо він повинен був зробити це просто, є багато кращих способів, щоб отримати її, натиснувши мета карти і йде moltio краще так, ніж той факт, що з турбо та overboost так що, якщо ви робите діагноз ви picchera 1.8 цієї турбіни
на мій погляд, ці 4 карти, в кінці кінців, що, здається, обмежувачі, не служать нічого, випробувані на моїй шкірі давно, тільки я в damos, egr не закривається, як на edc15, і той битий, не робить нічого, на edc16 закриваються від гістерезис, торкнувся карти регенерації turbo і rail), а також авансові платежі у процесі регенерації, ви не застряг swirl, що ви знаєте, на ці двигуни можуть зламатися і пошкодити, я блок завжди, карти педаль змінені 3000 обертів на низинній саме, карту, як каже манро + 50 і 100 us саме прополювання городу, antipi змінені у відсотках ніколи не бачив, карту cnversione дизельного палива перевищила 100 мм3, коли карту часів dsi зупиняється в 80mm3 дійсно марно.
Вже переглядів кілька карт, схожі.
Зламати не зламати, але нічого не ? робота, чистий і професійний, якщо він повинен був зробити це просто, є багато кращих способів, щоб отримати її, натиснувши мета карти і йде moltio краще так, ніж той факт, що з турбо та overboost так що, якщо ви робите діагноз ви picchera 1.8 цієї турбіни
Я дійсно вражений... не знаю, що сказати. Я не експерт, тому не можу судити, я не знаю вашого досвіду, але і з інших дискусій, в яких ви брали участь, я впевнений, що ви розумієте, що ви говорите. Так що, якщо вже? ви двоє дасте мені ці оцінки почала хвилюватися. Чекаю ще думки, а то я бачу, шукати рішення.
PS єдиний доказ, що я зробив кілька місяців тому ? з МНС, щоб перевірити тиск в турбо, я не думаю, що коли-небудь досягло 1,8 Бар. Проте атаки recorder, і я роблю коло, щоб бути в цьому впевнені.
carlo abarth
05-01-2014, 20:00
для мене.... бачили карту раніше працює l egr точки off їх не торкнувся, і місця більше вперед факти, пошук, знайдіть їх, так їх осіб для prox раз!!
для мене.... бачили карту раніше працює l egr точки off їх не торкнувся, і місця більше вперед факти, пошук, знайдіть їх, так їх осіб для prox раз!!
Я шукав, якби я міг знайти щось в різних обговореннях на форумах, я знайшов адреси 2 кривих змінити, щоб виключити можливість рециркуляції ВІДПРАЦЬОВАНИХ газів. Я зробив кілька тестів, але я хотів би вашу думку.
PS в Даний час з мапу, що я виклав не я помилки або контрольні лампи горять, ? можете бути в цьому стані, хоча я, здається, зрозумів, що egr не ? видалений правильно? Я також фланець, який закриває фізично канал.
frantik3
05-01-2014, 21:21
карта зроблена без політики
motorsport
05-01-2014, 22:29
А карту......без мистецтва не частина!! :)
А карту......без мистецтва не частина!! :)
Читаючи ці коментарі я вирішив зняти його якомога раніше, враховуючи, що у мене egr фланцевий я намагався зробити карту з EGR Off, ви можете перевірити, якщо я не прав?
legendaryslave
06-01-2014, 00:40
але ти, завантаженої з egr зроблений так повинні дати відмова
але ти, завантаженої з egr зроблений так повинні дати відмова
Ні, не я соната була складена завантажена, я хотів якийсь погляд, але те, що ви говорите я знаю, що я cappellato великий :)
Я перечитав обговорення, з якого я знайти небагато інформації, я заплутався, деякі рекомендації. Я спробував ще раз змінити карту, щоб виключити клапан, я сподіваюся, що ви не зробили ще плутанина.
carlo abarth
06-01-2014, 10:16
не ті точки,., .....!!!!
знижує panettoni natalizii!!;)
знижує panettoni natalizii!!;)
Тому, навіть, що в пості 13 ? неправильно?
giuseppe1374
06-01-2014, 12:14
файл, який ти виклав тут вище для системи рециркуляції ог пу? йти
файл, який ти виклав тут вище для системи рециркуляції ог пу? йти
Дякую за думку, сьогодні в другій половині дня навантаження, принаймні, estirpo карту, що я на. Серед іншого, у використанні з 2010 року, і там avr? зробив близько 50000KM, я сподіваюся, не має компроміс, що-то.
Я шукаю інфо, щоб спробувати зробити деякі зміни з моїми здібностями?, безумовно, просити? якийсь погляд.
giuseppe1374
06-01-2014, 14:04
свою карту мод не я відвідувані, але від коментарів, колеги, я думаю, що у вас підвищений знос у турбо нічого вражаючого
Сьогодні я намагався завантажити карту тільки змінити, але тільки для egr, що я помістив в пост № 12, як тільки я запустив двигун, дав мені відмова. Я ? були сумніви, а також скидання з двох кривих, віднесених до egr я повинен змінити розділ драйвера ecm titanium повідомив клапан egr "відсоток газу, під назвою"?
nasone147
07-01-2014, 18:51
l у вас виключена, правильно egr!ви впевнені, що помилка пов'язана all виключення?ви зробили 1 діагноз?
Ти передбачали, як тільки я приїхав додому з роботи я пов'язаний ФЕС і справді помилка була зовсім іншою. Я давав код, який, на жаль, я не забив, а ебу з ладу.... Я зробив в штани, хоча насправді машина їздила. Для докорів я дав заряд батареї, і я взяв карту і ? гри, не даючи ніякої звітності. Fes каже мені управління egr відключається і відкриття 3,998%, що повинно бути нормально.
У минулі дні я намагався зробити карту, від 0 з допомогою різних дискусій і порад, які мені дали в інше обговорення, перевірка ще деякі речі, і я намагаюся його вставити, для будь-якої критики відносно.
Я спробував зробити деякі зміни на підставі того, що я зрозумів з різних обговорень, я використовував тільки драйвер ecm t не coplicarmi життя занадто багато. Я вірю в деякі критики.
привіт gpoint я не хочу, щоб самовпевнено я професор, але ви говорите, що ця карта гавкіт зроблений він платні, що робить цю роботу я бачачи карти торкніться думаю, що lehai зроблені ви, я поясню краще, там і карту так само, як і покласти, що я впевнений, що картина стає для тебе, як ялинку з якоюсь індикатор горить
привіт gpoint я не хочу, щоб самовпевнено я професор, але ви говорите, що ця карта гавкіт зроблений він платні, що робить цю роботу я бачачи карти торкніться думаю, що lehai зроблені ви, я поясню краще, там і карту так само, як і покласти, що я впевнений, що картина стає для тебе, як ялинку з якоюсь індикатор горить
Привіт, мишко, я зрозумів, я абсолютно не приймаю. Тим не менш, я зрозумів, що карту ви маєте на увазі, що в пості № 21 я зробив це сам, з нуля "883.726 TEST01.zip", а не той, який я вставив на початку обговорення мені, і я була готова "професіонал" навпаки "нібито професіонал".
У будь-якому випадку я б також цікаво з'ясувати, де я пішло не так, навіть для особистого задоволення :)
PS Марка не volermene навіть ти, але ті, H-удар в око :) Звичайно жарт, не в образу.
Нічого, h модно miriferisco до 1
Нічого, h модно miriferisco до 1
Карти в пості N? 1 не я зробив, я, я ? була зроблена в 2009\2010, коли я взяв машину, і ? був до деякої gg тому. В кожному разі, ніколи не мала жодна контрольна лампа горить, я можу assicurartelo.
ви там ще не.....у частині карти, педаль де, однак, можна було попросити більше за інших ? дякую....
lim пара....ви можете відправитися в moddare від 1250 1500 об / хв з кроком, схожі на карту "тест", але після 2500 оборотів можна розмежувати також 30-35% більше...не f? нічого..
карту нм>iq(кількості? дизельне паливо, впрыснутое) не треба його змінити, щоб те, що ви хочете витягнути ви з вашого двигуна...
насправді, і сходження, щоб дати вам 100mm3 дизель...ти вимагати менше від педалі....429,5 Нм=85,9mm3 приблизно...і в будь-якому випадку ти обмежений iq найнижчий з інших карт....і перші з усіх карт лямбда.....
час вприскування по-моєму ви зовсім в сторону...
ви там ще не.....у частині карти, педаль де, однак, можна було попросити більше за інших ? дякую....
lim пара....ви можете відправитися в moddare від 1250 1500 об / хв з кроком, схожі на карту "тест", але після 2500 оборотів можна розмежувати також 30-35% більше...не f? нічого..
карту нм>iq(кількості? дизельне паливо, впрыснутое) не треба його змінити, щоб те, що ви хочете витягнути ви з вашого двигуна...
насправді, і сходження, щоб дати вам 100mm3 дизель...ти вимагати менше від педалі....429,5 Нм=85,9mm3 приблизно...і в будь-якому випадку ти обмежений iq найнижчий з інших карт....і перші з усіх карт лямбда.....
час вприскування по-моєму ви зовсім в сторону...
Спасибі монро за критику, насправді це був тест, чому? мені не зрозумілі деякі відносини. Серед кількості? паливо впорскується і пара запитом c'? фіксований коефіцієнт? У сенсі, де я писав 429,5 Нм=85,9mm3, щоб отримати ці нм обслуговує близько 86mm3 дизель? Час вприскування я намагався зробити відносини між східцями, присутні, але, можливо, я не правильно розумію сенс, що і в інших дискусіях. Я думав, що протягнути час, значить пі? дизель.
впевнений, що протягнути час, значить, ще й дизель....а насправді я не кажу, ніде не навпаки..я тільки сказав, що мені ти з дороги, із зміною часу...
для iq і крутний момент, якщо ви подивитеся на карту, нм>iq ви побачите, що для 500nm вживають(теоретично) 100mm3 дизельного палива...
тому, 1mm3 дизельного палива у 5нм момент...
повторюю ? розрахунок теоретичний, чому? не враховує момент внутрішнього опору двигуна і так далі...
але пу? бути прийняті для подальшої лінії логіки "все одно редагувати"...
впевнений, що протягнути час, значить, ще й дизель....а насправді я не кажу, ніде не навпаки..я тільки сказав, що мені ти з дороги, із зміною часу...
для iq і крутний момент, якщо ви подивитеся на карту, нм>iq ви побачите, що для 500nm вживають(теоретично) 100mm3 дизельного палива...
тому, 1mm3 дизельного палива у 5нм момент...
повторюю ? розрахунок теоретичний, чому? не враховує момент внутрішнього опору двигуна і так далі...
але пу? бути прийняті для подальшої лінії логіки "все одно редагувати"...
Тому, якщо я розумію, з допомогою базової карти можна побачити збільшення виправлені. В моєму випадку ви маєте на увазі, що я неправий, чому? в основі моєї карті педалі кроком, який я дав, як в карту дизель, що час приведе мене до значення pi? вище, ніж те, що насправді потрібно?
але в чому? базові карти? може бути, ви маєте на увазі нм>iq?? якщо ви вважаєте, він не зрозумів навіть логіки роботи ecu...все починається із запиту в парі, що ви робите з педаллю і відносної карту....через різні інші карти і коригування ecu v? вибирають собі кількість палива потрібне для тебе, щоб мати дату, крутний момент і потужність....
потім карту нм>iq використовується ебу, щоб перетворити значення в парі в дизель-потім йти і вибирати кількість дизельного палива, яке згідно вводити в карту час...
але в чому? базові карти? може бути, ви маєте на увазі нм>iq?? якщо ви вважаєте, він не зрозумів навіть логіки роботи ecu...все починається із запиту в парі, що ви робите з педаллю і відносної карту....через різні інші карти і коригування ecu v? вибирають собі кількість палива потрібне для тебе, щоб мати дату, крутний момент і потужність....
потім карту нм>iq використовується ебу, щоб перетворити значення в парі в дизель-потім йти і вибирати кількість дизельного палива, яке згідно вводити в карту час...
Не було повідомлено ні карту, зокрема, я висловив погано, коли я написав "з допомогою базової карти можна побачити збільшення правильні", щоб спробувати зрозуміти той крок, який ти мені пояснив на власному прикладі "iq і крутний момент, якщо ви подивитеся на карту, нм>iq ви побачите, що для 500nm вживають(теоретично) 100mm3 дизельного палива...
тому, 1mm3 дизельного палива у 5нм крутного моменту...". Тому, якщо на карту педаль певної кількості оборотів в хвилину < x+10% крутний момент, і це значення крутного моменту залишається в масштабі карти iq\нм не повинен обов'язково знизити, в тій же промові, карту часів. Якщо запит на дизельне паливо, не перевищує значень, зазначених у таблиці ? необхідно знизити. Я помиляюся?
ідеальний..ти все зрозумів....:)
на осі часу у вас вже максимальний iq, що якщо я правильно пам'ятаю, повинно бути 85mm3...
тому, якщо вам не потрібно більше 85mm3 дизельного палива не повинні стосуватися ne карту нм на iq ne карту часів...
зробіть карту і потім, щоб побачити, якщо введіть насправді, як запит на карту за журнал...
ідеальний..ти все зрозумів....:)
на осі часу у вас вже максимальний iq, що якщо я правильно пам'ятаю, повинно бути 85mm3...
тому, якщо вам не потрібно більше 85mm3 дизельного палива не повинні стосуватися ne карту нм на iq ne карту часів...
зробіть карту і потім, щоб побачити, якщо введіть насправді, як запит на карту за журнал...
Користуюся вашої доступності? щоб запитати кілька речей, карту лямбда обмежує дизельного палива у разі, якщо співвідношення AFR не правильно? Якщо ? cos? ? необхідно відредагувати його в будь-якому випадку або, наприклад, якщо збільшення значення iq і повітря введена (так що я думаю, збільшуючи турбо) при цьому зберегти те ж співвідношення в таблиці я можу не змінювати?
Я не знаю, якщо я не пояснив...
я забув... мапу час має масштаб до 80, якщо я правильно пам'ятаю.
gpoint карту лямбды ? карта обмеження дизель, щоб не дати "палити" двигун....
всі ефекти ? карта "обмеження куріння"...
в осі мають обертів двигуна і кількості? повітря, повітря у maf(датчик витрати повітря), мг.....
описи ця карта працює в співвідношенні afr-lambda....cio? де 1 ? afr стехиометрической дизеля складає 14,5 до 1, що означає, що, наприклад, ваш двигун всмоктує 600 мг повітря, ecu дотримуватися режиму лямбда-1 знає, що за ті 600 мг повітря, 14,5 частини будуть повітря і 1 частина палива (600/14,5=41,37 мг дизельного палива, яке треба вприснути....увагу я написав мг, які мг...ecu вашого автомобіля працює в мм3 потім потрібно конвертувати в мг / мм3..., то зроби 600/14,5/0,85=48,6mm3.....де 0,85 ? коефіцієнт перетворення, в залежності від щільності? дизель від модульного? вага до обсяг....
це ви розумієте,я думаю,що лямбда більше 1 відповідає afr більше "худий" 14,5...значення менше 1 afr більше "жирних" 14,5...
gpoint карту лямбды ? карта обмеження дизель, щоб не дати "палити" двигун....
всі ефекти ? карта "обмеження куріння"...
в осі мають обертів двигуна і кількості? повітря, повітря у maf(датчик витрати повітря), мг.....
описи ця карта працює в співвідношенні afr-lambda....cio? де 1 ? afr стехиометрической дизеля складає 14,5 до 1, що означає, що, наприклад, ваш двигун всмоктує 600 мг повітря, ecu дотримуватися режиму лямбда-1 знає, що за ті 600 мг повітря, 14,5 частини будуть повітря і 1 частина палива (600/14,5=41,37 мг дизельного палива, яке треба вприснути....увагу я написав мг, які мг...ecu вашого автомобіля працює в мм3 потім потрібно конвертувати в мг / мм3..., то зроби 600/14,5/0,85=48,6mm3.....де 0,85 ? коефіцієнт перетворення, в залежності від щільності? дизель від модульного? вага до обсяг....
це ви розумієте,я думаю,що лямбда більше 1 відповідає afr більше "худий" 14,5...значення менше 1 afr більше "жирних" 14,5...
Я читав на інше обговорення користувача з 147 120cv, що відкриваючи обмежувачі iq вистачило б втрутитися на картах, педалі, карти часів у разі, якщо віджати всі 80mm3 (так як шкала доходить до 80), у карті справа? дизель не потрібно, чому? відкриваючи обмежувачі ? gi? сходження 100mm3, карти ламба та обмежувачі крутного моменту. Враховуючи, що читання значень карти педаль оригіналі є піки близько 390nm, отже, буде встановлено близько 80mm3 максимум. Я помиляюся?
Якщо я сказав щось розумне в моїх подальших сумніву, є карти обмежувачі iq, допомагаючи з інших потоків, думаю, що я спробував знайти все, і 4, і 2 з них мають значення, що йде сходження від 7700 до gi? а 2 інших мають прямої лінії до 10000. ці значення виражають межі iq у масштабі? cio? 7700 відповідають 77mm3? Якщо б, а що це я не зрозумів, як редагувати, 2 обмеження 10000, я думаю-й? що регулюється, якщо я не буду перевищувати це значення в мм3, а для інших-2, зроблені пила не знаю, якщо збільшити його в percentale або тягнути прямій лінії. Я не знаю, якщо я добре пояснив мої сумніви.
і все правильно...в частині невелике уточнення 390/5=78mm3.....80mm3x5=400nm....
мова обмежувачі, встановлені в 77mm3 ти там...тягне прямої лінії в 80mm3 і стоп..
panterargento
11-01-2014, 07:45
Якщо хочете ради-зверніться до онлайн-службі форуму, що вони професіонали, то на що ви починаєте вивчати щось, і тоді, можливо, почнете робити які-небудь зміни імені вашому, але, принаймні, cos? почніть з хорошою бази.
Повторюю ? просто порада.
Якщо хочете ради-зверніться до онлайн-службі форуму, що вони професіонали, то на що ви починаєте вивчати щось, і тоді, можливо, почнете робити які-небудь зміни імені вашому, але, принаймні, cos? почніть з хорошою бази.
Повторюю ? просто порада.
X манро
2 інших обмежувачів, будучи 10000 залишають золотих, так що якщо хочете зробити тест з шипами на педаль 450nm близько 90mm3, я просто розблокувати обмежувач потягнувши лінії в те значення 90mm3 і коригувати lamda. Час до 80mm3 потім я піднявся стовпця і переробив значення 80, як якщо б вони були 100. Щоб отримати час для 90mm3 я думаю, налаштування ecu, використовуючи 2 колонки, чи я помиляюся?
я не думаю, що ви помиляєтеся, якщо ти працював у колонці, що відноситься до 80mm3 в 100mm3....
я думаю, що ecu interpoli два стовпці, щоб надати вам 90mm3....
у будь-якому випадку питати хто це? більше мене....
panterargento
11-01-2014, 14:05
X манро
2 інших обмежувачів, будучи 10000 залишають золотих, так що якщо хочете зробити тест з шипами на педаль 450nm близько 90mm3, я просто розблокувати обмежувач потягнувши лінії в те значення 90mm3 і коригувати lamda. Час до 80mm3 потім я піднявся стовпця і переробив значення 80, як якщо б вони були 100. Щоб отримати час для 90mm3 я думаю, налаштування ecu, використовуючи 2 колонки, чи я помиляюся?
я не думаю, що ви помиляєтеся, якщо ти працював у колонці, що відноситься до 80mm3 в 100mm3....
я думаю, що ecu interpoli два стовпці, щоб надати вам 90mm3....
у будь-якому випадку питати хто це? більше мене....
Я намагався розробити карту TEST02, слідуючи вказівкам, що я зрозумів досі. У мене залишилися лише кілька сумнівів, два обмежувача iq я їх збільшуються без потягніть пряму лінію, і я думаю, що я міг би встановити їх навіть в 90-х, проте, слідуючи вихідної кривої? я питаю, чому? з ecm t не можу знайти опорні точки для цієї таблиці. Часом я їх нарощувати і замість значення 80 я ввів такі значення, як якщо б вони були 100, але я не розумію як ecu вибрати значення, якщо індексів для таблиці зупиняються до 80. У будь-якому випадку я вважаю, що це пі? також правильно в цьому випадку розрахувати останній стовпець вихідної (80) послідовно, те, що нав'язується, як дизель. Cio? якщо я вимагаю пара для 90mm3 макс, я можу встановити останній стовпець tinj з часом збігаються на 90?
Я намагався налаштувати ламба їм, на вимогу педалі, але я не упевнений, що зробив добре.
panterargento
11-01-2014, 17:38
Щоб надати точно, що ви хочете, ви повинні зробити карту перевірив, і не обдурив, як ви робите...тоді, я думаю, що якщо доторкнеться час не слід торкатися лямбда...
Щоб надати точно, що ви хочете, ви повинні зробити карту перевірив, і не обдурив, як ви робите...тоді, я думаю, що якщо доторкнеться час не слід торкатися лямбда...
Тоді на підставі того, що ви говорите, я зовсім втратили, вибачте, як ви повідомите карту? Де робиш?
panterargento
11-01-2014, 20:20
Не ? що ви втратили, можливо, у вас є p? переплутав речі..***** unque він часто говорить карту порадили? по-моєму, ви повинні озброїти себе, і терпіння, і почати читати якісь теми, які ви elencher?, і ви побачите, що, безсумнівно, ви зможете зрозуміти, дуже.
Я рекомендую не читати обговорення, в met?...повторюю munisciti терпіння.
Перша посилання ? саме моєї машини, де користувач змусило мене зрозуміти, як багато...
1 - https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4497-Parere-mappa-dopo-rimozione-DPF
2 - https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?687-Incrementare-Tempi-di-iniezione-SI-NO-FORSE
3 - https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3847-Superare-100mm3-iniettati-su-edc16c39
4 - https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3076-Parere-mappa-159-1-9-Mjet-150cv&highlight=quantit%E0+carburante+iniettata
5 - https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4305-parere-mappa-new-bravo-1-9-120-cv
Для того, щоб повідомити карту потрібно діяти на BP (breakpoint), які зазвичай знаходяться за вказаною карті.
Я поставлю на карту defappata (повідомлено), що я зробив, щоб надати 80mm3, не приймайте це за "довіряти" 100%, чому? я теж st? вчуся, scorrila в 2d добре до і після карти передоплати, VGT, турбо-і залізничних, і ви зрозумієте...
Ах, я забув, з кроком починаються від 2500 оборотів, чому? якщо пологи + під мене проблеми вібрації маховика, але це ? проблема моєї машини, а потім чому? я люблю тільки її протягнути, і я вам повинен сказати, що все 80mm3 йде досить добре.
Сподіваюся це допомогло.
panterargento
11-01-2014, 22:35
Чому? з часом виросли обману ебу, роблячи залишатися форсунок відкриті для pi? час cos? дати пі? дизель і зірвати роботу лямбда, що не можуть більше? керувати добре все це ? те, що я міг зрозуміти, можливо, чекаємо, що хтось пі? фахівець, який може пояснити краще, але я думаю, що речовина є.
panterargento
11-01-2014, 22:40
Я забув, що у разі, якщо карту повідомлено, наявність лямбда-стають обмежувачами, і в цей момент треба бути розрахована l' AFR, і, відповідно, змінювати їх.
Я читав обговорення, рекомендації, сподіваюся, вони призначені просто, щоб зрозуміти логіку повідомити карту. Я намагався зробити деякі зміни, але, будучи не дуже впевнений у тому, що діяли, не знаю, якщо карту, як це я міг би спробувати його, чи буде шкідливим. Мій намір ? прибути приблизно в 85mm3 і подивитися, як поводиться машина, як у продуктивності, що і витрата палива, але як я вже казав, не в змозі оцінити якість? (також надійність? у часі) цих змін, маючи дуже мало досвіду роботи.
panterargento
13-01-2014, 14:28
Я не бачив карту, але x оцінки ? краще почекати, хто більше? експерт.
Я не бачив карту, але x оцінки ? краще почекати, хто більше? експерт.
Якщо ви, трапляється, дати їй погляд ви скажіть мені, якщо це те, що ви мали на увазі, щоб мапу повідомлено? Два лім iq були змінені, правильно?
У попередньому пості я вам відповів на питання, карту обдурив і ламба каже, що не потрібно змінювати, але якщо запит на педалі, цікаво, х, нм, і це x відповідає значення в мм3-й? вище, ніж в карту fumosit? я не обмежений у будь-якому випадку? Cos? роблю, не отримую збільшення мм3, чому? я збільшив час, але не на основі значення в мм3, що я думаю, але на основі вартості, обмежується карту ламба?
panterargento
13-01-2014, 20:40
Я читав обговорення, рекомендації, сподіваюся, вони призначені просто, щоб зрозуміти логіку повідомити карту. Я намагався зробити деякі зміни, але, будучи не дуже впевнений у тому, що діяли, не знаю, якщо карту, як це я міг би спробувати його, чи буде шкідливим. Мій намір ? прибути приблизно в 85mm3 і подивитися, як поводиться машина, як у продуктивності, що і витрата палива, але як я вже казав, не в змозі оцінити якість? (також надійність? у часі) цих змін, маючи дуже мало досвіду роботи.
Є ще речі, які не йдуть в обмежувачі iq за межами драйвер...раз ви розумієте, як повідомити їм тільки те, що необхідно розташовувати молоток, для informalra повністю відсутні кілька BP в якості авансу, vgt, rail та турбонаддув (дотримуйтесь початку часів), я б краще виправили на педаль (я не зростання у відсотках) та турбо, тиску в рампі я залишаю орі, я повторюю ? думка одного, який st? вчуся...
6741
Якщо ви, трапляється, дати їй погляд ви скажіть мені, якщо це те, що ви мали на увазі, щоб мапу повідомлено? Два лім iq були змінені, правильно?
У попередньому пості я вам відповів на питання, карту обдурив і ламба каже, що не потрібно змінювати, але якщо запит на педалі, цікаво, х, нм, і це x відповідає значення в мм3-й? вище, ніж в карту fumosit? я не обмежений у будь-якому випадку? Cos? роблю, не отримую збільшення мм3, чому? я збільшив час, але не на основі значення в мм3, що я думаю, але на основі вартості, обмежується карту ламба?
Правильно, як ви говорите, але якщо збільшується час, не повідомивши їм, я думаю, що лямбда-вирази можуть впливати...
У всякому разі, я сподіваюся на втручання кого-то більше? експерт.
panterargento
13-01-2014, 20:41
6741
Є ще речі, які не йдуть в обмежувачі iq за межами драйвер...раз ви розумієте, як повідомити їм тільки те, що необхідно розташовувати молоток, для informalra повністю відсутні кілька BP в якості авансу, vgt, rail та турбонаддув (дотримуйтесь початку часів), я б краще виправили на педаль (я не зростання у відсотках) та турбо, тиску в рампі я залишаю орі, я повторюю ? думка одного, який st? вчуся...
По-твоєму, межі iq вставай, що так не добре? У різних обговореннях кажуть, тягнути пряму, було те, що ви мали на увазі? Я думав, що підняти їх, слідуючи тенденції оригінал був менш агресивним. За час, слідуючи обговорення] і читання таблиць, які він люб'язно виклав, я поставив bp часи 50 70 90, змінюючи значення тільки від 1000 бар, - це чому? читаючи деякі відомості, ви говорили, що насоси common rail вже? від 1500rpm забезпечують 1000 бар, тому, враховуючи, що зміни, які я зробив починають близько цього значення я дотримувався цієї логіки. Я не знаю, якщо висновки правильні.
Але я можу повідомити просто карту, час та інші ingannarle? Правильно, чому? інформування карту час мені здається-й? точно, ніж, наприклад, збільшення значення в таблиці.
Я повинен перевірити картку і робити журнал, щоб побачити, що значення повертає мені, право, дайте мені ідею. ? щоб бути чесним, я не впевнений на 100%
panterargento
14-01-2014, 08:17
Limit, iq збільшується в піках де ? максимальна дальність, ви могли б також спробувати його cos? і робити журнал, однак X надати pi? у 80mm3 треба moddare інші обмежувачі, то в разі введіть + 80 слід дати трохи наперед, я можу сказати, що з 80mm3 машина v? непомітно, і ви навіть не потрібно торкатися час, зробіть що тільки можна скачати карту, що я написав, і спробуйте зробити її рівною, може бути, почавши з кроком 1500 об, увагу? що ? defappata і не плутайте mod fap з іншого.
Limit, iq збільшується в піках де ? максимальна дальність, ви могли б також спробувати його cos? і робити журнал, однак X надати pi? у 80mm3 треба moddare інші обмежувачі, то в разі введіть + 80 слід дати трохи наперед, я можу сказати, що з 80mm3 машина v? непомітно, і ви навіть не потрібно торкатися час, зробіть що тільки можна скачати карту, що я написав, і спробуйте зробити її рівною, може бути, почавши з кроком 1500 об, увагу? що ? defappata і не плутайте mod fap з іншого.
Ок, між іншим, моя навіть не має fap. Йти по RE, але для defappare ви змінили один біт, про який йдеться в "edc16 давайте вчитися" або у вас використовується спеціальне програмне забезпечення? Принаймні, ви намагалися побачити, як поводиться машина з mod один біт defap? Кінець OT
Інші обмежувачі iq, якщо не помиляюся, ви говорили про двох інших вони вже є? значення вище 100, я не знаю, якщо ви riferivi ті, чи інші. Питання авансові платежі, я, здається, зрозумів, що soft буде змінюватись приблизно 1 градус, для? бути щирим ? що ще я навіть не дивився, хотів би знайти якесь обговорення-й? специфікація.
panterargento
14-01-2014, 19:03
Я використовував "Раз" для defappare, і не ? один біт, але в деяких областях я правильно вручну.
Інші обмежувачі, ce ne, один на 100, один 110 і один на 83...аванси ? досить складно, і я теж st? намагаюся зрозуміти.
Я використовував "Раз" для defappare, і не ? один біт, але в деяких областях я правильно вручну.
Інші обмежувачі, ce ne, один на 100, один 110 і один на 83...аванси ? досить складно, і я теж st? намагаюся зрозуміти.
Мені не вистачає того, до 83, я знайшов 2 і 77, які, як ви бачили, я вже? збільшується, а 2 інших на 100, 110, що я залишив оригінальні.
Спробує? зробити деякі журнали в оригіналі, щоб побачити, як він поводиться зі змінами.
Я хотів спробувати зробити мод, приблизно в 80mm3, як вам порадив, щоб ви могли залишити оригінальні, так і час inj, що кількість? паливний inj. Просто щоб зрозуміти, як він веде себе з тільки ці зміни. Практично, змінюючи педаль, щоб дійти до цього порогу inj і різні обмежувачі, в тому числі ламба, може бути, cos? я можу, дайте мені ідею на практиці.
panterargento
14-01-2014, 21:14
Читайте пост #27 тут і дивитися на екран https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4718-Info-su-comportamento-alfa-159-150cv/page3
Обмежувач-83 знаходиться до 110, і виглядає як обмежувач крутного моменту.
panterargento
14-01-2014, 21:21
Те, 83 неси в 85 в команді, якщо ви хочете надати 80 (для мене хороші), то якщо ви хочете більше? звичайно, потрібно забрати...
Те, 83 неси в 85 в команді, якщо ви хочете надати 80 (для мене хороші), то якщо ви хочете більше? звичайно, потрібно забрати...
Вчора я був р? тупо для обдування свічки і я не міг відповісти, але завдяки вашій пораді я знайшов цей обмежувач. Крім того, сьогодні я зробив "p"? журнал з оригінальним блоком управління, практично не впроваджує-й? у 70mm3, а потім пройти? ваш рада намагається отримати близько 80 і подивитися, як веде себе автомобіль. Я змінив розділ педалі, щоб спробувати отримати значення крутного моменту відноситься до 80mm3 в таблиці iq x nm (навіть трохи більше) так що вам не доведеться inrevenire про часу, що вони вже є? розширені для цього значення. Роблю тоді посилання на журнал повідомив маси повітря, виміряна я знизив значення в карту ламба близько 650, на, практично, коли значення маси повітря misuarta падає нижче цього порога було в реліз або на низьких обертах, просто щоб зрозуміти, якщо спрацьовує як обмежувач витрати дизельного палива, а потім, опустивши дані в таблиці має забезпечити збільшення припливу дизель. Обмежувачі iq активних (які повинні бути в три з те, що ви мені запропонували) я їх змінені піки пі? високі, а не те, по відношенню до педалі я змінив приблизно на 50%, залишивши але вихідні значення 0. Я сподіваюся, якусь пораду, тільки для тестування на дорозі карту.
panterargento
16-01-2014, 06:10
Будете бачити? мапу сьогодні ввечері, коли повернуся з роботи.
Вчора я був р? тупо для обдування свічки і я не міг відповісти, але завдяки вашій пораді я знайшов цей обмежувач. Крім того, сьогодні я зробив "p"? журнал з оригінальним блоком управління, практично не впроваджує-й? у 70mm3, а потім пройти? ваш рада намагається отримати близько 80 і подивитися, як веде себе автомобіль. Я змінив розділ педалі, щоб спробувати отримати значення крутного моменту відноситься до 80mm3 в таблиці iq x nm (навіть трохи більше) так що вам не доведеться inrevenire про часу, що вони вже є? розширені для цього значення. Роблю тоді посилання на журнал повідомив маси повітря, виміряна я знизив значення в карту ламба близько 650, на, практично, коли значення маси повітря misuarta падає нижче цього порога було в реліз або на низьких обертах, просто щоб зрозуміти, якщо спрацьовує як обмежувач витрати дизельного палива, а потім, опустивши дані в таблиці має забезпечити збільшення припливу дизель. Обмежувачі iq активних (які повинні бути в три з те, що ви мені запропонували) я їх змінені піки пі? високі, а не те, по відношенню до педалі я змінив приблизно на 50%, залишивши але вихідні значення 0. Я сподіваюся, якусь пораду, тільки для тестування на дорозі карту.
6769
Педаль може піти, але я роблю по-різному, лямбда-значення порту в 1 ті, що вище, ніж в 1 660mg, turbo збільшує лише останні 2 стовпця передостанній 50 очок і останнє в 100 очок, повинно вистачити, limit turbo і всип їх в 2600, тиску в рампі я залишаю орі, але у вашому випадку збільшує свої обмежувачі на 1 процентний пункт в +, ніж на карті (5%), limit, iq за драйвер мені не подобаються (крім того, що в команді, що v? добре) тільки збільшує піки, де витрата дизельного палива ? максимальна установка в 80mm3.
Ти не повідомлений про те, що добре, картки, але ви могли б також спробувати його cos?, потім зробіть мод, який я вам рекомендував, і ви відчуваєте, відмінності в почуття, і робимо журнал.
Педаль може піти, але я роблю по-різному, лямбда-значення порту в 1 ті, що вище, ніж в 1 660mg, turbo збільшує лише останні 2 стовпця передостанній 50 очок і останнє в 100 очок, повинно вистачити, limit turbo і всип їх в 2600, тиску в рампі я залишаю орі, але у вашому випадку збільшує свої обмежувачі на 1 процентний пункт в +, ніж на карті (5%), limit, iq за драйвер мені не подобаються (крім того, що в команді, що v? добре) тільки збільшує піки, де витрата дизельного палива ? максимальна установка в 80mm3.
Ти не повідомлений про те, що добре, картки, але ви могли б також спробувати його cos?, потім зробіть мод, який я вам рекомендував, і ви відчуваєте, відмінності в почуття, і робимо журнал.
Ви даєте мене красива рука, але я зрозумів, завтра спробує? карту з його журналу. Якщо я можу завтра ввечері я кладу журнал, просто, щоб зробити два висновки. Я не змінив ні часу, ні кількості? дизель, карту часу ? достатній для 80-х і зараз, я зможу, я не потраплю на це значення, щоб не доводилося редагувати. Безумовно, adeguer? ла-ламба, в кращому випадку там lavorer? в step.
Але, як логіка, карту педалі повинен бути, ніж карта iq x нм на 80\85, тому я думаю, що може залишити час орі.
Я сподіваюся, що деякі критики, ще раз спасибі.
franco75
17-01-2014, 22:56
Для мене добре, я б diminuto тільки трохи, turbo, замість incrementaro 150 я б дав 80 або 100.
Якщо ви хочете уникнути piccate тиску спробуйте злити карту vgt. Піки, що про їх назад?
Для мене добре, я б diminuto тільки трохи, turbo, замість incrementaro 150 я б дав 80 або 100.
Якщо ви хочете уникнути piccate тиску спробуйте злити карту vgt. Піки, що про їх назад?
Враховуючи, що журнал ? р? повільно, з netpc змушує мене читати, кожні 5 секунд приблизно), я б не хотів, що дані будуть p? завищені, у всякому разі я бачив близько 2 піки приблизно в 1,7 і вони були вище 3800 оборотів з педалі на 100%. Дивлячись на журнал з оригінальною карті я бачив, що на цих же оборотах, приблизно 3800 у мене був пік близько 1,550 Бар. Насправді ці дані відображають значення лічильника, навіть якщо вони тільки шипи, мені здається, досягти тільки в тому випадку, випад decso, після того, як я побачив, що тиск падає. Але, щоб не мати проблем провисання шипи від 1,7 небезпечні, або як значення миттєвої ? прийнятно? Приблизно 2500\3000rpm, я читав максимальні значення приблизно 1,5 бар завжди з педаль на 100%
Подальше збільшення тиску повинно бути, з-за кількості? дизельне паливо впорскується, як я запропонував франк я міг би опустити turbo або vgt. Яка різниця, otterei, використовуючи метод, а не інший?
Зараз я хочу спробувати знизити тиск турбо, але якщо ви хочете спробувати змінити vgt, як я повинен себе вести? Я повинен зменшити відсотки, зазначені в таблиці, скажімо, в останні 2\3 колони від 1500RPM?
franco75
18-01-2014, 18:43
для vgt потрібно дивитися BP картки, на одній осі у вас про і ще у вас, мм3. або riscali до 80 чи треба виправити тільки останній вигин.
Я я почну в calre дві карти від 3200-3500 обертів при повному навантаженні
Як обмеження, щоб залишитися в межах визначеного допуску, що ви мені порадите, щоб не перевищити? 1,6 Бар може бути цілком достатньо?
franco75
18-01-2014, 20:13
ти прекрасно зрозумів роботу ВР, riscala останні два BP (65 і 70) в 70-х і 80-х. Крива 70 старого копіюєте в нову, а потім від останнього до penutlima. Останній від 80 abbasserei, що і в 70-також 15%, але тільки від 3000 обертів на
ти прекрасно зрозумів роботу ВР, riscala останні два BP (65 і 70) в 70-х і 80-х. Крива 70 старого копіюєте в нову, а потім від останнього до penutlima. Останній від 80 abbasserei, що і в 70-також 15%, але тільки від 3000 обертів на
Ок, pi? пізно, я і завтра спробую. У будь-якому випадку я рекомендую знизити навіть ці 150 очок на turbo або я намагаюся тільки на зміну вр vgt?
franco75
18-01-2014, 22:56
у вас карту і не одне життя регулювання, знижує тільки де подивитися piccate
у вас карту і не одне життя регулювання, знижує тільки де подивитися piccate
:) Зробив, ак вам порадив, в іншому випадку я знаю, що ви маєте рацію, ми крок у житті, налаштувати і спробувати. Тепер в піках приходить до 1,6 Бар, і в будь-якому випадку в тирі працює на 1,50\1,55 Бар. В пару значень був декілька вище, але тип, який приходив в 1,62 максимум.
Єдине, що залишає мене одного p? спантеличило ? у rumorino, що я відчуваю, коли я їй 3000 обертів на високі передачі 5 і 6, як якщо б "мяу", здається, не пінгу, але pi? типу "gnnnnnn", мені здається, що ви уявляєте, коли тиск в магістралі високого тиску надходить на максимум, але я не знаю, якщо ? цією причиною.
Я вирішив, що назад звуки за допомогою рота.
Я зробив додаткові тести, і я знаю, що, можливо, мені просто поставили "p"? марно на фонові шуми, які, безумовно, вже робив? перед. У pi? коли я поставив маховик monomassa машина ? pi? галаслива, знайшовши, дуже мало часу, ми не avr? зробив ще в звичку. У будь-якому випадку карту кінцевому рахунку також vgt з поправками ? це:
Дякую всім ще раз і для будь-якої критики.
franco75
20-01-2014, 21:56
Для мене ? він невеликий, бажаючи копати сидіти на цикади:
1. "готові" обмежувач крутного моменту, який має максимальне значення при 3500 об,
2. здається, є інша карта rail, але, може бути, не ? використовується, сумніву не працює інтернет
3. я б провів трохи більше в ширину з обмежувачі rail
4. карту vgt повинно бути percrntuale, якщо зменшити на 10% в реальності? ви зменшили карту набагато менше.
приклад: ви перейшли від 47% до 42%, потім у вас знизилася вартість 10%, але в реальності у вас знижений відсоток 5%
ймовірно, буде досить, у мене немає досвіду, щоб відповісти.
чи можу я задати вам питання, я карту в 1E79c6 ? карти swirl?
Для мене ? він невеликий, бажаючи копати сидіти на цикади:
1. "готові" обмежувач крутного моменту, який має максимальне значення при 3500 об,
2. здається, є інша карта rail, але, може бути, не ? використовується, сумніву не працює інтернет
3. я б провів трохи більше в ширину з обмежувачі rail
4. карту vgt повинно бути percrntuale, якщо зменшити на 10% в реальності? ви зменшили карту набагато менше.
приклад: ви перейшли від 47% до 42%, потім у вас знизилася вартість 10%, але в реальності у вас знижений відсоток 5%
ймовірно, буде досить, у мене немає досвіду, щоб відповісти.
чи можу я задати вам питання, я карту в 1E79c6 ? карти swirl?
Привіт франк, дякую за поради. Обмежувач крутного моменту я провів "p"? pi? вниз під 3000, чому? з monomassa я що-небудь вібрація на 2200\2500 оборотів в високі передачі. Може бути, я міг би передбачити p? обмежувач крутного моменту, як ти сказав, і використовувати ті з окремих передач тільки обмежити в п'ятій і шостій, як я рекомендував в інше обговорення, але в цій карті я не робив.
Для rail я зробив журнал, коли було близько 65 бар і більше? та обмежувач на 75 бар, практично завжди приходила в 1675 бар, тому, враховуючи, що в оригінальній карті ? 1600 макс з обмежувачами 1600, я прийняв цієї філософії. Зараз я не дав поломки дивні, якщо б, що відбувається щось піднімаю волосся обмежувач.
Для vgt я отримав, не піднімаючи тиск понад 1,6 бару, тому я думаю, що перетворити? для р? в цих умовах, можливо, відстежуючи з мнс на період, p? pi? довгі, просто щоб бути впевненим, що не скажуть більше.
Адреса, який ви написали, ти здогадався, в повній відповідності з вказівками іншого обговорення, я думаю, вони виключені. Однак кілька місяців тому я видалив свій канал, і я видалили фізично від впускному колекторі, не знаю, виключивши їх навіть в електронному вигляді щось змінити для цілей управління двигуном або просто залишити електродвигун в умовах завжди відкритий.
PS "копати сидіти на цикади" ніколи не чув, що сказав, я досі вмираю від сміху :D
Я зробив деякі додаткові зміни, що раніше я ще не пробував. Я змінив етап для inj понад 70 більше 3000Rpm. Я не знаю, якщо насправді правильно, або якщо що краще міняти всю колонку, потім у про-й? низькі.
ОНОВЛЕННЯ
Через деякий час я спробував повернути картку, намагаючись слідувати логіці повідомлено. Я практично змінила і BP піднялися на значення таблиці карт Turbo VGT, INJ, RAIL і ФАЗИ. Сумніви-й? великий ? на карті етапу, де я видалив ВР, замінивши його подальше сходження на значення таблиці. Оригінальний був ж значення, що і для ВР 60 і 70 Inj, а потім почув замінені на 80 і 100 я їх зросла, відповідно, 0.5 і 1 градус. Будь-яка критика ? добре бере.
8471
паскуале
18-03-2015, 22:09
привіт Gpoint я читав всі обговорення...дійсно цікаво (враховуючи, що у мене теж Gt, але з edc16c8) і я б сказав, що було б здорово побачити rullata!! :D
привіт Gpoint я читав всі обговорення...дійсно цікаво (враховуючи, що у мене теж Gt, але з edc16c8) і я б сказав, що було б здорово побачити rullata!! :D
Привіт Паскуале, чесно кажучи, я ніколи не намагався зробити її ездьте на таксі, я хотів би, але я нікого не знаю. Крім того, проблеми зі зчепленням, я дав хороший змінюється на карту, pi? що ще вниз. Я зняв monomassa проблеми комфорту та зчеплення і маховик нові, я зробив деякі додаткові зміни, щоб надати приблизно 90 і, чесно кажучи, мені сподобалося, як він йшов, щоб? наші автомобілі мають муфти, що, як на мене, не ? з кращих, і навіть після декількох км він починав страждати резюме, то я тільки 80, як максимальний поріг. Було б замінити чимось більш? міцний для того, щоб щось запитати у pi?.
паскуале
20-03-2015, 09:21
По мені, ви зробили велику справу видалити monomassa (трактори lasciamoli фермерам). Проблеми зчеплення просто нашу думку, посилена (без флоренції ? ....теж) і намагається дати розподіл крутного моменту, як пі? лінійні можливо до 2000р/m ви побачите, що у вас не буде проблем.
Мова rullata служить не тільки, як зробити дулю з друзями, а також зрозуміти, як оптимізувати надання. :)
p.s. ти зняв prekat(принаймні), вірно? Якщо б я тебе я хотів би видалити всі, крім глушника кінцева, тому зняти досить р? у contropressioni, очистивши злегка вниз (критична зона для зчеплення) та повернути його vgt (чому? турбо буде рости занадто). Для огляду не турбуйтеся, просто її двигуна по температурі і якщо рапп stechio ? pressoch? правильний (чому? з дизеля ? не вдалося зробити це правильно) кроки до 100%.
По мені, ви зробили велику справу видалити monomassa (трактори lasciamoli фермерам). Проблеми зчеплення просто нашу думку, посилена (без флоренції ? ....теж) і намагається дати розподіл крутного моменту, як пі? лінійні можливо до 2000р/m ви побачите, що у вас не буде проблем.
Мова rullata служить не тільки, як зробити дулю з друзями, а також зрозуміти, як оптимізувати надання. :)
p.s. ти зняв prekat(принаймні), вірно? Якщо б я тебе я хотів би видалити всі, крім глушника кінцева, тому зняти досить р? у contropressioni, очистивши злегка вниз (критична зона для зчеплення) та повернути його vgt (чому? турбо буде рости занадто). Для огляду не турбуйтеся, просто її двигуна по температурі і якщо рапп stechio ? pressoch? правильний (чому? з дизеля ? не вдалося зробити це правильно) кроки до 100%.
Prekat, swirl, не з'? pi? нічого. Каталізатор, центральний залишимо для питань, вихід вниз, так само, як ви сказали, ви, я волію працювати на обмежувач крутного моменту, щоб зменшити навантаження на зчеплення. Так і зараз ? менш жорстокий, ніж перший, але працює добре, і робить. Ми говоримо, що вони задоволені, і я волію піти на компроміс.