Перегляд Повної Версії : думку карта audi 1.9 105 к.с.
tonybiond
29-12-2013, 23:43
привіт всім, я кинувся до ****густою в цей новий світ, дивлячись на щось навколо, я почав малювати першу карту зробив одного, так? він був незадоволений від попереднього карту зробив один, що підготовка може бути, розуміє менше, ніж я, звичайно, я нікому не але, побачивши його, як ви знаєте, багато речей, які не ходять ще, навіть egr закритий, і якщо я правильно зрозумів, зробив гарячий старт з програмою ..
Однак ми прийшли до нас карту л я завантажений вже на машині, чому? мені сказали, що ви не повинні ризикувати, чому? ми говоримо, що ? карта soft .
Мій друг ? залишився задоволений? я, звичайно, я запитав його відмінності, і я сказав те, що я змінив, я краще на низьких замість іншої йде краще на високих оборотах, і то, якщо я правильно читати на форумі ці автомобілі мають обмежувач на 200 . я сказав, що з цієї карти робив ще, я вчора помітив, що у його треба і згадувати той блок управління ? були порушені кривої з драйверів, які я не знаю, я думав, як обмежувач цього я не знаю, для точності .
Я хотів би з часом навчитися не претендую, ви, знаючи, як зробити все і відразу, сподіваюся, допомоги кого-то, і якийсь натяк ? можливо, ось і все, останнє, що я змінив l гарячий старт? c'? проблема, що я не дуже добре зрозумів, як підняти кривий, хоча я вирішувати це питання в іншій дискусії, я дякую вам заздалегідь
файл видалений ori
leandro89
29-12-2013, 23:58
файли ori повинні бути введені в банк даних, якщо не було вже, обговорення слід вставити посилання з номером поста
tonybiond
30-12-2013, 00:05
вибачте, на файл l я увійшов своїм "я", тому ми зараз поставлю посилання https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?121-a3-s3/page4
пост n 38
можна збільшити ще як лігроїн, що турбо, гарячий старт перші дві криві alzale, як третій, принаймні, вище 950 пунктів.
tonybiond
30-12-2013, 12:05
можна збільшити ще як лігроїн, що турбо, гарячий старт перші дві криві alzale, як третій, принаймні, вище 950 пунктів.
дякую за допомогу, я читав, що навколо турбіни ? ніжна так, щоб не дати більше 100 точок, а потім для l гарячий старт я написав на початку, що я повинен підняти дві криві близько 900, але я не можу це робити cio? якщо я це зроблю, я порушу кривої, що він незадовго до
тепер замість цій карті зроблено раніше від укладачів провінції
я хотів би знати, що зміна було зроблено, всі адреси 0F551C є дві криві, змінені таке ??
msport (exil77grande)
31-12-2013, 16:32
дякую за допомогу, я читав, що навколо турбіни ? ніжна так, щоб не дати більше 100 точок, а потім для l гарячий старт я написав на початку, що я повинен підняти дві криві близько 900, але я не можу це робити cio? якщо я це зроблю, я порушу кривої, що він незадовго до
тепер замість цій карті зроблено раніше від укладачів провінції
я хотів би знати, що зміна було зроблено, всі адреси 0F551C є дві криві, змінені таке ??
пропустити mod, що ви читали з автомобіля і частин від 0 в залежності від того, що ти прочитав у цьому форумі, і я впевнений, що ти в 100 разів краще, бачив, що ті, хто зіставляється разом дають 150 очок, от і не знав нічого робити,rip.теплий, зроблений з carsoft і коли заводить туману, диму.
tonybiond
02-01-2014, 13:39
пропустити mod, що ви читали з автомобіля і частин від 0 в залежності від того, що ти прочитав у цьому форумі, і я впевнений, що ти в 100 разів краще, бачив, що ті, хто зіставляється разом дають 150 очок, от і не знав нічого робити,rip.теплий, зроблений з carsoft і коли заводить туману, диму.
ви насправді, - гарячий старт, я читав навколо, що він використовував sw carsoft? за словами мого друга їздила краще, ніж раніше, що зараз .
У будь-якому випадку, як я вже сказав вище, на мій невеликий досвід, що карта буде зроблена жахливо, як говорив msport справедливо мессі 150 пунктів і просто , тепер я доторкнувся ще деякий час карта дійсно сказав мені мій друг, що є і інші поліпшення, після місце, в надії мати ваша допомога, спасибі
carlo abarth
02-01-2014, 13:47
сторони від нуля, а msport!!!
tonybiond
02-01-2014, 13:53
також я d угоду " з нуля", але з картою розміщена на початку не є так само, або мені доведеться повторити все з нуля
tonybiond
06-01-2014, 00:30
привіт, я спробував цей новий крок, змінивши знову, гарячий старт, але не я, чому? я не можу підняти тільки дві криві 900, не торкаючись до кривої не розумію, в чому помиляюся, на audi a 3 2.0 140 л. l я зробив, але був набагато більш простий .
Потім я дав якийсь момент в більш дизель і трохи змінений, обмежувач крутного моменту, який вам здається ???
giuseppe1374
06-01-2014, 12:21
rifalla не добре цей mod
tonybiond
06-01-2014, 13:20
Ходив, краще змінити, або ? абсолютно неправильно? ? Потім я бачу, що багато роблять зміни в 2d, а не в табличній, тому я думаю, що я convine їх більше в два d , навіть простий факт, що машина повинна бути більш лінійною, як incrrmenti чи я помиляюся
Говорити.мій друг казав мені, що з карти, зроблені раніше була швидкість? максимальна-найвища може бути? ? За його словами, раніше робив більше 200, а тепер зупиняється в 200
fabio1207
09-01-2014, 07:42
Ходив, краще змінити, або ? абсолютно неправильно? ? Потім я бачу, що багато роблять зміни в 2d, а не в табличній, тому я думаю, що я convine їх більше в два d , навіть простий факт, що машина повинна бути більш лінійною, як incrrmenti чи я помиляюся
Як ? відповіли мені, 2d або таблиці не має значення, важливо ? зробити це добре
tonybiond
09-01-2014, 14:55
я переробив карту я сподіваюся, що це виходить краще, що ви думаєте ?? потім я хотів би знати, повинно бути добре зараз l гарячий старт ?? і, нарешті, мені вдалося знайти карту перетворення? я не знаю, якщо я можу змінити і що так заздалегідь спасибі сподіваюся на вашу допомогу
я намагався quest остання карта і йде жахливо, автомобіль зависає в 170 то йшло краще, що й колись, сподіваюся? у якийсь ваша порада для поліпшення
franco75
11-01-2014, 19:11
E3c9c, у вас знижений ВР, може бути ? те, проблему.
Обмежувачі крутного моменту riguardali в 2D
Карту ED150 seconto себе, що
tonybiond
11-01-2014, 23:48
Вибачте, на e3c9c не буде нічого нового, так що не бачу проблеми. . Карту ed150 б мапу лямбда-зонда
що ніхто не може мені допомогти ? можливо, що машина зупиняється в 200, що я помиляюся ?? по-друге ви навіть на цій карті, стоїть обмеження в 200 км /год, чому? бачачи керівництво на форумі, я знайшов би в тому разі але я не впевнений, обмежувач на цю адресу 0FA880
franco75
14-01-2014, 00:42
не знаю, звідки я витягнув e3c9c, помилка, що я мав на увазі ? у E3FA4, відрізки BP, в egr до нуля.
Карту Лямбда-потрібно опустити і не підняти, якщо кроком зменшити дизель.
tonybiond
14-01-2014, 09:53
привіт вибачте, я знала, привести до нуля egr, отже, не ставить в нуль ?? як повинні стояти ?? те що стосується карту лямбда я прочитав після того, як ходив зроблено в занепад, насправді в новій картці на даний момент я залишив оригінал, тепер хочу замість того, щоб зрозуміти, чи є ? як можна, як повинно бути зроблено, очевидно, читаючи навколо, я читав, що repporto повинен бути не більше 0,8 0,9 1 . цей звіт буде значення 1450, що відповідає 14,5 =1 або я помиляюся ???
franco75
14-01-2014, 10:20
у egr ? зроблено правильно, у вас неправильно тільки один біт, перший другого управління поверніть його оригінал, останній BP за адресою, що я тобі сказав вище, поверніть його орі.
Я сподіваюся, що ще не ясно з цією картинкою
6751
sportknight
14-01-2014, 10:57
сьогодні я пишу вам, як спробувати зняти обмежувач швидкості
tonybiond
14-01-2014, 15:14
у egr ? зроблено правильно, у вас неправильно тільки один біт, перший другого управління поверніть його оригінал, останній BP за адресою, що я тобі сказав вище, поверніть його орі.
Я сподіваюся, що ще не ясно з цією картинкою
6751
спасибі франк дуже ввічливий, я зрозумів, я помиляюся, тепер я правильно сподіваюся, що тепер піде добре місце цієї карти з egr змінено давайте подивимося, якщо добре
ніхто не може мені допомогти ???
franco75
17-01-2014, 23:38
Не завантажувати, здається, що у вас збільшується на 10% передплата!!!
решта, здається, ок
Чекає хтось більш досвідчений
Вибачте, помилка, я змінив карту ED150 з карти заздалегідь, а ? лямбда. Чому у вас збільшена?
tonybiond
18-01-2014, 13:52
Не завантажувати, здається, що у вас збільшується на 10% передплата!!!
решта, здається, ок
Чекає хтось більш досвідчений
Вибачте, помилка, я змінив карту ED150 з карти заздалегідь, а ? лямбда. Чому у вас збільшена?
привіт франк, не хвилюйтеся з-за вашого промаху робити, а я неправильно поповнювати цю карту? чесно кажучи, я зрозумів, що повинно бути зроблено в мінус цієї карти, але я не розумію, як має бути зроблено, якщо ви можете прочитати в іншій сторінці, там написані різні сумніви, то я не розумію чому, двигун 2.0 dell audi в карту лямбда-usa значень навколо 1000/1100 замість цій карті піків до 2000
tonybiond
24-01-2014, 15:25
хтось мені сказав, що карту лямбда йде в олл-приблизно на 950, як рівна лінія, так само, як зробив манро як щодо c'? хтось готовий дати руку
ніхто не хоче мені допомогти
franco75
24-01-2014, 20:07
спробуйте 950, якщо ви курите, виправте
tonybiond
25-01-2014, 01:52
сьогодні я намагався поставити 950 і змінити мапу перетворення завтра ми знаємо, деякі швидкі, сподіваючись, позитивним, чому? автомобіль мав багато контрольні лампи горять, але, мабуть, були інші проблеми, що я зняв в діагностиці інших ви повинні виправити, а потім машину вже проблема, що в фалос піднімається і опускається обертів перо по діагностиці інжекторів вони в internvallo - 0,5 і більше 0,5 то вони добре, тепер я повинен з'ясувати, як тримати під контролем різні значення
eobdexpression
28-01-2014, 02:15
Здравствуйте, я вам рекомендую зробити повний звіт з самодіагностику, хороший тип autocom або delphy те, щоб проблема, що ви з машини я хотів би знати, між тим, якщо з оригінальною карті тобі?
tonybiond
29-01-2014, 14:33
Здравствуйте, я вам рекомендую зробити повний звіт з самодіагностику, хороший тип autocom або delphy те, щоб проблема, що ви з машини я хотів би знати, між тим, якщо з оригінальною карті тобі?
привіт, дякую, тільки вчора ввечері ми зробили діагностику з delphy автомобіль на холостому ходу набирає обертів і опускається, то ж саме відбувається у значення уприскування треба робити тест, утримуючи педаль трохи подрібненого залишається постійним, так це добре? зрозуміло, потрібно зрозуміти, як зробити, щоб це виправити .. потім, коли я зробив зміни всі автомобілі машина йде дуже добре? якщо він тоне перевищив 180 йде в recovery діагноз, то від цієї помилки DTC Опис
16618 - Регулятор тиску зарядки; межа регулювання проїхавши
так автомобіль не працює добре, то треба вимкнути і включити двигун і вирішить проблему, але, звичайно, діагноз повідомити про цю проблему . якщо ж ви прискорюється поступово, не робити цю річ, але, звичайно, це план
tonybiond
11-02-2014, 15:36
тоді зниження тиску turbo автомобіль йде так само в recovery, тому я був змушений поставити карту лямбда-оригінал, відповідно, у recovery не з'? poiu? автомобіль робить менше c'? хтось готовий дати мені невеличку допомогу
franco75
11-02-2014, 15:52
знайти компроміс не карту, лямбда, abbassala менше. До? система turbo, як і повинно бути, так як, змінюючи тиск змінює витрата повітря, впливаючи карту лямбда.
tonybiond
11-02-2014, 23:58
привіт франк! дякую тобі, dell допомогу, яку ви даєте мене, тому я повинен знизити менше, так що я повинен стояти близько 1000 1100 all приблизно так??
я хотів би знати, чи не з'? метод правильно робити розрахунки, щоб добре робити цю карту .
справедливо ви говорите, що шляхом зміни тиску turbo зміну витрати повітря з тут є? ви кажете, тоді я не розумію, що ви хотіли б сказати ,
cio? я знаю, що карту лямбды ? карта співвідношення повітря та палива тут є? в таблиці значення точно не розумію, що означають
franco75
12-02-2014, 10:50
Не бачить карту, як ніби це зроблено з одного значення. В осі у вас витрата повітря, спробуйте dimunuire карту, де у вас високі страв
В таблиці див. Лямбда, 1000 дорівнює 1 (14,7 відносини стехиометрической (Вага повітря)/(Вага дизель).
Карту обмежує значення лямбда, якщо міняти карту, відомих особливої різниці, значить, що ? вона, що ви обмежуєте дизельного палива.
Ви пробували відкрити геометрії турбіни, щоб краще контролювати скачки тиску?
tonybiond
12-02-2014, 14:44
привіт франк завжди ввічливі, в мені допомогти і дати добру пораду , я не можу зрозуміти все те, що ви сказали мені, можливо, відсутні деякі основні концепції .
у табличній я відомо, число оборотів і навантаження я не бачу витрати повітря d або я помиляюся ?? як я і думав, старий я 1000 відповідає, відповідно, я з піків в табличній приблизно в 2000 я кажу про оригінальною карті, потім відповідає звітів стехиометрической приблизно в два рази, а потім на 29 , так що я не знаю, як саме інтерпретувати .
поставивши замість цього все, що в 950 я думаю, що я ще й дизельного палива і, відповідно, йде більше? ? як я вже говорив, йде в recovery, якщо випади? коли автомобіль приходить до 180 і діагностика говорить, система контролю тиску в заряд , межа регулювання перевищено, якщо мова йде більш м'який, не переходить у recovery, тому я повинен зрозуміти, де я помиляюся.
Франк, що indendi сказати, з відкритою геометрії для контролю стрибків тиску ???
у діагностиці тиск відзначений max 1,4 бар, даючи близько 120 точок на карті, турбіни, знижуючи, наприклад, 80 балів, і як то мене дав recovery все на мене, полягає в розумінні змінити на краще мапу лямбда-тоді я не знаю, чекаю ради від вас, експертів галузі
franco75
12-02-2014, 15:20
у табличній я відомо, число оборотів і навантаження я не бачу витрати повітря d або я помиляюся ??
Помиляєтеся, залишити perderi драйвери ECM, дізнаєтеся, як дивитися файли в 2D-режимі, навантаження в реальності? у цьому випадку ? витрата повітря.
з 2000, що подивитися ? як ніби обмежувач, він повинен бути встановлений на число оборотів вгору.
Вашу проблему ? тиск турбо, яка піднімається, щоб надлишок дизельного палива, ви повинні moddare карту vgt.
Приєднати базу, і ми разом карту vgt
tonybiond
12-02-2014, 16:01
В ок після do заглянути в 2d перо nom, я зрозумів, що карту vgt б мапу тиску turbo або що вас збентежило з mjet чи я помиляюся ?
franco75
12-02-2014, 16:05
те, що драйвер ECM ? з позначкою "пори overboost" або щось подібне.
Забув, в F87AC знаходитесь у SVBL, слід збільшити, принаймні, приріст максимум, на що ви дали на карту turbo.
tonybiond
13-02-2014, 13:56
привіт франк! дякую тобі, a от, але час overboost чесно кажучи не знаю, як покласти руки, якщо ви могли б мені допомогти я був би радий, чому? читаючи навколо, якщо ви змінюють ви робите шкоду, не знаю .
що стосується svbl я читав, що б межі тиску turbo я не знала нічого цієї межі .
У відповідності з логічним висновкам, що ви робите, справедливо йде скоригована в залежності від тиску, які я даю, бачачи все це в 2d, то я повинен інтерпретувати, як значення hex або в десятковій системі, чому? в шістнадцятковий піки 1338, і я думаю, що необхідно прийняти ці значення, або в десятковій піки 5000 так скажемо, які підпадають під це ? тільки "мо", щоб побачити я можу помилятися
зменшення дизельне паливо аі пі? високі...
tonybiond
13-02-2014, 15:19
привіт альфа ви говорите, знизити небагато дизельного палива від 3500 ?? ? я не розумію, чому? пішла б в recovery тільки якщо я мапу якщо лямбда не працює
де тиск турбо не нижче карту мети потрібно коригувати, дизельне паливо і/або карти, пов'язані з inalzamento
franco75
13-02-2014, 20:00
привіт франк! дякую тобі, a от, але час overboost чесно кажучи не знаю, як покласти руки, якщо ви могли б мені допомогти я був би радий, чому? читаючи навколо, якщо ви змінюють ви робите шкоду, не знаю .
що стосується svbl я читав, що б межі тиску turbo я не знала нічого цієї межі .
У відповідності з логічним висновкам, що ви робите, справедливо йде скоригована в залежності від тиску, які я даю, бачачи все це в 2d, то я повинен інтерпретувати, як значення hex або в десятковій системі, чому? в шістнадцятковий піки 1338, і я думаю, що необхідно прийняти ці значення, або в десятковій піки 5000 так скажемо, які підпадають під це ? тільки "мо", щоб побачити я можу помилятися
Значення їх esprimerei завжди в десятковій системі, але де його подивитися 5000? я бачу в 2350, і ? у sigolo значення (single value boost limiter).
Поштовий файл, який ми бачимо разом.
tonybiond
14-02-2014, 02:06
вибачте франк мене бентежить карту, яку він, після чого ви взяли карту після priessione turbo не той, після коду, який ви мені дали новий крок л я змінений , в даний час близько 2400 завтра місце тепер ? робив пізніше спасибі
франк це ? одна з останніх карта з мапу lambda 950, в якому він йде recovery 180
franco75
14-02-2014, 23:53
Не знаю, якщо це просто, спробуйте і, при необхідності, ми робимо ще один вид роботи, ми виключаємо карту в режимі openloop (карту vgt (без тиску) діапазон обертів
tonybiond
15-02-2014, 00:25
привіт франк спасибі ще завжди ввічливі, як тільки я можу я роблю цей тест, я хотів би запитати, як ніколи, в цьому випадку ви залишили SVBL оригінал ???
franco75
15-02-2014, 13:13
Зараз я з планшета і не можу подивитися файл, але ви були вже? редагуєте
tonybiond
27-03-2014, 23:57
привіт всім, вибачте мене за відсутність, але l universit? я був зайнятий занадто багато часу, я зняв два красивих цегляних тепер давайте всі машини c'? завжди ця проблема, я не знаю ще, як це зробити
tonybiond
26-07-2014, 18:43
хлопці, до часу я cpaito, що, безумовно, я працював погано, на карті я сподівався, що хтось дав мені руку,
автомобіль мав проблеми з турбіною, якщо хто-то ? раніше доступним, дати якусь пораду, як добре я приймаю, спасибі
leandro89
27-07-2014, 10:02
хлопці, до часу я cpaito, що, безумовно, я працював погано, на карті я сподівався, що хтось дав мені руку,
автомобіль мав проблеми з турбіною, якщо хто-то ? раніше доступним, дати якусь пораду, як добре я приймаю, спасибі
є 5 сторінок обговорення і численними крок, які з них ви завантажили?
fabiovts88
28-07-2014, 14:34
ця проблема має точного вашого автомобіля?
tonybiond
05-08-2014, 18:34
це має бути останнє випробування проведено , однак проблеми я писав раніше cio? автомобіль перевищив 180 км/год, занурення йде в recovery і, таким чином, ви повинні вимкнути принтер та знову увімкніть його
betrescudan
10-08-2014, 21:16
це має бути останнє випробування проведено , однак проблеми я писав раніше cio? автомобіль перевищив 180 км/год, занурення йде в recovery і, таким чином, ви повинні вимкнути принтер та знову увімкніть його
я думаю, що, якщо працював, ваш ori файл з титаном,використовував відсотків більше 12% на карту уприскування parzializata і не до registratto обмежувачі...мені шкода, що я ще не можу завантажити ваш мод файл для verrificare