Прагляд Поўнай Версіі : аварыі, пасля аварыі
raffaell0
30-12-2013, 23:35
Прывітанне, якія надзейнае праграмнае забеспячэнне, каб ачысціць файлы ад аварыі?
Як я магу зразумець дзе string, якія вы павінны змяніць.
У выпадку, калі ў каго-то есць кіраўніцтва, l я з задавальненнем прымаю.
Дзякуй
legendaryslave
30-12-2013, 23:41
залежыць ад машыны і тыпу ecu
raffaell0
31-12-2013, 01:44
Прывяду прыклад. На рынку есць інтэрфейсы, якія з аднаго ці двух кнопак выдаляюць аварыі.Так усе легка з самага цюй?. З выкарыстаннем праграмнага забеспячэння, напрыклад, Падушкі бяспекі, рамонт/ resetter, калі яны з'яўляюцца надзейнымі(ці не?) таксама ідзе добра.
Але калі я хачу праверыць ? усе правільна, ці я хацеў бы рэдагаваць уручную,што я раблю і як я раблю? Калі я адкрываю файл з hex або bin рэдактар не riesche нічога зразумець.Калі існуе рэдактар, які як capibile,што я раблю, што мне пісаць і дзе мне пісаць?
Я-галаўны боль ;-)
Дзякуй
guidotacco
31-12-2013, 09:00
амаль усе sw не з'яўляюцца цалкам надзейныя,каб рэдагаваць іх толькі хоча шмат вопыту,або чытайце эбу панны і risrivi на адзін з аварыі
carlo abarth
31-12-2013, 09:16
стэнд і аўтамабіль, які вам канчатковы вынік ..soft reset падушкі бяспекі для 90% ідуць усе добра!!!
sportknight
31-12-2013, 10:02
але ў выпадку, калі пацерпіць няўдачу, што праблема там можа быць? ? здаралася, што хто-то хацеў бы вырвацца архівавана новыя?
cinqueturbo
31-12-2013, 10:46
але ў выпадку, калі пацерпіць няўдачу, што праблема там можа быць? ? здаралася, што хто-то хацеў бы вырвацца архівавана новыя?
Добры пытанне!...
мне цікава, і я спадзяюся, што калі-небудзь і вы не можаце...
raffaell0
31-12-2013, 11:00
Добры дзень. Я быў бы шчаслівы мець праграмнае забеспячэнне, што б вы маглі рэдагаваць иммо, тако, airbag.Sono аргументы, якія практыкуюцца frequentemente.Con праграмы тыпу "carprog"але, калі я бяру файл іншы centralina.Dati иммо ? І іншыя дадзеныя, як гэта зрабіць?
cinqueturbo
31-12-2013, 11:04
Добры дзень. Я быў бы шчаслівы мець праграмнае забеспячэнне, што б вы маглі рэдагаваць иммо, тако, airbag.Sono аргументы, якія практыкуюцца frequentemente.Con праграмы тыпу "carprog"але, калі я бяру файл іншы centralina.Dati иммо ? І іншыя дадзеныя, як гэта зрабіць?
Адкрыйце ваш пост з пытаннямі-й? спецыфікацыі на ваша пытанне або сумненні..
raffaell0
31-12-2013, 11:24
Мне цікава ведаць працэдуры. Я не праблемы аўто, што тут можна зрабіць. Але асабіста я разумею, l?надзейнасць? і як я магу праверыць файл пасля таго як вы ачысцілі з дапамогай soft", не паспрабаваць іх на аўтамабіль.
Я спрабаваў файл воўк з файламі аварый; - праграмнае забеспячэнне, якія выкарыстоўваюцца Падушка бяспекі reseter і Падушка бяспекі рамонт; З winex я зрабіў параўнанне двух *bin і nn risaultano ідэнтычныя. Гэта азначае, што яны працуюць па-рознаму? або-або l?іншы памыляецца? Ці ўсе ок, але з выкарыстаннем розных метадаў?
Гэта-тое, чаму? l цікавасць, хочуць даведацца, як падправіць або праверыць, ці есць p? ад мяне.Але калі я адкрываю *бэн і есць толькі адзін біт,байт,hex numeri,lettere,?$%&/^?
Дзякуй
msport (exil77grande)
31-12-2013, 18:02
абмеркаванне перасунута ў раздзел giusta.gentilmente адкрыйце абмеркаванне ў раздзелах падыходзяць.
raffaell0
31-12-2013, 20:13
*msport , дзякуй.
legendaryslave
31-12-2013, 22:33
вось ўкол, які ўзарвалі ўсе ambaradam не дрэнны скід, але чаму? я зрабіў здымкі accellerometro
legendaryslave
01-01-2014, 18:14
Растлумачаны лепш!
у скінуць адзін temic citroën c3 я піла экю на цэнтральны тунэль без зафіксаваць адзін раз напалі дыягназ,бачыў, што ўсе ок, зачыняю дзверы прыходзіцца ecu ўстане l accelletometro і buuum два бакавых і пярэдніх lombali
motorsport
01-01-2014, 22:51
прыгожы шкоды, дарагі сябар, за ўвагу!!:)
клаўдые-abarth
01-01-2014, 23:39
але, гэтак жа, спыняе выбухаюць падушкі бяспекі?я думаў, там павінна быць хуткасць? мінімальная
raffaell0
01-01-2014, 23:52
Хто-небудзь мне можа сказаць, як рэдагаваць string і як магу расшыфраваць , і знайсці?
Дзякуй
прыгожы шкоды, дарагі сябар, за ўвагу!!:)шчасце, што ен не быў усярэдзіне. Падушкі бяспекі могуць зрабіць дрэнна
у скінуць адзін temic citroën c3 я піла экю на цэнтральны тунэль без зафіксаваць адзін раз напалі дыягназ,бачыў, што ўсе ок, зачыняю дзверы прыходзіцца ecu ўстане l accelletometro і buuum два бакавых і пярэдніх lombali
што sfigaaaaa