КПК

Прагляд Поўнай Версіі : памылка eeprom

Alecsx
30-12-2013, 22:55
прывітанне ўсім ... ? паслухмяны
рага праблема.
кліент мяне chiamao для defap пасля таго, як машына suzuki grand vitara і прыпынкі , цельнолитой двух свечак і двух iniettori. сказаў мне, што ў дыягназе было некалькі памылак, у тым ліку erore eeprom.

fap выконвацца правілы, а мне застаецца памылка

df038 няспраўнасць eeprom
df226 клапан fafalla індукцыі

ecu ? адзін edc16c3 .

ЯКІЯ-НЕБУДЗЬ ІДЭІ?
я думаў, або паспрабаваць перапісаць eeprom або замяніць centralina. але мяне засмучае думка, што можа сапраўды быць lil корпуса дросельнай засланкі.
дзякуй за любы савет.

dimenticavo. я думаю, бачылі, што кліент кажа, што аўтамабіль не rigenerava больш, што ўсе партыі ад guastio ў centralina. у coseguenza засмечвання fap і г.д..

Backgroop
30-12-2013, 23:04
Cn інструмент, які вы напісалі ў ecu??

Alecsx
30-12-2013, 23:19
праблема воск ўжо да таго, як я scrivessi эбу робіць надпіс, каб вырашыць гэтую праблему раз напісана ў bdm з пеўня, таму што ў мяне ktag.

каб быць больш выразнымі яны патэлефанавалі мне, каб defap пасля таго, як усе гэта адбываецца ? поспех. я прыехаў, я знайшоў аўтамабіль, так. памылка eprom, але без іншых кодаў памылак, якія з'явіліся пасля defap.

Backgroop
30-12-2013, 23:42
Ваша праблема і e2prom пашкоджана, адбылося cs падобная на мяне, я вырашыў перапісаць рэзервовага капіявання ecu поўны riverginandola..

dom86
20-01-2014, 00:43
добры вечар, што гэта такое ? адбылося анке мяне ці перапісаць ecu ў першапачатковым выглядзе, выдаліў памылкі ў чытанні, то мод і перапісаны, і цяпер усе ў парадку

eobdexpression
20-01-2014, 16:48
прывітанне ўсім ... ? паслухмяны
рага праблема.
кліент мяне chiamao для defap пасля таго, як машына suzuki grand vitara і прыпынкі , цельнолитой двух свечак і двух iniettori. сказаў мне, што ў дыягназе было некалькі памылак, у тым ліку erore eeprom.

fap выконвацца правілы, а мне застаецца памылка

df038 няспраўнасць eeprom
df226 клапан fafalla індукцыі

ecu ? адзін edc16c3 .

ЯКІЯ-НЕБУДЗЬ ІДЭІ?
я думаў, або паспрабаваць перапісаць eeprom або замяніць centralina. але мяне засмучае думка, што можа сапраўды быць lil корпуса дросельнай засланкі.
дзякуй за любы савет.

dimenticavo. я думаю, бачылі, што кліент кажа, што аўтамабіль не rigenerava больш, што ўсе партыі ад guastio ў centralina. у coseguenza засмечвання fap і г.д..

Прывітанне ў рэшце рэшт вы вырашылі праблему? Калі вы як?