КПК

Перегляд Повної Версії : шукаю ori mini couper r56

legendaryslave
як шукаю назва файлу ori mini couper r56
bosch
17 mev
hw 0261201969
sw 1037386883
або послідовного читання або для читання і завантаження там і' -і' в базі даних, але не для мене riconfronta мінімально, заздалегідь спасибі за увагу

giannimini
здрастуйте, ви знаєте, випадково, якщо з galletto v50 це ecusi пу? читати і писати? або тільки galletto v53. я півень v50 в майстерні, і міні, як ваша втягуватися 120 кінських сил, можливо, якщо я зможу його прочитати не піддаючи його в boot можу postartelo привіт! дозвольте мені знати,

за те, що я знаю, я galletto v53 читає і пише навіть на s r56 скид? не буде оновлення ебу.... ? якщо я від ок незручно, мій механік і вас читаю... не хотів би спробувати з помилкою.

legendaryslave
здрастуйте, ви знаєте, випадково, якщо з galletto v50 це ecusi пу? читати і писати? або тільки galletto v53. я півень v50 в майстерні, і міні, як ваша втягуватися 120 кінських сил, можливо, якщо я зможу його прочитати не піддаючи його в boot можу postartelo привіт! дозвольте мені знати,

не ? всмоктується, але 175cv turbo, однак, з того часу, я виявив, l, ori,ви читаєте і пишете з il48

leandro89

за те, що я знаю, я galletto v53 читає і пише навіть на s r56 скид? не буде оновлення ебу.... ? якщо я від ок незручно, мій механік і вас читаю... не хотів би спробувати з помилкою.

мені здається, що в цій темі, якщо я кажу в іншій посаді, а потім дотримуйтесь назву обговорення

giannimini
Ок, прочитане і написане на послідовний або в boot відкриття?

msport (exil77grande)
Ок, прочитане і написане на послідовний або в boot відкриття?

Ти зрозумів чи ні нагадаємо, Леандро?
Назва говорить шукаю файл, ori, а не питання на такі автомобілі,якщо продовжувати покривати кожен пост, ваші питання, я змушений вжити заходів.