Перегляд Повної Версії : проблема на citroen c3 1,2 бензин
Привіт, хлопці, у мене така проблема ? на скільки цей рідкісний C3 1,2, коли натискаю педаль зчеплення, а потім я залишаю машина вимикається, ми перевіряли до всіх модулів для проведення електричного змінив interutore зчеплення м? у risultado не змінюється.. будь рада, добре я згоден..
Alfiuccio
31-12-2013, 14:49
помилки в ебу?
motorsport
31-12-2013, 14:52
здрастуйте, діагностика управління двигуном знаходитесь помилки???
legendaryslave
31-12-2013, 14:57
Я спостерігав би з осцилограф l меандр датчика положення колінвала в момент задавите зчеплення я думаю, уступів валу
хлопці, все, ch? ви згадали той факт,що в ебу не виходить жодної помилки s? тяга на перемикач педалі, то дефект не f?...
cinqueturbo
31-12-2013, 20:15
хлопці, все, ch? ви згадали той факт,що в ебу не виходить жодної помилки s? тяга на перемикач педалі, то дефект не f?...
чистий організм всмоктування з навчання?
legendaryslave
01-01-2014, 14:49
ви не засновувати тільки на зу несправностей в dignostica аналізує параметри в реальному часі, і сказав, що ecu поодинці зможе побачити quasto
Корпус дросельної заслінки ? змінилося, ми перевірили s? було всмоктування повітря проаналізували всі параметри,завтра пробую інший блок управління, і ви faro знати...
giordano_mecc
01-01-2014, 22:21
здрастуйте, ви перевірили при натисканні зчеплення з тестером, якщо напруга падає дуже , якщо не помиляюся, цей перемикач ? харчування на позитивний і потім провід назад, якщо при натисканні напруга впаде дуже може бути короткий !!
motorsport
01-01-2014, 22:26
якщо ви зробили всі ці випробування тобі казав,пу? бути проблема ебу,дайте нам знати!!
Хлопці вирішили проблему, я відкрив блок управління с3 і я побачив, що віск оксиду на деяких наконечників, такою чистою, щоб добре і, здається, що дефект не f? pi?...
motorsport
02-01-2014, 14:20
Ну головне, що ви розібралися....
giordano_mecc
02-01-2014, 16:30
впевнений, що трохи оксиду змушує багато жарти. привіт
yannsaba
05-01-2014, 23:18
перевірте забарвлення окису, якщо голубуватий це антифриз, ці мотори страждають від цієї проблеми, практично нісенітницю охолоджуючої рідини від термостата (в цьому випадку термостат пілотований) і за допомогою дроту для випаровування надходить до блоку управління, викликаючи цілий ряд проблем.
yannasaba проблема вирішена, але не залежить від холодоагенту, але з-кислотні батареї, так як centrlina st? атакований збоку батареї з пластиковою кришкою...
yannsaba
06-01-2014, 18:33
дивацтва ? що, від'єднавши вимикач в порядку.
yannsaba я уточнив x зрозуміти, ch? nn залежить від холодоагенту, чому? s? віск якийсь втрати мене зрозумів би,все одно пу? трапитися з охолоджувальною рідиною!!
yannsaba
06-01-2014, 21:44
але він тихий, може бути, він неправильно зрозумів тон :D в будь-якому випадку я повинен пам'ятати пін-коди, які були на "ponticellati" з захистом від замерзання, ефект launch було круто:cool:
але він тихий, може бути, він неправильно зрозумів тон :D в будь-якому випадку я повинен пам'ятати пін-коди, які були на "ponticellati" з захистом від замерзання, ефект launch було круто:cool:
я ніколи не бачив dell оксид виникне, з захистом від замерзання,...