Прагляд Поўнай Версіі : крутоўны момант pro і mini Elm
я бачыў, есць два Elm bluetooth mini адзін з led і без, святлодыедныя..., каб выкарыстоўваць яго з крутоўны момант pro роўныя???
mincio82
07-01-2014, 09:05
Я лічу, што міні-версія не мае святлодыедныя від але гары led smd, убудаванымі ўнутры..мая версія mini (белы корпус з тэгамі аранжавы/сіні) гарыць, калі падлучаны.
На функцыянал? я не скарджуся, так і з пк і з тэлефонам, робіць яго працу (натуральна, дадатковыя функцыі, такія як скід падушка бяспекі etc..не назад) і да гэтага часу не вы ? спалілі, нягледзячы на тое, што ўвесь час падлучаны да порта дыягностыкі аўтамабіля ад іп? шасці месяцаў.
sportknight
07-01-2014, 09:27
я паставіў іншы перамыкач,не хачу scaricasse аўтамабільны акумулятар
mincio82
07-01-2014, 09:55
Калі вы выкарыстоўваеце аўтамабіль штодня, нічога не адбываецца, чаму? у рэшце рэшт паглынанне ? мінімум; наадварот, вы добра зрабілі, напрыклад, усталяваць выключальнік.
Roberto_Bmw
10-01-2014, 22:51
Калі вы выкарыстоўваеце аўтамабіль штодня, нічога не адбываецца, чаму? у рэшце рэшт паглынанне ? мінімум; наадварот, вы добра зрабілі, напрыклад, усталяваць выключальнік.
У мяне jeep grand cherokee і bt(кітайскі) ? засталіся на два тыдні, і я не забіла акумулятар.
fuorigiri12000
11-01-2014, 10:15
Я таксама засталося літаральна некалькі дзен, на bmw 320d няма каросты.
bt-кітайску.
Roberto_Bmw
11-01-2014, 10:42
Па-мойму падвышаная небяспека ? што згарыць раз'ем bt
я паставіў іншы перамыкач,не хачу scaricasse аўтамабільны акумулятар
мінулыя выходныя раблю тое ж самае.....
а ўзяў міні ....fuonziona з крутоўны момант pro
заплаціў 9? прыкладна
kingsnake
25-02-2014, 00:29
Усе выпрабаванні, праз тыдзень з elm падлучаны без выкарыстання машыны я быў пешшу, калі вы можаце, выкарыстоўвайце перамыкач або staccatelo
fuorigiri12000
25-02-2014, 18:11
Добра было б ведаць, што вы рабілі тэст расход?
kingsnake
26-02-2014, 01:44
Добра было б ведаць, што вы рабілі тэст расход?
Не, я была тыдзень за мяжой, і калі я вярнуўся, я знайшоў сюрпрыз
Блукаючы ў інтэрнэце, я ўбачыў, што вы робіце modofiche абсталявання, каб дазволіць яму прачытаць, можа, хто-небудзь з вас ніколі не спрабаваў?
Прыехаў сення версія bluetooth напалі з Момантам, мне здаецца, пойдзе, я зрабіў сканаванне памылак эбу, і я з 0 памылак. Але я-апошні, які загараецца, калі ўключаю машыну, то не выяўляе?
kingsnake
21-03-2014, 12:35
Прыехаў сення версія bluetooth напалі з Момантам, мне здаецца, пойдзе, я зрабіў сканаванне памылак эбу, і я з 0 памылак. Але я-апошні, які загараецца, калі ўключаю машыну, то не выяўляе?
Крутоўны момант не скінуць сэрвіс
Ах ок, дзякуй, але паставіць перамыкач як у пу? працягнуць ? складаная рэч?
kingsnake
21-03-2014, 16:28
Ах ок, дзякуй, але паставіць перамыкач як у пу? працягнуць ? складаная рэч?
У выключальнік я не ведаю, што сказаць, не так даўно я бачыў мой сябар, які быў перамыкач на elm gi? усталяваны заводам-вытворцам