КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica Фарсунак GP 90cv

blackwolf76
05-01-2014, 00:33
Сення патэлефанаваў мне адзін мой знаемы з праблемай дзіўным на GP mj 90cv. У практыцы ачысткі кадоўкі фарсунак і км ад эбу.

Усталяваўшы іх зноў ідзяце на некалькі дзен, як звычайна, а праз некаторы час яны губляюць зноў.

Наколькі я мог зрабіць выснову ? eeprom ўнутраная, якая губляе дадзеныя, але я не разумею, калі ? сам блок кіравання няспраўны, або, магчыма,? у іншым eventualit? прычынай дэфекту. Можа быць ? здарылася з кім-то іншым... і ведае рашэнне.

legendaryslave
05-01-2014, 01:27
Гэта прымушае мяне думаць, напруга акумулятара, нават чаму? калі ў яго якія-небудзь праблемы e2p, ты нават код спрабаваў з іншага дыягназу шмат разоў гэта прыходзіць на розум

Inquino пост,без замены e2p

blackwolf76
05-01-2014, 10:42
Я таксама думаў, што я да батарэі, нават калі не ведаю што ? незвычайна. Цяпер я магу змяніць гэта, і тады мы бачым, што адбываецца... у выпадку, калі вы паспрабуйце змяніць eprom. Дзякуй.

carlo abarth
05-01-2014, 12:55
тэст eeprom, пасля чаго ен тычыцца цябе эбу!!
Я таксама думаў, што я да батарэі, нават калі не ведаю што ? незвычайна. Цяпер я магу змяніць гэта, і тады мы бачым, што адбываецца... у выпадку, калі вы паспрабуйце змяніць eprom. Дзякуй.