Перегляд Повної Версії : Fiat Punto 1.2 16V 2001-миготіння рамки
привіт всім,
ці дні я тестую мій інтерфейс нової galletto v53 і поки не підводив...
сьогодні, після різноманітні спроби читання bosch me7.3h4, нарешті, він прочитав карту.
Завдання сьогодні було тільки прочитати це екю, а потім обробити його, і записати її...в заміні ебу ? представлений в цьому проблема...миготіння км в комбінації приладів...в ecu ? було тільки написано... від чого це залежить?
159sportwagon
02-01-2014, 20:48
Потрібно зробити вирівнювання проксі з multiecuscan . Потім він знімає . Як ви читати lecu
carlo abarth
02-01-2014, 21:17
моргати і тільки через простий alliniamento!!!я ті, я з 1260, як ви зробили їх читати з 53, що схема??'l ви повинні були поставити в boot??
читати в школі з fgtech galletto v53...щиро прочитаних обговорень на форумі, я р? деморалізовані, коли smontandolo я знайшов rel? синій...а поки йде добре...
у всякому разі, я нижче схему: я підключений до 5 позитивних, k-line (зелений провід) , а потім маси на корпусі, що на 20 pin для завантаження...дав мені багато крупи спочатку, але потім мені вдалося прочитати в банк; всі живлення від півня...
щось дивне?
однак autocom здійснює вирівнювання? клієнт в кінці кінців визнав, що проблема була ще до відображення................
blackwolf76
02-01-2014, 23:40
Вирівнювання я роблю це з bosch ви можете без проблем. Як правило, блок управління подушками безпеки або панель інструментів-створити проблему.
ок, я спробую зараз, спасибі!
перейти спокійно вирівнювання з безконтактними щось з autocom ти на punto evo є зміг або ***********
Я підтверджую, що з вирівнювання вирішує....але як ? туди????
вибачте за затримку...вирівнювання здійснюється з texa
спасибі!
motorsport
11-01-2014, 19:17
я Також підтверджую, fiat Multiecuscan тому'!!