КПК

Прагляд Поўнай Версіі : выдаліць, падушка бяспекі для сядзення

iaio92
03-09-2012, 14:53
прывітанне ўсім,
я павінен паставіць спартыўныя сядзенні на маей машыне ( punto evo mjet 2010 года), але ў мяне падушкі бяспекі ў сядзенні, арыгінальныя, і калі іх зняцце, мяне гарыць няспраўнасць і сістэма падушак бяспекі не працуе... як да зрабіць, каб уключыць індыкатар і працаваць усе астатнія?? я чытаў у інтэрнэце, што проста паставіць рэзістары 2,2-хом, але баіцца, што лопне ўсе....

magi1984
03-09-2012, 15:35
сапраўды, пастаў рэзістараў 2,2ohm і 1/4 вата на раз'ем, які адключаецца.
супраціў імітуе проста значэнне супраціву падушкі бяспекі, камфортна, што не успыхвае нічога :D

iaio92
03-09-2012, 15:47
сапраўды, пастаў рэзістараў 2,2ohm і 1/4 вата на раз'ем, які адключаецца.
супраціў імітуе проста значэнне супраціву падушкі бяспекі, камфортна, што не успыхвае нічога :D

чаму? рэзістараў, а не для падушкі бяспекі? мы робім рогі, што адбываецца аварыя і лопаюцца, падушкі бяспекі, супраціў, якое яны робяць??? яны грэюць?

magi1984
03-09-2012, 15:51
пастаў супраціў на кожны убудова, які пакіне адключаны
у выпадку аварыі, калі не выбухаюць, падушкі бяспекі, вы зробіце дрэнна, вось што адбываецца

iaio92
03-09-2012, 16:04
сапраўды, я хацела ведаць напэўна , што ставячы рэзістары іншыя падушкі бяспекі працуюць выдатна...?!?!? altriemnti вы не можаце? дзейнічаць праз блок кіравання падушак бяспекі??

magi1984
03-09-2012, 16:37
я табе ўжо? сказаў, што, паставіўшы супраціў, нічога не адбываецца, іншыя падушкі бяспекі.
мой кліент паставіў спартыўны руль на mini cooper, падрыхтаваны трэк, відавочна, было кантрольная лямпа падушкі бяспекі гарыць, я яе выключыў, паставіўшы рэзістар 2,2ohm

ПЕРАЙСЦІ СПАКОЙНА!

iaio92
03-09-2012, 17:34
я табе ўжо? сказаў, што, паставіўшы супраціў, нічога не адбываецца, іншыя падушкі бяспекі.
мой кліент паставіў спартыўны руль на mini cooper, падрыхтаваны трэк, відавочна, было кантрольная лямпа падушкі бяспекі гарыць, я яе выключыў, паставіўшы рэзістар 2,2ohm

ПЕРАЙСЦІ СПАКОЙНА!

ок, з гэтым справіцца? cos?! ? можаце ісці на эбу і выключыць падушкі бяспекі?? калі ? вы, як я магу гэта зрабіць??

magi1984
03-09-2012, 20:49
не думаю, што можна...прабачце

iaio92
04-09-2012, 13:22
але што-то накшталт добра?? я перавеў, але я яшчэ не добра разумею, што калі трэба, каб не прымусіць гучаць у зумер пярэдняга пасажыра, калі не ставіць поясам або, калі па-сапраўднаму я v? d эмуляваць падушка бяспекі.....

вось спасылка:
http://www.ebay.it/itm/180800153780?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

фелікс
04-09-2012, 22:20
прывітанне, або рэзістары, або форму, у выпадку аварыі падушкі бяспекі не працуюць

alfajtd
04-09-2012, 22:33
на колькі я ведаю для BMW ? магчыма праз адмову індыкатараў, чаму? магчыма, датчык вагі, вы выракаеце і вы не жадаеце яго замяніць,
і ў выпадку аварыі? падушка бяспекі адкрываецца.. нават калі месца не ? быў заняты... або ? заняты, але не пояс, - дадаў....

iaio92
05-09-2012, 13:23
тады c'? я ў c..... чаму? калі я пастаўлю супраціў не працуюць іншыя?? у рэшце рэшт супраціў f? s? блок прачытайце, што падушка бяспекі ? апостальскай і няма?

magi1984
05-09-2012, 13:27
працуюць усе падушкі бяспекі, спакойнай

alfajtd
05-09-2012, 13:29
вы павінны ўбачыць, прынцып працы...
чаму? у bmw f? перакрыжаваная праверка...

паспрабуйце пайсці ад майстэрні fiat упаўнаважанага з шарыкамі.... і хай...
што вы можаце зрабіць...
у частцы, што яны не дрэнныя месцы ў abarth ...ад...

iaio92
05-09-2012, 13:37
сядзенні abarth сапраўды прыгожыя, але калі я павінен выдаткаваць 600 еўра для сядзенняў, якія выкарыстоўваюцца рабіць у першую чаргу, на мяне з fk новыя або я знайшоў як sabelt( тара), але практычна аднолькавых корпуса ззаду вугляроду макет на 300 еўра, новыя, у тым ліку кранштэйны.......

для бяспекі, я ўбачыў, што на bmw ставяць sabelt няма, і гэтыя не маюць падушкі бяспекі і, вядома, fiat d? з modulini ў 30 еўра кожны, якія імітуюць падушка бяспекі, але, як я магу атрымаць certerza, што, у выпадку ўдару, усе астатнія працуюць?

alfajtd
05-09-2012, 13:38
тады, калі ў вас есць лямпа выключана, працуюць на 1000%
scoppieranno у залежнасці ад удару...

iaio92
05-09-2012, 13:41
тады, калі ў вас есць лямпа выключана, працуюць на 1000%
scoppieranno у залежнасці ад удару...

эххх, magariiiii.. чаму? многія*******ni, якія прадаюць sti модуляў, іх канструююць такім чынам, што вы сгорите адразу індыкатар або ва ўсякім выпадку што-то накшталт cos? вы верыце, што лямпа выключана і ісці ціха, але ў рэальнасці? у вас есць толькі індыкатар, што не працуе, напрыклад: modulino, які прадае simoni racing...

alfajtd
05-09-2012, 13:45
але шпіен ? няспраўнасць... паведамляецца з дапамогай сувязі can...
не думаю, што гэта, магчыма, больш напругі...

iaio92
05-09-2012, 14:00
але шпіен ? няспраўнасць... паведамляецца з дапамогай сувязі can...
не думаю, што гэта, магчыма, больш напругі...

і тады яны робяць што-то, што f? выключыць толькі індыкатар, чаму? у modulino у simonic'? таму напісаў, што выдаляе толькі адзін знак і проста, і не гарантуе правільнай працы.. так што я хацеў cheidere для вас, калі вы ведаеце, як рабіць x, мець належны funzionamente падушак бяспекі, а індыкатар не гарыць...

alfajtd
05-09-2012, 14:29
але ты не сказала, што з 30 еўра fiat ад яе ж modulini для спартыўных сядзенняў без падушкі бяспекі?
калі ? cos? схілы тыя...
і вы спакойны, што ўсе працуе..

iaio92
05-09-2012, 14:41

alfajtd
05-09-2012, 14:57
чытаючы вакол менавіта ставяць супраціў..
c'? працэдура, каб зрабіць для ўстаноўкі... з гэтай simulerebbe наяўнасць бакавыя падушкі бяспекі для кожнага сядзенні...

як вы кажаце дылера, які прадае сядзення sabel забяспечвае рэзістар разам.
як вы апісалі вышэй, кантрольная лямпа згасае і ўсе працуе...

хоць я супраць таго, каб выдаліць гэтыя прылады для просты факт, што ў выпадку аварыі можа не плаціць страхоўку
чаму? зменены прылады бяспекі... убачыў, што ў машыне ен есць...

sa80libero
05-09-2012, 18:18
на стілус, напрыклад, проста перапраграмаваць eeprom эбу падушкі бяспекі з дапамогай невялікі мадыфікацыі праграмнага забеспячэння кантрольная лямпа згасае па памылцы пасажыра...

magi1984
05-09-2012, 20:36
так, але што ? розная сітуацыя, і што ? занятасці сядзення пярэдняга пасажыра, іншы ? выдаліць бакавыя падушкі бяспекі

iaio92
06-09-2012, 11:31
я хачу выдаліць іх!!!!.....

magi1984
06-09-2012, 11:37
гэта я зразумеў...на самай справе я сказаў, паставіць супраціў ад 2.2ohm 1/4 вата, і вы ўбачыце, што праблем не будзе.
індыкатар не гарыць і падушка бяспекі, якія функцыянуюць у выпадку аварыі

iaio92
06-09-2012, 11:42
гэта я зразумеў...на самай справе я сказаў, паставіць супраціў ад 2.2ohm 1/4 вата, і вы ўбачыце, што праблем не будзе.
індыкатар не гарыць і падушка бяспекі, якія функцыянуюць у выпадку аварыі

Каманду электроніка
27-10-2012, 13:09
я пацвярджаю, што тут працуюць

afortunao
01-11-2012, 13:05
Buenas..., para двайнікі падушка бяспекі, resistencia, як правіла, debe de estar entre 2 y 5 ом, йо выкарыстання 3,3 м (es un valor m?s equilibrado). З esto lo que se consigue es}?ar у нумарах, para que no entre en так averia y сіга manteniendo эль аперацыйнай сістэмы.

Para sensor de ocupante напрыклад, унікальнае este сістэма lleva m un?dulo que transmite por c?digo cifrado (K-line) hacia la нумарах-дэ-падушка бяспекі. Вырабіце яе столькі няма проста з poner una resistencia, es diferente para cada мадэль. (bmw, mercedes, Fiat stilo...por ejemplos)

Un saludo

БЕЛАРУСКАЯ ****** traductore:

Добра ..., для імітацыі падушкі бяспекі, ўстойлівасць ў цэлым павінна быць паміж 2 і 5 м, 3,3 м, якія я выкарыстоўваю (гэта значэнне pi? збалансаванае). Гэта ? мы? што вы атрымаеце ? падмануць эбу, так што, не рэжым? няспраўнасць і працягваць падтрымліваць аперацыйная сістэма.

Для датчыка прысутнасці ? розны, у гэтай сістэме есць модуль, які перадае код закадаваны (K-line) блока кіравання (эбу) падушак бяспекі. Таму недастаткова проста паставіць супраціў ? адрозніваецца для кожнай мадэлі. (BMW, Mercedes, Fiat Stilo ... для прыкладу)

З павагай