КПК

Перегляд Повної Версії : заміна ECU двигуна AUDI TT 8N MK1 з ECU використовується

TTMsport
01-01-2014, 16:26
Як випливає з назви, з-за поломки старого ебу двигуна (не більш читабельним), я замінити ECU з уживаного ж коди ECU і програмного забезпечення. ЕКЮ, на питання, і це МЕНЕ 7.5, автомобілі audi TT 1.8 t 225cv чотири 1999 року.
Цікаво, якщо хто-то вже особисто випробував подібний випадок і, якщо це необхідно вдатися до дилерських точне кодування ебу до fni в funzioanemento з усіма пристроями (заслінки, електронний прискорювач і т. д.) (іммобілайзера), або ви можете зробити своп без особливих проблем без звернення до audi.
Від кого-то я чув, що для audi і потрібно йти в audi тому що вони підключаються до сервера з будинку матері і завантажує налаштування.
На думку інших, цей процес не потрібно на автомобіль питання (1999) стверджують, що коли-виправлена помилка іммобілайзера має працювати все правильно (ECU з однаковими ID software/ecu).
Дякую вам і бажаю вам щасливого 2014 року на всіх.

carmageddon
01-01-2014, 16:31
як правило, все відбувається без будь-яких проблем, достатньо мати ебу з таким же номером HW і SW, і ви можете? : мати іммо активний і всіх іт-оригінал, просто переміщаючи eeprom безпеки від ecu все інше або scodificare екю і правда immo off

motorsport
01-01-2014, 22:58
я підтверджую, дії, чистою і не мати рогне!!

Omt
02-01-2014, 00:09
Це ? питання, що я завжди на місці і ніколи не займався! Якщо б вам довелося міняти ебу від однієї машини до іншої, що дії/ кошти мені необхідно слідувати, і використовувати? Я не хотів би вийти офтопік cn відпочинь повідомлення. У разі, якщо опиниться в оез неправильно будь ласка, вибачте мене.

gezame
02-01-2014, 00:38
Привіт
Багато, багато ecu, багато різних процедур.
Деякі, переміщаючи eeprom (або даних з дампа), інші переміщення flash (дамп), інші два (eeprom+flash).
Іншими мікро -, etc, etc.

raffaell0
06-01-2014, 20:39
як правило, все відбувається без будь-яких проблем, достатньо мати ебу з таким же номером HW і SW, і ви можете? : мати іммо активний і всіх іт-оригінал, просто переміщаючи eeprom безпеки від ecu все інше або scodificare екю і правда immo off
Якщо пп має можливість? взяти eeprom безпеки,або читаю, як ви це робите? Ви берете ecu ідентичною,ви scodifica, то, як ви можете включити l immu, все ті ж ключі/транспондерів?

carmageddon
06-01-2014, 20:47
? потрібно ecu оригінал авто для зняття eeprom безпеки переміщення на ecu використовується в якості альтернативи тільки audi пу? налаштування ecu...так само, як з нових автомобілів.

raffaell0
06-01-2014, 21:19
Login code або carpass ? зберігається на тахометр або на ecu? Чому? я знаю, що з vcds, маючи logincode можна інтегрувати ключі ,км etc
Так що, якщо logincode ? зберігається в ecu, і ви можете прочитати, а потім використовувати його інтегрувати ключі, ви можете добитися успіху, навіть без eeprom ecu попередньої. Чи я помиляюся?
Мені цікаво знати всі шляхи, які ведуть в Рим.
Дякую

carmageddon
06-01-2014, 21:49
я не знаю, як додати додаткові ключі, ніколи не робив.

от ви говорите про іммобілайзер, і що ? зберігається на ecu двигуна...можливість? ? immo off або іммо оригінал, прави і в обох випадках втручається на ecu двигуна

gezame
07-01-2014, 01:57
Login code або carpass ? зберігається на тахометр або на ecu? Чому? я знаю, що з vcds, маючи logincode можна інтегрувати ключі ,км etc
Так що, якщо logincode ? зберігається в ecu, і ви можете прочитати, а потім використовувати його інтегрувати ключі, ви можете добитися успіху, навіть без eeprom ecu попередньої. Чи я помиляюся?
Мені цікаво знати всі шляхи, які ведуть в Рим.
Дякую
Привіт
У систему черг і momorizzato на тахометр і на ecu.
Ви можете leere для бд, але немає з vag-com.

yannsaba
07-01-2014, 02:33
Пропрацювавши на audi підтверджую сказане вище. З пристосуванням офіційний вдається працювати на ecu відразу ricodifica0 . В якості альтернативи ви були показані два рішення в силі.

raffaell0
07-01-2014, 12:59
Спасибі за інформацію, зазначену, навіть якщо я не відкриваю, я обговорення, я скористався, щоб дізнатися більше? ;-)
Мене цікавило знати всі можливості? що він, у разі олл-ін.
Для vag-com, я, здається, вже читав? щось з цього приводу. Типу Dash-com, carprog та ін

yannsaba
07-01-2014, 13:14
за офіційним діагнозом ми говоримо про odis, кілька операцій кодування вони роблять їх внутрішній базі даних.