КПК

Перегляд Повної Версії : огляд груп, підсилювач керма ellettrici.

Omt
28-12-2013, 02:33
Привіт, хлопці, я не знаю, якщо ? правильно розмістити це питання в цій частині форуму...а цікаво, тим, хто, можливо ? розбирається на info огляд керма електричні.
Я хотів би розширити мою майстерню з цією послугою, але я не знаю, з чого почати. C'? хтось пу? дати пораду? Просто замініть датчики крутного моменту й за допомогою прямокутний кронштейн?
Прошу вибачення у модераторів, якщо ? помилився розділом.
З повагою

Вже
28-12-2013, 11:46
Просто замініть датчики крутного моменту й за допомогою прямокутний кронштейн?

Тут я б щось сказати. Як ? можливо, що багато колег збирають sti благословенні датчики крутного моменту без маркер ( кажуть мені, що c'? метод) і чи це нормально?

Я ніколи не ставлю замінити датчики sti, чому? я знав, що це було необхідно маркер, але, розмовляючи з колегами, я виявив, що всі вони замінюють і на 10 тільки 1 має прямокутний кронштейн. Тоді мені s? що не ? так? потрібно!

dvdtuning
28-12-2013, 13:19
Точно, в майстерні, що я вказую, я бачив багато разів міняти датчик крутного моменту на групи fiat, не використовувати маркер.

motorsport
28-12-2013, 13:31
насправді ви можете? змінити без маркер,ви можете? зробити до школи, я на машині,просто знати, як правильно!!

yannsaba
28-12-2013, 23:44
Датчик, кута рульового управління, виконавши дії, підходить, до речі, досить банально, ви не маркер, робити вирівнювання після діагностики. Прямокутний кронштейн написати "p"? час, що знаходиться побачив, що c'? також тримач, щоб встановити його...

legendaryslave
29-12-2013, 00:00
коли в горах завжди поза межами центру, просто centragli з діагнозом, зробив процедуру кілька разів, у мене ніколи не було проблем, тільки на opel мені довелося повторити операцію 3-4 рази, потім він узяв, і dignosi, який говорить йому, де стоїть нуль,

Omt
29-12-2013, 00:23
Мій brain bee і delphi не робить... Sar? тепер rottamarle?.? Вас, які ви використовуєте texa?

carlo abarth
29-12-2013, 00:45
bosch робить'!!

blackwolf76
29-12-2013, 01:34
Я зробив багато для fiat punto і panda тільки датчик. Просто змонтувати їх з клямкою, а потім центр з діагнозом після установки і все. Використання bosch, і у мене ніколи не було ніяких проблем, якщо не кілька разів, що як тільки ви на мотоциклі рульове колесо повертається до упору поодинці, просто, що хтось тримає і в той же час він скидає з діагнозом.

Omt
29-12-2013, 09:50
Відмінні поради... приємно чути! Спасибі всім

cinqueturbo
29-12-2013, 11:11
Я зробив багато для fiat punto і panda тільки датчик. Просто змонтувати їх з клямкою, а потім центр з діагнозом після установки і все. Використання bosch, і у мене ніколи не було ніяких проблем, якщо не кілька разів, що як тільки ви на мотоциклі рульове колесо повертається до упору поодинці, просто, що хтось тримає і в той же час він скидає з діагнозом.

хтось повинен тримати рульової, потрібно дві прекрасні руки ;)
уважні до мистецтв...
я не хотів би покласти руку в середині, в рульовому управлінні, тому коли той недолік,...

motorsport
29-12-2013, 11:27
Мій brain bee і delphi не робить... Sar? тепер rottamarle?.? Вас, які ви використовуєте texa?

Texa і autocom, це добре,....

explode82
29-12-2013, 13:13
я зробив з autocom на велике пляма з версії 2013, якщо puoesserti допомога

Tinturia
29-12-2013, 13:13
А діагноз маркер. Іноді для того, щоб?, наприклад, мені ? натрапив на Пункт 188, ? електродвигун і просто замініть rel

Вже
29-12-2013, 14:26
Дайте мені зрозуміти!. У діагностиці, прочитайте кута повороту або пара?

159sportwagon
29-12-2013, 14:42
Я після його установки харчування я з multiecuscan або Alfa Obd без проблем. Тільки один раз чи були проблеми з місцем . Після діагностики мені ? горить контрольна лампа esp і не знімає більше. Я не знаю, чому

legendaryslave
29-12-2013, 14:52
Дайте мені зрозуміти!. У діагностиці, прочитайте кута повороту або пара?

ви, звичайно, читайте ache інші цінності, і у вас є можливість? для проведення коригувань

motorsport
29-12-2013, 16:40
А з autocom 2013.3 за все...

Omt
29-12-2013, 21:13
Вибачте, хлопці, але autocom що китайський, що ви проживання в кілька євро в мережі??

explode82
29-12-2013, 22:38
точно лише, що

SlimPickens
29-12-2013, 22:58
Я читав, що на Punto evo і подібні датчики крутного моменту мають тв з плоским екраном, і вони не замінні... ? правда?

ртс
29-12-2013, 23:04
Я завжди так робив проблем з st? центрування dentino менше, що повинно стояти 0, але як ви налаштувати його, коли ? монтується? Тоді не завжди ? датчик копію, але відн? і їх, хто їх надає???

blackwolf76
29-12-2013, 23:29
Проблеми переглянути діагноз. Датчики розташовані на ebay. На момент 188 перша серія мені довелося обточувати колонкою для нас датчик класичний, але хан завжди працював. В процесі монтажу центрування не drve бути micrometrico... Ми вважаємо, що діагноз на уточнення центрування.

ртс
30-12-2013, 00:00
Так, я знаю, що датчики є навколо, а тут від мене їх продають надає підприємствам торгівлі за пільговими цінами? страх мати проблем, завжди приносив мені їх регенерації спеціалізовані компанії і, врешті-решт, можливо, замінили тільки sens та просто

Omt
30-12-2013, 01:46
Думаєте, вас!!!! Я заплатив 900 євро для оновлення brain bee і не робить!! Думаю, що у мене були проблеми навіть x reset зробити сервіс до giulietta 2.0 mjt!!! Я належне скинути см міф!

Скидання при вході, як альфа-міф. Вибачте, але я пишу з телефону... Винен т9....

motorsport
01-01-2014, 22:38
думаєте, сьогодні струму з 4 гроші отримати діагноз типу multiecuscan тому всі про alfa, fiat і lancia!!

Omt
02-01-2014, 00:04
Що у мене є проблема, проблема в тому, що я активації на пк, що тут більше користі? і я не можу перенести ліцензію на те, що замість користі в майстерні! Як rosico!!

ртс
02-01-2014, 00:15
Але якщо ви берете autocom я знаю, що ви робите...також обнулення service джульєтта

Omt
02-01-2014, 00:42
Ви знаєте безпечний сайт, де можна знайти цей діагноз? Або на форум не можуть ввести цю інформацію?

blackwolf76
02-01-2014, 10:39
На форум не можуть вставляти посилання і але якщо ви шукаєте добре знаходитесь система, щоб піти multiecuscan на новий пк.

biondo83
02-01-2014, 12:29
Використовувати як засіб пошуку ****** і правильні ключові слова для пошуку.

Omt
02-01-2014, 17:54
Ок, дякую і вибачте.

прогрес
10-01-2014, 22:50
традиційні і ті, з тб їх можна монтувати навіть без маркер (крім grande punto ? рекомендується використовувати маркер з-за відмови активації за допомогою діагностики позицію,в іншому випадку перейти до ****довго потім з діагнозом з положення "0".
А на тих, з телевізор з плоским екраном служить маркер так само, як мова grande punto, але тут це не просто**** служить прямокутний кронштейн кріплення повинен бути точним, 0 с max 1/2 допуску і вручну не вдається, благо не існує калібрування датчика на тих з плоским екраном.
Додам, що капітальний ремонт рульової колонки не йде, тільки заміна датчика крутного моменту, а також електродвигун,муфти,втулки,etc, тому добре, туристичне редакції, саджанці якщо ви хочете зробити добре потрібно

Omt
11-01-2014, 07:48
Хлопці на citroen c3 старий той, cn приводу на коробці і мова "дорівнює групи "фіат"?

GPoint
17-01-2014, 20:56
Я заявляю, що не галузі і не роблю ремонт, якщо не для особистого використання. Y мого супутника, який часто скаржився на помилку датчик крутного моменту, вдалося замінити досить легко. Я читав, що було необхідно спеціальний засіб, але новий датчик був заблокований з кліп, який я зняв лише після завершення установки. Врешті-решт я просто повинен був шукати центру МНС, який стоїть, їжаку зрозуміло. Безумовно, є автомобілі-й? складних, які вимагають спеціальних інструментів.

legendaryslave
18-01-2014, 01:39
Зробив сьогодні роботу на точці датчика залишається децентралізованою, коли гори просто сказати, де ?. В центрі є спеціальні труднощі?,робота в повній мірі здійсненно

gcmotor
18-01-2014, 19:21
А з друзями, які його збирають, маркер. C' ? тримач знімати тільки після розміщення датчика... а потім закрити і все. Тоді, якщо c'? необхідно центрування в діагноз.
На Великі Точки, а не мені ? сталося пі? кілька разів, коли ебу рульового управління не змусив мене працювати стартер. ви знаєте, мені внутрішньої несправності ебу ?

crteam
22-01-2014, 09:19
відчуваю, ke brain bee не робить цього, і я можу confermafre, що замість того, брайан белл робить як калібрування датчика крутного моменту, що розташування двигуна.autocom delphi або wow не роблять,роблять на великі точки,роблять датчик положення,перейти до camniare і рульове управління, з одного боку, йде важкий і невеликий бік. соціально marelli і все роблять для золота.монтаж і дуже важливо стежити за процедурою, і в більшості випадків вирішує діагноз.де st? я розробили інструмент для всіх видів elettroguida навіть ті, з телевізор з плоским екраном, і ви можете cabiare.для тих, хто зацікавлений в clsa пу? запитати.та інновацій "made in italy"

вибачте за запис, але не буде клавіатури-відстій

159sportwagon
22-01-2014, 14:49
Я роблю все з multiecuscan або альфа-obd . Працює відмінно . Ми? навіть інструкції, як зробити, щоб пункт 188 і велика крапка. ? у німецькій мові з фотографіями