Перегляд Повної Версії : VW Golf VI 2.0 TDI проблема метелик
Добрий вечір, я в майстерні на golf VI з код помилки p2009, властиві метелик, на жаль, texa не говорить мені, ще й колл-центр ? закритий до 7 січня? клієнт хотів би рішення проблеми, якщо кому-небудь ? випадково ця помилка мені може сказати, що перевіряти, чому? вони зважилися кинутися на корпусі дросельної заслінки або датчик витрати повітря помилку відображення.
дросельні заслінки з приводом проблем, вони завжди є дані, я sostituerei, що і controllerei, що не схопився і навіть його запобіжник.
Backgroop
02-01-2014, 18:48
Згоден повністю ugoboss є метеликів, які потребують, або короткого замикання через попадання масла, лавровий лист, внутрішньої і поломки шестерні, перевірив запобіжник, як правило, стрибає і не робить вам далеко навіть вентилятори
я зробив 2 тижні тому я замінив корпус дросельної заслінки, так як я знайшов басейн масла всередині електричної частини. В моєму випадку запобіжник був у порядку. Замінений клапан скидання помилки і машина ? повернулася як нова
Я, як писав раніше, двостулковий клапан може також дати вам інші помилки, я їх мала з P2112 і інші, але цю проблему ? майже завжди їх або біля egr...
Привіт rts, у мене була така ж проблема з таким же помилка на гольф 6 серії з ебу bosch edc17p14 і рік ці проблеми і усунути скидання всіх параметрів, так і egr, а також електродвигун приводу дросельної заслінки, то навчання всі 2 речі згадано...
frantik3
03-01-2014, 20:33
виключити метелик від ебу, і у вас більше проблем!!!!
Ок, тоді сьогодні я чистий, як метелик, що egr і перевстановив все, скидання помилки, клієнт не хотів купувати новий, і навіть не мій начальник, то як ? виключити, що вони хочуть виключити її з ебу, в будь-якому випадку ми дали машину на тест пару днів, а потім aggiorner? обговорення
frantik3
03-01-2014, 21:01
ок!!!!!!!!!!!!!
виключити метелик від ебу, і у вас більше проблем!!!!
Смиренно я прошу, і я прошу вибачення за мою відсутність знання багатьох речей...я spighi як це зробити?? Або краще, що ви використовуєте, щоб дістатися до виключення функції??
Gick...я знаю, що через кілька днів повертається, я кажу з досвіду...? удачі.
frantik3
04-01-2014, 10:09
Смиренно я прошу, і я прошу вибачення за мою відсутність знання багатьох речей...я spighi як це зробити?? Або краще, що ви використовуєте, щоб дістатися до виключення функції??
Gick...я знаю, що через кілька днів повертається, я кажу з досвіду...? удачі.
З багато терпіння виключає з блоку і здійснимо роботу
Ок, але я хотів би зрозуміти, для ess. для клапана egr принесіть до нуля горба графіка і для цього? В якості осіб команди в графіку?
frantik3
04-01-2014, 11:01
і типу відключення dpf іноді змінні скасувати
Ок, я зрозумів, дякую за інфо... але є програми, які визначають, де втрутитися? або знайти на карті точку, де він працює?
як правило, на цих ебу, вам слід знімати його вручну за допомогою програми x зіставити!!!
Ecm titanium або winols ти маєш на увазі? Читайте карту в 2d і окремих людей?
Зазвичай я використовую map3d і, як правило, криві карти їх sconosco, або також потрібно використовувати файли, damos, ecm і winols-це теж добре..
frantik3
04-01-2014, 18:30
добре будь 2d-редактор
і... так, щоб вчитися... дайте мені адресу daiiii..... що я відчуваю...потім практика, тому ви досвід мені сказав чувак....
якщо ви хочете дізнатися, подивіться спочатку, як працює карта,xk? кожен файл тип ебу і розмір в idirizzo змінюється!!
хлопці, будь ласка, мінімум російську мову, коли пишете, я читаю певні фрази, які змушують мене тремтіти, однак я зняв впускний колектор і фактів, проблем meccaninici не є, так ? зламався електродвигун, який управляє діафрагма клапанів, але вони дають лише частину повного приводу просто немає.
Я дякую, що допомогли мені вирішити цю проблему, щоб користувачі todos і ртс, я знаю, що ви пішли на p? по темі, так як я не просив є виключення системи і ви створили 2 сторінки, в основному, не написав нічого корисного для мене. Це ? просто спостереження, і я дякую в будь-якому випадку за ваш внесок.