КПК

Перегляд Повної Версії : аварії, після аварії

raffaell0
30-12-2013, 23:35
Привіт, які надійне програмне забезпечення, щоб очистити файли від аварії?
Як я можу зрозуміти де string, які ви повинні змінити.
У разі, якщо у когось є керівництво, l я з задоволенням приймаю.
Дякую

legendaryslave
30-12-2013, 23:41
залежить від машини і типу ecu

raffaell0
31-12-2013, 01:44
Наведу приклад. На ринку є інтерфейси, які з однієї або двох кнопок видаляють аварії.Так все легко з самого цюй?. З використанням програмного забезпечення, наприклад, Подушки безпеки, ремонт/ resetter, якщо вони є надійними(чи ні?) також йде добре.
Але якщо я хочу перевірити ? все правильно, чи я хотів би редагувати вручну,що я роблю і як я роблю? Якщо я відкриваю файл або bin hex редактор не riesche нічого зрозуміти.Якщо існує редактор, який capibile,що я роблю, що мені писати і де мені писати?
Я-головний біль ;-)
Дякую

guidotacco
31-12-2013, 09:00
майже всі sw не є цілком надійними,щоб редагувати їх тільки хоче багато досвіду,або читайте ебу діви і risrivi на один з аварії

carlo abarth
31-12-2013, 09:16
стенд і автомобіль, який вам кінцевий результат ..soft reset подушки безпеки для 90% йдуть все добре!!!

sportknight
31-12-2013, 10:02
але у випадку, якщо зазнає невдачі, що проблема там може бути? ? траплялося, що хтось хотів би вирватися статичний нові?

cinqueturbo
31-12-2013, 10:46
але у випадку, якщо зазнає невдачі, що проблема там може бути? ? траплялося, що хтось хотів би вирватися статичний нові?

Хороше питання!...
мені цікаво, і я сподіваюся, що коли-небудь і ви не можете...

raffaell0
31-12-2013, 11:00
Добрий день. Я був би щасливий мати програмне забезпечення, що б ви могли редагувати іммо, тахометр, подушка безпеки.Є аргументи, які практикуються часто.Тип програмного забезпечення "carprog".Але якщо я беру файл інший ебу.Дані іммо ? Та інші дані, як це зробити?

cinqueturbo
31-12-2013, 11:04
Добрий день. Я був би щасливий мати програмне забезпечення, що б ви могли редагувати іммо, тахометр, подушка безпеки.Є аргументи, які практикуються часто.Тип програмного забезпечення "carprog".Але якщо я беру файл інший ебу.Дані іммо ? Та інші дані, як це зробити?

Відкрийте ваш пост з питаннями-й? специфікації на ваше питання або сумніви..

raffaell0
31-12-2013, 11:24
Мені цікаво знати процедури. Я не проблеми авто, що тут можна зробити. Але особисто я розумію, l?надійність? і як я можу перевірити файл після того як ви очистили з допомогою soft", не спробувати їх на автомобіль.
Я пробував файл вовк з файлами аварій; - програмне забезпечення, що використовуються Подушка безпеки reseter і Подушка безпеки ремонт; З winex я зробив порівняння двох *bin nn risaultano ідентичні. Це означає, що вони працюють по-різному? або-або l?інший помиляється? Або все ок, але з використанням різних методів?
Це-те, чому? l інтерес, хочуть дізнатися, як підправити або перевірити, чи є p? від мене.Але якщо я відкриваю *бен і є тільки один біт,байт,hex numeri,lettere,?$%&/^?
Дякую

msport (exil77grande)
31-12-2013, 18:02
обговорення перенесено в правильному розділі.люб'язно відкрийте обговорення в розділах підходять.

raffaell0
31-12-2013, 20:13
*msport , спасибі.

legendaryslave
31-12-2013, 22:33

ось укол, який підірвали всі ambaradam не поганий скидання, але чому? я зробив зйомки accellerometro

Вже
01-01-2014, 16:49
Пояснені краще!

legendaryslave
01-01-2014, 18:14
Пояснені краще!
у скинути один temic citroën c3 я пила екю на центральний тунель без закріпіть її один раз напали діагноз,бачили, що все ок, закриваю двері доводиться ecu встане l accelletometro і buuum два бічних і передніх lombali

motorsport
01-01-2014, 22:51
гарний шкоди, дорогий друже, за увагу!!:)

клаудіо-abarth
01-01-2014, 23:39
але, так само, зупиняє вибухають подушки безпеки?я думав, там повинна бути швидкість? мінімальна

raffaell0
01-01-2014, 23:52
Хтось мені може сказати, як редагувати string, і як їх можу розшифрувати , і знайти?
Дякую

Вже
02-01-2014, 00:02
гарний шкоди, дорогий друже, за увагу!!:)щастя, що він не був усередині. Подушки безпеки можуть зробити погано

maxsek
04-01-2014, 18:22
у скинути один temic citroën c3 я пила екю на центральний тунель без закріпіть її один раз напали діагноз,бачили, що все ок, закриваю двері доводиться ecu встане l accelletometro і buuum два бічних і передніх lombali

що sfigaaaaa