Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : агляд груп, узмацняльнік руля ellettrici.

Omt
28-12-2013, 02:33
Прывітанне, хлопцы, я не ведаю, калі ? правільна размясціць гэтае пытанне ў гэтай частцы форума...а цікава, тым, хто, магчыма ? разбіраецца info на агляд руля электрычныя.
Я хацеў бы пашырыць маю майстэрню з гэтай паслугай, але я не ведаю, з чаго пачаць. C'? хто-то пу? даць савет? Проста заменіце датчыкі крутоўнага моманту і пры дапамозе прастакутны кранштэйны?
Прашу прабачэньня ў мадэратараў, калі ? памыліўся раздзелам.
З павагай

Ужо
28-12-2013, 11:46
Проста заменіце датчыкі крутоўнага моманту і пры дапамозе прастакутны кранштэйны?

Тут я б што-небудзь сказаць. Як ? магчыма, што многія калегі збіраюць sti бласлаўлены датчыкі крутоўнага моманту без маркер ( кажуць мне, што c'? метад) і нармальна ці гэта?

Я ніколі не стаўлю замяніць датчыкі sti, чаму? я ведаў, што гэта было неабходна ў маркер, але, размаўляючы з калегамі, я выявіў, што ўсе яны замяняюць і на 10 толькі 1 мае прастакутны кранштэйн. Тады мне s? што не ? так? трэба!

dvdtuning
28-12-2013, 13:19
Сапраўды, у майстэрні, што я паказваю, я бачыў шмат разоў мяняць датчык крутоўнага моманту на групы fiat, не выкарыстоўваць маркер.

motorsport
28-12-2013, 13:31
на самай справе вы можаце? змяніць без маркер,вы можаце? зрабіць да школе, я на машыне,проста ведаць, як правільна!!

yannsaba
28-12-2013, 23:44
Датчык кута рулявога кіравання, выканаўшы дзеянні, падыходзіць, дарэчы, даволі банальна, вы не маркер, рабіць выраўноўванне пасля дыягностыкі. Прастакутны кранштэйны напісаць "p"? час, што знаходзіцца ўбачыў, што c'? таксама трымальнік, каб усталяваць яго...

legendaryslave
29-12-2013, 00:00
калі ў гарах заўседы па-за цэнтра, проста centragli з дыягназам, зрабіў працэдуру некалькі разоў, у мяне ніколі не было праблем, толькі на opel мне прыйшлося паўтарыць аперацыю 3-4 разы, потым ен узяў, і dignosi, які кажа яму, дзе стаіць нуль,

Omt
29-12-2013, 00:23
Мой brain bee і delphi не робіць... Sar? цяпер rottamarle?.? Вас, якія вы выкарыстоўваеце texa?

carlo abarth
29-12-2013, 00:45
bosch робіць'!!

blackwolf76
29-12-2013, 01:34
Я зрабіў шмат для fiat punto і panda толькі датчык. Проста прымацаваць іх з зашчапкай, а затым цэнтр з дыягназам пасля ўстаноўкі, і ўсе. Выкарыстанне bosch, і ў мяне ніколі не было ніякіх праблем, калі не некалькі разоў, што як толькі вы на матацыкле рулявое кола паварочваецца да ўпора ў адзіночку, проста, што хто-то трымае і ў той жа час ен скідае з дыягназам.

Omt
29-12-2013, 09:50
Выдатныя парады... прыемна чуць! Дзякуй усім

cinqueturbo
29-12-2013, 11:11
Я зрабіў шмат для fiat punto і panda толькі датчык. Проста прымацаваць іх з зашчапкай, а затым цэнтр з дыягназам пасля ўстаноўкі, і ўсе. Выкарыстанне bosch, і ў мяне ніколі не было ніякіх праблем, калі не некалькі разоў, што як толькі вы на матацыкле рулявое кола паварочваецца да ўпора ў адзіночку, проста, што хто-то трымае і ў той жа час ен скідае з дыягназам.

то хто-то павінен трымаць рулявы, трэба дзве выдатныя рукі ;)
уважлівыя да мастацтваў...
я не хацеў бы пакласці руку ў сярэдзіне, у рулявым кіраванні, калі таму той недахоп,...

motorsport
29-12-2013, 11:27
Мой brain bee і delphi не робіць... Sar? цяпер rottamarle?.? Вас, якія вы выкарыстоўваеце texa?

Texa і autocom, гэта добра,....

explode82
29-12-2013, 13:13
я зрабіў з autocom на вялікае пляма з версіі 2013, калі puoesserti дапамогу

Tinturia
29-12-2013, 13:13
А дыягназ не маркер. Часам для таго, каб?, напрыклад, мне ? наткнуўся на Пункт 188, ? электрарухавік і проста заменіце rel

Ужо
29-12-2013, 14:26
Дайце мне зразумець!. У дыягностыцы, прачытайце кута павароту або пара?

159sportwagon
29-12-2013, 14:42
Я пасля яго ўстаноўкі харчавання я з multiecuscan або Obd Alfa без праблем. Толькі адзін раз ці былі праблемы з месцам . Пасля дыягностыкі мне ? гарыць кантрольная лямпа esp і не здымае больш. Я не ведаю, чаму

legendaryslave
29-12-2013, 14:52
Дайце мне зразумець!. У дыягностыцы, прачытайце кута павароту або пара?

вы, вядома, чытайце ache іншыя каштоўнасці, і ў вас есць магчымасць? для правядзення карэкціровак

motorsport
29-12-2013, 16:40
А з autocom 2013.3 за ўсе...

Omt
29-12-2013, 21:13
Прабачце, хлопцы, але autocom што кітайскі, што вы пражыванне ў некалькі еўра ў сеткі??

explode82
29-12-2013, 22:38
дакладна толькі, што

SlimPickens
29-12-2013, 22:58
Я чытаў, што на Punto evo і падобныя датчыкі крутоўнага моманту маюць тб з плоскім экранам, і яны не замяняць... ? праўда?

ртс
29-12-2013, 23:04
Я заўседы так рабіў праблем з st? выверка dentino менш, што павінна стаяць 0, але як вы наладзіць яго, калі ? мантуецца? Тады не заўседы ? датчык копію, але отн? і іх, хто іх дае???

blackwolf76
29-12-2013, 23:29
Праблемы паглядзець дыягназ. Датчыкі размешчаны на ebay. На момант 188 першая серыя мне прыйшлося абточваць калонкай для нас датчык класічны, але хан заўседы працаваў. У працэсе мантажу цэнтравання не drve быць micrometrico... Мы лічым, што дыягназ на ўдакладненне цэнтроўкі.

ртс
30-12-2013, 00:00
Так, я ведаю, што датчыкі есць вакол, а тут ад мяне іх прадаюць прадастаўляе прадпрыемствам гандлю па льготных коштах? страх мець праблем, заўседы прыносіў мне іх рэгенерацыі спецыялізаваныя кампаніі і, у рэшце рэшт, магчыма, замянілі толькі sens і проста

Omt
30-12-2013, 01:46
Думаеце, вас!!!! Я заплаціў за 900 еўра для абнаўлення brain bee і не робіць!! Думаю, што ў мяне былі праблемы нават x reset зрабіць сэрвіс да giulietta 2.0 mjt!!! Я належнае скінуць см міф!

Скід пры ўваходзе, як альфа-міф. Прабачце, але я пішу з тэлефона... Вінаваты т9....

motorsport
01-01-2014, 22:38
думаеце, сення току з 4 грошы атрымаць дыягназ тыпу multiecuscan таму ўсе пра alfa, fiat і lancia!!

Omt
02-01-2014, 00:04
Што ў мяне есць, праблема ў тым, што я актывацыі на пк, што тут больш карысці? і я не магу перанесці ліцэнзію на тое, што замест карысці ў майстэрні! Як rosico!!

ртс
02-01-2014, 00:15
Але калі вы бераце autocom я ведаю, што вы робіце...таксама абнуленне service джульета

Omt
02-01-2014, 00:42
Вы ведаеце бяспечны сайт, дзе можна знайсці гэты дыягназ? Або на форум не могуць увесці гэтую інфармацыю?

blackwolf76
02-01-2014, 10:39
На форум не могуць устаўляць спасылкі і але, калі вы шукаеце добра знаходзіцеся сістэма, каб пайсці multiecuscan на новы пк.

biondo83
02-01-2014, 12:29
Выкарыстоўваць як сродак пошуку ****** і правільныя ключавыя словы пры пошуку.

Omt
02-01-2014, 17:54
Ок, дзякуй і выбачайце.

прагрэс
10-01-2014, 22:50
традыцыйныя і тыя, з тб іх можна мантаваць нават без маркер (акрамя grande punto ? рэкамендуецца выкарыстоўваць маркер з-за адмовы актывацыі з дапамогай дыягностыкі пазіцыю,у адваротным выпадку перайсці да****) доўга потым з дыягназам з становішча "0".
А на тыя, што з плоскім экранам служыць прастакутны кранштэйны так жа, як гаворка grande punto, але тут не проста**** служыць прастакутны кранштэйн мацавання павінен быць дакладным, пры 0 с max 1/2 допуску і самастойна не атрымоўваецца, балазе не існуе каліброўка датчыка на тых з плоскім экранам.
Дадам, што агляд з рулявой калонкі не ідзе, толькі замена датчыка крутоўнага моманту, а таксама электрарухавік,муфты,ўтулкі,і т. д., таму добра, экскурсійнае рэдакцыі, саджанцы, калі вы хочаце зрабіць добра трэба

Omt
11-01-2014, 07:48
Хлопцы на citroen c3 стары той, cn прывада на скрынцы і гаворка " роўны групы " фіят"?

GPoint
17-01-2014, 20:56
Я заяўляю, што не галіны і не раблю рамонт, калі не для асабістага выкарыстання. Y майго спадарожніка, які часта скардзіўся на памылку на датчык крутоўнага моманту, удалося замяніць даволі легка. Я чытаў, што было неабходна адмысловы сродак, але новы датчык быў заблакаваны з кліп, які я зняў толькі пасля завяршэння ўстаноўкі. У рэшце рэшт я проста павінен быў шукаць цэнтра МНС, які стаіць, вожыку зразумела. Безумоўна, есць аўтамабілі-й? складаных, якія патрабуюць спецыяльных інструментаў.

legendaryslave
18-01-2014, 01:39
Зрабіў сення працу на пункце датчыка застаецца дэцэнтралізаванай, калі горы проста сказаць, дзе ?. У цэнтры есць спецыяльныя цяжкасці?,праца ў поўнай меры выканальна

gcmotor
18-01-2014, 19:21
А з сябрамі, якія яго збіраюць, не маркер. C' ? трымальнік здымаць толькі пасля размяшчэння датчыка... а потым зачыніць і ўсе. Тады, калі c'? неабходна цэнтраванне у дыягназ.
На Вялікія Пункту, а не мне ? здарылася пі? некалькі разоў, калі эбу рулявога кіравання не прымусіў мяне працаваць стартар. вы ведаеце, мне ўнутранай няспраўнасці эбу ?

crteam
22-01-2014, 09:19
адчуваю, ke brain bee не робіць гэтага, і я магу confermafre, што замест таго, браян бэл робіць як каліброўка датчыка крутоўнага моманту, што размяшчэнне рухавіка.autocom delphi або wow не робяць,робяць на вялікія пункту,робяць датчык становішча,перайсці да camniare і рулявое кіраванне, з аднаго боку, ідзе цяжкі і невялікі бок. сацыяльна marelli і ўсе робяць для золата.мантаж і вельмі важна сачыць за працэдурай, і ў большасці выпадкаў вырашае дыягназ.дзе st? я распрацавалі інструмент для ўсіх відаў elettroguida нават тыя, з тэлевізар з плоскім экранам, і вы можаце cabiare.для тых, хто зацікаўлены ў clsa пу? спытаць.і інавацый "made in italy"

прабачце за запіс, але не будзе клавіятуры адстой

159sportwagon
22-01-2014, 14:49
Я раблю ўсе з multiecuscan або альфа obd . Працуе выдатна . Мы? нават інструкцыі, як зрабіць, каб пункт 188 і вялікая кропка. ? у нямецкай мове з фатаграфіямі