КПК

Перегляд Повної Версії : помилка eeprom

Alecsx
30-12-2013, 22:55
привіт всім ... ? слухняний
рага проблема.
клієнт мене chiamao для defap після того, як машина suzuki grand vitara і зупинки , суцільнолитий двох свічок і двох iniettori. сказав мені, що в діагнозі було кілька помилок, в тому числі erore eeprom.

fap виконуватися правила, а мені залишається помилка

df038 несправність eeprom
df226 клапан fafalla індукції

ecu ? один edc16c3 .

ЯКІ-НЕБУДЬ ІДЕЇ?
я думав, або спробувати переписати eeprom або замінити centralina. але мене засмучує думка, що дійсно може бути lil корпусу дросельної заслінки.
спасибі за будь-яку раду.

dimenticavo. я думаю, бачили, що клієнт говорить, що автомобіль не rigenerava більше, що всі партії від guastio в centralina. у coseguenza засмічення fap і т.д..

Backgroop
30-12-2013, 23:04
Cn інструмент, який ви написали в ecu??

Alecsx
30-12-2013, 23:19
проблема віск вже до того, як я scrivessi ебу робить напис, щоб вирішити цю проблему раз написано в bdm з півня, тому що у мене ktag.

щоб бути більш чіткими вони зателефонували мені, щоб defap після того, як все це відбувається ? успіх. я приїхав, я знайшов автомобіль, так. помилка eprom, але без інших кодів помилок, які з'явилися після defap.

Backgroop
30-12-2013, 23:42
Ваша проблема і e2prom пошкоджена, відбулося cs схожа на мене, я вирішив переписати резервного копіювання ecu повний riverginandola..

dom86
20-01-2014, 00:43
добрий вечір, що це таке ? сталося анке мене або переписати ecu у первісному вигляді, видалив помилки в читанні, то мод і переписаний, і тепер все в порядку

eobdexpression
20-01-2014, 16:48
привіт всім ... ? слухняний
рага проблема.
клієнт мене chiamao для defap після того, як машина suzuki grand vitara і зупинки , суцільнолитий двох свічок і двох iniettori. сказав мені, що в діагнозі було кілька помилок, в тому числі erore eeprom.

fap виконуватися правила, а мені залишається помилка

df038 несправність eeprom
df226 клапан fafalla індукції

ecu ? один edc16c3 .

ЯКІ-НЕБУДЬ ІДЕЇ?
я думав, або спробувати переписати eeprom або замінити centralina. але мене засмучує думка, що дійсно може бути lil корпусу дросельної заслінки.
спасибі за будь-яку раду.

dimenticavo. я думаю, бачили, що клієнт говорить, що автомобіль не rigenerava більше, що всі партії від guastio в centralina. у coseguenza засмічення fap і т.д..

Привіт в кінці кінців ви вирішили проблему? Якщо ви як?