Перегляд Повної Версії : Toiota rav4 видалення fap
Всім привіт ,у мене проблема з rav4 2008 року 180cv,ебу denso,є хтось, що якимось чином вдалося laggerla??заздалегідь спасибі
Я думаю, що треба зробити з емулятором
carlo abarth
28-12-2013, 21:31
зараз, наскільки я знаю, ніхто не зробив!!
Всім привіт ,у мене проблема з rav4 2008 року 180cv,ебу denso,є хтось, що якимось чином вдалося laggerla??заздалегідь спасибі
..але, що емулятор можна? використовувати, де ви можете? знайти ?
привіт,емулятор не допоможе...і безпеки, а не до її розблокувати
дивно...блок управління іб!!!не вірити!!!!
blackwolf76
28-12-2013, 23:30
На скільки я знаю потрібен емулятор який йде в обхід датчиків і передає на ебу правильні параметри, щоб зробити, якщо фізично фільтра.
Спробуйте пошукати з ****** що рішення існує... ;-)
explode82
28-12-2013, 23:31
чому не тому ? що не з'? у porotocollo, щоб прочитати, що тип мікропроцесора,що порівняно з іншими denso ? відрізняється і дуже, дуже особливий,єдиний спосіб очищення dpf і поставити емулятор,навіть якщо в замок відмикається спокійно,шкода, що емулятор коста-й? у 800euro
motorsport
29-12-2013, 19:36
.....і bell' toyatesi зробили ебу броньовані....і, так само відкриваючи нам потрібно вірити!! :)
Я мав справу з ecu ці чому? у мене на столі деякий час, і хтось сказав мені, що c'? хто ? вдалося зробити з k-tag орі з допомогу безпосередньо від іноземця навіть без реалізації протоколу? pi? я не знаю,
explode82
29-12-2013, 19:57
я думаю, це новина не діє,я з alientech там я працюю, особливо, коли ви повинні спробувати нові протоколи, і я капітан автомобілі,і коли я ? жили ці автомобілі не могли нічого зробити,чому? мають мікропроцесор, відрізняється набагато? складно, як протоколи читання і запису
Я не абсолютно ніяких сумнівів, я просто повідомив, що є? що я ? сказали навколо, проте я не написані, щоб дати вам впевненість, що ви могли зробити, але, щоб дізнатися, чи правда це також, як написано на ne у мене на столі, я взяв його, думаючи використовувати його, щоб спробувати j-tag в будь-якому разі дякую за підтвердження
explode82
29-12-2013, 22:41
тихий, а потім написав, щоб дати info діє, чому? доведено першої особи,уникаючи, щоб вірити в речі, не є правдивою от і все
привіт всім,у мене був досвід на toyota rav4 з фап, cetralina не з'? nesum протоколу ? непроникний, з fap вирішити з емулятором і працює добре, даю пораду всім, не встановлені модулі-надбудови на rav4, чому? стрибає ебу з особистого досвіду...
explode82
01-01-2014, 16:36
Для форм я повинен contraddirti, toyota завжди встановлені і maibavuto проблеми
blackwolf76
01-01-2014, 19:40
Можливо, залежить від типу модуля, які ви встановлюєте.
Привіт Explode82, може бути, ви говорите про "ялинка" для модулів в цілому на toyota, м? RAV4 блок управління denso, особливо останні покоління з модулем agguntivo ЕКЮ сальта, в моїй лабораторії я 4 ебу RAV4 ch? st? в ремонті "всі 4 мають встановлений модуль"..
motorsport
01-01-2014, 22:27
Приємно чути! :)